stratos_diethnes Δημοσιεύτηκε July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2006 Είμαι νέοπας στο χώρο του computing και τώρα τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα για την προστασία μου στο ιντερνετ το Norton System Works και τα σχετικά παραφερνάλια του(internet security κλπ.) που τα είχε εγκατεστημένα ο υπολογιστής απο την αρχή. Τώρα όμως που έληξε το norton σκέφτομαι να είτε να ξαναβρώ(μήπως γνωρίζει κανείς που?) κάποια έκδοσή του και να την ξαναπεράσω,είτε να κοιτάξω εναλλακτικά για διάφορα άλλα προγράμματα που θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν εξίσου καλά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια προγραμματάκια που χρησιμοποιείται εσείς για ασφάλεια στο διαδίκτυο, ανιχνευση ιών, firewall, clean up registry, fix tools και γενικότερα τέτοιου είδους? Θα βοηθούσε πάρα πολύ αν μου λέγατε και που θα μπορούσα να τα βρώ αυτά για κατέβασμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Για antivirus διάβασε το αντίστοιχο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=785 Εγώ προτείνω NOD32. Για firewall νομίζω σε καλύπτει αυτό των Windows αν έχεις SP2. Διαφορετικά δες το ZoneAlarm ή το Cygate. Registry Cleaner και τα συναφή καλύτερα να τα αποφύγεις. Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις σε κάποιο p2p πρόγραμμα, π.χ. emule. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Είμαι νέοπας στο χώρο του computing και τώρα τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα για την προστασία μου στο ιντερνετ το Norton System Works και τα σχετικά παραφερνάλια του(internet security κλπ.) που τα είχε εγκατεστημένα ο υπολογιστής απο την αρχή. Τώρα όμως που έληξε το norton σκέφτομαι να είτε να ξαναβρώ(μήπως γνωρίζει κανείς που?) κάποια έκδοσή του και να την ξαναπεράσω,είτε να κοιτάξω εναλλακτικά για διάφορα άλλα προγράμματα που θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν εξίσου καλά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια προγραμματάκια που χρησιμοποιείται εσείς για ασφάλεια στο διαδίκτυο, ανιχνευση ιών, firewall, clean up registry, fix tools και γενικότερα τέτοιου είδους? Θα βοηθούσε πάρα πολύ αν μου λέγατε και που θα μπορούσα να τα βρώ αυτά για κατέβασμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημέρα... Ο δικός μου συνδυασμός ακούει στο AntiVir XP , Firewall των windows (SP2) , XoftSpy και CCleaner (για registry) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Εγω χρησιμοποιω Kaspersy Internet Security 2006 (εχει antivirus, firewall, antispy κλπ) και για καθαρισμο της registry το ccleaner :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 εγώ χρησιμοποιώ το McAfee και είμα πολύ ευχαριστημένη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Egw teleutaia ebala avast kai einai etsi k etsi.... 8a balw pali kaspersky pou ta spaei kai FW to zonealarm a kai xp antispy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Εγω προσοπικα χρησιμοποιωfirefox,spybot(http://www.safer-networking.org/), firewall τον WinXp και NOD32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHARP Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 εγω χρησιμοποιω kaspersky internet Security 2006 ,spyware doctor,zone alarm,fireflox and nod 32 without real time protection KASPERSKY FOREVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Για μένα η καλύτερη προστασία επιτυγχάνεται με: 1.Kaspersky Internet Security (ελαφρύ, εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικότατο!) 2.Αd-aware SE Personal : Πολύ καλό για να καθαρίζεται τα διάφορα malware και spyware που μαζεύονται συχνά πυκνά στον HDD. 3.Και κάποιο registry cleaning πρόγραμμα (π.χ. registry cleaner) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Katarxin sbise to norton :p Egw sou protinw apo antivirus: nod32 i AVG Firewall: zonealarm i sygate Antispyware: Search&destroy :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Mε απλά λόγια: NOD32 για antivirus. Και Sygate Personal Firewall Pro για τοίχο! ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 εγω χρησιμοποιω kaspersky internet Security 2006 ,spyware doctor,zone alarm,fireflox and nod 32 without real time protection KASPERSKY FOREVER A. To ZoneAlarm δεν το χρειάζεσαι. Γενικευμένα, η συγκεκριμένη εφαρμογή πάσχει. Β. Kaspersky Internet Security 2006 σε συνδυασμό με κάποιο καλό anti-spyware ή NOD32 σε συνδυασμό με ένα καλό firewall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 A. To ZoneAlarm δεν το χρειάζεσαι. Γενικευμένα, η συγκεκριμένη εφαρμογή πάσχει. Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια σε πολλούς υπολογιστές χωρίς σοβαρά προβλήματα. Χρειάζεται μερικές ρυθμίσεις, όπως τα περισσότερα προγράμματα. Το pro έχει μερικές λειτουργίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες, αλλά ίσως και ενοχλητικές καμιά φορά. Πάντως τη δουλειά του την κάνει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Well, χαίρομαι που δουλεύει, μα!, όσο οι εκδόσεις ανεβαίνουν σε νούμερα, οι αποδόσεις δεν βελτιώνονται. Υπάρχουν περιπτώσεις απο ξένα φορά υποστήριξης όπου αποδεδειγμένα σε πολλα προβλήματα ευθύνοταν η εφαρμογή. Ενυγουεη, είναι λιγάκι περίπλοκο. Αυτά όσων αφορά το δικό μου σχόλιο. Επι του θέματος, ο φίλος μας εχει εγκατεστημένο το Kaspersky Internet Security με ενσωματωμένο Firewall και IDS, εξού και η συμβουλή «Δεν το χρειάζεσαι» και ακολούθως το προσωπικό σχόλιο. Δυο antivirus να τρέχουν μαζί... οφ δε ρέκορντ και χωρίς να το συνιστώ σε κανέναν, ΓΙΝΕΤΑΙ!, μα... δυο firewall Να εκτελούνται ταυτόχρονα, εκεί είναι πιο περίεργα τα πράγματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω το Nod32 συγχρόνως μαζί με το Zone Alarm Security Suite που έχω ή θα υπάρξει πρόβλημα γιατί θα υπάρχουν δύο antivirus ταυτόχρονα και πως μπορώ να ξεπεράσω αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 ΜcAfee και εγώ. Το εγκατέστησα δοκιμαστικά όταν το είδα στο intranet του πανεπιστημίου, και από τότε χρησιμοποιώ αυτό μόνο. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω το Nod32 συγχρόνως μαζί με το Zone Alarm Security Suite που έχω ή θα υπάρξει πρόβλημα γιατί θα υπάρχουν δύο antivirus ταυτόχρονα και πως μπορώ να ξεπεράσω αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ. Απλά θα απενεργοποιήσεις το antivir του ZA :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts