fonzi Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Θα ήταν Η μηχανή αν είχε stabilizer και ευρυγώνιο. Οι Ricoh λένε τίποτα, ξέρει κανείς;; Εχει μια Ricoh Caplio R4 που από προδιαγραφές μου κάνει (φακό 28-200 και stabilizer). Όσο την ψάχνω πάντως τόσο μπερδεύομαι. Πολύ γέλιο... Εχω ψάξει σε βάθος τις fuji f30, panasonic fx01, casio 750, nikon p3, pentax a10, sony w100, olympus 810, canon 810, kodak z612(εντάξει, άλλη κατηγορία αυτή λόγω ζουμ). Τέλεια φυσικά δεν υπάρχει! Όλες έχουν + και -. Αν κάποιος έχει κάποια από τα μοντέλα που προανέφερα (και ενδιαφέρουν μάλλον όλους όσους ψάχνουν αυτόν τον καιρό) ας γράψει μιά σύντομη άποψη σχετικά με: Χρωματική απόδοση Θόρυβος στα πολλά iso Shutter lag Διάρκεια μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Θα ήταν Η μηχανή αν είχε stabilizer και ευρυγώνιο. Οι Ricoh λένε τίποτα, ξέρει κανείς;; Εχει μια Ricoh Caplio R4 που από προδιαγραφές μου κάνει (φακό 28-200 και stabilizer). Όσο την ψάχνω πάντως τόσο μπερδεύομαι. Πολύ γέλιο... Εχω ψάξει σε βάθος τις fuji f30, panasonic fx01, casio 750, nikon p3, pentax a10, sony w100, olympus 810, canon 810, kodak z612(εντάξει, άλλη κατηγορία αυτή λόγω ζουμ). Τέλεια φυσικά δεν υπάρχει! Όλες έχουν + και -. Αν κάποιος έχει κάποια από τα μοντέλα που προανέφερα (και ενδιαφέρουν μάλλον όλους όσους ψάχνουν αυτόν τον καιρό) ας γράψει μιά σύντομη άποψη σχετικά με: Χρωματική απόδοση Θόρυβος στα πολλά iso Shutter lag Διάρκεια μπαταρίας Apo tin mexri twra empeiria mou me tin F30 mporw na pw oti se ola auta pou aneferes einai aristh! Eidika se thorubo k diarkeia mpatarias einai korufh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Η f30 υπάρχει στην Αθήνα. κ αν ναι..πόσο? Επίσης f30 ή ixus800? ixus 800... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Περιμένετε λίγο να βγει η F31 και τα λέμε.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Για την ωρα εβγαλε την F20. ISO 2000 για μικρουλα ειναι πολυ καλα. Μπραβο στη Fuji. http://www.dpreview.com/news/0607/06071301fujifilmf20.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Η f30 υπάρχει στην Αθήνα. κ αν ναι..πόσο? Επίσης f30 ή ixus800? F30 με χιλια! Πολυ καλυτερη σε ποιοτητα φωτογραφιας και σε τιμη. Τις εχω συγκρινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Για την ωρα εβγαλε την F20. ISO 2000 για μικρουλα ειναι πολυ καλα. Μπραβο στη Fuji. http://www.dpreview.com/news/0607/06071301fujifilmf20.asp ωπα τι ειναι αυτο παλι:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bender Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Εχει παρει κανεις την Α700 της Canon? Φαινεται αξιολογη μηχανη. H Ricoh R4 ειναι αρκετα καλη και με πολυ καλο φακο για τοσο κομψο σωμα.:D Παράθεση "I am the lizard king, I can do anything..." http://www.morrisonhotelgallery.com/Merchant2/graphics/00000001/triptychs-jim-morrison-thm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Sensor size 1/2.5 " για την Α700. Μικρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos_5 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Παιδια θελω να παρω μια ψηφιακη που εχει προσφορα ενα μαγαζι 249€..προκειται για την Sony Cybershot DSC-T5....Θα ηθελα τη γνωμη σας....Προκειται να αγορασω ψηφιακη μεχρι 250€..Θα ηθελα να εχει memory stick Duo pro λογω οτι εχω το K750i...Τι λετε??Δεκτες και αλλες προτασεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Πήρα και εγώ την f30. Από τα λίγα που πρόλαβα να δω είναι καταπληκτική!!!!! Παρατήρησα όμως κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας (ειδικά όποιοι έχουν την ίδια μηχανή)!! Όταν βγάζω φωτογραφίες πχ. στο δωμάτιο με κλειστά φώτα βλέπω στην TFT οθόνη της μηχανής κάποιες άσπρες κουκίδες στο ίδιο μέρος της οθόνης πάντα. Αλλά και πριν βγάλω φωτογραφία ενώ απλά βλέπω το αντικείμενο από την οθόνη ή όταν εστιάζω με μισό πάτημα εμφανίζονται κουκίδες. Είναι φυσιολογικό αυτό ???? Στις φώτο που είδα στο pc μου δεν έχει καμιά κουκίδα. Μόνο δηλ. στην οθόνη της μηχανής εμφανίζονται. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Πήρα και εγώ την f30. Από τα λίγα που πρόλαβα να δω είναι καταπληκτική!!!!! Παρατήρησα όμως κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας (ειδικά όποιοι έχουν την ίδια μηχανή)!! Όταν βγάζω φωτογραφίες πχ. στο δωμάτιο με κλειστά φώτα βλέπω στην TFT οθόνη της μηχανής κάποιες άσπρες κουκίδες στο ίδιο μέρος της οθόνης πάντα. Αλλά και πριν βγάλω φωτογραφία ενώ απλά βλέπω το αντικείμενο από την οθόνη ή όταν εστιάζω με μισό πάτημα εμφανίζονται κουκίδες. Είναι φυσιολογικό αυτό ???? Στις φώτο που είδα στο pc μου δεν έχει καμιά κουκίδα. Μόνο δηλ. στην οθόνη της μηχανής εμφανίζονται. Εχω κι εγω την F30 και απο οσο το εψαξα δεν ειδα να μου εμφανιζει κουκιδες που να μοιαζουν ή να ειναι καμμενα πιξελ ειτε του φακου ειτε της οθονης. Ομως τα καμμενα πιξελ ειναι κοκκινα ή πρασσινα και οχι λευκα. Μηπως ειναι απλως καποια σκονη που εχει κολλησει πανω στην οθονη σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Πήρα και εγώ την f30. Από τα λίγα που πρόλαβα να δω είναι καταπληκτική!!!!! Παρατήρησα όμως κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας (ειδικά όποιοι έχουν την ίδια μηχανή)!! Όταν βγάζω φωτογραφίες πχ. στο δωμάτιο με κλειστά φώτα βλέπω στην TFT οθόνη της μηχανής κάποιες άσπρες κουκίδες στο ίδιο μέρος της οθόνης πάντα. Αλλά και πριν βγάλω φωτογραφία ενώ απλά βλέπω το αντικείμενο από την οθόνη ή όταν εστιάζω με μισό πάτημα εμφανίζονται κουκίδες. Είναι φυσιολογικό αυτό ???? Στις φώτο που είδα στο pc μου δεν έχει καμιά κουκίδα. Μόνο δηλ. στην οθόνη της μηχανής εμφανίζονται. me kleista fwta les ... xmm... mallon einai o 8oryvos synh8ws sto skotadi o 8oryvos sto preview fainetai ws aspres koukides... giati opws eipe kai h gewrgia an htan kammena pixels 8a eixane xrwma Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_ Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 f30 ή sony H2.. to kefali moy me epiase apo to psaksimo.. aa k 2 erwtiseis.. 1. Θεωρώ πως για εσωτερικούς χώρους κ πορτραίτα η f30 δεν παιζεται..αλλά για εξωτερικούς χώρους νομιζω πως υστερεί σημαντικά σε σχέση με την canon kai την sony Η2. 2. επίσης γιατι βλέπω πολυ κοκκινο μάτι στις canon?:wacko: Y.Γ. Ας μου πει κάποιος ποια να πάρω...κουραστηκα!!!:blink: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 εγω παντως προσφατα πηρα την ixus-800is και δεν εχω δει ακομα κοκκινο ματι που οντως στην ixus-750 Που ειχα εβλεπα πολυ κοκκινο ματι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 paidia thelo mia psifiaki kata protimisi sony pou na exei megali othoni kai toulaxiston 5mp kai 3x optiko zoom !mporeite sas parakalo na mou protinete mia ?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 f30 ή sony H2.. to kefali moy me epiase apo to psaksimo.. aa k 2 erwtiseis.. 1. Θεωρώ πως για εσωτερικούς χώρους κ πορτραίτα η f30 δεν παιζεται..αλλά για εξωτερικούς χώρους νομιζω πως υστερεί σημαντικά σε σχέση με την canon kai την sony Η2. 2. επίσης γιατι βλέπω πολυ κοκκινο μάτι στις canon?:wacko: Y.Γ. Ας μου πει κάποιος ποια να πάρω...κουραστηκα!!!:blink: :worry: Φιλε μου το βραδυ γενικως η f30 και σε εσωτερικους χωρους και σε εξωτερικους ειναι εκτος συναγωνισμου,παιζει μπαλα μονη της,εχει παρα πολυ καλη μπαταρια και πολυ καλη οθονη σε ολα τα αλλα ειναι απλως μια καλη compact,καναμε το σ/κ εξαντλητικα τεστ με 800is,sony p200 και σε εξωτερικους χωρους η f30 ηταν σαφως κατω απο την 800 και ενα κλικ κατω και απο τη p200,το βιντεο της αρκετα καλο αλλα δεν πλησιαζει το κορυφαιο της 800,και το βραδυ οπως ειπα παιζει μονη της με την 800 πισω αλλα ορισμενες φορες αρκετα κοντα λογω is.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι το βραδυ στο αυτοματο τραβαει μονο με iso 1600 πραγμα που δημιουργει θορυβο,οποτε καλο ειναι να γυρνας manual και να αλλαζεις εσυ το iso, μεχρι το 800 ειναι μια χαρα, το 3200 απο την αλλη ειναι μονο για φιγουρα:D οτι και αν τραβηξα ο θορυβος ηταν πολυς. Τωρα οσο για την h2 δεν μπορω να σου πω κατι για την συγκριση,η μια ειναι compact και θα την βαλεις στην τσεπη και θα φυγεις ενω η αλλη ειναι σε αλλη κατηγορια,συγκρινουμε μηχανες διαφορετικης κατηγοριας οποτε μαλλον λαθος συμπερασματα θα βγαλουμε,αλλα σε νυχτερινες φωτο η f30 θα ειναι σαφως μπροστα ειπαμε εκει παιζει μπαλα μονη της;) Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 f30 ή sony H2.. to kefali moy me epiase apo to psaksimo.. aa k 2 erwtiseis.. 1. Θεωρώ πως για εσωτερικούς χώρους κ πορτραίτα η f30 δεν παιζεται..αλλά για εξωτερικούς χώρους νομιζω πως υστερεί σημαντικά σε σχέση με την canon kai την sony Η2. 2. επίσης γιατι βλέπω πολυ κοκκινο μάτι στις canon?:wacko: Y.Γ. Ας μου πει κάποιος ποια να πάρω...κουραστηκα!!!:blink: :worry: Γιατί δεν κοιτάς και τις panasonic (πχ fz7); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Παιδια διαβαζω εδω και μερες τις γνωμες σας γιατι ηθελα να παρω μια νεα μηχανουλα. Ολα οσα εχετε γραψει ομως ειναι για μηχανες αρκετα επανω απο το οριο που ειχα βαλει. Μιλαω στον αοριστο γιατι σημερα πηρα την Canon A540 απο multirama σε τιμη προσφορας 199!ευρω Τωρα την τεσταρω σε σχεση με μια Kodak 4αρα που εχω και θα επανελθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_ Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Αυτα που θέλω είναι..καλές νυχτερινές και καλο zoom. Μέγεθος δεν με ενδιαφέρει. Ζητάω πολλά?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alexander Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Gia sas paidia! tha ithela na mou peite an kserete...ti leei kai an aksizei na agorasw tin << hp M525 photosmart >> ??? na vgazei arage wraies foto ? kserei kaneis na mou apantisei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bender Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Παιδια η Η2 μεγαλη, ξεμεγαλη βγαζει υπεροχες φωτογραφιες. Ειδικα στον τηλεφακο μεχρι και η αυτοματη εστιαση ειναι ταχυτατη. Η μπαταρια κραταει περιπου 2,5 ωρες λογικης χρησης. Τα μονα προβληματα της ειναι το WB σε χωρους που φωτιζονται με λαμπες πυρακτωσης και το οτι ειναι Sony(τα κλασσικα θερμα χρωματα) Εγω την προτεινω ανεπιφυλακτα. Εχει και 1000 ISO αλλα οι φωτο ειναι :lol: :lol: . μεχρι *800 καλες ειναι. Πηρα και την F30 δε λεω παρα πολυ καλη για τοσο μικρο μεγεθος. Εχει γινει αχωριστος συντροφος. Οταν ομως θελω να βγαλω δυσκολες φωτο γυριζω στην Η2.Απλα F30 ειναι ακριβη 360 την πηρα εγω. Εχει παρει κανεις την Canon S3 IS? Διαβασα πολυ καλες κριτικες στο νετ... Παράθεση "I am the lizard king, I can do anything..." http://www.morrisonhotelgallery.com/Merchant2/graphics/00000001/triptychs-jim-morrison-thm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 @bender: Για την F30 μιά ερωτησούλα. Διάβασα παράπονα ότι έχει υψηλό κοντραστ και ότι έτσι ότι είναι σχετικά σκούρο το βγάζει μαύρο ενώ ότι είναι ανοιχτόχρωμο λευκό. Δηλαδή ότι "καίει" τους σκούρους και τους ανοιχτούς τόνους. Ισχύει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Παιδια η Η2 μεγαλη, ξεμεγαλη βγαζει υπεροχες φωτογραφιες. Ειδικα στον τηλεφακο μεχρι και η αυτοματη εστιαση ειναι ταχυτατη. Η μπαταρια κραταει περιπου 2,5 ωρες λογικης χρησης. Τα μονα προβληματα της ειναι το WB σε χωρους που φωτιζονται με λαμπες πυρακτωσης και το οτι ειναι Sony(τα κλασσικα θερμα χρωματα) Εγω την προτεινω ανεπιφυλακτα. Εχει και 1000 ISO αλλα οι φωτο ειναι :lol: :lol: . μεχρι *800 καλες ειναι. Πηρα και την F30 δε λεω παρα πολυ καλη για τοσο μικρο μεγεθος. Εχει γινει αχωριστος συντροφος. Οταν ομως θελω να βγαλω δυσκολες φωτο γυριζω στην Η2.Απλα F30 ειναι ακριβη 360 την πηρα εγω. Εχει παρει κανεις την Canon S3 IS? Διαβασα πολυ καλες κριτικες στο νετ... Την καλυτερη δουλεια εκανες,και την μικρη και την μεγαλη;) το ιδιο και εγω,οσο για την s3 εγω εχω την s2 και οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες,στην s3 εχουν κανει αναβαθμιση σε ορισμενα σημεια αλλα τεραστιες διαφορες δεν θα εχουν(και το βιντεο που τραβαει η s2 ειναι απιστευτο για φωτογραφικη μηχανη) Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bender Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Φιλε fonzi κοιτα να δεις η F30 οσο να ειναι δυσκολευεται λιγο στις πολυ σκουρες ή στις πολυ ανοιχτες αποχρωσεις. Αλλα μιλαμε γαι ακραιες καταστασεις οποτε για μεσες φωτο δε θα εχεις προβλημα. ΟΚ; Παράθεση "I am the lizard king, I can do anything..." http://www.morrisonhotelgallery.com/Merchant2/graphics/00000001/triptychs-jim-morrison-thm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts