Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin ( 9 Δεκ. 2004 , 01:58)

Eγγύηση τι έχει ,την απόδειξη ή και ενδεικτικό της Sony Hellas ? γιατί to Carefurr δεν σε ξέρει μετά, σε πολλές περιπτώσεις....

Φυσικα,το κουτι ηταν σφραγισμενο με το αυτοκολητο της sony και μεσα ειχε και την εγγυηση.Στα καρφουρ τις κανουν τις λαθος τιμες,πριν λιγο καιρο ειχαν βαλει την canon s1 αντι για 565,την ειχαν βαλει 365 :p μερικοι προλαβαν και την πηραν εγω γμτ δεν το πηρα χαμπαρι :cry: για αυτο οποτε παω για ψωνια εκει παντα κανω προσεχτικη σαρωση σε ολα τα ηλεκτονικα :p
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το carrefour συνηθως κανει δικες του εισαγωγες πραγμα που σημαινει πως δεν εχουν εγγυηση αντιπροσωπειας τα προιοντα.

Εισαι σιγουρος πως η εγγυηση της Sony ειναι στα ελληνικα και σφραγισμενη ?

Αν οχι τοτε εχεις εγγυηση Carrefour.......οχι και τοσο καλο για σενα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond ( 9 Δεκ. 2004 , 10:40)

Το carrefour συνηθως κανει δικες του εισαγωγες πραγμα που σημαινει πως δεν εχουν εγγυηση αντιπροσωπειας τα προιοντα.

Εισαι σιγουρος πως η εγγυηση της Sony ειναι στα ελληνικα και σφραγισμενη ?

Αν οχι τοτε εχεις εγγυηση Carrefour.......οχι και τοσο καλο για σενα....

Κανουν εισαγωγη μερικα πραγματα,οχι ολα,και η εγγυηση ειναι sony,εξαλλου για αυτο πηρανε χαμπαρι και αλλαξανε την τιμη και την κανανε 399 ευρω τωρα ;) και για να πω την αληθεια οσο αφορα την εγγυηση carrefur οταν πριν κανα δυο χρονια ειχα παρει μια φθηνη firstline ψηφιακη για δωρο σε ενα ανηψιο μου,σε δεκα μερες του εβγαλε προβλημα :lol: την πηγα πισω και οι ανθρωποι μου δωσαν τα λεφτα αμεσως γιατι δεν ηθελα να παρω αλλη ;)
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (26 Νοέ. 2004 , 00:50)

Re paidakia thelo mia mikrh sta 5MP eimai meta3y 2 tora:

Konica Minolta X50

Canon IXUS s500

Poia moy proteinete????Exete kapoia alli gnomi??Eyxaristo...........

Συγνώμη που ρωτάω αλλά το καλοκαίρι καθώς ήμουν Μαλαισία και Ταυλάνδη ένας φίλος μου ζήτησε να του φέρω την ixus 500 ενώ ένας άλλος φίλος (που ήταν εκεί παρέα) πήρε την sony w1 και της δύο μηχανές της τεστάραμε επιτόπου "άλλο πράγμα η εξυπηρέτηση στα καταστήματα εκει πέρα έτη φωτός μπροστά" τέλος πάντον το θέμα είναι οτι η W1 ήταν καλύτερη και είναι νομίζω.

Ελπίζω όμως πέρα απο γνώμες ατόμων εδώ αυτό να βοηθήσει ==>

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=konicaminolta_dimagex50%2Csony_dscw1%2Ccanon_s500&show=all

Οντως η w1 ειναι πολυ καλη και τωρα βρισκεις ευκολα και τηλεφακους και ευρυγωνιους και θα επαναλαβω οτι με pro καρτουλα τραβας βιντεο 640χ480 πολυ καλο ;) παντως επειδη την εχω, δει πολυ καλη και σε πολυ καλη τιμη ειναι και η hp r707 :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie ( 9 Δεκ. 2004 , 10:20)

Φυσικα,το κουτι ηταν σφραγισμενο με το αυτοκολητο της sony και μεσα ειχε και την εγγυηση.

Για ότι "παίζει" με τις εγγυήσεις δες εδώ :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=37410

Παιδια για την olympus μ-mini γνωριζετε κατι??Σκεφτομαι να την αγορασω.Ποια ειναι η γνωμη σας??

Να σημειωσω ομως οτι θελω μια μικρη ψηφιακη χωρις τεραστιες δυνατοτητες για να κανω το κεφι μου ,δεν θελω τρομερα πραγματα δηλαδη.

αν λες για αυτήν είναι πολύ καλή. http://aka.fotovista.com/dev/small/11120415.jpg γενικά η olympus βγάζει καλές και φθηνές ψηφιακές κάμερες. η συγκεκριμένη κάνει 289 € . αν την θες για την πλακα σου με λίγο ακόμα ψάξιμο θα βρείς και ακόμα φθηνότερες κάμερες ;)
only crossfit...

Teorizo ευχαριστω!Ναι αυτη ειναι.Εχετε υποψη σας καμια φθηνοτερη και πολυ μικρη στα 4mp περιπου??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (13 Δεκ. 2004 , 16:04)

αν λες για αυτήν είναι πολύ καλή. http://aka.fotovista.com/dev/small/11120415.jpg γενικά η olympus βγάζει καλές και φθηνές ψηφιακές κάμερες. η συγκεκριμένη κάνει 289 € . αν την θες για την πλακα σου με λίγο ακόμα ψάξιμο θα βρείς και ακόμα φθηνότερες κάμερες ;)

ki egw endiaferome gia aftin tin mixanoula, den 8elw polla polla , alla 8elw na einai omorfi, me ta idia lefta protinete pio omorfi!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (13 Δεκ. 2004 , 15:20)

Μπορεις να βρεις την Cannon Ixus 400 ( 4MP ) γυρω στα 200 ευρω καινουργια αποτι εμαθα τελευταια.

όντως και αυτή πολύ καλή και σε καλή τιμή . για περισσότερες κάμερες σε καλές τιμές προτείνω http://www.fleamarket.gr ;) παιδιά μην κοιτάτε μονο την εξωτερική εμφάνιση να είναι και καλή!! :p
only crossfit...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (13 Δεκ. 2004 , 17:14)

Eυχαριστω και παλι!teorizo,που τη βρηκες 287 ευρω?Στο Γερμανο τη βρισκω 349 και στο e-shop 317...

άντε σου έφεξε τυχεράκια!!! αρχική τιμή 344 , τώρα μονο 289 €

θα το βρείς εδω :o

only crossfit...

Kαι κατι αλλο:Η canon digital ixus i black ειναι ποιοτικη?Την βρηκα στο Γερμανο προσφορα 199 ευρω!

Thanks teorizo!

φιλε μου σε παρα πολύ καλή τιμή την έχει ο γερμανός !!! από ότι είδα η τιμή τις είναι γύρο στα 411,17 €;)
only crossfit...

Ναι λεει προσφορα απο 429 τη δινει τωρα 199!!Να κινηθω για αυτη??

Αξιζει αν συγκρινουμε αυτην με την μ-mini (ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ) ???

Για να εχει τοσο μεγαλη διαφορα μαλλον αλλαξε το μοντελο και την σκοτωνει.

Οπως και να εχει η μιniΜ ειναι Olympus............

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (13 Δεκ. 2004 , 19:48)

Για να εχει τοσο μεγαλη διαφορα μαλλον αλλαξε το μοντελο και την σκοτωνει.

Οπως και να εχει η μιniΜ ειναι Olympus............

Δεν με ενδιαφερει αν αλλαξε μοντελο γιατι οπως ειπα παραπανω θελω τη ψηφιακη για το κεφι μου..

Δυσκολη παντως η αποφαση..Κλινω υπερ της olympus αλλα τα 199 ευρω με σωζουν !Ειναι πολυ καλη τιμη!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa (16 Δεκ. 2004 , 16:30)

paidia mou ekanan doro tin R607 tis HEWLETT PACKARD einai sfragismeni tin poulao sta 170 euro opoios endiaferetai steilte mou pm. exei apodeixi kanonika agorasmeni apo to plaisio extes

1. Γιατί δεν βάζεις αγγελία;

2. Σου κάνουν δώρο με την επόδειξη μαζί; :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (16 Δεκ. 2004 , 17:28)

1. Γιατί δεν βάζεις αγγελία;

2. Σου κάνουν δώρο με την επόδειξη μαζί; :blink:

tin apodeixi tin xreiazomai gia tin eggiisi giafto