teotsi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδια μετά από πολύ ψάξιμο και προβληματισμο, κατέληξα στην d3200. Έχετε άλλη πρόταση? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Η nx300 έχει μεγαλύτερο αισθητήρα aps σε σύγκριση με την Nikon που έχει μικρότερο είναι και βέβαια σχεδόν τα δίπλα λεφτά . 200 η η ΝΙΚΟΝ , 380 η Samsung Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Παιδιά τα φώτα σας. Κοιτάζω για φωτογραφική ως 250€. Με την φωτογραφία δεν έχω ιδιαίτερη σχέση. Το μόνο που θα ήθελα είναι μια αξιοπρεπή συσκευή που να βγάζει καλά ακόμη και σε σούρουπο/βράδυ. Τώρα έχω μια Sony compact με Carl zeiss του 120€ και σε τέτοιες συνθήκες χώρισε. Καλή εντύπωση από άποψη μεγέθους μου έκανε η nikon που αναφέρθηκε πιο πάνω. Ή σε αυτά τα λεφτά είναι καλύτερη μια Olympus sz-20,lumix dmc lz40, ή κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση. edit: Σε αυτά τα λεφτά βρήκα και samsung nx mini kit & nx1000kit & Sony DSC-HX50V Edited September 16, 2014 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 μπορει καποιος να μου προτεινει καποια φωτογραφικη μηχανη dslr για καποιον που προτωξεκινα στο αντικειμενο. αρχισα μαθηματα φωτογραφιας και η compact μου ειπαν πως δεν κανει! οχι πολλη ακριβη...εως 300 ευρω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boliotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 μπορει καποιος να μου προτεινει καποια φωτογραφικη μηχανη dslr για καποιον που προτωξεκινα στο αντικειμενο. αρχισα μαθηματα φωτογραφιας και η compact μου ειπαν πως δεν κανει! οχι πολλη ακριβη...εως 300 ευρω:) http://www.skroutz.gr/s/4542475/Samsung-Galaxy-GC200-Camera-2.html . είναι zoom και έχει 308 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloha_aloha94 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 γεια χαρα παιδια εχω μια φωτογραφικη μηχανη kodak και εδω και λιγο καιρο δεν ανοιγει...μονο οταν την εχω στη μπριζα αναβει κανονικα και βγαζει φωτογραφιες...τι μπορει να φταιει ??? απο οτι δειχνει η μπαταρια ειναι φουλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δοκίμασε τη με μια άλλη μπαταρία, να δείς αν εξακολουθεί να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George9 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε παιδια θα τρελαθω εχω ενα φλασ για dslr και εχει την δυνατοτητα να ειναι ασυρματο πως μπορω να το ακνς εχω προσπαθησει εχω ψαξει τιποτα! μπορει να με βοηθησει καποιος;:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε παιδια θα τρελαθω εχω ενα φλασ για dslr και εχει την δυνατοτητα να ειναι ασυρματο πως μπορω να το ακνς εχω προσπαθησει εχω ψαξει τιποτα! μπορει να με βοηθησει καποιος;:confused::confused: Ποια μηχανή έχεις? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) μπορειτε να μου πείτε την καλύτερη dslr ή compact που μπορώ να πάρω στα 200-250€. Γενικά τι πρέπει να κοιτάω (χαρακτηριστικά- tips κολπάκιαγια καλύτερη φωτό) σαν αρχάριος που θέλω να ξεκινήσω και τι διαφορές, τι παίζει με τις φωτογραφικές mirrorless? Edited November 22, 2014 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) μπορειτε να μου πείτε την καλύτερη dslr ή compact που μπορώ να πάρω στα 200-250€. Γενικά τι πρέπει να κοιτάω (χαρακτηριστικά- tips κολπάκιαγια καλύτερη φωτό) σαν αρχάριος που θέλω να ξεκινήσω και τι διαφορές, τι παίζει με τις φωτογραφικές mirrorless? πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος, τι σε ενδιαφέρει περισσότερο, αρχικά με το μέγεθος της μηχανής, πχ η compact έχει καλή φορητότητα την βάζεις ακόμη και στην τσέπη του παντελονιού η dslr από την άλλη θέλει υποχρεωτικά κρέμασμα στο λαιμό και ακόμη πιο πιθανό βαλιτσάκι μεταφοράς. όμως η ποιότητα των φωτογραφιών των dslr είναι κατά κανόνα ανώτερες από αυτές των compact, λόγω φακών και αισθητήρα. αυτά όσον αφορά τον τύπο της μηχανής. στη συνέχεια θα πρέπει να γράψεις και τι είδους φωτογραφίες σ ενδιαφέρουν. δηλαδή, κοντινά πλάνα, μακρινές φωτογραφίες με ζουμ, νυχτερινή φωτογράφιση, τί; οι mirrorless είναι μία ενδιάμεση λύση ανάμεσα στις compact και dslr. επίσης να γνωρίζεις πως δεν υπάρχει μια μηχανή που να είναι καλύτερη σε όλα από όλες τις άλλες. πάντως με τα χρήματα που διαθέτεις παίρνεις μια καλούτσικη μηχανή γενικής χρήσης για ταξίδια - εκδρομές. σε καμία περίπτωση δε μπορείς να πλησιάσεις καλή compact αλλά ούτε και dslr. Edited November 23, 2014 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα τη γνωμη σας μεταξυ RX100M2 και a5100 με το βασικο φακο 16-50 υποθετοντας οτι τις βρισκω ιδια τιμη ακριβως και οτι δεν θα αγορασω δευτερο φακο για πολυ καιρο. Ειμαι αρχαριος και θελω απλα να βγαζω καλες φωτογραφιες (συνηθισμενα πραγματα οπως ταξιδια + νυχτερινες ληψεις και οχι τοπια,macro) και να κανω την αρχη πριν απο καποια ανωτερη DSLR στο μελλον. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Είναι διαφορετικής φιλοσοφίας συστήματα. Αν θες να επενδύσεις σε συγκεκριμένο οικοσύστημα φακών πχ της Sony, μπορείς να κάνεις την αρχή με μια entry-level ή έστω midrange MILC. Ίσως όμως για την περίπτωσή σου καλύτερα είναι να ξεκινήσεις με την RX100, η οποία είναι υπερφορητή και με αρκετά καλό IQ. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα τη γνωμη σας μεταξυ RX100M2 και a5100 με το βασικο φακο 16-50 υποθετοντας οτι τις βρισκω ιδια τιμη ακριβως και οτι δεν θα αγορασω δευτερο φακο για πολυ καιρο. Ειμαι αρχαριος και θελω απλα να βγαζω καλες φωτογραφιες (συνηθισμενα πραγματα οπως ταξιδια + νυχτερινες ληψεις και οχι τοπια,macro) και να κανω την αρχη πριν απο καποια ανωτερη DSLR στο μελλον. Ευχαριστω. http://www.amazon.co.uk/dp/B00MTZI376/ref=gb1h_img_c-2_0667_8c9431c5?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-2&pf_rd_r=08G7GXEH6WWFB6CNDNPR&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560250667 Αν προλάβεις την προσφορά , πάρτην άφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα τη γνωμη σας μεταξυ RX100M2 και a5100 με το βασικο φακο 16-50 υποθετοντας οτι τις βρισκω ιδια τιμη ακριβως και οτι δεν θα αγορασω δευτερο φακο για πολυ καιρο. Ειμαι αρχαριος και θελω απλα να βγαζω καλες φωτογραφιες (συνηθισμενα πραγματα οπως ταξιδια + νυχτερινες ληψεις και οχι τοπια,macro) και να κανω την αρχη πριν απο καποια ανωτερη DSLR στο μελλον. Ευχαριστω. δές κι αυτήν τη συγκρίνει με άλλες μεταξύ των οποίων και την RX100M2 http://www.dxomark.com/Cameras/Canon/PowerShot-G7-X σε τιμή 480 ευρώ. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-New-Canon-Powershot-G7X-G7-X-20-2MP-Digtal-Camera-BLACK/813111_2050318858.html Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 μπορειτε να μου πείτε την καλύτερη dslr ή compact που μπορώ να πάρω στα 200-250€. Γενικά τι πρέπει να κοιτάω (χαρακτηριστικά- tips κολπάκιαγια καλύτερη φωτό) σαν αρχάριος που θέλω να ξεκινήσω και τι διαφορές, τι παίζει με τις φωτογραφικές mirrorless? Σε μαζεμένο μεγεθος μπορείς να δεις την nikon 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ψαχνω για μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 400 ευρώ. Η Mirrorless ειναι καλές? Η touch screen θα με βοηθουσε επειδη μεχρι τωρα έκανα mobile photography. Μου αρέσει η Panasonic Lumix DMC-GF6 Kit στα 400 ευρώ αξίζει η Samsung σαν μάρκα Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α και θα δω μεγάλη διαφορά απο το g3 ή δεν αξίζει γενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εγώ θα πρότεινα την nx300 της Samsung. Η διαφορά με οποιοδήποτε κινητό είναι μεγάλη και εύκολα αναγνωρίζεται. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να πάρω μια mirrorless για να μην είναι πολύ μεγάλη σαν τις dslr, σκέφτομαι την samsung nx300, εσείς τι λέτε. Θα ήθελα -Καλο image quality (και βίντεο εαν είναι δυνατόν) -Touch screen (θα μου άρεσε πολύ) Πέρα απο nx300 με κιτ φακο 18-55mm, υπάρχει κάτι καλύτερο?? ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Sony nex 5t εχει οτι ζητας με 30-40 ευρω παραπανω... Δες τιμες εδω.. http://www.skroutz.gr/s/3791966/Sony-NEX-5T-Kit-16-50mm.html Δες χαρακτηριστικα κτλ εδω http://www.sony.gr/electronics/mihanes-me-enallaximous-fakous/nex-5t Αγοραζεις και αργοτερα ενα επιπλεον φακο 55-210mm και εισαι αρχοντας... Edited December 11, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 5t είναι μία καλή επιλογή, απλά η σειρά NEX έχει ακριβούς φακούς, τουλάχιστον όταν είχα την δικιά μου NEX. Επιπλέον η 5t παίρνει και Sony apps είναι Apps που προσθέτουν διάφορες λειτουργίες και στην πλειονότητα τους είναι καλές. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Οτι ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμη για τους φακους ισχυει αλλα σιγα σιγα μπορει να αγορασει τον επομενο φακο....με αυτα που προσφερει η φωτογραφικη μηχανη ως εχει και την τελεια ποιοτητα φωτογραφιας + το μεγεθος /λειτουργικοτητα/design πιστευω θα μεινει πολυ ευχαριστημενος...και σιγα σιγα αγοραζει και επιπλεον φακους...υπαρχουν πολλα μαγαζια που πουλανε μεταχειρισμενους και σε πολυ καλες τιμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Η σονυ αξίζει τα 500ευρώ ??γιατί δεν νιώθω έτοιμος να δωσω 500 ευρώ για ενα χόμπυ ακομα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Η σονυ αξίζει τα 500ευρώ ??γιατί δεν νιώθω έτοιμος να δωσω 500 ευρώ για ενα χόμπυ ακομα τουλάχιστον. Τότε νομίζω η nx300 είναι σχεδόν μονόδρομος. Δες λίγο και τους φακούς να δεις ποιοι ειναι πιο φθηνοί, η NEX ή οι NX? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts