Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Κτύπα" την. :lol: Πολύ καλή μηχανή. Αυτή και η Nikon Coolpix P 80 (η οποία όμως ξεπερνά τα 300 ευρώ που έθεσες σαν όριο και έχει και περιττό αριθμό megapixels) για τη κατηγορία τους είναι κορυφαίες.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Την έχεις δουλέψει την κάμερα; Σε ρωτάω γιατί με προβλήματισαν τα σχόλια αυτού του τύπου: http://www.dpreview.com/reviews/read_opinion_text.asp?prodkey=canon_s5is&opinion=40523

Και πάλι σε ευχαριστώ!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πηρα επιτελους την αποφαση να παρω και μια dslr canon eos 450,αντε να την δουμε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια καλημερα εχω βρει μια olympus mju 700 με 99 ευρωπουλα και δωρο μια θηκη για υποβριχιες ληψεις τι λετε αξιζει να την παρω;

τελικα η τιμη ηταν 199 ευρω και οχι 99 ευρω για την olympus

ετσι κατελειξα σε μια pentax optio s10 με 10 mp και μετα απο την πρωτη χρηση της μπορω να πω οτι για τα λεφτα που εδωσα (139 ευρω + 5 ευρω για καρτα μνημης 1gb) ειμαι πολυ ευχαριστημενος και πιστευω οτι με περισσοτερο ψαξιμο στις ρυθμισεις θα εχω ακομα καλυτερα αποτελεσματα,ενα θεματακι το εχει με τις μακρυνες ληψεις (πανω απο 1-1,5 μετρα) σε πολυ χαμηλο φωτισμο.

αυτα! αντε και καλο μηνα

:thanks:

RIDE HARD_LIVE FREE

παιδες να σας παραθεσω την εμπειρια μου...

Η πρωτη καλη μηχανη σε θεμα ποιοτητας φωτογραφιας που ειχε πεσει στα χερια μου ηταν μια kodak dx 7590 5Mp 10x οπτικο. ειχα παθει πλακα με το ποσο καλες φωτο μου εδινε αν και δεν μου αρεσε το μεγεθος και το βαρος της. καποια στιγμη μετα απο 2-3 χρονια μου πεφτει κατω και γινεται το μοιραιο οποτε και αποφασιζω να παρω την sony w90 8.1 4x. ξενερωσα τρελα απο την πρωτη μερα που την πηρα. πιξελιαζε παντου και απο εστιαση ηταν χαλια.250€ μ@λ@κι@....αφου βρηκα να την πουλησω στην μιση τιμη ψαχτηκα παλι για kodak και βρηκα την easyshare z1012 is με καποιο ειδος αποσυρσης της παλιας μου kodak απο την επισημη αντιπροσωπεια στην αγγλια σε πολυ καλη τιμη. εχει κανενας ακουστα για την εν λογο μηχανη τι λεει μην πεσω παλι σε πατατα???

Need For Speed

Ευχαριστώ για την απάντηση! Την έχεις δουλέψει την κάμερα; Σε ρωτάω γιατί με προβλήματισαν τα σχόλια αυτού του τύπου: http://www.dpreview.com/reviews/read_opinion_text.asp?prodkey=canon_s5is&opinion=40523

Και πάλι σε ευχαριστώ!

Την έχω δοκιμάσει ελάχιστα, σε φωτογραφικό κατάστημα, αν και αυτό δε μπορεί να θεωρηθεί ότι "τη δούλεψα". Για το λίγο που την είχα στα χέρια μου (να σου πω κατ΄αρχήν ότι δεν είμαι Canonικός αλλά Nikonικός ) έψαχνα δικαιολογίες για να μη μου αρέσει. Βρήκα τελικά ότι δεν έχει μπαταρία λιθίου αλλά παίρνει επαναφορτιζόμενες ΑΑ. Προσωπική άποψη πάντα, για τη κατηγορία τους αυτή και η Nikon που σου ανέφερα αγγίζουν τη κορυφή.

Απ΄ότι βλέπω είσαι στο Ηράκλειο, κάνε λίγο υπομονή μέχρι να μάθω τη διεύθυνση (θα έχεις π.μ. ) ενός καταστήματος στη πόλη που έχει τιμές κατά πολύ καλύτερες από τα άλλα με φωτογραφικά είδη. Μέχρι τότε κάνε μια βόλτα στα "ονόματα" με φωτογραφικά της πόλης για δοκιμάσεις τη μηχανή, αν την έχουν. Σε αυτά τα είδη η προσωπική δοκιμή είναι η καλύτερη συνταγή.

πηρα επιτελους την αποφαση να παρω και μια dslr canon eos 450,αντε να την δουμε.

Κι εγώ αυτή πήρα. Τώρα άρχισε να μαζεύεις για ένα καλο φακό (εδώ αρχίζουν τα πραγματικά έξοδα :p)

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Θελω να αγορασω μια ψηφιακη το πολυ μεχρι 150 Ε οποιασδηποτε μαρκας, και τα mpxls δεν μ πολυενδιαφερουν αρκει να βγαζει καλες φωτο:) Ποια μου προτεινετε?

Θελω να αγορασω μια ψηφιακη το πολυ μεχρι 150 Ε οποιασδηποτε μαρκας, και τα mpxls δεν μ πολυενδιαφερουν αρκει να βγαζει καλες φωτο:) Ποια μου προτεινετε?

Και εγώ την ίδια αναζ΄ήτηση έχω και είμαι μεταξύ Pentax M40 , V10 και Samsung L730

Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ή αν ξέρετε κάτι για αυτές?

Η κοπέλα μου έψαχνε για φωτογραφική μέχρι 120-130.Αφού το έψαξα αρκετά στο ίντερνετ κατέληξα στην Pentax V10!

Πολύ καλή για τα λεφτά της!!!Ωραίες φωτογραφίες,αρκετά καλής ποιότητας βίντεο χωρίς κολλήματα, πολύ καλή μπαταρία,μικρή-ελαφριά-λεπτή,παίρνει και κάρτες SDHC (πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις απίστευτα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο αφού θεωρητικά περιμένουμε σύντομα κάρτες μέχρι και 32GB!!!!) πολλές δυνατότητες και μεγάλη ευκρινής οθόνη!

Την προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562230

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Την έχω δοκιμάσει ελάχιστα, σε φωτογραφικό κατάστημα, αν και αυτό δε μπορεί να θεωρηθεί ότι "τη δούλεψα". Για το λίγο που την είχα στα χέρια μου (να σου πω κατ΄αρχήν ότι δεν είμαι Canonικός αλλά Nikonικός ) έψαχνα δικαιολογίες για να μη μου αρέσει. Βρήκα τελικά ότι δεν έχει μπαταρία λιθίου αλλά παίρνει επαναφορτιζόμενες ΑΑ. Προσωπική άποψη πάντα, για τη κατηγορία τους αυτή και η Nikon που σου ανέφερα αγγίζουν τη κορυφή.

Απ΄ότι βλέπω είσαι στο Ηράκλειο, κάνε λίγο υπομονή μέχρι να μάθω τη διεύθυνση (θα έχεις π.μ. ) ενός καταστήματος στη πόλη που έχει τιμές κατά πολύ καλύτερες από τα άλλα με φωτογραφικά είδη. Μέχρι τότε κάνε μια βόλτα στα "ονόματα" με φωτογραφικά της πόλης για δοκιμάσεις τη μηχανή, αν την έχουν. Σε αυτά τα είδη η προσωπική δοκιμή είναι η καλύτερη συνταγή.

Και πάλι σε ευχαριστώ! Θα φροντίσω να την δω κι από κοντά όπως προτείνεις. Αν βρεις το κατάστημα στείλε μου ένα πμ αν και η αγορά, πιθανότατα, θα γίνει μέσω internet.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Aν σε ενδιαφέρει πρωτιστως η ποιότητα δες τις κανον 590, 570 και 720

Μια ερώτηση... Πήρα πρόσφατα (5 μέρες πριν) από το Πλαίσιο την Canon A590 IS. Δυστυχώς (παρά τις καλές αρχικές εντυπώσεις), παρατηρώ ότι στο οπτικό εικονοσκόπιο έχει μια οριζόντια γρατσουνία. Η γρατσουνιά είναι εσωτερική, δηλαδή ανάμεσα στους φακούς του οπτικού εικονοσκόπιου, οπότε αποκλείεται να την έκανα εγώ. Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν; Δε θέλω να τη στείλω για service, να μου την ανοίξουν και να μου την επιστρέψουν μετά από κανένα μήνα. Τι μου προτείνετε να κάνω; :worry:

Ευχαριστώ!

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Μια ερώτηση... Πήρα πρόσφατα (5 μέρες πριν) από το Πλαίσιο την Canon A590 IS. Δυστυχώς (παρά τις καλές αρχικές εντυπώσεις), παρατηρώ ότι στο οπτικό εικονοσκόπιο έχει μια οριζόντια γρατσουνία. Η γρατσουνιά είναι εσωτερική, δηλαδή ανάμεσα στους φακούς του οπτικού εικονοσκόπιου, οπότε αποκλείεται να την έκανα εγώ. Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν; Δε θέλω να τη στείλω για service, να μου την ανοίξουν και να μου την επιστρέψουν μετά από κανένα μήνα. Τι μου προτείνετε να κάνω; :worry:

Ευχαριστώ!

Νομίζω αν δεν το καθυστερήσεις το ζήτημα θα στην αλλάξουν από το Πλαίσιο

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Από το Πλαίσιο μου είπαν οτι τις Canon ειδικά δεν τις αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Με παρέπεμψαν στο επίσημο service. Για καλή μου τύχη, όμως, διαπίστωσα ότι αυτή η γραμμή απλά βοηθάει για να βλέπεις το οριζόντιο και την έχουν και οι Sony (ίσως και άλλοι κατασκευαστές). :O

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Eαν θελεις πραγματικα μια καλη και ποιοτικη ψηφιακη.επελεξε την εταιρια olympus.Και αυτο γιατι βγαζει πιο επαγγελματικες και αξιοπιστες μηχανες απο την sony.Τωρα για τα χρηματα που ψαχνεις η καλυτερη και πιο συμφερουσα λυση για μενα,ειναι η αγορα της OLYMPUS MJU 1200 BLACK.Πολυ δυνατος φακος με αξιοθαυμαστα αποτελεσματα,ακομη και σε δυσκολες συνθηκες κακου φωτισμου.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδια, τι θα προτιμουσατε Panasonic FX500 ή Fuji FX100fd ;

Στην ιδια κατηγορια λεφτων γυρω στα 300 ευρω υπαρχει κατι καλυτερο σε ΚΟΜΠΑΚΤ;

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Φυσικα και υπαρχει κατι καλυτερο.

Δες για παραδειγμα την NIKON COOLPIX P5100

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ψάχνω για ψηφιακή γύρω στα 250-300 καμιά ιδεά?olympus ή sony?

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ SONY!!!!

Need For Speed

Φυσικα και υπαρχει κατι καλυτερο.

Δες για παραδειγμα την NIKON COOLPIX P5100

Ultimately, for us, the P5100 was a disappointment, but not a surprise. Like Canon's G9 reviewed last week, Nikon essentially turned a blind eye to the only issues anyone really had with the P5000 - the sluggish performance and the rather counterintuitive control interface - and instead took the all too familiar route of bunging even more pixels onto a sensor already creaking under the strain when it had 10 million. So not only don't they fix the issues, to add insult to injury they actually reduce the quality of the high ISO output and call it an 'upgrade' (bangs head on wall). Sure there's a couple of nice new features, and sure the low ISO output is still excellent, but the feeling that this was a missed opportunity is simply unavoidable.

And so, once again Nikon has produced a compact capable of excellent results in the right conditions, but one that cannot ever be described as an 'all rounder' (just try using it indoors in low light and you'll discover why). It's a superb walk around camera for the landscape photographer (and has unusually 'purist-friendly' output) and it manages to fit an awful lot into a very small body, but it is disappointingly far from the camera it could have been.

* Ideal for: Learning about photography, use with external flash, travel, shooting stationary objects

* Not ideal for: Shooting anything fast, social snapping in low light

πήρα την FZ8 LUMIX και είμαι ευχαριστημένος...

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παιδια, τι θα προτιμουσατε Panasonic FX500 ή Fuji FX100fd ;

Στην ιδια κατηγορια λεφτων γυρω στα 300 ευρω υπαρχει κατι καλυτερο σε ΚΟΜΠΑΚΤ;

Σου ειναι απαραιτητα τοσα πιξελς?

Μαλλον την πανασονικ θα προτιμουσα επειδη

Εχει περισσοτερα features (αχρηστα ισως, αλλα υπαρχουν)

Φωτεινοτερο φακο στο wide ακρο και μεγαλυτερο στο τελε

Γρηγοροτερο κλειστρο (1/2000 εναντι 1/1500)

Πιο ευρυγωνιο φακο (25 εναντι 28)

Xειροκινητη προτεραιοτητα διαφραγματος και κλειστρου

Λιγο καλυτερη οθονη

Λιγο πιο γρηγορο continous shooting

Αλλα ειναι πολλα τα πιξελς... ισως αν εβρισκες ακομα σε προσφορα στα 200Ε την FX100. Τα 300Ε νομιζω ειναι πολλα για P&S... μεχρι και DSLR περνεις πλεον με αυτα τα χρηματα.