mplip Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Έχω αγοράσει και εγώ την fuji f30 και σαν αρχάριος που είμαι θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Βραδυνή φώτο χωρίς τρίποδα ή κάποιο αντικείμενο για στήριξη μπορώ να βγάλω χωρίς να είναι κουνημένη. Αν ναι πώς το κάνω??? h fuji? h f30? κουνημενη? δε νομιζω...ειδικα αυτη δε κουνιεται με τιποτα...με τριποδα η χωρις... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μιλάω για χωρίς φλας!!! Και χωρίς τρίποδα!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μιλάω για χωρίς φλας!!! Και χωρίς τρίποδα!! και εγω εχουμε εξηγησει και αναλυσει απειρες φορες οτι ειναι η πιο σταθερη απο ολες λογω της φωτοευαισθησιας της... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Και όμως έχω βγάλει ελαφρώς κουνημένες βραδυνές με χαμηλό iso χωρίς φλας και τρίποδο. Πώς μπορώ να σου επισυνάψω μερικές για να μου πεις τί κάνω λάθος??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Για όνομα ρε παιδιά. Όσο τέλεια και να είναι η ευαισθησία της (κάθε) μηχανής, το τρίποδο ή τριποδάκι θα χρειαστεί σίγουρα μερικές φορές. Μην τρελαθούμε... :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 sigoura... kai ego exo bgalei kounimenes me tin F11... otan den thes na anevaseis 1600iso (gia na exeis poli leptomereia) kai to exeis iso800 oso na'nai tha rikseis tin taxitita sto 50-40... kai otidipote kato apo 60 kounaei me to paramikro... prepei na vriskeis tin xrisi tomi, thelei ipomoni kai dokimes... kai to tripodaki kanei kai afto ti douleia tou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι το ISO και τι κανει?Εμενα η μηχανουλα μου εχει επιλογες για 50,100 και 200.Tι κερδιζω και τι χανω αν αλλαξω το auto και βαλω καποιο απο τα τρια παραπανω?:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι το ISO και τι κανει?Εμενα η μηχανουλα μου εχει επιλογες για 50,100 και 200.Tι κερδιζω και τι χανω αν αλλαξω το auto και βαλω καποιο απο τα τρια παραπανω?:OΠολύ συνοπτικά* το ISO αντιστοιχεί στην ευαισθησία του παλιού φιλμ. Τα χαμηλά ISO χρησιμοποιούνται για φωτογραφίες με αρκετό φωτισμό. Ακόμα, οσο πιο χαμηλό το ISO τόσο πιο καθαρή βγαίνει η φωτογραφία. Όμως, με χαμηλό ISO δεν μπορείς να τραβήξεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμόυ γιατί δεν είναι αρκετή η ευαισθησία με αποτέλεσμα η μηχανή να προσπαθεί να βάλει περισσότερο φως κρατώντας το κλείστρο ανοικτό για περισσότερη ώρα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει μερικές φορές ακόμα και το δευτερόλεπτο, θα πρέπει να έχεις απολύτως ακίνητη την φωτογραφική. Ψηλότερα ISO μπορούν να χρησιμοποιηθούν με λιγότερο φωτισμό αλλά εισάγουν όσο ανεβαίνεις σε ISO θόρυβο, ορατό σαν κόκκο στις φωτογραφίες. Το πειράζεις μόνο αν ξέρεις τι πρέπει να βάλεις, π.χ. αν έχεις τριποδάκι και μπορείς άνετα να βάλεις ένα σχετικά χαμηλό ISO. Οι φίλοι παραπάνω που υποστηρίζουν ότι δεν βγάζει κουνημένες φωτογραφίες κάποια ή κάποιες μηχανή/ες στηρίζουν την άποψή τους στο ότι η ευαισθησία της συγκεκριμένης μηχανής στο φως είναι μεγάλη, άρα δεν χρειάζεται να μπεί φως για περισσότερη ώρα, άρα δεν βγαίνουν κουνημένες. Αυτά από την απολύτως ερασιτεχνική μου ενασχόληση. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ελπίζω να σε βοήθησα. * Φαντάσου το «μη συνοπτικά». :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrf Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Γεια χαρα σας.Το εικονοσκοπιο ειναι απαραιτητο ή οχι σε μια ψηφιακη μηχανη?Αν εχει πολυ ηλιο και δεν εχουμε εικονοσκοπιο τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Ευχαριστω πολυ Αimilie!Τα βασικα τα καταλαβα παντως!:happy: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 poio cybershot protinete na paro paidia sti seira T ?? thelo mikro elafry ,ti na paro poy ehei value for money??gia metaheirismeno psahno eos 300 euro to poly...to t7 leei? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Γεια σε όλους!!! Μόλις μάζεψα ένα σεβαστό ποσό χρημάτων και θέλω να το επενδύσω σε μια ψηφιακή. Σκέφτομαι για Olympus, μάλλον την MJU 700. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και εμπειρίες. Όσοι έχω ρωτήσει πάντως με συμβουλεύουν να εμπιστευθώ την ποιότητα που προσφέρει μια Olympus. Ευχαριστώ! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 poio cybershot protinete na paro paidia sti seira T ?? thelo mikro elafry ,ti na paro poy ehei value for money??gia metaheirismeno psahno eos 300 euro to poly...to t7 leei? Φιλε μου χθες πηγα στον Παπαδακη και ειχε την sony T5 199 ευρα,την τσιμπησα και απο οτι εχω δει μεχρι τωρα προκειται για φινο μηχανακι ιδιαιτερα σε αυτα τα λεφτα:rolleyes: και την πηρα και σε μαυρο μουρατο χρωματακι:D Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Γεια χαρα σας.Το εικονοσκοπιο ειναι απαραιτητο ή οχι σε μια ψηφιακη μηχανη?Αν εχει πολυ ηλιο και δεν εχουμε εικονοσκοπιο τι κανουμε?Με τις σύγχρονες φωτογραφικές δεν έχεις πρόβλημα, ακόμα και στον ήλιο (με ελάχιστες εξαιρέσεις τόσο συνθηκών υπερβολικού ήλιου όσο και φωτογραφικών μηχανών). Το εικονοσκόπιο είναι χρήσιμο περισσότερο κατά την γνώμη μου όταν θέλουμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια (π.χ. στα «τελευταία» μιας μπαταρίας), καθώς καταναλώνει σαφώς λιγότερη ενέργεια από την «κανονική» οθόνη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrf Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Με τις σύγχρονες φωτογραφικές δεν έχεις πρόβλημα, ακόμα και στον ήλιο (με ελάχιστες εξαιρέσεις τόσο συνθηκών υπερβολικού ήλιου όσο και φωτογραφικών μηχανών). Το εικονοσκόπιο είναι χρήσιμο περισσότερο κατά την γνώμη μου όταν θέλουμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια (π.χ. στα «τελευταία» μιας μπαταρίας), καθώς καταναλώνει σαφώς λιγότερη ενέργεια από την «κανονική» οθόνη.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrf Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Απο την W100 εχει κανεις εντυπωσεις ή εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 mplip(Χρόνια πολλά κιολας)δεν νομίζω να μπορώ και να θέλω τωρα να βγάλω φωτογραφία για να διαπιστώσω για τα κοκκινα ματια. Gyrisa apo diakopes tin kyriaki apo eyboia,στο πλοιο για την επιστροφή κάποιος μου την βούτηξε,ειχα ενα σακιδιο πλατης και λογικα μεσα στο πλοιο καποιος μου την πηρε,οταν σχεδον φταναμε το πήρα είδηση το ανέφερα στο λιμενικο,εκαναν και στο πλοιο ανακοίνωση τπτ.Δυστηχώς πάει η N1,αδικα τα χρηματα(400 ευρω,+ και καρτα μνημης 1gb,παμε στα 460 συνολικα).ουτε τη χαρηκα,δεν πρόλαβα καν να δω πως βγαζει,δλδ να δω τις photo στο pc. οχι και τπτ πανε και οι photo που τράβηξα..παλι καλα εβγαλα και μερικες Photos απο το κινητο,και ειναι πολυ καλες σε ποιοτητα,φανταζομαι πως θα ήταν από τη ψηφιακή μου... Πάντως για τα κοκκινα μάτια είχες δικιο,εκανα ζοομ απο το μενου της μηχανης και αρκετες Photos ειχαν κοκκινα ματια.δεν είχα ενεργοποιήσει την ρυθμιση για τα ματια,μετα που την εβαλα,το flash δυνάμωνει πιο πολυ και δεν ειχα αυτο το φαινόμενο. μπορώ να κανω κατι για τη μηχανή?φανταζομαι τπτ ε? πω ρε σκας οταν εχεις κατι μια εβδομαδα εχεις δωσει τοσα χρηματα και τωρα την χαίρεται άλλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Γεια σε όλους!!! Μόλις μάζεψα ένα σεβαστό ποσό χρημάτων και θέλω να το επενδύσω σε μια ψηφιακή. Σκέφτομαι για Olympus, μάλλον την MJU 700. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και εμπειρίες. Όσοι έχω ρωτήσει πάντως με συμβουλεύουν να εμπιστευθώ την ποιότητα που προσφέρει μια Olympus. Ευχαριστώ! :) :) :) ειναι καλη δεν μπορω να πω και σιγουρα αξιζει για τα λεφτα της αν και θα σου ελεγα να δες και για καμια canon ixus 800is. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ειναι καλη δεν μπορω να πω και σιγουρα αξιζει για τα λεφτα της αν και θα σου ελεγα να δες και για καμια canon ixus 800is. Τελικά την αγόρασα την olympus! Πολύ καλή, αν και ακόμα την μαθαίνω! Από design και μέγεθος είναι ιδανική. Εύχομαι να την "λιώσω"!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Αν και πέρασε το καλοκαίρι, θέλω να αγοράσω μια φωτογραφική για να μπορώ να τη βάζω στη θάλασσα και να τραβάω φωτογραφίες. Ξέρω πως υπάρχουν διάφορες θήκες ώστε να μπορώ να βάλω οποιαδήποτε φωτογραφική, αλλά εγώ θέλω να πάρω μια "υποβρύχια" :rotfl: Είχα δει μια Olympus, δεν θυμάμαι τώρα ποια. Αλλά θα σας πω όταν πάω σπίτι, που έχω το link. Έχετε να προτείνετε κάτι? Μήπως έχει αγοράσει κανείς? Edit: Την βρήκα... http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=131541 Εγγύηση (Έτη) 2 Αριθμός Pixel (Mp) 7,1 Ανάλυση (pixel) 3072 X 2304 Φακός 37-111 mm ΖOOM Οπτικό 3X ΖΟΟΜ Ψηφιακό 5X Οθόνη LCD 2,5" Μνήμη (Mb) 19 Μοvie Clips Video με ήχο Ελάχιστη εστίασης 7cm Mπαταρία Λιθίου επαναφορτιζόμενη Βάρος (kgr) 149 Extras 23προγραματιζόμενες εκθέσεις ,μεταλικό σώμα για βάθος μέχρι 3 μ. ενσωματομένο φλας , άμεση εκτύπωση PictBridge, σύνδεση USB 2.0 Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδιά χαιρετώ. Αυτό το διάστημα ψάχνω και εγώ για ψηφιακή μηχανή. Το μπάτζετ είναι στα 300€. Εχω την εντύπωση ότι όσο ψάχνω, τόσο δεν μπορώ να αποφασίσω :wacko: γιαυτό ζητάω τη βοήθειά σας. Βασικά θέλω μια μικρή μηχανή, με καλή ποιότητα (για τα λεφτά βέβαια και την κατηγορία) και να έχει αρκετές manual ρυθμίσεις για πειραματισμούς αργότερα. Στην αρχή ήθελα την Olympus 810. Από ότι διάβασα είναι καλή μηχανή, αλλά πολύ αυτοματοποιημένη. Το ίδιο νομίζω και η Casio Exilim S600. Στο στόχαστρο είναι και η Fujifilm F11 Zoom που έχει πολύ ποιοτικό φακό (παρόλο που δεν έχει τόσες ρυθμίσεις όσο η Canon) και η Sony W70 για τον ίδιο λόγο. Και η Canon IXUS 65 είναι καλή (έτσι?) και έχει αρκετές ρυθμίσεις. Αλλά τώρα τείνω πιο πολύ στην Canon Powershot A700. Και σχετικά μικρή είναι και προσφέρει πολλές χειροκίνητες επιλογές. Τι έχετε να προτείνετε εσείς οι guru? Για τα λεφτά αυτά, από άποψη ποιότητας και ρυθμίσεων, ποιά είναι η καλύτερη; Ακούω τις προτάσεις σας (και ενδεχομένως κάποιο μοντέλο που αξίζει και δεν το έχω αναφέρει) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 fujifilm F30(apisteftes esoterikes/vradines) 'i olympus 810(apisteftes eksoterikes/proi)... dialekse apo aftes tis dio... oles oi alles einai imimetra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 oles oi alles einai imimetra... Ντάξει μη τα ισοπεδώνουμε όλα :) Η σειρά Powershot της Canon μόνο ημίμετρη δε μπορεί να χαρακτηριστεί. verve77, θα σου λεγα να ρίξεις μια ματιά στο dpreview. Έχει side-by-side συγκριτικό καθώς και full reviews των Fuji F30, Canon A700. Από τα reviews και το forum πάντως οι A610,A620 δείχνουν καλύτερες της A700 (A620 Review). Η 810 είναι όντως full auto. Η F30 είναι επίσης δυνατό χαρτί της Fuji στις compact. Προσωπικά με απωθεί το γεγονός ότι υποστηρίζει xD picture card αντί για miniSD που είναι πιο διαδεδομένη και υπάρχει και outside the digital camera world καθώς επίσης και το γεγονός ότι δεν πέρνει AA μπαταρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 σιγουρα οι canon δεν ειναι ημιμετρη και ειδικα η ixus 800is Που εχω και αποδιδει καλυτερα χρωματα απο την f30.δεν μιλαω για noise μιλαω μονο για χρωματα,φυσικα γουστα ειναι αυτα και γνωμες και ο καθενας μπορει να εχει το δικαιωμα της γνωμης του. επειδη λοιπον για μενα η f30 δεν ειναι καλυτερη απο την ixus στα χρωματα δινω την γνωμη και την τελικη μου απαντηση γιατι μετα μας βλεπω off topic. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 paidia paizo endiamesa to Sony T7 kai to T5 ti diafores ehei to ena me to allo,giati to T5 ehei apo 220-240 euro kainorgio kai to T7 ehei 300+ euro? Vlepo oti einai shedon to idio pragma se leitourgies!! :wacko: Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts