popolaros Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 # Flash a bit weak. # Noisy above 400 ISO. Αυτα με χαλανε αρκετα.Αν βαλουμε και τη μπαταρια που παραδοσιακα ειναι αδυνατο σημειο, χμ... Και τσιμπαει και στη τιμη. http://www.dpreview.com/articles/panasonicdmcl1/ Αυτη πως σας φαινεται; εχω διαβασει οτι βγαζεις 200 τουλαχιστον φωτογραφιες με την μπαταρια....... αυτο ειναι πολυ ή λιγο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Με αφορμή μια φωτογράφιση που έκανα την Δευτέρα (62 φωτογραφίες από λεωφορεία του ΚΤΕΛ της Ηγουμενίτσας) έσπασαν τα νεύρα μου με την ψηφιακή που έχω και ψάχνω για άλλη. Συγκεκριμένα είναι η Canon A400. Με την ποιότητα των φωτογραφιών είμαι ικανοποιημένος (δεν έχουν καθόλου θόρυβο. αρκετές με την προηγούμενη ψηφιακή μου, olympus c370z, δεν βλεπόντουσαν σε φουλ ανάλυση) αλλά πολλές φορές τα χρώματα είναι τελείως ψόφια. Παράδειγμα ένα από τα λεωφορεία που έβγαλα: είναι ανοιχτό πράσινο και η ψηφιακή το έβγαλε χάλια, εντελώς ψόφιο χρώμα. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 300-320 ευρώ. Θέλω να μου προτείνετε ψηφιακές με τα εξής χαρακτηριστικά: 1) να βγάζουν πάρα πολύ ζωντανά χρώματα (σε αυτό ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με την olympus c370z) 2) να βγάζουν καλές φωτογραφίες την νύχτα και γενικά όποτε δεν υπάρχει καλός φωτισμός 3) να έχουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (iso κ.λ.π.) 4) να βγάζουν βίντεο με ήχο και αν είναι δυνατό απεριόριστης διάρκειας (δηλαδή μέχρι να γεμίσει εντελώς η κάρτα μνήμης) . αν όχι απεριόριστης διάρκειας, τουλάχιστον 3-4 λεπτά συνεχόμενα 5) αν είναι δυνατό να παίρνουν κάρτες μνήμης Secure Digital Υπενθυμίζω ότι μπορώ να διαθέσω ως 320 ευρώ. Κανείς; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 paidia thelo mia kali psifiaki kai diatheto mexri 450-460 euro poia protinete kai giati ?euxaristo ek ton proteron ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 paidia thelo mia kali psifiaki kai diatheto mexri 450-460 euro poia protinete kai giati ?euxaristo ek ton proteron ! Fuji F30 Απίστευτη φωτογραφική! Κάνει γύρω στα 350 και θα σου μείνουν χρήματα για μια κάρτα μνήμς 1GB. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Κι εγω για την F30 παω! Υπαρχει ομως καποιο καταστημα (με φυσικη υποσταση) που να την εχει φερει, ή τιποτα ακομα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Εφόσον οι Canon είναι αρκετά ακριβές για σένα θα έλεγα να κοιτάξεις κάποια Casio της σειράς Z ή S.. π.χ. S500 ή Ζ 600. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 εχω διαβασει οτι βγαζεις 200 τουλαχιστον φωτογραφιες με την μπαταρια....... αυτο ειναι πολυ ή λιγο??? Λιγο ειναι. Αν αρχισεις και την επεξεργασια και κανενα βιντεο κλπ θα πεσει ακομα πιο κατω. Εξαρταται βεβαια απο τον καθενα. Εμενα πχ με χαλαει να φορτιζω καθε λιγο και το κινητο και τη μηχανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Λιγο ειναι. Αν αρχισεις και την επεξεργασια και κανενα βιντεο κλπ θα πεσει ακομα πιο κατω. Εξαρταται βεβαια απο τον καθενα. Εμενα πχ με χαλαει να φορτιζω καθε λιγο και το κινητο και τη μηχανη. Eγω εβγαλα 250 φωτο,με παρα πολυ preview και μετην πρωτη φορτιση οπου η μπαταρια δεν αποδιδει ακομα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Fuji F30 Απίστευτη φωτογραφική! Κάνει γύρω στα 350 και θα σου μείνουν χρήματα για μια κάρτα μνήμς 1GB. :) Πού την έχεις βρει με 350???? Πες μας και εμάς. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 εδω http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=21_23_24&products_id=1961 την εχει πιστευω σε καλη τιμουλα.ποιο χαμηλα που την εχει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Παιδιά ενδιαφέρομαι για μία point and shoot μέχρι 250-300 ευρώ... Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει σε αυτή http://www.pixmania.com/gr/gr/92310/art/fuji/finepix-f10.html Υπάρχει κάτι άλλο με κλαή ποιότητα φωτό... Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το μέγεθος...Και αν γίνεται μεγαλύτερο ζουμ... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 τελικα βλέπω ότι παίζει μόνο Η fuji F30 και λιγότερο η panasonic FX01. ποια από τις 2? σε μένα φαίνονται αρκετά κοντά σε specs και τιμή. Φίλε ENERGY δείχνεις απόλυτος στην κρίση σου για την fuji. Ένα μίνι review θα μου ήταν χρήσιμο (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και ίσως μια άποψη συγκριτικά με την πανασόνικ. Το ότι δεν έχουν viewfinder είναι μειονέκτημα? Κάπου αναφέρθηκες στους οπτικούς σταθεροποιητές της πανασόνικ που λείπουν από την fuji. Είναι σημαντική διαφορά? και μιλάς μόνο για την φωτογραφία ή και για το βίντεο της fuji? τι φορματ βίντεο έχουν αυτές οι 2? mpeg , avi, και ποιό είναι το καλύτερο? Αξίζει να περιμένουμε την F30 σε σχέση με την F11 ? Σε τι αναβαθμίζεται η 30 από την 11? Eυαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις όλων σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Απο οτι ξερω, αν κανω λαθος διορθωστε με, η F30 διαφερει απο την F11 σε 3 σημεια: 1. Στο μεγεθος ειναι λιγο μικροτερη 2. Εχει καλυτερη οθονη (230.000 pixels) 3. Eχει υψηλο iso εως 3.200 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 δεν ξερω πολλα καλα βλεπω οτι εχει αυτη η f30 ομως προς το παρον ειμαι μια χαρα με την fx-9 και την προτεινω ανετα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 i casio ton 10.1 mpx ti leei? kali? i na protimiso tin IXUS 750/800? i na paro tin Fuji F30 (den mou poligemizei to mati)??? pia apo tis 3 na protimiso? ola ine mesa sta kritiria...lefta/apodosi/piotita/leitourgeia/functions/service/standby time/k.t.l... telika 8a mou apantisei kanenas? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Εγώ πάντως καταλήγω ανάμεσα σε αυτές.... http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixf11%2Cfuji_finepixf30%2Cpanasonic_dmcfx01&show=all δείτε κι αυτο http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfx01/page8.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Απο οτι ξερω, αν κανω λαθος διορθωστε με, η F30 διαφερει απο την F11 σε 3 σημεια: 1. Στο μεγεθος ειναι λιγο μικροτερη 2. Εχει καλυτερη οθονη (230.000 pixels) 3. Eχει υψηλο iso εως 3.200 το λινκ που εδωσε ο φιλος ενα ποστ επανω τις εχει διπλα διπλα. Εχουν και αλλες διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Απο οτι ξερω, αν κανω λαθος διορθωστε με, η F30 διαφερει απο την F11 σε 3 σημεια: 1. Στο μεγεθος ειναι λιγο μικροτερη 2. Εχει καλυτερη οθονη (230.000 pixels) 3. Eχει υψηλο iso εως 3.200 to megethos einai pano kato idio. oi diafores einai: F11 - F30 ISO1600 - ISO3200 LCD: 153k.pixels - 230k.pixels Metering: 64simeion - 256 simeion MemoryOnBoard: 0 - 10MB (stin F11 dinoun mia XD karta 16MB) Battery: NP120 - NP95 (tora ti simenei afto... de ksero alla gia mikroteri mou fainete) plugs: i F11 thelei ton antaptora mexi kai gia fortisi - i F30 exei ksexoristi mpriza gia fortisi kai fisika kapoia diafora sta menu. katatalla: idio aisthitira, idio fako, i taxiteri apokrisi tis agoras kai sta dio modela (afou kaneis miso patima kai kanei lock, me to pou patiseis koumpi i photo exei travixtei me 0.05sec kathisterisi (pou o antagonismos gimenete kapou sto 0.2sec) kai afto exei simasia giati to daktilo otan menei piesmeno sto koumpi, dimiourgei kounima meta apo ligo, ara tholoura... kai afto fainete stis photos me pio kathari teliki apodosi. se full press xoris lockarisma (miso patimeno koumpi) o xronos einai MONO 0.3sec. diladi focus,metering,white,kleistro kai travigma sinolo 0.3sec!!!! kai oi dio ipostirizoun video MotionJPG 640x480@30fps with wav sound. test de xreiazete na kano ego... kanoun oi experts... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ρε παιδιά ξέρετε κανένα μαγαζί που να έχει την fujifilm f30 εκτός από τα katerelos , expansys και technixx ;;;;; Γιατί σ' αυτά κατόπιν παραγγελίας και εγώ βιάζομαι για να την πάρω επειδή φεύγω διακόπές πριν τις 9 Ιουλίου!!!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 pare tin F11... einai poli kaliteri apo otidipote kikloforei afti ti stigmi apo opoiadipote marka se opoiadipote timi stin compact katigoria... apla i F30 tha einai akomi kaliteri... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Παιδια αποφάσισα να πάρω την Panasonic FX01 και όχι την Fuji F11/30 για τους εξής λόγους 1. ΟΠΤΙΚΟΣ σταθεροποιητής εικόνας (όχι ψηφιακός) 2. 16:9 βίντεο και φωτογραφία (εφετζίδικο) 3. 28mm ευρυγώνιο (το μεγαλύτερο της κατηγορίας) 4. 3,6χ ζουμ (επίσης λίγο πάνω από των 3χ του ανταγωνισμού) 5. sd memory card (πιο φτηνές νομίζω από τις xD) 6. Φακός LEICA (no comment) Σε σχέση με την F11/30 υστερεί μόνο σε διάρκεια μπαταρίας νομίζω, ίσως και στις επιλογές φωτομέτρησης, (αλλά για φωτόμετρο έπρεπε να δω και τις canon που έχουν περισότερες επιλογές), στα υπόλοιπα είναι ίδιες ή καλύτερη. Επίσης δεν ξέρω πως βλέπω τι είδους συμπίεση κάνουν και ποιό είναι το καλύτερο, καμμιά διαφώτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ώπα!Να ένας άξιος αντίπαλος για την F30. Κι εγώ νόμιζα πως έπαιζε στο μισό γήπεδο και μάλιστα μόνη της. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ώπα!Να ένας άξιος αντίπαλος για την F30. Κι εγώ νόμιζα πως έπαιζε στο μισό γήπεδο και μάλιστα μόνη της. :rolleyes: Ειναι σαν τη Βραζιλια η F30. Παιζει παιζει ο αλλος στο τελος η Βραζιλια κερδιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ειναι σαν τη Βραζιλια η F30. Παιζει παιζει ο αλλος στο τελος η Βραζιλια κερδιζει. Σωστος! Συμφωνω και εχοντας δει φωτο απο panasonic ηταν θολες σε σχεση με την f30. F30 Δαγκωτο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Παιδια αποφάσισα να πάρω την Panasonic FX01 και όχι την Fuji F11/30 για τους εξής λόγους 1. ΟΠΤΙΚΟΣ σταθεροποιητής εικόνας (όχι ψηφιακός) 2. 16:9 βίντεο και φωτογραφία (εφετζίδικο) 3. 28mm ευρυγώνιο (το μεγαλύτερο της κατηγορίας) 4. 3,6χ ζουμ (επίσης λίγο πάνω από των 3χ του ανταγωνισμού) 5. sd memory card (πιο φτηνές νομίζω από τις xD) 6. Φακός LEICA (no comment) Σε σχέση με την F11/30 υστερεί μόνο σε διάρκεια μπαταρίας νομίζω, ίσως και στις επιλογές φωτομέτρησης, (αλλά για φωτόμετρο έπρεπε να δω και τις canon που έχουν περισότερες επιλογές), στα υπόλοιπα είναι ίδιες ή καλύτερη. Επίσης δεν ξέρω πως βλέπω τι είδους συμπίεση κάνουν και ποιό είναι το καλύτερο, καμμιά διαφώτιση? i FX01 den itan ikani na plisiasei oute tin F10... kai esi tin epelekses enanti tis F30???... dax, gousta einai afta! http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfx01/page9.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts