Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν νομιζω οτι η sony ειναι και τοσο εγγυηση,μιας και καθε λιγο και λιγακι κυκλοφορει κατι νεο κι εχει καταντησει σπαστικο σε πολλους πλεον.

επισης πολλες καινουριες της μηχανες εχουν προβλημα με το φλας,καινε τις φωτος σε οτι ρυθμιση κι αν την βαλεις.

αυτη η μικρουλα η casio ειναι αρκετα καλη συμφωνα παντα με τα specs της κι απο εναν γνωστο μου που ειναι και γνωστης των πραγματων μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη και ισως και καλυτερη απο την ixus-50,λεω τωρα τι μου ειπε.

κορυφαια επισης ειναι και η μπαταρια της μιας κι εχει μεγαλη αυτονομια,αλλα ισως το πιο βασικο ειναι το συστημα anti-shake κατι που το βρισκω απαραιτητο.

η casio αναμενεται να κανει μεγαλο βημα και στις ψηφιακες και πολυ συντομα.

Ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ σοβαρά να την πάρω. Συνεχίζω πάντως να θεωρω τη Sony εγγύηση, γιατί δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ως τώρα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

α,δε ξερω,ο καθενας με τις προτιμησεις του φιλε μου,δυστυχως εγω ειχα ακουσει τον christ που ειχε την p-200 και την θεωρουσε κορυφη και πηγα και την πηρα κι εγω,μονο που εγω δεν λεω το ιδιο για την κορυφαια 7αρα της sony.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φιλε μου ποια casio εχεις ακριβως?την z-57?αν ναι θελω να μου γραψεις ενα mini review αν σου ειναι ευκολο,επισης θελω να μου πεις κι απο φλας τι λεει.

Φιλε ταξιδιωτη για την s500 λεω με την οποια εχω κολλησει,την εχω παρει και στο πορτοκαλι χρωμα και ειναι super :cool: για το flash οπως εγραψα και πριν εχει intensity οποτε μπορεις να αυξομειωνεις την φωτεινοτητα του(απο -2 εως +2)οποτε αποφευγεις οσο το δυνατον και το καψιμο αλλα και τον υποφωτισμο.

Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

kalimera , ystera apo polu skepsn peira simera tin Canon Ixus 50 , kai exw meinei m@l@k@s. isws epeidn den eixa pote psifiaki kai aftn n efkrinia einai apisteftn.Poly stivarh kai apisteftn kataskevastikn poiotnta kai fotografikis analysis.

Tin proteinw anepifulakta ston opoiondipote

Φιλε ταξιδιωτη για την s500 λεω με την οποια εχω κολλησει,την εχω παρει και στο πορτοκαλι χρωμα και ειναι super :cool: για το flash οπως εγραψα και πριν εχει intensity οποτε μπορεις να αυξομειωνεις την φωτεινοτητα του(απο -2 εως +2)οποτε αποφευγεις οσο το δυνατον και το καψιμο αλλα και τον υποφωτισμο.

χμ με βαζεις σε σκεψεις τωρα,μηπως πρεπει να την δοκιμασω κι εγω? :p

Αν έχει καποιος να προτείνει κανενα καλό site με συγκριτικα και δοκιμες :)

Στο http://www.dpreview.com θα βρει ο,τι ζητας,φοβερο σαιτ... ;)

Αν έχει καποιος να προτείνει κανενα καλό site με συγκριτικα και δοκιμες :)

http://www.dpgr.gr/index.php?page=show_cameras

http://www.dpgr.gr/index.php?page=tx_search

Πολύ καλά τα sites thanks a lot! Eσεις ποια κατασκευαστρια εταιρια 8εωρειται κορυφαια και ποια value for money? (ετσι απλά)..

φιλε μου πολυ δυσκολη η ερωτηση σου,εγω ας πουμε θεωρω την canon ως μακραν την κορυφαια εταιρεια στις ψηφιακες,τα σκας τα λεφτα αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα δεν εχουν καιπολυ σημαντικες διαφορες στη τιμη απο αλλες ψηφιακες.πανω,κατω τα ιδια ειναι,αλλα στην ποιοτητα ΟΧΙ.

paidia i kaliteri psifiaki fotografiki kai sxetika oikonomiki gia tin 7.2 megapixel camera pou foraei einai i sony p200

ektos an pareis 1 memory stick pro 1gb gia tin camera opote diapistoneis oti telika den einai kai toso pio ftini!

paidia i kaliteri psifiaki fotografiki kai sxetika oikonomiki gia tin 7.2 megapixel camera pou foraei einai i sony p200

η λεξη καλυτερη δεν νομιζω οτι ταιριαζει στην p-200,δοκιμασμενη και τεσταρισμενη υπο ολες τις συνθηκες απο μενα.

Ειδα σήμερα μια διαφήμηση στην ηλεκρονική οτι εχει προσφορά μια ψφμ 99 ευρώ hp ξερει κανεις μοντελο και αν αξιζει καθόλου για αυτά τα λεφτα?

nai alla an deis ti mnimi forane kai oi alles psifiakes (to megisto pou exo dei einai 32mb..pou tetoia exei i sony p200) tha katalaveis ti diafora nomizo..Pistevo gia ena meso xristi opos ego..einai i idaniki lysi

Ειδα σήμερα μια διαφήμηση στην ηλεκρονική οτι εχει προσφορά μια ψφμ 99 ευρώ hp ξερει κανεις μοντελο και αν αξιζει καθόλου για αυτά τα λεφτα?

HP?Αστο καλυτερα...μακρια...εκει στην Ηλεκτρονικη μαλλον κοιτανε να σπρωξουν ο,τι τους εχει απομεινει στην αποθηκη... ;)

Γιατι ετσι?

Σκεφτομουν για τη HP R717 στα 6.2ΜΡ με τιμη 260ευρω.

Δεν αξιζει λες?

Σκεφτομαι επισης και την Sony S-60 στα 4Μ που ειναι λιγο πιο φθηνη.

Κατι αλλο σε αυτη την τιμη max?

Μηπως ξερετε που μπορω να βρω αμεσα να αγορασω την

CASIO EXILIM EX-S500?

Κυριοι σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει γιατι θελω να φυγω για διακοπες και δεν με παιρνει ο χρονος να ψαξω και δεν ξερω και που να ψαξω.

Ευχαριστω και συγνωμη. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυριοι σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει γιατι θελω να φυγω για διακοπες και δεν με παιρνει ο χρονος να ψαξω και δεν ξερω και που να ψαξω.

Ευχαριστω και συγνωμη. :)

http://www.pixmania.com/gr/gr/113678/art/casio/exilim-card-ex-s500-silve.html

φιλε μου δες κι εδω πολυ καλο καταστημα.http://www.photoagora.gr/

Το φωτοαγορα δυστυχως δεν την εχει καθολου και το pixmania δεν μπορει να γινει συγκεκριμενο στον χρονο παραδοσης.

Λεει απο 2 εργασιμες μεχρι και μια εβδομαδα σχεδον και την εχει 368.

Αοριστα πραγματα δηλαδη.

Την βρηκα σε συγκεκριμενο μολυβι χρωμα στην αθηνα αριστειδου 350 μετρητοις.

Ομως εσεις εχετε να προτινεται κατι αλλο σε αυτα τα μεγεθη παντα.

Γιατι λογω μεγεθους εχω δελεαστει πιο πολυ και την θελω σαν δευτερη μιας και εχω την olympus c70.

Παντως ειλικρινα χιλια ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση και περιμενω και τις προτασεις σας.

Ευχαριστω παρα πολυ. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι ετσι?

Σκεφτομουν για τη HP R717 στα 6.2ΜΡ με τιμη 260ευρω.

Δεν αξιζει λες?

Σκεφτομαι επισης και την Sony S-60 στα 4Μ που ειναι λιγο πιο φθηνη.

Κατι αλλο σε αυτη την τιμη max?

Μην κοιτας μονο τα ΜΡ...οι ΗΡ γενικα δεν εχουν καλη "φημη" σα μηχανες(το εχω διαπιστωσει & μονος μου,αφου χρησιμοποιησα για λιγες μερες την R607 & υπηρχε εμφανες προβλημα απεικονισης λεπτομερειων,παρα τα 4ΜΡ-γενικα δεν εχει καλη ποιοτητα εικονας).Οσο για τη Σονυ,δεν την ξερω για να σου πω... :)

Το φωτοαγορα δυστυχως δεν την εχει καθολου και το pixmania δεν μπορει να γινει συγκεκριμενο στον χρονο παραδοσης.

Λεει απο 2 εργασιμες μεχρι και μια εβδομαδα σχεδον και την εχει 368.

Αοριστα πραγματα δηλαδη.

Την βρηκα σε συγκεκριμενο μολυβι χρωμα στην αθηνα αριστειδου 350 μετρητοις.

Ομως εσεις εχετε να προτινεται κατι αλλο σε αυτα τα μεγεθη παντα.

Γιατι λογω μεγεθους εχω δελεαστει πιο πολυ και την θελω σαν δευτερη μιας και εχω την olympus c70.

Παντως ειλικρινα χιλια ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση και περιμενω και τις προτασεις σας.

Ευχαριστω παρα πολυ. :)

φιλε μου εγω σου προτεινω η την casio Πο λες κι εσυ η την canon ixus-50 που ειναι κι αυτη παρα πολυ καλη.

poiotika i ixus 50 einai apiasti... sta konta kinite i nea S500 tis casio me polla kai kala photo modes... me mpeg4 klp klp...

opos kai i Z500 tis casio me terastia othoni 2.7" kai apistefti aftonomia gia tin katigoria tis (peripou diplasia apo ton antagonismo)...