Jump to content

Παιχνιδια θρυλοι και μη σε προσφορα

achileas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκοπος αυτου του θεματος ειναι παιχνιδια που βρισκουμε σε προσφορα.

Ναι ειναι αληθεια.Εψαχνα το BALDURS GATE 3 χρονια.

Χθες στου παπασωτηριου επιτελους το βρηκα.

Baldur's gate 1+expansion(tales of the sword coast)

Baldur's gate 2(shadows of amn)+expansion(throne of bhaal).

15 ευρω.Η προσφορα.Αρχιζει να γραφει το ρολοι:lol: .

Στο ιδιο καταστημα εχει βγει και το Icewind dale μολις 15 ευρω και αυτο.

RPGαδες προλαβετε.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Δεν νομίζω πως είναι θέμα Παπασωτηρίου αυτό βέβαια, ε;; Σε όλα τα καταστήματα αυτή είναι η τιμή των εν λόγω παιχνιδιών

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν νομίζω πως είναι θέμα Παπασωτηρίου αυτό βέβαια, ε;; Σε όλα τα καταστήματα αυτή είναι η τιμή των εν λόγω παιχνιδιών

Ναι σιγουρα.Απλα το λεω για οποιον ενδιαφερθει,το εν λογω καταστημα το εχει σιγουρα.

Δε το βγαζουν ολα τα μαγαζια ιδια ημερομηνια.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Ξεχασα να πω.

Warcraft3 reign of chaos+expansion frozen throne 25euro.

Warcraft 3+Frozen Throne στα 25 ευρω απο Πλασιο κι ενα ακομα πιο συμφερον πακετο που τα περιλαμβανει ολα,το γνωστο Battlechest στα 30 ευρω απο το ιδιο μαγαζι.:)
ΜΑΧ.

Neverwinter nights-deluxe edition+2 expansion 30 ευρω.

Αντε να ερθει και το δυο.

Το πιο ενδιαφερον πακετο που ειχα παρει(Πλαισιο-το χειμωνα που μας περασε)ηταν το Battlefield 1942 με τα δυο expansions του στα 10 ευρακια!:up:
ΜΑΧ.

Το πιο ενδιαφερον πακετο που ειχα παρει(Πλαισιο-το χειμωνα που μας περασε)ηταν το Battlefield 1942 με τα δυο expansions του στα 10 ευρακια!:up:

10 ευρω??????????

Πως δε το εχει παρει το ματι μου?

10 ευρω??????????

Πως δε το εχει παρει το ματι μου?

Αν παιρνεις τακτικα καταλογους απο το Πλαισιο βρισκεις καλα παιχνιδακια σε τετοια πακετα.Εγω απαραιτητως μια φορα το μηνα πεταγομαι στο Πλαισιο Περιστεριου κι ενημερωνομαι.Τους εχω κανει τους καταλογους του,μηνιαιο περιοδικο!:p :D

ΥΓ)Το πακετακι αυτο το ειχα παρει αρχες Δεκεμβρη αν θυμαμαι καλα.:)

ΜΑΧ.

Επίσης το Diablo2 το βρίκα 15€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ;)

Diablo 2 Battle Chest (Diablo 2 + Expansion: Lord of Destruction + Οδηγος Στρατηγικης ) στο Πλαισιο 26 ευρω :)

Σημερα πηρα το wow.30 ευρω.+28 για δυο μηνες εισοδο.

Καμια προσφορα για psp ρε παιδια που θα βρω, εστω μεταχειρισμενα!

Μπορείς να πας στη Χαλκοκονδύλη στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα μαγαζί, δε θυμάμαι όνομα τώρα, με 5 ευρώ κάνεις ανταλλαγή παιχνιδιών, αν και δεν έχει πολύ μεγάλη γκάμα τίτλων. Στο Πλαίσιο έχω δει μερικά παιχνίδια (Wipeout Pure, Ridge Racer, Pursuit Force) με 25 ευρώ.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Παίζει να βρούμε πουθενά το command and conquer και το tiberian sun red alert τα πρώτα που είχαν βγεί;

Εχει βγει μια προσφορα.

Νομιζω ολλα τα παιχνιδια τις σειρας σε ενα πακετο.

Δεν θυμαμαι τιμες.

Αν πας σε καποιο κεντρικο cdαδικο σιγουρα θα το εχουν.

Εμενα με κλεψανε!!!

Πηρα το Warcraft 3+Frozen Throne 32 euros απο το Vergin!!!

Ποπο κλεφτες,Ποτε απο τα virgin.

Δε το ηξερες.

Οι μεγαλυτεροι κλεφτες.

• 4 months later...

παιχνίδια για xbox:στο multirama γερμανος πήρα το nfs most wanted 25ευρώ με δώρο ένα ακόμα παιχνίδι knights of the temple,επίσης βρήκα κάτι προσφορές στον κωτσόβολο και μου έκανε εντύπωση: nfs underground 2 =20ευρώ

& mortal kombat shaolin monks επίσης 20 ευρουδάκια

καλά δεν είναι??????

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Πολύ καλά.Να σε ρωτήσω κάτι? Το mortal kombat shaolin monks λέει?

κοίταξε εμένα μου αρέσει αρκετά,τη μόνη παρατήρηση που θα είχα να κάνω είναι οι πάρα πολλές λειτουργίες και συνδιασμοί που έχουν τα κουμπιά, που ίσως σε δυσκολέψει ανάλογα με το επίπεδο που έχεις ως gamer.:)

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: