freddaras Δημοσιεύτηκε July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2006 ρε παιδια μου συμβαινει το εξης περιεργο..... εγραφα κανονικα cd με το cd-recorder μου..... ολα καλα... ξαφνικα μια μερα απο τα cd που εγραφα αλλα παιζανε σαν να πηδουσε η βελονα..αλλα τα επαιζε το cd-player αλλα οχι(και αυτο οχι μονο σε ενα αλλα σε πολλα) και σε αλλα ακουγόντουσαν σκρατσ κρουτσ κτλ..... λεω παει τα έφτυσε το cd-recorder μου.... παω σημερα αγοραζω καινουργιο γραφω ενα cd και μου κανει ακριβως τα ιδια κολπα....:blink: τρελάθηκα μιλαμε..... και δεν μπορω να καταλαβω τι φταίει... μπορει να βοηθησει κανενας...?? σαν προγραμμα αντιγραφης εχω το nero-express το 6..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Δοκίμασε 1) να αλλάξεις πρόγραμμα (δοκίμασε π.χ. τη Suite της Roxio ή το CopyToCD) 2) να παίξεις τα CD που θέλεις να αντιγράψεις στο στερεο σου, μήπως και αυτά έχουν το πρόβλημα (μπορεί να τα έχεις γραντσουνίσει) πάντως αφού άλλαξες αντιγραφικό ένα από τα δύο παραπάνω πρέπει να είναι Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 δοκιμασα το acoustica mp3 burner...και παλι μου κανει περιεργα.... δεν αντιγραφω απο cd.... εχω τα cd σε mp3 και θελω να τα κανω audio..... λες να φταιει το nero express...???(οταν δοκιμασα το acoustica δεν ειχα κανει απεγκατασταση το nero...παιζει ρολο αυτο..???)... πο πο φρικαρα μιλαμε... dvd εντωμεταξυ γραφω κανονικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 ok...μήπως τότε φταίνε τα mp3?? Μπορεί να μην ακούγεται με την κάρτα ήχου και τα ηχειάκια (πιθανόν) το πρόβλημα (π.χ. σκρατς) αλλά στα κανονικά ηχεία να ακούγεται... Επίσης δοκίμασε να τα παίξεις και σε άλλο στερεο, μήπως έχει πιάσει σκόνη η κεφαλή του hifi σου Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 κοιτα γιατι τα χω παιξει με το θεμα.... γραφω ενα cd απο mp3..... το δοκιμασα σε 6 διαφορετικα cd-player.... στα 3 το παιξε κανονικα στα 2 καθολου και στο 1 πηδουσαν τα τραγουδια(ταχυτητα 4 παρακαλω....)..... το ιδιο cd το δινω σε ενα φιλο μου το αντιγραφει με 48 ταχυτητα και επαιξε και στα 6 κανονικα.... πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα με το θεμα.... και το ξαναλεω τα ιδια μου κανει με το καινουργιο ρεκορντερ που πηρα σημερα... εχω αρχισει να σκεφτομαι το φορματ...αλλα καλοκαιριατικα ποιος κανει τετοια πραγματα....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 τα αδεια cd ειναι χαλασμενα μαλλον. απενεργοποιησε και το αντιγραφικο των windows, αν εχεις xp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 ...αλλα καλοκαιριατικα ποιος κανει τετοια πραγματα....:lol: you would be surprised! :rolleyes: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 τα αδεια cd ειναι χαλασμενα μαλλον. απενεργοποιησε και το αντιγραφικο των windows, αν εχεις xp. δεν το καταλαβα αυτο... πως το απενεργοποιεις το αντιγραφικο των windows......?? τα cd δεν ειναι χαλασμενα.... σε 2 διαφορετικες μαρκες μου κανει τα ιδια... you would be surprised! :rolleyes: λες ενα φορματ να με σωσει....??? τα αδεια cd ειναι χαλασμενα μαλλον. απενεργοποιησε και το αντιγραφικο των windows, αν εχεις xp. τελικα μετα απο αυτο αρχισε να βελτιωνεται η κατασταση.......:blink: :blink: πο πο δεν το πιστευω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Δοκίμασε τα παρακάτω να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση. 1. Χρησιμοποίησε άλλη μάρκα cd. 2. Γράψε σε χαμηλότερη ταχύτητα. 3. Κάνε τα mp3, wav (με το diskwriter plugin του winamp π.χ.) και μετά γράψε το audio cd. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Δοκίμασε τα παρακάτω να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση. 1. Χρησιμοποίησε άλλη μάρκα cd. 2. Γράψε σε χαμηλότερη ταχύτητα. 3. Κάνε τα mp3, wav (με το diskwriter plugin του winamp π.χ.) και μετά γράψε το audio cd. Egw auto pisteuw ftaiei! Paliotera eixa paromoio provlima...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 τελικα μετα απο αυτο αρχισε να βελτιωνεται η κατασταση....ναι, και εγω ειχα παρομοιο προβλημα γιατι. σαν να γινοταν καποιο conflict.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Πως απενεργοποιείται είπαμε το αντιγραφικό των windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 κι εγω θα σου προτεινω να γραφεις με ταχυτητες το πολυ 16Χ και ισως να αλλαζες και μαρκα CD... εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα sony... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Πως απενεργοποιείται είπαμε το αντιγραφικό των windows;My computer --> δεξί κλικ στο recorder --> Properties --> Recording --> απενεργοποιείς το: enable cd recording on this drive. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Σε εμενα δεν υπαρχει το tab με το recording. και συμφωνα με εδω υπαρχει και αλλη λυση, αλλα ουτε αυτη δουλεψε σε εμενα. δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει.. ισως με καποιο προγραμμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts