Nickchris36 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Δημ. 18 Σεπτεμβρίου (edited) Fiber 500 σε σπιτι φιλου Ηλιουπολη.τελεκομ Edited 18 Σεπτεμβρίου by Nickchris36 8 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!
evris2013 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: Fiber 500 σε σπιτι φιλου Ηλιουπολη.τελεκομ Νταμπλούχος έγινες!😉 3 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
zurabi_97 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 13.1.0 για iOS. 4 2 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]
elkons Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Δημ. 19 Σεπτεμβρίου (edited) Έρχεται από 1/10-31/10 το MAGENTA CINEMA 007 Λογικά κάτι σαν το OTE CINEMA 007 θα είναι (θεματικό κανάλι αφιερωμένο στον James Bond). Edited 19 Σεπτεμβρίου by elkons 6 Παράθεση Hlias.
evris2013 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου (edited) 11 ώρες πριν, zurabi_97 said: 13.1.0 για iOS. Πολύ νωρίτερα ήρθε σε μένα αυτή έκδοση της εφαρμογής. Ενώ οι πρώτες εκδόσεις της νέας εφαρμογής ήρθαν πρώτες σε iOS και μετά σε Android (13.0.1, 13.0.2). Edited 20 Σεπτεμβρίου by evris2013 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
Lyricmyth19 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, elkons said: Έρχεται από 1/10-31/10 το MAGENTA CINEMA 007 Λογικά κάτι σαν το OTE CINEMA 007 θα είναι (θεματικό κανάλι αφιερωμένο στον James Bond). Σαν fan να πω ένα μπράβο στην telekom. Το ίδιο κανάλι θυμάμαι κάπου το 2021 είχε κάνει η Nova επειδή είχα τότε. Είχε πρόγραμμα αλλά μπορούσες να δεις και όλες τις ταινίες on demand. 3 Παράθεση
elkons Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Lyricmyth19 said: Σαν fan να πω ένα μπράβο στην telekom. Το ίδιο κανάλι θυμάμαι κάπου το 2021 είχε κάνει η Nova επειδή είχα τότε. Είχε πρόγραμμα αλλά μπορούσες να δεις και όλες τις ταινίες on demand. Είχε ο ΟΤΕ TV το 2015 θυμάμαι. Από τότε λογικά έχουν να το ξαναβάλουν. 4 Παράθεση Hlias.
johnny_htc Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, elkons said: Είχε ο ΟΤΕ TV το 2015 θυμάμαι. Από τότε λογικά έχουν να το ξαναβάλουν. Το θυμάμαι, ήταν για κάμποσο καιρό 3 Παράθεση
elkons Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, johnny_htc said: Το θυμάμαι, ήταν για κάμποσο καιρό Αν θυμάμαι καλά 1 μηνα όπως τώρα από 1/10-31/10. Λογικά θα έχει περιεχόμενο on demand και replay. 2 2 Παράθεση Hlias.
Gv2008 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Παροδία Telekom. Και όλα αυτά τα ενώ υπάρχει εδώ και 5 ημέρες ήδη ανοιχτή βλάβη 4 Παράθεση
elkons Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου (edited) On 20/9/2026 at 3:08 ΜΜ, Gv2008 said: Παροδία Telekom. Και όλα αυτά τα ενώ υπάρχει εδώ και 5 ημέρες ήδη ανοιχτή βλάβη Αυτόν τον βοηθό έβαλαν και στο 13888* αλλα είναι πλέον πιο εύκολο να σε συνδέσει με άνθρωπο. Πες του: Δεν δουλεύει το ίντερνετ, μετά ξανά πες του δεν πιάνει το Wifi, σύνδεση με εκπρόσωπο. Edited 21 Σεπτεμβρίου by elkons Τυπογραφικό. 3 Παράθεση Hlias.
Gv2008 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, elkons said: Αυτόν τον βοηθό έβαλαν και στο 1388 αλλα είναι πλέον πιο εύκολο να σε συνδέσει με άνθρωπο. Πες του: Δεν δουλεύει το ίντερνετ, μετά ξανά πες του δεν πιάνει το Wifi, σύνδεση με εκπρόσωπο. Κάπου στο τέλος απλά έκλεισε η συνομιλία. Μάλλον δεν γλυτωνω την κλήση στο 13788. 2 Παράθεση
AlexM2 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου (edited) 19 minutes ago, Gv2008 said: Κάπου στο τέλος απλά έκλεισε η συνομιλία. Μάλλον δεν γλυτωνω την κλήση στο 13788. Γράφεις "Βλάβη" μετά επιλέγεις"κινητό" και το νούμερο το 5G Internet και σε συνδέει με εκπρόσωπο. Το 5G Internet πιάνεται σαν κινητό και όχι σταθερό Edited 20 Σεπτεμβρίου by AlexM2 3 Παράθεση
zurabi_97 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, zurabi_97 said: 13.1.0 για iOS. Αλλαγή που βλέπω για την ώρα είναι το Magenta Moments στη 13.1. 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]
evris2013 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Πάντως στις ρυθμίσεις την SIM την έχει Cosmote και Cosmote Internet και τα δίκτυα Cosmote. Δεν άλλαξαν σε Telekom. Εκτός κι αν πρέπει να βάλεις καινούργια SIM της Telekom για να αλλάξουν κι αυτά. 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
VIPdriver Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Θεωρώ ότι το θέμα "ονομασία" δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα της εταιρίας. Τώρα εάν για κάποιον είναι τόσο σημαντικό και τον επηρεάζει αρνητικά, μπορεί να παει στη βονταφονάρα, η οποία είναι σταθερή στην ονομασία της εδώ και 25 χρόνια... 2 Παράθεση
evris2013 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, VIPdriver said: Θεωρώ ότι το θέμα "ονομασία" δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα της εταιρίας. Τώρα εάν για κάποιον είναι τόσο σημαντικό και τον επηρεάζει αρνητικά, μπορεί να παει στη βονταφονάρα, η οποία είναι σταθερή στην ονομασία της εδώ και 25 χρόνια... Ε εντάξει. Η Vodafone είναι διεθνή. Η Cosmote 28 χρόνια έμεινε σταθερή. Τώρα που η Telekom είναι κι αυτή διεθνή, θα κρατήσει κι αυτή αρκετά. 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
elkons Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Telekom App v.13.1.0 με ημερομηνία έκδοσης 16 Σεπ 2026 στο PlayStore (σήμερα εμφανίστηκε σε εμένα). Ενημερώθηκε μαζί και το Magenta Moments. Λίγο πιο αργό μου φαίνεται και χωρισμένα ολα σε κατηγορίες. Προσωπικά προτιμούσα το προηγούμενο περιβάλλον. 2 Παράθεση Hlias.
johnny_htc Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Νταξει, ο ορισμός της ξεφτίλας. Πέρασαν και μου έκοψαν με έργα της ΔΕΗ που περνάει οπτικές, την οπτική του ΟΤΕ. Προσπαθώ τρεις ώρες τώρα με το γαμω ΑΙ να δηλώσω βλάβη, με πάει στο Chat, άφαντος ο εκπρόσωπος. Προσπαθώ να συνδεθώ με εκπρόσωπο λέγοντας βλακείες ότι θέλω να πάρω προσφορά για κινητή, πάει νε με συνδέσει με εκπρόσωπο και πέφτει η γραμμή!!!!!. Από τα Άγραφα των Αγράφων και παραπέρα μη σας πω, να τρελαίνεσαι!!! Ξεφτίλα 5 Παράθεση
anergos13 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, johnny_htc said: Νταξει, ο ορισμός της ξεφτίλας. Πέρασαν και μου έκοψαν με έργα της ΔΕΗ που περνάει οπτικές, την οπτική του ΟΤΕ. Προσπαθώ τρεις ώρες τώρα με το γαμω ΑΙ να δηλώσω βλάβη, με πάει στο Chat, άφαντος ο εκπρόσωπος. Προσπαθώ να συνδεθώ με εκπρόσωπο λέγοντας βλακείες ότι θέλω να πάρω προσφορά για κινητή, πάει νε με συνδέσει με εκπρόσωπο και πέφτει η γραμμή!!!!!. Από τα Άγραφα των Αγράφων και παραπέρα μη σας πω, να τρελαίνεσαι!!! Ξεφτίλα Το Bot το τι καταλαβαινει και που σε συνδεει ειναι για γελια και για κλαματα! Και εγω για να διακοψω την Cote Tv και να παρω προσφορα για το σταθερο που ληγει ,σε τηλεφωνημα 40 λεπτων με συνδεσε μετα απο βασανο σε εκπρόσωπο 3 φορες και σε 1-2 λεπτα κοβοταν η συνομιλια και παλι πισω στο Bot.... Στο τελος ο τελευταιος στις ακυρωσεις μου λεει σας συνδέω με την εξυπηρέτηση πελατων για να παρετε τιμη και βγηκαν οι βλαβες...😝👈 6 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷
cu2goup Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, anergos13 said: Το Bot το τι καταλαβαινει και που σε συνδεει ειναι για γελια και για κλαματα! Και εγω για να διακοψω την Cote Tv και να παρω προσφορα για το σταθερο που ληγει ,σε τηλεφωνημα 40 λεπτων με συνδεσε μετα απο βασανο σε εκπρόσωπο 3 φορες και σε 1-2 λεπτα κοβοταν η συνομιλια και παλι πισω στο Bot.... Στο τελος ο τελευταιος στις ακυρωσεις μου λεει σας συνδέω με την εξυπηρέτηση πελατων για να παρετε τιμη και βγηκαν οι βλαβες...😝👈 Το έχουν ρυθμίσει να σε κάνει να απηυδήσεις για να μην φύγεις τελικά.. 😂😂 2 5 Παράθεση
johnny_htc Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, anergos13 said: Το Bot το τι καταλαβαινει και που σε συνδεει ειναι για γελια και για κλαματα! Και εγω για να διακοψω την Cote Tv και να παρω προσφορα για το σταθερο που ληγει ,σε τηλεφωνημα 40 λεπτων με συνδεσε μετα απο βασανο σε εκπρόσωπο 3 φορες και σε 1-2 λεπτα κοβοταν η συνομιλια και παλι πισω στο Bot.... Στο τελος ο τελευταιος στις ακυρωσεις μου λεει σας συνδέω με την εξυπηρέτηση πελατων για να παρετε τιμη και βγηκαν οι βλαβες...😝👈 Τι π@@ριες είναι αυτές που διαβάζω ρε παιδιά και συμβαίνουν, δηλαδή αν έχουν το Θεό τους.. Δηλαδή τι ακριβώς κερδίζουν έτσι; Απλά ξέρουν ότι είμαστε εγκλωβισμενοι στο matrix τους και σου λέει που θα πάει αυτός, θα τον παιδεψουμε και εδώ θα μείνει. Γελοίοι 5 1 1 Παράθεση
evris2013 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Δημ. 21 Σεπτεμβρίου On 20/9/2026 at 3:11 ΜΜ, elkons said: Αυτόν τον βοηθό έβαλαν και στο 1388 αλλα είναι πλέον πιο εύκολο να σε συνδέσει με άνθρωπο. Πες του: Δεν δουλεύει το ίντερνετ, μετά ξανά πες του δεν πιάνει το Wifi, σύνδεση με εκπρόσωπο. 13888 είναι. Τετραψήφιος δεν υπάρχει. 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
johnny_htc Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 54 minutes ago, minast said: 13788 για δωρεάν βλάβες Telekom. Αν καταφέρεις να μιλήσεις με εκπρόσωπο, πες μου 3 Παράθεση
Recommended Posts