cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 05:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:42 μμ 1 minute ago, Antonio21 said: Από τότε που έφυγα από την Nona έγινε όλο αυτό τέλος πάντων. Τώρα να σε καλούν μέσα στο μεσημέρι δεν είναι ότι καλύτερο Α, εγώ όταν χαλαρώνω βάζω flight mode. Θα έχω τον κάθε περίεργο να με αναστατώνει μεσημεριάτικα;; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Δευτέρα στις 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:50 μμ Εγώ τους ρίχνω μπινελίκια και στρώνουν 🤌 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Δευτέρα στις 08:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:29 μμ 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλησπέρα σας μια ερώτηση για το μητρώο 11.. Πως γίνετε να με καλούν και στο κινητό και στο σταθερό που δεν το έχω δώσει σε κανέναν για προσφοράς κτλ; Ποιος έχει δώσει τα δεδομένα;;; Υπάρχουν περιπτώσεις που συλλέγουν δεδομένα από βάσεις που τα περιέχουν, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που παίρνουν τυχαία νούμερα. Εάν είσαι στο μητρώο του άρθρου 11, κάθε τηλεπωλητής οφείλει να το αφαιρέσει από τη λίστα των αριθμών που καλεί, αλλά συχνά δεν το τηρούν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:43 μμ 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Πρέπει να το σηκώνω; Για να κάνω τις απαραίτητες ενέργειες; Προσωπικά 2 φορές που με είχαν καλέσει τέλη του 24 από 2 εταιρείες ρεύματος το σήκωσα γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν και η συζήτηση πήγε κάπως έτσι, - Παρακαλώ; - Σας καλούμε από την τάδε... - Τον αριθμό μου που τον βρήκατε; - Από το σύστημα, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες κινητής - Ο αριθμός μου είναι καταχωρημένος στο μητρώο 11 - Με συγχωρείτε για την αναστάτωση, καλή συνέχεια 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 08:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:44 μμ Just now, Arinos said: Προσωπικά 2 φορές που με είχαν καλέσει τέλη του 24 από 2 εταιρείες ρεύματος το σήκωσα γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν και η συζήτηση πήγε κάπως έτσι, - Παρακαλώ; - Σας καλούμε από την τάδε... - Τον αριθμό μου που τον βρήκατε; - Από το σύστημα, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες κινητής - Ο αριθμός μου είναι καταχωρημένος στο μητρώο 11 - Με συγχωρείτε για την αναστάτωση, καλή συνέχεια Κοφτά και πιπερατα απλά 😏😜 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:45 μμ 1 minute ago, Arinos said: Προσωπικά 2 φορές που με είχαν καλέσει τέλη του 24 από 2 εταιρείες ρεύματος το σήκωσα γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν και η συζήτηση πήγε κάπως έτσι, - Παρακαλώ; - Σας καλούμε από την τάδε... - Τον αριθμό μου που τον βρήκατε; - Από το σύστημα, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες κινητής - Ο αριθμός μου είναι καταχωρημένος στο μητρώο 11 - Με συγχωρείτε για την αναστάτωση, καλή συνέχεια Θα το εκτυπώσω και θα το βάλω σε κορνίζα 🫶 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Just now, elkons said: Θα το εκτυπώσω και θα το βάλω σε κορνίζα 🫶 -How you dare?? -OK, bro, understadable.. Have a nice day! 😅🤣 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:49 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: -How you dare?? -OK, bro, understadable.. Have a nice day! 😅🤣 Alright, man, you too! Have a nice day 😃 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Δευτέρα στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:50 μμ Δεν έχουν πολλά περιθώρια για κάτι άλλο οι εταιρείες και τα τηλεφωνικά κέντρα. Οι εργαζόμενοι δυστυχώς τρώνε τεράστια πίεση και τους θεωρούν αναλώσιμους. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:56 μμ 4 minutes ago, Arinos said: Δεν έχουν πολλά περιθώρια για κάτι άλλο οι εταιρείες και τα τηλεφωνικά κέντρα. Οι εργαζόμενοι δυστυχώς τρώνε τεράστια πίεση και τους θεωρούν αναλώσιμους. Μπρο, αυτό σκεφτόμουν πριν λίγο.. Το τι μανίκι τρώνε αυτοί οι άνθρωποι. γι αυτό προσπαθώ να μην τους μιλάω άσχημα, αλλά δυστυχώς άμα παραγίνει το κακό, θα πρέπει σαν εκπρόσωποι της εταιρείας κάποιος να την ακούσει στο τέλος. Βέβαια στην περίπτωση εδώ, απλά φραγούλα και τέλος η παράσταση. 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:00 μμ Είναι και οι προϊστάμενοι από πάνω άστα..να μου πεις εντολές ακούνε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 09:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:01 μμ Just now, elkons said: Είναι και οι προϊστάμενοι από πάνω άστα..να μου πεις εντολές ακούνε. Ναι άστο. Και άμα κλήσει καμιά κλήση χωρίς αποτέλεσμα ή κάτι να πάει στραβά, μόνο το λάσο δεν βγάινει και η βρεγμένη σανίδα... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Δευτέρα στις 09:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:03 μμ Πιστεύω σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν ενδιαφέρεται να κάποιος σε κάτι το καλύτερο είναι να είναι ευθείς και να το πει. Θα γλυτώσει χρόνο στον εργαζόμενο και οι προϊστάμενοι δεν θα δουν μια κλήση 10 λεπτών χωρίς επιτυχία αλλά μια κλήση κάτω από λεπτό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:07 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: Ναι άστο. Και άμα κλήσει καμιά κλήση χωρίς αποτέλεσμα ή κάτι να πάει στραβά, μόνο το λάσο δεν βγάινει και η βρεγμένη σανίδα... Και εγώ σήμερα που με πήρε η κοπέλα από το 13888 δήθεν από το τεχνικό τμήμα (αν και δε το πιστεύω τόσο με το που ξεκίνησε λέει ονοματεπώνυμο το οποίο ούτε καν κατάλαβα απλά μια Ελένη θυμάμαι) ξεκινάει σας καλούμε από το τεχνικό τμήμα της Cosmote για ένα θέμα με τη σύνδεση σας για αργές ταχύτητες internet. Εκείνη την ώρα κατάλαβα για τι σταθερό γιατί σε αυτούς το χω αλλα μετά τη ρώτησα. Παρόλο που δεν υπήρξε αποτέλεσμα ούτε από τη συνομιλία αυτή δε θα της τα χώσω δε φταίει αυτή, ίσα ίσα με πήρε να με ενημερώσει. Μερικοί όμως που γυρνάνε με το όχημα για δήθεν έλεγχο είναι για κλωτσιές ελάχιστοι κάνουν σωστή δουλειά φανταστείτε για μια κεραία έκανα 4 αιτήματα και στο 4ο πήγε άλλος τεχνικός και την έφτιαξε, δεν ξανά χάλασε η κεραία η συγκεκριμένη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:09 μμ 1 minute ago, Arinos said: Πιστεύω σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν ενδιαφέρεται να κάποιος σε κάτι το καλύτερο είναι να είναι ευθείς και να το πει. Θα γλυτώσει χρόνο στον εργαζόμενο και οι προϊστάμενοι δεν θα δουν μια κλήση 10 λεπτών χωρίς επιτυχία αλλά μια κλήση κάτω από λεπτό. Δική μου περίπτωση: -Καλησπέρα, ονομάζομαι τάδε και σας παίρνω απο την nrg για να.... -Εγώ: κόκκινο κουμπί κλήσης(χωρίς να βγάλω άχνα). Αυτόματα το χέρι μου πάνω στον αριθμό, τρείς τελείες, λεπτομέρειες αριθμού, αποκλεισμός. Αυτό γίνεται κάθε φορά εφόσον και εάν καλέσουν διάφοροι άλλοι τέτοιοι. Δέν τους τρώω καθόλου χρόνο, μου τρώνε ελάχιστο χρόνο και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να προσπαθήσω να τους πώ δικαιολογία άρνησης και ούτε κ αυτοί να ακούσουν τα βρισίδια και να τους χαλάσω την ψυχολογία γιατί όπως είπαμε κ αυτοί εργαζόμενοι είναι και εντολές ακολουθούν.. 5 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 09:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:12 μμ Απο γνωστό μου, το 95% ειναι αρνηση και του ζητάνε 1 επιτυχία/ημέρα. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 05:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:10 μμ (edited) https://fb.watch/xQu5NTsvjt/ Έχουμε κάποιο θέμα για να βάζουμε παλιότερες διαφημίσεις Cosmote και για τις άλλες εταιρείες και γενικότερα συζήτηση για παλιότερα θέματα των εταιρειών που μπορεί να μας κατεβάσει η κούτρα μας;; Έξυπνη η διαφήμιση παραπάνω. σήμερα δεν βγάζουν τέτοιες παρόμοιες 😏 Edited Τρίτη στις 05:11 μμ by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 10:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:43 μμ Μακάρι να είχε τέτοια απόδοση και το Site της Cosmote (www.cosmote.gr) Της Cosmote tv είναι πολύ πιο γρήγορο. https://www.cosmotetv.gr/portal/oikiaka-paketa Ευκαιρία έχει και τιμές δορυφορικό/streaming για όποιον ενδιαφέρεται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 04:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:43 πμ Πολύ πιο γρήγορη σελίδα της Cosmote Tv. Εχθές πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός για να κάνω το Cosmote Tv triple Play που βγαίνει πιο οικονομικά και όταν ζήτησα και το Netflix δεν του το έβγαζε σαν επιλογή η δεν γνώριζε. Έχει μια μικρή έκπτωση 2€ εάν κανείς δέσμευση για 24 μήνες σε σχέση με το add on βέβαια τα 15.99€ τα θεωρώ πολλά για Netflix. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:54 πμ 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Πολύ πιο γρήγορη σελίδα της Cosmote Tv. Εχθές πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός για να κάνω το Cosmote Tv triple Play που βγαίνει πιο οικονομικά και όταν ζήτησα και το Netflix δεν του το έβγαζε σαν επιλογή η δεν γνώριζε. Έχει μια μικρή έκπτωση 2€ εάν κανείς δέσμευση για 24 μήνες σε σχέση με το add on βέβαια τα 15.99€ τα θεωρώ πολλά για Netflix. 16 ευρώ για Νετφλιξ, υπερβολικά πολλά. Ανέβηκε πρόσφατα νομίζω κιόλας στο μεταξύ.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 5 ώρες πριν, johnny_htc said: 16 ευρώ για Νετφλιξ, υπερβολικά πολλά. Ανέβηκε πρόσφατα νομίζω κιόλας στο μεταξύ.. Ναι 15.99€ το έχουν πάει και εγώ το θεωρώ πάρα πολλά, αλλά βλέπουν τα ανιψιά μου παιδικά δεν το κόβω. 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 minutes ago, Antonio21 said: Ναι 15.99€ το έχουν πάει και εγώ το θεωρώ πάρα πολλά, αλλά βλέπουν τα ανιψιά μου παιδικά δεν το κόβω. Βλέπω το καλοκαίρι να το πάνε 16.99€.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Βλέπω το καλοκαίρι να το πάνε 16.99€.... Ναι έχουν γράψει πάλι για αύξηση. 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 16 minutes ago, Antonio21 said: Ναι έχουν γράψει πάλι για αύξηση. Τώρα που συνηθίσαμε, βαράτε 😅🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts