Vasileios Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Το περίεργο είναι ότι εδώ στο Myphone κανείς απολύτως δεν έχει πάει να ζητήσει αναλυτική. Φαίνεται ότι η καταγγελία σε ένα forum είναι πιό εύκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Το να αναφέρεις κάτι που έπαθες και να ρωτήσεις αν το έπαθε άλλος εσύ το θεωρείς καταγγελία? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 και εγω το ιδιο θεμα ειχα οταν εφυγα (εφυγα το 2006 βεβαια). περασα απο διαφορα σταδια, καρτοκινητη για αρκετα χρονια και καρτοσυμβολαιο για καποιο μικρο διαστημα. Εχω καταληξει εδω και εναμιση χρονο στο μηδενικο παγιο οπως αναφερθηκε πιο πανω και εχω βρει την ησυχια μου. Βαλε και ενα ηλεκτρονικο λογαριασμο και εισαι κομπλε... Γιατι πρεπει να κανεις μεταβιβαση? Δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα τη μεταβαση στο μηδενικο παγιο την ειχα κανει τηλεφωνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Δεν γίνεται τηλεφωνικά γιατί υπάρχει συμβόλαιο από πίσω και λογαριασμός. Ακόμα και αν την έκανα τηλεφωνικά, τα συμβόλαια θα σταλούν στους γονείς και θα πρέπει να υπογράψουν αυτοί με εξουσιοδότητη. Ξέρεις τι κόπο χρειάζεται για να γίνει αυτό; Όταν πάω Ελλάδα θα πάω και εγώ στο μηδενικό. Ξέρεις, δεν με πείραζε με την καρτοκινητο; Ενα ευρώ όποτε χρειαζόταν με υπενθύμιση. Απλά τώρα πάει η κοσμοτέ να βγάλει έξτρα λεφτά. Εγώ νιώθω ότι προσπαθούν να τα αρπάξουν. ξερω δυστυχως, ειναι να μη χρειαστεις εξουδιοτηση απο εξωτερικο. Φυσικα και προσπαθουν να τα αρπαξουν, ουτε συζητηση για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 ξερω δυστυχως, ειναι να μη χρειαστεις εξουδιοτηση απο εξωτερικο. Φυσικα και προσπαθουν να τα αρπαξουν, ουτε συζητηση για αυτο. Νταξει προβλημα ειναι αν μενεις μακρια απο πολη που εχει προξενικη αρχη αλλιως κλεινεις το ραντεβου σου πας και καθαριζεις. Οκ δεν ειναι και θεμα "κατεπειγον" ..καντο οταν κατεβεις στην Ελλαδα με την ησυχια σου Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημερα παιδια.... Επειδη μετακομησα και δυστηχως εκει που πηγα εχω το απολυτο no signal σκεφτομαι να παρω την συσκευη της cosmote (τελειο σημα) η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Αν γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει (ανευ συμβολαιου) και κατα ποσο ειναι βλαβερη η εμβελεια του μεσα στο σπιτι..:wacko: Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 αδερφε μου το εχω περιπου ενα μιση χρονο τωρα και πραγματικα κανει δουλεια. δουλευει ομως μονο με 3g κινητα και απαραιτητα ιντερνετ απο adsl. κοστιζει 90 euro και δεν μεταβιβαζετε σε αλλον. βασει δοκιμων που μπορεις να βρεις στο ιντερνετ για την εμβελεια θα καταλαβεις οτι χειροτερο ειναι το κινητο που κρατας και οχι αυτο!!! ελπιζω να βοηθησα!!! Καλημερα παιδια.... Επειδη μετακομησα και δυστηχως εκει που πηγα εχω το απολυτο no signal σκεφτομαι να παρω την συσκευη της cosmote (τελειο σημα) η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Αν γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει (ανευ συμβολαιου) και κατα ποσο ειναι βλαβερη η εμβελεια του μεσα στο σπιτι..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 αδερφε μου το εχω περιπου ενα μιση χρονο τωρα και πραγματικα κανει δουλεια. δουλευει ομως μονο με 3g κινητα και απαραιτητα ιντερνετ απο adsl. κοστιζει 90 euro και δεν μεταβιβαζετε σε αλλον. βασει δοκιμων που μπορεις να βρεις στο ιντερνετ για την εμβελεια θα καταλαβεις οτι χειροτερο ειναι το κινητο που κρατας και οχι αυτο!!! ελπιζω να βοηθησα!!! Το κινητο μου ειναι 4g αλλα υποστιριζει και 3g...πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα λογικα..adsl εχω κανονικα.. Σ'ευχαριστω... Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Έχω ένα application της cosmote Στο τηλέφωνο μου που κατέβασα από το play store για να βλέπω πόσα λεπτά, mb, sms μου μένουν ακόμα. Εδώ και 2 μερες όμως μου λέει συνέχεια ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ και δεν μπορώ να ελέγξω. Πήγα στο σάιτ της cosmote, μου ζήτησε να αλλάξω password, το έκανα, αλλά ακόμα δείχνει σφάλμα. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Με βολεύει αυτό το application γιατί με 2 κλικ μπορώ να δω τα υπόλοιπα μου, αλλιώς θα πρέπει να κάνω κάθε φορα login στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Έχω ένα application της cosmote Στο τηλέφωνο μου που κατέβασα από το play store για να βλέπω πόσα λεπτά, mb, sms μου μένουν ακόμα. Εδώ και 2 μερες όμως μου λέει συνέχεια ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ και δεν μπορώ να ελέγξω. Πήγα στο σάιτ της cosmote, μου ζήτησε να αλλάξω password, το έκανα, αλλά ακόμα δείχνει σφάλμα. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Με βολεύει αυτό το application γιατί με 2 κλικ μπορώ να δω τα υπόλοιπα μου, αλλιώς θα πρέπει να κάνω κάθε φορα login στο site. Προσωπικά δεν ξέρω αλλά αν θες βάλε τα στοιχεία σου να σε καλέσουν αμέσως εδώ:http://www.cosmote.gr/cosmoportal/commonNew/callMeBack/callMeBack.jsp Ή live chat εδώ:http://help.cosmote.gr/system/LiveCustomerServlet.egain?eglvcmd=CustEntry&entryPointName=Default%20Entry%20Point&eglvepid=1000&departmentid=999&eglvpartid=1&referer=http%3A%2F%2Fwww.cosmote.gr%2Fcosmoportal%2Fcosmote.portal%3F_nfpb%3Dtrue%26_pageLabel%3DT25%26catName%3DNetwork%26cat%3DCOSMOTE_Unlimited_Prs&eglvrefname= Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το λογότυπο τελικά ανακοινώθηκε! http://techcommunity.gr/blog/2015/06/10/cosmote-new-logo/ Πότε θα μπει? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebus90 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Στην ιστοσελίδα γράφει οτι η προσφορά ισχύει μόνο για τα βασικά χρόνια σπουδών, η σχολή μου είναι 4 χρόνια αλλα εγώ βρίσκομαι στο 5ο αυτή τη στιγμή και έχω ακόμα την φοιτητική προσφορά. Μήπως ισχύει μέχρι να λήξει το πάσο μου; (2017 νομίζω) Επίσης για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, ποιά εταιρία έχει την καλύτερη κάλυψη 4G; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Στην ιστοσελίδα γράφει οτι η προσφορά ισχύει μόνο για τα βασικά χρόνια σπουδών, η σχολή μου είναι 4 χρόνια αλλα εγώ βρίσκομαι στο 5ο αυτή τη στιγμή και έχω ακόμα την φοιτητική προσφορά. Μήπως ισχύει μέχρι να λήξει το πάσο μου; (2017 νομίζω) Επίσης για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, ποιά εταιρία έχει την καλύτερη κάλυψη 4G; Ευχαριστώ Για το 4G έχει η cosmOTE σε ποσοστό 70% σε όλη τη χώρα:http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T25&catName=Network&cat=Personal Πάτα ''4G'' και επέλεξε το κομμάτι της χώρας που είσαι π.χ. Κρήτη. Για vodafone:http://www.vodafone.gr/portal/4G Για wind:http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Λοιπον μαγκες πριν λιγο εβγαλα το κινητο που απο το pilot mode αραζω κανα 10 λεπτο πινω καφε και ακουω οτι εχω ειδοποιηση στο κινητο. Ανοιγω και τι διαβαζω; Πως χρεωθηκα με 1ευρω λογο ιντερνετ μπλα μπλα μπλα. Το θεμα ειναι οτι τα δεδομενα ειναι κλειστα και να ηθελα να μπω δηλαδη δεν θα μπορουσα.. Edited July 19, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Και 2 φωτο που τραβηξα απο το κινητο για να ξερετε περι τινος προκειται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 γιατί δεν στέλεις end day να το απενεργοποιήσεις εντελώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Λαθος απαντηση μιας και τα δεδομενα δεν τα ενεργοποιησα και ποτε με cosmote. Για καταγγελια ειναι αυτο το πραγμα και οχι για να βρω εγω τη λυση στο "δηθεν" προβλημα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Πιστεύω ότι για να ευσταθεί μια καταγγελία νομικά, πρέπει να έχεις απενεργοποιημένην την υπηρεσία, να έχεις στείελι δηλαδή end day και μετά παρόλα αυτά να σε χρεώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Λοιπον μαγκες πριν λιγο εβγαλα το κινητο που απο το pilot mode αραζω κανα 10 λεπτο πινω καφε και ακουω οτι εχω ειδοποιηση στο κινητο. Ανοιγω και τι διαβαζω; Πως χρεωθηκα με 1ευρω λογο ιντερνετ μπλα μπλα μπλα. Το θεμα ειναι οτι τα δεδομενα ειναι κλειστα και να ηθελα να μπω δηλαδη δεν θα μπορουσα.. Mπορείς να τα απενεργοποιήσεις για να μην την ξαναπάθεις.Για να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία Cosmote Internet Day Pass στείλτε δωρεάν SMS με την φτάση END DAY στον αριθμό 1333. Το ότι έχεις κλειστά τα δεδομένα δεν σημαίνει ότι κάποια εφαρμογη΄δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει.viber,skype ,καιρός κλπ. Πολλοί την έχουμε πατήσει όπως εσύ. Edited July 19, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkouboul Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Εμένα σε συμβόλαιο με χρέωσε σχεδόν 35€ παραπάνω και στον αναλυτικό λογαριασμό διαπίστωσα ότι είναι από χρήση δεδομένων. Ρίχνοντας μια ματιά στον αναλυτικό φαίνεται ότι δεν ταιριάζουν οι ώρες εισόδου με τη διάρκεια χρήσης, π.χ. μου δείχνει ότι ξεκίνησε ¨8:30 διήρκεσε 5 ώρες και η επόμενη είσοδος ήταν μετά από ένα τέταρτο. Πώς ξεκίνησα νέα συνεδρία ενώ ήδη διαρκόυσε η προηγούμενη; Να διευκρινίσω ότι δεν έχω δεύτερη sim σε άλλη συσκευή π.χ. tablet. Πήγα σήμερα Γερμανό και έκανα αμφισβήτηση λογαριασμού και περιμένω. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 (edited) Μια χαρα παιζει να εχεις κλειστα τα δεδομενα και να μη κατεβαζει data. Ειναι κουμπακι σαν το wifi. Και αν προσπαθησε να επικοινωνησει μια εφαρμογη θα ετρωγε ακυρο απο το data manager. Επισης ο data manager διαβαζει ολα τα δεδομενα του κινητου ειτε εχεις τα data ανοιχτα ειτε κλειστα!! Επισης εφαρμογες skype facebook και ολα αυτα δεν υπαρχουν στο κινητο μου. Σκοπος του τοπικ ειναι απλα η ενημερωση. Και καλο ειναι αν υπαρξουν παρομοια περιστατικα να τα αναφερουν οι παθοντες στο παρον τοπικ. Ιδια σιμ εχω ιδιο κινητο και παιρνει μονο κλησεις με τη λογικη σας δεν θα επρεπε να εχω το ιδιο θεμα καθε μερα; Edited July 19, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 αναλυτική ζήτησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Σαν να το ζωγραφισε κοριτσακι του δημοτικου ειναι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Logo απορρυπαντικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλημερα παιδια.... Επειδη μετακομησα και δυστηχως εκει που πηγα εχω το απολυτο no signal σκεφτομαι να παρω την συσκευη της cosmote (τελειο σημα) η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Αν γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει (ανευ συμβολαιου) και κατα ποσο ειναι βλαβερη η εμβελεια του μεσα στο σπιτι..:wacko: Άνευ συμβολαίου εννοείς ότι έχεις κάρτα, ή ότι έχεις ανανεώσει, επομένως δεν δικαιούσαι επιδότηση? Κατά τα άλλα, το κινητό σου όταν δεν πιάνει εκέμπει σε πολύ μεγαλύτερη ισχύ από τo femtocell που δίνουν οι εταιρείες. Ακόμα και καλό σήμα να έχεις, συνήθως γλιτώνεις και ακτινοβολία και μπαταρία με αυτές τις συσκεύες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts