Guest margarita12 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πολύ κακό για το τίποτα... Έτσι και αλλιώς τα 5 ευρώ δε φτάνανε για κανένα πρόγραμμα. Ήθελες πάντα ένα 5ευρο ακόμα. Εγω με 2 αριθμους 1 ευρωλεπτο το λεπτο μιλουσα 5-6 ωρες ανα αριθμο και με δυο αριθμους που εχω μιλουσα με δυο πενταρες καρτες με τεσσερις αριθμους πανω απο 10 ωρες! Τωρα; αν ειναι να πληρωνω 20 ευρω για δυο καρτες καλυτερα να βαλω καρτοσυμβολαιο με 1500 λεπτα σε COSMOTE,για αυτο το εκαναν.... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη αλλά εμένα μου φάνηκε άκρως υποκριτικό.Σιγά το μεγάλο και σημαντικό γεγονός που θα κάνει να πούμε όχι στα κινητά κλπ κλπ Υπήρχαν παρόμοιες αντιδράσεις όταν μπήκε ο φόρος κινητής στα καρτοκινητά;Πληρώνεις 10€ και λαμβάνεις 8,90€.Αυτό δεν είναι κοροϊδία; Υπηρξαν αντιδρασεις για το φορο αλλα και για τα τελη συνδρομητων στα συμβολαια,επειδη ομως η COSMOTE πχ στο what's up με καθε ανανεωση εδινε bonus ολα καλα,μολις περασε ο καιρος και ολα ξεχαστηκαν και κοπηκαν τα bonus δεν ξερω καποιον που να την κοπανισε απο το what's up και να ψαχτει για αλλου,φταιμε και εμεις! ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είναι υποκριτικό εκ μερους μου, το να αγανακτω για το οτι σε καιρους κρισης ,οι τιμες αντι να πεφτουν αυξανονται ; κοροιδια ειναι και ο φορος 12% που λες οπως και ενα σωρο αναιτιοι φοροι και τέλη. Αυτο όμως σημαινει οτι πρεπει με ολοενα και λιγοτερα χρηματα :( ,να πληρωνουμε ολοενα και περισσοτερο :mad: ;; Σωστος ο παικτης! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα ΕΛΤΑ υπαρχουν ακομα 5αρες και απο τα τρια δικτυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Η δυναμη μας ειναι η αποχη.Αλλα ο Ελληναρας θα παρει 10 καρτες μαζεμενες για να απεργησει 10 μερες απο αγορα καρτων. Ειμαι 3 χρονια ανεργος και επερνα μια 5αρα whats-up στις 7-10 μερες και με το reload it την εβγαζα ζαχαρη........ Πονταρουνε οτι θα κανεις 2-3 τηλεφωνα και θα σου καταπιουνε τις μοναδες οταν ξερεις οτι εχεις 9 ευρω μοναδες. Ειναι ξεφτιλισμενες οι κολοεταιριες,αποδειξη οτι οτι κανει η μια κανει και η αλλη.Εκατομμυρια ευρω ξοδευουνε σε ΨΕΥΤΙΚΕΣ διαφημισεις για πχ το νεο δυκτιο wind ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ....... Αν θα μπορουσε να οργανωθει εστω μια μερικη παυση αγορας καρτων......... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ κακό για το τίποτα... Έτσι και αλλιώς τα 5 ευρώ δε φτάνανε για κανένα πρόγραμμα. Ήθελες πάντα ένα 5ευρο ακόμα. Παντα ειχες ενα υπολοιπο απο προηγουμενη καρτα που σε συμπληρωνε για να παρεις ενα προγραμμα. Το βλεπω στην κοπελα μου που βαζει προγραμματα 600 λεπτα ομιλιας σε whats up Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Δίνω μια πληροφορία με επιφύλαξη. Η κοσμοτέ έκανε σύμβαση με Πειραιώς και θα συνεχίσει κανονικά να δίνει 5ευρώ κωδικούς από το e-banking. Επίσης και μέσω mykosmote γίνονται κανονικά 5ευρώ ανανεώσεις. Μόνο σε περιπτεράδες φαίνεται να σταμάτησαν. Κάτι είναι κι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Δίνω μια πληροφορία με επιφύλαξη. Η κοσμοτέ έκανε σύμβαση με Πειραιώς και θα συνεχίσει κανονικά να δίνει 5ευρώ κωδικούς από το e-banking. Επίσης και μέσω mykosmote γίνονται κανονικά 5ευρώ ανανεώσεις. Μόνο σε περιπτεράδες φαίνεται να σταμάτησαν. Κάτι είναι κι αυτό... Μακαρι! Ιδωμεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παιδια μια καινουρια καρτα sim μικρη (micro sim)για να εκδοθει(εχω την μεγαλη κομμενη)τι στοιχιζει?? 5ευρω ευτυχως πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αν πάρεις τη micro αυτόματα θα αντικατασταθεί η παλιά και δεν θα δουλεύει. Οπότε η λύση είναι να πάρεις τη micro και ανταπτοράκι που θα την μετατρέψει σε κανονική για όταν θα χρειαστεί να τη βάλεις σε κανονική συσκευή. Ενδεχομένως πάντως να βρεις πρόβλημα σε διαθεσιμότητα microsim σε αρκετά καταστήματα Γερμανού. Μην χρησιμοποιειτε ανταπτορακια! Αλλαξτε εκ νεου την καρτα μονο με 5€,εβαλα ανταπτορακι και μου κατεστρεψε την υποδοχη της καρτας σε καινουργιο κινητο.... Το service δεν το δεχτηκε σαν βλαβη αλλα απο υπαιτιοτητα πελατη,ου μπλεξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στον Γερμανο ομως μπορεις να βαλεις ακομα πχ 5 ευρω η 7 η οσο θες γενικοτερα σωστα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στον Γερμανο ομως μπορεις να βαλεις ακομα πχ 5 ευρω η 7 η οσο θες γενικοτερα σωστα? Απο 6 ευρω και πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 είναι υποκριτικό εκ μερους μου, το να αγανακτω για το οτι σε καιρους κρισης ,οι τιμες αντι να πεφτουν αυξανονται ; κοροιδια ειναι και ο φορος 12% που λες οπως και ενα σωρο αναιτιοι φοροι και τέλη. Αυτο όμως σημαινει οτι πρεπει με ολοενα και λιγοτερα χρηματα :( ,να πληρωνουμε ολοενα και περισσοτερο :mad: ;; Συγγνώμη, αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις (πχ συντήρηση γραμμής που είναι συνδεδεμένη με συναγερμό) ήταν η ανανέωση των 5 ευρώ, γενικά δεν συνέφερε για κανένα λόγο καθώς μαζί με το φόρο δεν μπορούσες να αγοράσεις κανένα στοιχειώδες πακέτο πέρα από μηνύματα (τουλάχιστον στην Cosmote). Οπότε, ποιος ο λόγος να γίνεται όλος αυτός ο ντόρος από τη στιγμή που: α) υπάρχουν κάρτες των 10 ευρώ που ναι μεν, αναγκάζεσαι να πας εκεί, αλλά θα κάνεις περισσότερο καιρό να αγοράσεις κάρτα (αν συνεχίσεις την ίδια χρήση) συν ότι θα πάρεις και gold κωδικό (αν είσαι Whats up), β) υπάρχουν ακόμα κάρτες των 5 ευρώ για αγορά μέσω internet και γ) μπορείς να βάλεις 6 ευρώ σε οποιοδήποτε κατάστημα. Μήπως είναι κοροϊδία να πληρώσεις ένα ευρώ παραπάνω; Στην τελική, δεν χάνετε τα χρήματά σας, ρε παιδιά, απλώς αναγκάζεστε να βάζετε 5 ευρώ παραπάνω που όμως έχει κάποια οφέλη. Όπως ξεσυνηθίσαμε τις κάρτες των 3 ευρώ έτσι θα γίνει και τώρα. ;) Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φοιτητές μια χαρά ήταν με την 5άρα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σήμερα βρέθηκα και γω προ εκπλήξεως... πήγα να αγοράσω 5ευρη στην κοσμοτε και μου λένε καταργήθηκε... πάω σε άλλον πάλι τα ίδια... ρωτάω και για την βονταφον και μου λεει πως και εκεί καταργήθηκαν οι 5ευρες .. ΑΜΑΝ λεω με τα καρτελ που μπλέξαμε!!! Απόλυτα σύμφωνος μου λέει... και σκάω 10ευρω... ένω με 5ευρω αγόραζα κάρτα βονταφον και με τα 4 ευρω ενεργοποιούσα το φοιτητικό με τα 1000' προς όλα τα δίκτυα.. Το κυρίως θέμα όμως είναι τι κάνουμε! Αν δω ότι η WIND-Q δεν ακολουθούν την ίδια πολιτική τότε το γυρνάω εκεί! Ρε φίλε...Είναι απλά τα πράγματα...Αφού με 5Ε ενεργοποιούσες το πακέτο με τα 1000' για ένα μήνα, εεεε πάρε 10Ε και ενεργοποίησε και τον επόμενο...Μα γιατί κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύουν την ζωή τους?? :ρ Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φοιτητές μια χαρά ήταν με την 5άρα ;) Ειδικά στα φοιτητικά κι συμφέρει η κάρτα των 10 ευρώ με τα 600Mb που παίρνεις εκείνη τη στιγμή και τα 600+600 τον άλλο μήνα. Κι εγώ φοιτητής είμαι, αλλά πάντα ή βάζω των 10 για να έχω τα παραπάνω ή 6 από κατάστημα για να ενεργοποιώ κάποιο πακέτο. Το προτιμώ από τις κάρτες γιατί και δεν μου μένει ποτέ υπόλοιπο κι έτσι έχω πάντα 4 και κάτι και προτιμώ να έχω κάποιο υπόλοιπο ώστε αν τύχει να πάρω μια κάρτα των 5 και να είμαι σίγουρος ότι θα μπει πακέτο. Ξέρω ότι ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες, αλλά από την εφαρμογή του φόρου στις ανανεώσεις, ακόμα και η γιαγιά μου που δεν μπορεί να πάει καλά καλά μέχρι την λαϊκή με τα πόδια, κάθε μήνα ψάχνει Γερμανό. :lol: Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ειδικά στα φοιτητικά κι συμφέρει η κάρτα των 10 ευρώ με τα 600Mb που παίρνεις εκείνη τη στιγμή και τα 600+600 τον άλλο μήνα. Κι εγώ φοιτητής είμαι, αλλά πάντα ή βάζω των 10 για να έχω τα παραπάνω ή 6 από κατάστημα για να ενεργοποιώ κάποιο πακέτο. Το προτιμώ από τις κάρτες γιατί και δεν μου μένει ποτέ υπόλοιπο κι έτσι έχω πάντα 4 και κάτι και προτιμώ να έχω κάποιο υπόλοιπο ώστε αν τύχει να πάρω μια κάρτα των 5 και να είμαι σίγουρος ότι θα μπει πακέτο. Ξέρω ότι ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες, αλλά από την εφαρμογή του φόρου στις ανανεώσεις, ακόμα και η γιαγιά μου που δεν μπορεί να πάει καλά καλά μέχρι την λαϊκή με τα πόδια, κάθε μήνα ψάχνει Γερμανό. :lol: Φοιτητικό καρτιοσυμβολαιο για εμένα, το θέμα είναι ότι, δυστυχώς, αρκετοί φίλοι μου δεν τα έχουν αυτά τα έξτρα 5 + ότι τους νοιάζουν μόνο τα λεπτά ομιλίας... Για αυτούς είναι θέμα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φοιτητικό καρτιοσυμβολαιο για εμένα, το θέμα είναι ότι, δυστυχώς, αρκετοί φίλοι μου δεν τα έχουν αυτά τα έξτρα 5 + ότι τους νοιάζουν μόνο τα λεπτά ομιλίας... Για αυτούς είναι θέμα ;) Τότε πάμε στη λύση γ) μπορείς να βάλεις 6 ευρώ σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός, ΟΤΕ κ.α. Αν όλοι τους είχαν υπόλοιπο μέσα ώστε με 5 ευρώ να βάζουν πακέτο, τί να πω, υπήρξε η περίπτωση. :rolleyes: Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τότε πάμε στη λύση γ) μπορείς να βάλεις 6 ευρώ σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός, ΟΤΕ κ.α. Αν όλοι τους είχαν υπόλοιπο μέσα ώστε με 5 ευρώ να βάζουν πακέτο, τί να πω, υπήρξε η περίπτωση. :rolleyes: Kontojohn μην γραφεις οτι στο γερμανο βαζεις 6€ γιατι θα σε κατηγορησουν για παραπληροφορηση οπως εμενα λιγο παραπανω αν κανεις τον κοπο να διαβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μα δεν χρειάζεται πακέτο, 5άρα σου δίνει τον επόμενο μήνα 600 λεπτά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ρε φίλε...Είναι απλά τα πράγματα...Αφού με 5Ε ενεργοποιούσες το πακέτο με τα 1000' για ένα μήνα, εεεε πάρε 10Ε και ενεργοποίησε και τον επόμενο...Μα γιατί κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύουν την ζωή τους?? :ρ Λοιπόν, είναι απλά τα πράγματα . Αν εβαζα 10ευρη και αγοραζα πακετο των 4€ θα εμεναν μεσα 4.92€ μαζι με φορους. Αυτο το υπολοιπο ειναι λεια για αυτες τις εταιρειες που οπως ολοι γνωριζουμε τα μαζευουν κατι πενηνταλεπτα λιγο - πολυ απο ολους μας ασε που μπορουν να σου τα φανε αν σου εχει τελειωσει το πακετο (σε μενα δν συμβαινει γτ προσεχω αλλα υπαρχουν αλλοι που την πατανε). Οποτε βαζεις μια πενταευρη και εχεις καθαρισει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μα δεν χρειάζεται πακέτο, 5άρα σου δίνει τον επόμενο μήνα 600 λεπτά :) Πέρσι ναι, φέτος όχι. Τα δώρα που δίνει φέτος είναι: - 600΄προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP και 600 ΜΒ κάθε μήνα, με προϋπόθεση ανανέωσης 10€ τον προηγούμενο μήνα. - διπλάσιο χρόνο ομιλίας στα πακέτα CALL THEM ALL 600 & CALL THEM ALL PLUS με κάθε ενεργοποίηση πακέτου. - 600MB Internet για 1 μήνα με κάθε ανανέωση 10€. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Εβαλα πριν απο λιγο 5 ευρω σε γερμανο στην cosmokarta μου,μου τονισαν ομως οτι με τον φορο περισσευουν περιπου 4.80€ κ δεν θα μπορουσα να ενεργοποιησω καποιο πακετο,μου προτειναν να βαλω 6€ αλλα ειχα υπολοιπο κ αρκεστηκα στα 5euros "SYMPATHY FOR CARDHOLDERS" Edited July 4, 2014 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Διεγραψα τα off topic μηνυματα, μεινετε εντος θεματος που ειναι η 5ευρη καρτα της κοσμοτε. Edited July 4, 2014 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Χθες κατηργησαν τις κάρτες ανανέωσης των 3 ευρω , σημερα των 5 ευρω , αύριο των 10(?)-20-50. Και διακινδυνευω ενα σενάριο {με απόδοση 1,05 } οταν με δικη τους κινηση δεν θα μπορουμε να ανανεωσουμε σε λογικα ποσα τα καρτοκινητα , θα μας πουνε εναν ηλιολουστο ΙουλιοΑυγουστο , δωσε μας το ΙΒΑΝ της τραπεζης σου και θα σου κανουμε εμεις αυτοματη με φωνητικη εντολη ανανεωση .... Αχρηματη κοινωνια κυριολεκτικα. Ε κι αν κανει και κανα λαθος το μηχανημα , μπορει να σε αφησει και σενα απολύτως αχρήματο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Χθες κατηργησαν τις κάρτες ανανέωσης των 3 ευρω , σημερα των 5 ευρω , αύριο των 10(?)-20-50. Και διακινδυνευω ενα σενάριο {με απόδοση 1,05 } οταν με δικη τους κινηση δεν θα μπορουμε να ανανεωσουμε σε λογικα ποσα τα καρτοκινητα , θα μας πουνε εναν ηλιολουστο ΙουλιοΑυγουστο , δωσε μας το ΙΒΑΝ της τραπεζης σου και θα σου κανουμε εμεις αυτοματη με φωνητικη εντολη ανανεωση .... Αχρηματη κοινωνια κυριολεκτικα. Ε κι αν κανει και κανα λαθος το μηχανημα , μπορει να σε αφησει και σενα απολύτως αχρήματο .... Θελω να πιστευω οτι δεν θα ζησουμε κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisf Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ισχύει αυτό για τις κάρτες των 5 ευρώ; Δεν είδα ρε παιδιά κάποια ανακοίνωση επίσημη. Έλεος που το πάνε οι τύποι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ισχύει αυτό για τις κάρτες των 5 ευρώ; Δεν είδα ρε παιδιά κάποια ανακοίνωση επίσημη. Έλεος που το πάνε οι τύποι; Ανοκοινωση; δεν βγαζεις ακρη.... αρκει μια βολτα στα περιπτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Άσχημα τα νέα.. Έχω και γω μια κάρτα μόνο για να δέχομαι κλήσεις (όχι συχνά ευτυχώς) και την ανανεώνω με 5 ευρώ συνήθως ετησίως. Είναι προφανές ότι προσπαθούν να οδηγήσουν τους καταναλωτές στα συμβόλαια. Όταν όμως δυσαρεστείς τους πελάτες συνήθως γυρίζει μπούμερανγκ. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts