mol Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Μπορει να ηταν κ αυτο. Καπου το χω γραμμενο. Αν το βρω θα ποσταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 http://www.astrology.gr/epikairotita/O-KOSMOS-MILAEI-GIA/item/50558-aytoi-einai-oi-arithmoi-pagides-min-apantisete#ixzz2jiF9qxUG Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το ότι μπορεί να διαβάσει τις επαφές ή να κλέψουν άλλα προσωπικά δεδομένα από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 http://www.astrology.gr/epikairotita/O-KOSMOS-MILAEI-GIA/item/50558-aytoi-einai-oi-arithmoi-pagides-min-apantisete#ixzz2jiF9qxUG Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το ότι μπορεί να διαβάσει τις επαφές ή να κλέψουν άλλα προσωπικά δεδομένα από το κινητό. Μουφα. Απλά είναι πανάκριβα να τα καλέσεις από κινητό. Οχι τόσο όσο γραφει αλλά ακριβά σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSOSMAN Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σε ποια συσκευη κανεις το internet any way στο ταμπλετ και παιρνει απο κει και το κινητο ή το αναποδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSOSMAN Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ή δεν εχει σημασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 ρωτησα στην κοσμοτε και μ ειπαν οτι πρεπει για να μπαινω στο 0.facebook να εχω ενεργοποιημενη την υπηρεσια day pass η υπηρεσια ομως αυτη αν θυμαμαι καλα ειναι αυτη π σε χρεωνει 1 ευρω την ημερα απο αυτο ματες ενημερωσεις!σαν ν μ λενε εισαι σε εναν κυκλο η πληρωνεις η δν πιανεις δικτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opcast Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Εγώ στο κινητό το έχω κάνει.Και σου δίνουν άλλη σιμ για το ταμπλετ και στικακι υσβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 χρειάζεσαι μία FROG λόγω χαμηλής χρέωσης 0,21 και χρέωση ανα δευτερόλεπτο πιθανόν να βρεις και τις παλιες με διπλάσιασμό του χρόνου ομιλίας Επίσης θέλει μόνο μία ανανέωση τον χρόνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 ρωτησα στην κοσμοτε και μ ειπαν οτι πρεπει για να μπαινω στο 0.facebook να εχω ενεργοποιημενη την υπηρεσια day pass η υπηρεσια ομως αυτη αν θυμαμαι καλα ειναι αυτη π σε χρεωνει 1 ευρω την ημερα απο αυτο ματες ενημερωσεις!σαν ν μ λενε εισαι σε εναν κυκλο η πληρωνεις η δν πιανεις δικτυο! Αγοράζεις ένα πακέτο internet π.χ αυτό με τα 3 ευρώ Μετά θα μπαίνεις στο 0.facebook χωρίς χρέωση Αν απλά πας να μπείς χωρίς πακέτο όλο και κάποιο προγραμμα θα κάνει update και θα χρεωθείς. Η cosmote δεν έχει τρόπο να εμποδίσει το κινητό σου να μπαίνει στο internet . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 αν βαλω πακετο δν θα χρειαζεται να παρω στο 13838(η κατι τετοιο) για να μου ξαναενεργοποιησουν την γραμμη θα ενεργοποιηθει αυτοματα? επισης οταν λες θα μπαινει χωρις χρεωση να φανταστω κατα την περιοδο του πακετου αυτου?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 αν βαλω πακετο δν θα χρειαζεται να παρω στο 13838(η κατι τετοιο) για να μου ξαναενεργοποιησουν την γραμμη θα ενεργοποιηθει αυτοματα? επισης οταν λες θα μπαινει χωρις χρεωση να φανταστω κατα την περιοδο του πακετου αυτου?ευχαριστω! Λογικά, θα σου έρθει μήνυμα μόλις ενεργοποιήσεις το πακέτο για να εγκαταστήσεις τις ρυθμίσεις του ίντερνετ .. Όσο έχεις ενεργοποιημένο το πακέτο, θα μπορείς να πλοηγείσαι καταναλώνοντας τα δεδομένα του πακέτου σου, δηλαδή μπορείς να μπαίνεις όπου θες χωρίς χρέωση για όσο διαρκεί το πακέτο ή μέχρι τη λήξη των mb .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 δηλαδη μετα θα ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη ετσι? παρολα αυτα υπαρχουν ατομα π μπαινουν 0.facebook χωρις πακετο και χωρις να χρεωνονται!για αυτο ρωταω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 δηλαδη μετα θα ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη ετσι? παρολα αυτα υπαρχουν ατομα π μπαινουν 0.facebook χωρις πακετο και χωρις να χρεωνονται!για αυτο ρωταω! Ναι , αλλά μόνο με παμπάλαιο smartphone , ή αν απαγορέψεις σε όλες τις εφαρμογές να μπουν στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 δλδ αμα βαλω ενα πακετο μετα δεν θα χρειαστει να παρω τηλεφωνο στο 13838 να μου την ενεργοποιησουν την γραμμη θα ενεργοποιηθει μονη της ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 δλδ αμα βαλω ενα πακετο μετα δεν θα χρειαστει να παρω τηλεφωνο στο 13838 να μου την ενεργοποιησουν την γραμμη θα ενεργοποιηθει μονη της ετσι? Σωστά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSOSMAN Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Σωστος! Τωρα με πηραν απο κοσμοτε γιατι τους ειχα στειλει e-mail και μου επιβεβαιωσαν οτι γινεται ταυτοχρονα και μαλιστα μπορεις να εχεις 4G στο κινητο και σε μικροτερο συμβολαιο απο το απεριοριστα 45 αρκει να κανεις internet any way 5 gb που δινει 4G . Απλα ορισμενοι τηλεφωνητες τους δεν ειναι ενημερωμενοι. Το κινητο θα τρωει πρωτα τα δεδομενα του συμβολαιου του και μετα θα πηγαινει στο internet any way. Φανταζομαι απο το κινητο με hotspot θα μπορω να μοιραστω πχ με την γυναικα μου αυτα τα 5 γιγα; Η κοσμοτε δεν χρεωνει (ακομα) σαν την vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Στην σταση στην διαφημιση πιο τραγουδι λεει ο τυπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 ευχαριστω!επισης εκλεισα τις αυτοματες ενημερωσεις απο το google play store!λετε αυτο να σταματησει να να με χρεωνει με 1ευρω η υπαρχει και αλλη αιτια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Στην σταση στην διαφημιση πιο τραγουδι λεει ο τυπος? Το βρήκα : John Newman - Love Me Again στη στάση.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opcast Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μπορεις.εγω το κανω χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 τελικα αφου πειραματιστηκα με την wind και εχασα τα χρηματα μου (γιατι δεν υπολογισα ότι δεν θα ειχε καθολου σημα), πηρα μια κοσμοτε με 10€ για ένα χρονο και τακτοποιηθηκα. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Προς ενημέρωση σου υπήρχε προσφορά για φορητότητα απο αλλο δίκτυο για 2 περίπου εβδομάδες με το προγραμμα 1500 1500 προς όλους και 1,5 gb με 20€ περίπου μαζι με τους φόρους 22 πάντως ... Μετέφερα 2 νούμερα και πληρώνω 43,91 τωρα όλα μαζι ήταν όντως υπέρ προσφορά και έγινε μάλλον για να πιάσουν στόχους ... Αν βάλεις και τα ΣΚ του δίνει ποια μπόνους αλλα τόσα αυτη την στιγμή ειναι η καλύτερη προσφορά που εχει γινει και βάζω μεσα και το LTE οπως επίσης και το spotify streaming δωρεάν κεχρί 31/1/14 .... Το θέμα ειναι ότι δεν την βγάλανε πολυ προς τα έξω σαν διαφήμιση .... Και εγω απο μεσα την έμαθα και οταν πήγα να κανω την αίτηση ο υπάλληλος με ρώτησε που την έμαθα Αυτα.... Η προσφορα ήταν πραγματική :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitheod Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τελη οκτωβρη η cosmote εβγαλε μια προσφορα για δωρεαν ιντερνετ 1,5gb 1500' ομιλιας και 1500 sms προς ολα τα δικτυα για τον μηνα νοεμβριο μονο τα σαββατοκυριακα! Το μηνυμα με το οποιο ειδοποιηθηκαν οι συνδρομητες της δεν σταλθηκε σε ολους, παρ' ολο που η προσφορα ισχυε για ΟΛΟΥΣ τους πελατες της. Σε επικοινωνια που ειχα σημερα με την εξυπηρετηση πελατων, για να θεσω παραπονο οτι δεν ελαβα το μηνυμα, ενημερωθηκα πως προκειται για πολιτικη της εταιρειας και πως το τμημα marketing επελεξε ορισμενους πελατες που θα ειδοποιουνταν για την προσφορα, ενω ξαναλεω πως η προσφορα ισχυε και για αυτους που δεν ειδοποιηθηκαν. Ποσο δικαιο θεωρειτε οτι ειναι αυτο για αυτους που δεν ενημερωθηκαν και παρ' ολα αυτα πληρωνουν καθε μηνα τους παχυλους λογαριασμους τους, για τις υπηρεσιες της cosmote;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 δικά τους είναι όλα, την σήμερον ημέρα όπως λέει ένας φίλος αν δεν έχεις facebook δεν υπάρχεις...(διαφωνώ). Οπότε αν έχεις κάποιο social λογαριασμό, γράψου και εκεί να μην χάνεις τις προσφορές. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Και σε 3'' σε αντιγράφει τις επαφές, Ότι να'ναι ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts