Mythos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Στη διαφήμιση λέει ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις μέχρι 25/11. Αλλά το Spotify δίνει 30μερες free trial για νέους χρήστες. Μπορούμε να τα πάρουμε και τα δύο; Και τις 30μέρες Δωρεάν και μετά τους δύο μήνες της Cosmote ;;; Ή δε μας αφήσει να ενεργοποιήσουμε τους 2μήνες επειδή δε θα έχουν τελειώσει οι 30μέρες; Γνωρίζει κανείς ;;;;; Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Στη διαφήμιση λέει ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις μέχρι 25/11. Αλλά το Spotify δίνει 30μερες free trial για νέους χρήστες. Μπορούμε να τα πάρουμε και τα δύο; Και τις 30μέρες Δωρεάν και μετά τους δύο μήνες της Cosmote ;;; Ή δε μας αφήσει να ενεργοποιήσουμε τους 2μήνες επειδή δε θα έχουν τελειώσει οι 30μέρες; Γνωρίζει κανείς ;;;;; πρέπει να τελειώσουν οι 30 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Πριν λίγο μου έστειλαν μήνυμα ότι κάνουν Δώρο 1500' λεπτά + 1500sms προ όλους και 1,5Gb internet κάθε Σ/Κ του Νοέμβρη στέλνοντας 3 στο 1256 μέχρι τις 31/10. Το έστειλα και μου απάντησαν ότι θα λαμβάνω sms για υπενθύμιση πριν τα Σ/Κ edit: Συμβόλαιο έχω. Edited October 30, 2013 by leonpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Συμβόλαιο έχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Συμβόλαιο έχεις; Ναι με συμβόλαιο το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 σε καρτοκινηο δεν ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Είναι γνωστό εδώ και μέρες. Για καρτοκινητό έδωσε μια προσφορά στο what's up το Σ/Κ που μας πέρασε. Έδωσε 4 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccloudneo Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Λοιπον ειχα πει οτι θα απαντησω στο θεμα οταν καταφερω και το παρω. Αρχικα οταν ειχα μιλησει στο τηλεφωνο με μια κοπελα στο 13838 μου ειχε πει πρεπει να μας καλεσετε απο το σταθερο της καινουριας σας διευθυνσης για να κανουμε καποιους ελεγχους. Γιαυτο το λογο και γω περιμενα 1 μηνα την Φορθνετ (η ιστορια αυτη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...τραγικοι οι τυποι) να βαλω σταθερο κτλ. Μην τα πολυλογω παιρνω χθες, λεω το και το για το τελειο σημα μου ειχε πει η κοπελα να παρω απτο σταθερο...πειτε μου το τηλεφωνο σας..μου λεει ναι μπορειτε να πατε σε ενα καταστημα να το παρετε. Κανει 90 ευρω αλλα εχει βγει επιδοτηση για αυτο και δεν θα πληρωσετε κατι. Τελικα δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε αλλα δεν νομιζω οτι εγινε ουτε ελεγχος ουτε τπτ...ουτε διευθυνση με ρωτησε. Το μηχανημα σαν μηχανημα δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο απο εγκατασταση...δηλωνεις εως 32 νουμερα οταν το παιρνεις απο το καταστημα και 4 απο αυτα μπορουν να λειτουργουν συγχρονως με κλησεις, ιντερνετ κτλ. Το συνδεεις σε μια εθερνετ και voila σε 10 λεπτακια εχεις κολλημενες 5 μπαρες 3g σε ολο το σπιτι. Επισης, απο πλευρας ακτινοβολιας ισχυριζονται οτι εχει χαμηλοτερη ισχυ ακομα και απο το wifi το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Αυτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 H αδερφη μου ειχε το sony ericsson hazel και σημερα της επεσε κατω και εσπασε το κινητο. Για να εχει κινητο βαλαμε την καρτα της σε δυο αλλα μοντελα αλλα σε κανενα δεν δουλευε η καρτα σιμ. Στο elm και στο k550. Μεχρι σημερα στο κινητο τους δουλευε κανονικα. Τωρα γιατι δεν αναγνωριζεται απο τα αλλα κινητα????? Αναγνωριστηκε παντως σε ενα παλιο νοκια 5300. Πως γινεται αυτο ρε παιδια?? Τα τρα sony ericsson που ανεφερα παραπανω, το εινα ηταν μια χαρα λειτουργικο μεχρι σημερα που εσπασε, και τα αλλα χρησιμοποιουνται καθημερινα απο αλλα προσωπα χωρις προβλημα. Νομιζα στην αρχη οτι εφταιγε η σιμ, επειδη αν και ειναι κανονικη (και οχι iphone) το μεταλικο μερος ειναι πιο ανοιχτο απο τις καινουριες. Αλλα δεν φταιει τελικα αυτο γιατι αυτος που εχει to sony ericcson elm εχει σιμ , με το ιδιο φαρδος μεταλλικου μερους.. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 H αδερφη μου ειχε το sony ericsson hazel και σημερα της επεσε κατω και εσπασε το κινητο. Για να εχει κινητο βαλαμε την καρτα της σε δυο αλλα μοντελα αλλα σε κανενα δεν δουλευε η καρτα σιμ. Στο elm και στο k550. Μεχρι σημερα στο κινητο τους δουλευε κανονικα. Τωρα γιατι δεν αναγνωριζεται απο τα αλλα κινητα????? Αναγνωριστηκε παντως σε ενα παλιο νοκια 5300. Πως γινεται αυτο ρε παιδια?? Τα τρα sony ericsson που ανεφερα παραπανω, το εινα ηταν μια χαρα λειτουργικο μεχρι σημερα που εσπασε, και τα αλλα χρησιμοποιουνται καθημερινα απο αλλα προσωπα χωρις προβλημα. Νομιζα στην αρχη οτι εφταιγε η σιμ, επειδη αν και ειναι κανονικη (και οχι iphone) το μεταλικο μερος ειναι πιο ανοιχτο απο τις καινουριες. Αλλα δεν φταιει τελικα αυτο γιατι αυτος που εχει to sony ericcson elm εχει σιμ , με το ιδιο φαρδος μεταλλικου μερους.. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?? Έχετε καθαρίσει τη sim, αν έχει γρατσουνιές (δείτε την στον ήλιο).Τα πρόσωπα που δουλεύουν αυτά τα κινητά έχουν και αυτοί whatsup? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Eγω εκανα εγγραφη στη σελιδα του spotify και μου εκανε 2 μηνες δωρεαν με μια απλη πληρωμη 0 ευρω premium μεσω paypal!Μετα αμα θες τα 6.99 το μηνα η τα πληρωνεις η το κοβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geotzourmi Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Καλά είναι Απαράδεκτοι. Δε μ στείλανε ποτε μήνυμα για να μάθω την προσφορά. Νη μυρισω τα νύχια μου για να υο μάθω; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGL3 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Φίλε μου εγω το εκανα...αν θελω ομως να τα ξαναενεργοποιησω τί να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Επιτέλους μια εφαρμογή streaming στην Ελλάδα!! Ενεργοποίησα την υπηρεσία και έχω τους δύο δωρεάν μήνες, σίγουρα θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ με τα 5 ευρώ το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μήπως ξέρει κάποιος , τα τραγούδια που κατεβάζουμε για offline χρήση, που τα αποθηκεύει? Θα προτιμούσα στην κάρτα μνήμης αλλά δεν τα βρίσκω.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τι εμβελεια εχει περιπου αυτο το "μηχανακι"? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 αν ενδιαφέρεται κανείς δίνει φίλος μου κουτάτο για πώληση! άλλαξε σπίτι...το είχε πληρώσει 90 αλλά δεν του έκανε χρήση τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Χθες ο πατέρας μου δέχθηκε δύο αναπάντητες κλήσεις από τα εξής νούμερα: 00375254112103 και 00375253454364. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα να ανήκει σε κάποια χώρα αυτός ο κωδικός. Ακόμα και ο dialer δεν μου έβγαλε από ποια χώρα προέρχεται. Σας λένε κάτι αυτά τα νούμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 http://www.country-calling-codes.info/Country+code+011375.php Λευκορωσία. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Kι εγώ δέχτηκα από τον δεύτερο αριθμό 23.48 (κινητό cosmote). Βέβαια ποτέ δεν απαντώ σε τέτοιες κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αυτό το νούμερο καλεί εμένα καθημερινά απο μια έως 5 φορές, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα. Επειδή δεν είναι δυνατόν να χτυπάει συνέχεια ειδικά όταν δουλέυω, έχω βάλει για ήχο κλήσης κενό ήχο οπότε ουσιαστικά είναι αθόρυβο, όποτε το δω να χτυπάει το απορρίπτω. Όταν έχω όρεξη για σπάσιμο πατάω αποδοχή και βάζω και κανά τραγούδι να παίζει (π.χ. έχεις θέματα του Γονίδη). Έχω πάει στην vodafone και έχω κάνει παράπονα αλλά τίποτα. Επειδή έχω διαολιστεί πλεον με την vodafone ειδικά που έχουν βάλει "ορθή χρήση" στα απεριόριστα που τελικά δεν είναι απεριόριστα, την υποχρεωτική ανανέωση της κάρτας 2 φορές τον χρόνο απο μια που ήταν (κοστίζει αν χρησιμοποιείς κάρτα για GSM συναγερμούς), τις ενοχλητικές κλήσεις που κάνουν και το 3G του ελέους που δεν δουλέυει σωστά, αποφάσισα και κόβω οτι γραμμή voda έχω... ΤΕΛΟΣ!!! Λυπάμε μα έχουν θέματα... της κατάστασης τους θύμα δεν θα είμαι εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Επειδή άκρη δεν έβγαζα ούτε εγώ, εγκατέστησα το callfilter μπλοκάροντας συγκεκριμένα νούμερα και δεν καταλαβαίνω καν οτι με περνούν τηλέφωνο. Το είχαν παρακάνει με τα τηλεφωνήματά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex75 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπερα, σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο και να πάω cosmote αλλα θέλω κάποια καλή προσφορά. Τηλεφωνώντας απλά εγώ δεν μου πρότειναν τίποτα καλό... Ξέρετε μήπως πως μπορει να γίνει κάτι τέτοιο; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 ρε παιδιά offline πως ακούμε;..οταν μπαίνω στο μετρο μου λεει οτι το spotify είναι offline και στη λίστα που έγω αποθηκεύσει κάποια κομμάτια είναι γκριζαρισμένα και δεν με αφήνει να τα ακούσω.. Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κι εγώ στις 2/11 έλαβα κλήση απο το 375253454363 και δεν το σήκωσα. Κιν cosmote Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts