Powerfull Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μην τους δώσεις τίποτα φίλε... Αρκετά με τα ψιλά γράμματα, τις μουρλές χρεώσεις του internet και τις <<απεριόριστες>> προσφορές... Άστους να σε παν στα δικαστήρια αν νομίζουν ότι έτσι θα καταφέρουν κάτι (δεν θα καταφέρουν). Αν τώρα χρειάζεσαι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ νούμερο, σου έχω άσχημα νέα... Και δεν καταλαβαίνω τη λογική εσύ φταις, ας πρόσεχες, ας έψαχνες, κτλ ορισμένων εδώ μέσα. Όχι, δεν είναι υποχρεωμένος ο πελάτης να πάει σε συμβολαιογράφο για να πάρει ένα τηλέφωνο, ή να μπει στο internet, ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να προβάλει ένα μύνημα το οποίο να μεταφέρει ξεκάθαρα στον μέσο δέκτη του μυνήματος αυτό ακριβώς που προσφέρει, ειδικά όταν η ζημιά από ένα ενδεχώμενο μπέρδεμα μπορεί να φτάσει εξωφρενικά ποσά. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ..το έστειλα και γραπτά και μου έστειλαν ticket. Είπαν πως το κοιτάζουν οι τεχνικοί τους... Εχοντας ακόμη πρόβλημα και μην έχοντας επικοινωνήσει ακόμη κανείς μαζί μου τους ξανακάλεσα εγώ (€€€) Μου είπαν ότι οι τεχνικοί εξακολουθούν να το κοιτάζουν. Ελπίζω να μη το ματιάσουν από το πολύ κοίταγμα (1 εβδομάδα) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Ίσως έχει ειπωθεί αλλά δεν βρήκα κάτι..Έχω πακέτο cosmote απεριόριστα, ένας φίλος μου WU, Τα δωρεάν λεπτά κ μηνύματα ισχύουν για το εξωτερικό να καλώ κ να στέλνω και αντίστοιχα να μου στέλνει χωρίς εξτρα χρέωση ή πρέπει να βάλω κάποιο πακέτο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Εγω που πήγα στη Γαλλία πριν κάτι μέρες άκου να δεις τι μ είπαν κ τι έκανα.αυτοί που με έπαιρναν από Ελλάδα κ είχαν δωρεάν χρονο προς εμένα δεν χρεώνονται.όμως εγω για αυτή τους την κλήση χρεωνομαι με το λεπτό περίπου 30 λεπτά.εάν καλεσεις Ελλάδα πληρώνεις τα 30 λεπτά το λεπτο +άλλα 80 περίπου λεπτά!Άρα δεν συμφέρει να καλείς.κ μηνύματα που έστελνα δεν είχα παραπάνω χρέωση δηλ 10 λεπτά.υπόψιν έχω cu! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ουσιαστικά το θέμα το έχει αυτός που είναι εξωτερικό...αλλα καλύτερα να καλώ εγώ από ότι φαίνεται..ευχαριστώ για την ενημέρωση..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Ναι αυτός που είναι έξω έχει θέμα.υπάρχουν όμως πακέτα λογικά για να έχει λίγο καλύτερες χρεώσεις!τουλάχιστον η Vodafone που ρώτησα είχε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Μιας και έχεις Cosmote κοίτα για την υπηρεσία Cosmote traveller στο site της εταιρείας. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Το καλύτερο που έχει να κάνει όποιος είναι να πάει στο εξωτερικό, είναι να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών. Εμείς μπορεί να λέμε τις αρλούμπες μας, αλλά δεν θα πληρώσουμε και τον λογαριασμό... Επομένως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Μηνύματα από και προς το εξωτερικό χρεώνονται διπλα... Αυτό με το δωρεάν χρόνο δεν το ξέρω. Παλιά (πέρσι) συνέφερε να πάρεις από εξωτερικό Ελλάδα πάρα να σε πάρουν. Σε κάθε περίπτωση μεγάλη προσοχή όταν απαντάτε το τηλέφωνο στο εξωτερικό... Και καλή τύχη με την εξυπηρέτηση τους έχουν βάλει όλους να πουλάνε.. Εκτός από το ότι στις περισσότερες εταιρείες είναι outsourcing. Μόνο σε κατάστημα ή από τη σελίδα τους και αν (τα λέω γιατί ετοιμάζομαι κι έγω...) Edited February 28, 2013 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Ο μόνος τρόπος να έχω αναλυτικό λογαριασμό είναι να ξανά ζητήσω έντυπο τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Όπως προείπα ήμουν εξωτερικό πριν 2 εβδομάδες οπότε ξέρω τι χρεώσεις είχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Τα νεύρα μου... Κάνω τη διαδικασία εγγραφής στο mycosmote. Ερχεται μήνυμα με link ενεργοποίησης. Πατάω στο link και με πάει σε μια σελίδα που γράφει: "Ο παρόν σύνδεσμος δεν είναι έγκυρος". τηλ στο 13838 2 φορές και μου ζητάνε τα στοιχεία μου για να διαγράψουν το λογαριασμό και να ξανακάνω από την αρχή την εγγραφή. Πράγματι, πριν λίγο μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω εκ νέου εγγραφή στο mycosmote. Ερχεται πάλι μήνυμα ενεργοποίησης, πατάω στο link από άλλον υπολογιστή μήπως φταίει ο browser, και παίρνω πάλι το μήνυμα: "Ο παρόν σύνδεσμος δεν είναι έγκυρος". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleftheriaa Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλημέρα Μπορώ να στείλω μήνυμα σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού;; Προσπαθούσα να στείλω προς Αμερική αλλά στην αρχή το μήνυμα δν μπορούσε να σταλεί κ μου έλεγε αδύνατη η αποστολή μετα κάπου διάβασα ότι κάτι πιέσει να κάνω με τα GSM κ κάτι τέτοια που δν ξέρω επειδή είμαι άσχετη κ κάτι πάτησα κ δοκίμασα να στείλω μήνυμα κ στάλθηκε κ αλλά μετα δν μπορούσα να στείλω. Πριν κάνω αυτό είχα πάει στη Cosmote αλλά εκείνη η κοπέλα μου είπε κ δν γίνεται να στείλω σε εξωτερικό:/ δν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω καμία ρύθμιση ώστε να μπορώ να στέλνω μηνύματα στο εξωτερικό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 στέλνω μηνύματα σε όλο τον κόσμο λογω εργασίας. Απλά να είσαι σίγουρη οτι έχεις το σωστό αριθμό. Το προθεμα για αμερική (σε αμερικάνικο νούμερο κινητού εννοείται) είναι "001" ή "+1" και μετά το νούμερο. Αν το νούμερο είναι ελληνικό για παράδειγμα τότε πάλι μπορείς να στείλεις είτε με πρόθεμα είτε χωρίς πρόθεμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Τα νεύρα μου... Κάνω τη διαδικασία εγγραφής στο mycosmote. Ερχεται μήνυμα με link ενεργοποίησης. Πατάω στο link και με πάει σε μια σελίδα που γράφει: "Ο παρόν σύνδεσμος δεν είναι έγκυρος". τηλ στο 13838 2 φορές και μου ζητάνε τα στοιχεία μου για να διαγράψουν το λογαριασμό και να ξανακάνω από την αρχή την εγγραφή. Πράγματι, πριν λίγο μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω εκ νέου εγγραφή στο mycosmote. Ερχεται πάλι μήνυμα ενεργοποίησης, πατάω στο link από άλλον υπολογιστή μήπως φταίει ο browser, και παίρνω πάλι το μήνυμα: "Ο παρόν σύνδεσμος δεν είναι έγκυρος". Οπως είπα και πριν "Ειμαι σίγουρος ότι οι εφαρμογές της Cosmote σχεδιάστηκαν από κάποια ανώτερη νοημοσύνη... Το ερώτημα είναι "ανώτερη από τι?" Eγώ εν τω μεταξύ έχω κάνει άλλα 3 τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση (€€€) και άκρη δεν έχω βρει... Εξακολουθεί κι εμένα να μη μου δείχνει τα accounts μου από τότε που υποτίθεται ότι πρόσθεσαν και το 2ο τηλέφωνό μου... Το θέμα είναι ότι οι λογαριασμοί καταφθάνουν και δεν έχω ανάλυση του τι πληρώνω... Χμ.. Αν η κατάσταση συνεχιστεί, ίσως να πρέπει να την κάνουμε σιγά σιγά για άλλο πάροχο... Edited March 3, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleftheriaa Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Εχω σωστά τν αριθμό γιατί ήδη κατάφερα να στείλω ένα μήνυμα το οποίο παραδόθηκε κιόλας μετα όμως πάλι δν γινόταν κ επίσης τα μηνύματα που μου στέλνουν απο εξωτερικό δν μου έρχονται. Εσύ δηλαδή στέλνεις κανονικά οπουδήποτε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfadex50 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4580004#post4580004 εδω είναι και τα δικά μου προβληματα,μίλησα σήμερα 4 φορες ,έφαγα κανα 2ώρω απο τη ζωή μου αλλά δε ξέρω που να πατήσω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Εγω με καρτοσυμβολαιο μπαινω μια χαρα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfadex50 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Εγω με καρτοσυμβολαιο μπαινω μια χαρα. και εγω καρτοσυμβόλαιο έχω, και ένας φίλος μου που έχει καρτοσυμβόλαιο μπήκε με τη μια, καπιοι έχουν πρόβλημα και κάπιοι όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) και εγω καρτοσυμβόλαιο έχω, και ένας φίλος μου που έχει καρτοσυμβόλαιο μπήκε με τη μια, καπιοι έχουν πρόβλημα και κάπιοι όχι Εμένα μου δούλευε μια χαρά και ξαφνικά όταν τους είπα να μου προσθέσουν 2ο νούμερο χάθηκαν και τα δύο. Τώρα προσπαθώ να τους εξηγήσω τι γίνεται, έχω πάρει αμέτρητα τηλέφωνα και έχω στείλει αμέτρητα mail αλλά δεν καταλαβαίνουν... ------- Εκανα άλλο ένα τηλ (€€€) κι ένα mail χθες. Απάντησαν σήμερα πως ακόμη οι τεχνικοί το κοιτάνε... (2 εβδομάδες) Edited March 7, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 οι ώρες είναι πολύ υποκειμενικό πράγμα (όπως και όλα) για τον καθένα μας. στο θέμα μας, διακονομισμό πληρωμής σε δόσεις πιστεύω μπορείς να κάνεις. για να την γλυτώσεις άγνωστο μιας και δεν είναι τεράστιο το ποσό πάντως το έχουμε πει, πως τα συμβόλαια είναι ύπουλα. το απεριόριστα 20 έχει πάγιο 20 ευρώ (http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_NEW_aperiorista_i_20/section/COSMOTE_Unlimited_Prs) τα υπόλοιπα 114 ευρώ βγήκανε από τις επιπλέον 7 ώρες. υπάρχει ένα υπόλοιπο 66 ευρώ που δεν μας έχεις πει που πήγε. επίσης 7 ώρες=420λεπτά=25.000 δευτερόλεπτα Χρέωση Ομιλίας και video προς Εθνικές Κλήσεις = 0,0055€/δευτ. =138,6 ευρώ ή κάτι έχω κάνει λάθος, ή κάτι δεν μας έχεις πει σωστά Ξεχνάς τα τέλη κινητής και επίσης υπάρχει και η ελάχιστη χρέωση 1 λεπτού ανα κλήση. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Επειδή χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες σχετικά με εργασία.. Γενικώς.. θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εταιρία cosmote σαν ελληνική εταιρία? Εγώ νομίζω πώς όχι.. Διάβασα ότι η γερμανική που κατέχει τον ΟΤΕ , συγχρόνως έχει περίπου το 40 % της cosmote. Βρήκα πολλά στο google φυσικά.. αλλά σε πολλά άρθρα χαρακτηρίζεται και σαν ελληνική εταιρία.. οπότε με΄εχει μπερδέψει λίγο.. Δεν ξέρω και με ποιο κριτήριο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν ελληνική όχι.. Με κριτήριο την έδρα της? Με κριτήριο τη μετοχική σύνθεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ο τεχνικος ορος που χρησιμοποιειτε ειναι foreign direct investment της DT στην ελλαδα.τα κριτιρια που ανεφερες ειναι σωστα αλλα εχουν περιορισμους:πχ μπορει η εδρα να ειναι για νομικους η φορολογικους σε καποιο φορολογικο παραδεισο.για την μετοχικη συνθεση που αναφερεις ειναι τοσο πολλοι οι μετοχοι που εχουν την εδρα τους σε ολο τον κοσμο.ενα αλλο κριτηριο μπορει να ειναι αναλογα που εχει operations η εταιρια πχ στην ελλαδα η cosmote ειναι ελληνικη στην βουλγαρια βουλγαρικη κτλ.επισης ο οτε εχει τοσες πολλες επενδυσεις στο εξωτερικο που και income που προερχεται απο εξωτερικο που δεν την κανουν ελληνικη εταιρια. αν θελεις πες μας περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα της εργασιας να βοηθησουμε.εγω θα εγραφα greek telecoms operator,majority controlled by deutche telecom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) ο τεχνικος ορος που χρησιμοποιειτε ειναι foreign direct investment της DT στην ελλαδα.τα κριτιρια που ανεφερες ειναι σωστα αλλα εχουν περιορισμους:πχ μπορει η εδρα να ειναι για νομικους η φορολογικους σε καποιο φορολογικο παραδεισο.για την μετοχικη συνθεση που αναφερεις ειναι τοσο πολλοι οι μετοχοι που εχουν την εδρα τους σε ολο τον κοσμο.ενα αλλο κριτηριο μπορει να ειναι αναλογα που εχει operations η εταιρια πχ στην ελλαδα η cosmote ειναι ελληνικη στην βουλγαρια βουλγαρικη κτλ.επισης ο οτε εχει τοσες πολλες επενδυσεις στο εξωτερικο που και income που προερχεται απο εξωτερικο που δεν την κανουν ελληνικη εταιρια. αν θελεις πες μας περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα της εργασιας να βοηθησουμε.εγω θα εγραφα greek telecoms operator,majority controlled by deutche telecom. Ε καλά σαν μέτοχοι εννοείται ειναι από πάρα πολλές χώρες.. Αλλά αν η DT έχει το 40% της κοσμοτέ και κανένας άλλος δεν έχει συμμετοχή μεγαλύτερη από 40% θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι ανήκει στον όμιλο DT? στην ηλεκτρονική σελίδα της DT πάντως αναφέρει στην Ελλάδα την κοσμοτέ και ΟΤΕ. Στην κοσμοτέ λέει ότι έχει το 100% των μετοχών που κατέχει ο ΟΤΕ. Η εργασία που κάνω ειναι γενική απλά δεν ξέρω για την κοσμοτέ πώς μπορώ να την αναφέρω. Εγώ θα την έλεγα γερμανική αλλά έχω σκαλώσει λίγο.. Αν δεν κάνω λάθος και στο ΔΣ της κοσμοτέ οι περισσότεροι Γερμανοί δεν ειναι; Ε λοιπόν όλη μαζί την εταιρία σαν Cosmote ΑΕ.. ταιριάζει να την πούμε ελληνική ή γερμανική; Ταιριάζει να πούνε ότι η κοσμοτέ ειναι θυγατρική της DT ή όχι; Έχω ξεχάσει και το εμπορικό δίκαιο :p Δηλαδή τι ποσοστό μετοχών πρεπει να έχει μια εταιρία για να χαρακτηριστεί θυγατρική της .. Edited March 10, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ναι ειναι θυγατρικη δεν θυμαμε ακριβως ποσοστο και εγω (θα ειναι συμφωνα με ΔΛΠ) αλλα σε αυτο εισαι σωστος.θα την ελεγα εγω γερμανικη.ο μετοχος ειναι γερμανος τα μελη του ΔΣ ειναι γερμανοι και λειτουργουν με το συμφερον της μαμας εταιριας που ειναι γερμανικη. παντως γενικα ειναι μεγαλη συζητηση η "εθνικοτητα" μια εταιριας και αν μια εταιρια εχει εθνικοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts