Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι θεός που έχεις κουράγιο και απαντάς κατεβατά! γενικά όλο το Site το καινούριο είναι για απόσυρση! πήγα να βάλω ένα δεύτερο νούμερο ο οποίο δεν ανήκει σε εμένα αλλά θεώρησα απο την στιγμή που μου ανοίγει τα πεδία για να βάλω όνομα επίθετο καινούρια θεώρησα ότι το παίρνει... μου απάντησαν ότι τα στοιχεία είναι λάθος! το τσέκαρα 10 φορές, τα στοιχεία είναι σωστά! δεν μου είπαν ότι πρέπει να καταχωρώ μόνο τηλέφωνα μου είναι στα ίδια στοιχεία.. (κακώς τότε ανοίγει φόρμα για όνομα επίθετο)

Μόλις επέστρεψα από το "τοπικό κατάστημα" που υποστηρίζει την Cosmote στην περιοχή μου.

Εκει δήλωσαν πλήρη άγνοια για την ύπαρξη της εφαρμογής... (Οσο πάει γίνεται και πιο καρτουνίστικο)

Επίσης κάλεσα την εξυπ. πελατών (0,1237€) να τους πω να ΜΗΝ κλείσουν το τικετ γιατί ουσιαστικά δεν πήρα απάντηση,

αλλά δε τους πρόλαβα... το είχαν ήδη κλείσει... Θεώρησαν ότι εξυπηρετήθηκα...

Αλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης...

...όλο το Site το καινούριο είναι για απόσυρση! πήγα να βάλω ένα δεύτερο νούμερο ο οποίο δεν ανήκει σε εμένα αλλά θεώρησα απο την στιγμή που μου ανοίγει τα πεδία για να βάλω όνομα επίθετο καινούρια θεώρησα ότι το παίρνει... μου απάντησαν ότι τα στοιχεία είναι λάθος! το τσέκαρα 10 φορές, τα στοιχεία είναι σωστά! δεν μου είπαν ότι πρέπει να καταχωρώ μόνο τηλέφωνα μου είναι στα ίδια στοιχεία.. (κακώς τότε ανοίγει φόρμα για όνομα επίθετο)

Μα εγώ έχω 2-3 τηλέφωνα στα ίδια στοιχεία, αλλά δε βρίσκω τη σχετική επιλογή...

Aυτό είναι που τους ζητάω να μου πουν.... Πως το έκανες???

Edited by Yoda
May The Force Be With You...

Μόλις συνδεθείς πήγαινε "Το προφίλ μου" και πάτα "Προσθήκη Νέου Αριθμού" βάλε τον αριθμό, κατέβα τέρμα κάτω μετά πάτησε υποβολή και θα σου ανοίξουν όλα τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσεις περίπου σε μια ώρα θα έχει περαστεί και το δεύτερο νούμερο. Edited by pantierakos

Μόλις συνδεθείς πήγαινε "Το προφίλ μου" και πάτα "Προσθήκη Νέου Αριθμού" βάλε τον αριθμό, κατέβα τέρμα κάτω μετά πάτησε υποβολή και θα σου ανοίξουν όλα τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσεις περίπου σε μια ώρα θα έχει περαστεί και το δεύτερο νούμερο.

Μα... Αν κατάλαβα καλά, το προσθήκη νέου αριθμού δεν εννοεί αριθμό του οποίου θα παρακολουθείς τους λογαριασμούς

αλλά αριθμού επικοινωνίας μαζί σου. Απλά τους λες που αλλού μπορούν να σε βρουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να ξαναγράψεις τα δικά σου στοιχεία στα υπόλοιπα πεδία...

Οπότε μάλλον δεν μας κάνει...

(Αν έχω λάθος διόρθωσέ με)

Μα... Αν κατάλαβα καλά, το προσθήκη νέου αριθμού δεν εννοεί αριθμό του οποίου θα παρακολουθείς τους λογαριασμούς

αλλά αριθμού επικοινωνίας μαζί σου. Απλά τους λες που αλλού μπορούν να σε βρουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να ξαναγράψεις τα δικά σου στοιχεία στα υπόλοιπα πεδία...

Οπότε μάλλον δεν μας κάνει...

(Αν έχω λάθος διόρθωσέ με)

Δυστυχώς δεν το λένε καλά! λάθος νομίζεις, και εγώ αυτό νόμιζα... μόλις σου ανοίξουν τα πεδία θα δεις ότι ζητάει και αριθμό κάρτας Sim. (είναι ο κωδικός πίσω απο την κάρτα που ξεκινάει από 89300) τσέκαρε μια στιγμή...

Δυστυχώς δεν το λένε καλά! λάθος νομίζεις, και εγώ αυτό νόμιζα... μόλις σου ανοίξουν τα πεδία θα δεις ότι ζητάει και αριθμό κάρτας Sim. (είναι ο κωδικός πίσω απο την κάρτα που ξεκινάει από 89300) τσέκαρε μια στιγμή...

Μάλλον έχεις δίκιο... Θα το δοκιμάσω κι έτσι....

Φοβερή εφαρμογή... Δεν μπορώ να πω κουβέντα...

Μάλλον έχεις δίκιο... Θα το δοκιμάσω κι έτσι....

Φοβερή εφαρμογή... Δεν μπορώ να πω κουβέντα...

Μια απο τα ίδια! απλά είναι μέγα λάθος που το αναφέρουν σαν τηλέφωνο επικοινωνίας 2. Μόλις είδα ότι ζητάει και αριθμό κάρτας σιμ εκεί το πήρα χαμπάρι ότι εννοεί στην ουσία διαχείριση και άλλου αριθμού.

"Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι..."

(Οβελίξ)

Θα μπορούσαν βέβαια να μου έλεγαν κάτι σχετικό από την εξυπ.πελατών αλλά όπως σου είπα

σε πρώτη φάση πρέπει να μάθουν για την ύπαρξη της εν λόγω εφαρμογής και για την κατάργηση των προηγούμενων δύο.

(Οχι οτι οι άλλες εταιρείες τηλεφωνίας είναι καλύτερες, αλλά λέμε τώρα...)

Edited by Yoda

Επίσης να πω και κάτι άλλο... Απάραδεκτο το κατάστημα που πήγες να μην έχει ενημερωθεί για την αλλαγή της σελίδας της Cosmote.

Εκανα τη διαδικασία προσθήκης νέου αριθμού,

μου έβγαλε η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία,

και τώρα τι?? Δεν μου δείχνει πουθενά τίποτε νέο....

Εξακολουθώ να βλέπω ΜΟΝΟ τoν παλιό αριθμό...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

---------------

Mε κάλεσαν από Cosmote. Επιτέλους κάποια που ήξερε τι να πει...

Η εφαρμογή είναι λέει ακόμη σε ανάπτυξη και όλα όσα προανέφερα θα προστεθούν-ενημερωθούν-αλλάξουν στο μέλλον,

οπότε απλά να κάνω υπομονή...

ΟΚ Αυτό το δέχομαι...

Ακόμη κι αν είναι δικαιολογία για να με ξεφορτωθούν (ελπίζω να μην είναι), τουλάχιστο δεν είναι άστοχη σαν τις προηγούμενες...

Είδωμεν...

Σε κάθε περίπτωση πάντως βιάστηκαν να δώσουν σαν παραγωγική μία μισοτελειωμένη εφαρμογή γεμάτη τρύπες

και να αντικαταστήσουν δύο οι οποίες λειτουργούσαν μια χαρα...

Edited by Yoda

Εκανα τη διαδικασία προσθήκης νέου αριθμού,

μου έβγαλε η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία,

και τώρα τι?? Δεν μου δείχνει πουθενά τίποτε νέο....

Εξακολουθώ να βλέπω ΜΟΝΟ τoν παλιό αριθμό...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

---------------

Mε κάλεσαν από Cosmote. Επιτέλους κάποια που ήξερε τι να πει...

Η εφαρμογή είναι λέει ακόμη σε ανάπτυξη και όλα όσα προανέφερα θα προστεθούν-ενημερωθούν-αλλάξουν στο μέλλον,

οπότε απλά να κάνω υπομονή...

ΟΚ Αυτό το δέχομαι...

Ακόμη κι αν είναι δικαιολογία για να με ξεφορτωθούν (ελπίζω να μην είναι), τουλάχιστο δεν είναι άστοχη σαν τις προηγούμενες...

Είδωμεν...

Σε κάθε περίπτωση πάντως βιάστηκαν να δώσουν σαν παραγωγική μία μισοτελειωμένη εφαρμογή γεμάτη τρύπες

και να αντικαταστήσουν δύο οι οποίες λειτουργούσαν μια χαρα...

Χρειάζεται απο 1 ώρα έως 24ης. τσέκαρε το Mail σου για κανένα Link ενεργοποιήσης. Και τσέκαρε μέσα στο My Cosmote πάνω αριστερά εκει που δείχνει τον αριθμό του κινήτου σου, πάτησε μη πως εμφανίσει και το άλλο.

0,1237€ ανά κλήση. απο κινητο, απο σταθερο? 0,12 το λεπτο...

μιση ωρα αναμονη στις 7.30 το απογευμα??!

0,11€/λεπτό από σταθερό ΟΤΕ. Νομίζω γύρω στα 3,40Ε έχεις χρεωθεί.

0,1237€ ανά κλήση. απο κινητο, απο σταθερο? 0,12 το λεπτο...

μιση ωρα αναμονη στις 7.30 το απογευμα??!

Φρίκη φίλε μου... :shock:

πας να δεις αναλυαη κλησεων και ιστορικο πληρωωμν και μου ζηταει κωδικο μου ερχεται σε sms τον βαζω αλλα δεν το δεχεται
υπογραφή εκτός ορίων

πας να δεις αναλυαη κλησεων και ιστορικο πληρωωμν και μου ζηταει κωδικο μου ερχεται σε sms τον βαζω αλλα δεν το δεχεται
Αν έχεις κάνει εγγραφή πρόσφατα ενεργοποιείτε μετά απο 2 μέρες η ανάλυση κλήσεων. Υπόψιν ο κωδικός αργή λίγο να έρθει και άμα ξανα πατάς να σου έρθει δεν ισχύει αυτός που έρχεται. θα περιμένεις μέχρι να έρθει χωρίς να κλείσεις το παράθυρο.

3 ευρω και το θεμα μας δεν το μιλησαμε..

δεν μπορεσε ουτε αυτος να με γραψει στη σελιδα σαν συνδρομητη να βλεπω αναλυτικο λογαριασμο κ αλλα..

Eλαβα το εξής mail σχετικά με τον 2ο αριθμό που πήγα να δηλώσω:

"Αγαπητέ Συνδρομητή,

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση εγγραφής σας στο COSMOTE MY ACCOUNT

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγραφή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί,καθώς εντοπίστηκε λάθος στα προσωπικά στοιχεία που συμπληρώσατε στην αίτησή σας.

Για διευκρινήσεις καλέστε μας στο 138 38."

Παρ όλο που είναι στο όνομά μου και τα δύο νούμερα για κάποιο λόγο "δεν έκατσε" πάλι...

Τελικά αυτό με το 13838 έχει γίνει τσίχλα...

Κάνουνε τα προγράμματά τους μπάχαλο και μετά σου λένε "αν θες να βγάλεις άκρη πλήρωσε" :mad:

---------------ΠΡΟΣΘΗΚΗ---------------

Eλαβα και άλλο ένα μήνυμα από cosmote ( :p )

"Αγαπητέ Κύριε ******,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας να σας ενημερώσουμε ότι κατά την είσοδο στο My Cosmote/My Account και ενώ βρίσκεστε στο πεδίο Το Προφίλ μου υπάρχει πεδίο μετά τα στοιχεία σας για την προσθήκη νέου αριθμού.

Παρακαλούμε όπως το ελέγξετε εκ νέου και παραμένουμε στη διάθεση σας για όποια συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών,

******* *******"

Οπως παρατηρείτε το My account που είπαν στο προηγούμενο μήνυμα έγινε My Cosmote/My Account (άντε να τα βρούμε κάπου στη μέση κι ότι μπαλώσουμε μπαλώσαμε) ενώ το ebill έγινε γαργάρα (είπαμε εμείς τέτοιο πράγμα? πότε?)

Κατα τ άλλα η φράση κλειδί είναι "Παρακαλούμε όπως το ελέγξετε εκ νέου" το οποίο σημαίνει "δεν είπαμε εμείς βλακείες,... εσύ φταις που δεν κατάλαβες... εκεί ήταν ... ξανατσέκαρε" :dash:

Το όλο σκηνικό έχει αρχίσει να αποκτάει πλάκα... :lol:

Μα καλά... Διαβάζουν αυτά που γράφουν πριν τα στείλουν?

Edited by Yoda

χρεώνει κάτι γι αυτό το sms με τον κωδικό που στέλνει;

χρεώνει κάτι γι αυτό το sms με τον κωδικό που στέλνει;

Οχι τίποτε...

Μη το συζητάμε δυνατά όμως γιατί τους βάζουμε ιδέες

:p :p :p

-----ΠΡΟΣΘΗΚΗ-----

Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα (των 0,123€) βρήκαμε γιατί δεν δέχεται να καταχωρήσω το άλλο μου νούμερο.

Εχουν κάνει λάθος ένα ψηφίο στον αριθμό της ταυτότητας μου που έχουν.

Αν και είχα δώσει φωτοτυπία της ταυτότητάς μου, αυτή προφανώς καταχωρήθηκε λάθος (αντι για ΧΧ-ΧΧ65ΧΧ μπήκε ΧΧ-ΧΧ56ΧΧ)

τελος πάντων... πήγα στο τοπικό κατάστημα και έκανα αίτηση τροποποίησης.

Σε 2-3 μέρες μου είπαν θα έχει γίνει η αλλαγή, οπότε να ξαναδοκιμάσω τότε... (φρίκη...)

Α! Επίσης έχουν κάνει λάθος και 1 γράμμα στο επώνυμό μου...

Ελπίζω άμα είναι ίδιος ο αριθμός ταυτότητας και τα λοιπά στοιχεία να μην έχουμε νέο θέμα εκεί...

Ζήτησα να διορθωθεί κι αυτό αλλά μου είπαν ότι το επώνυμο είναι κλειδωμένο και δεν αλλάζει...

Οτι μπήκε μπήκε... μετά τέλος...

Ειμαι σίγουρος ότι οι εφαρμογές της Cosmote σχεδιάστηκαν από κάποια ανώτερη νοημοσύνη...

Το ερώτημα είναι "ανώτερη από τι?"

Edited by Yoda

Λυπάμαι που θα σας απογοήτευσω αλλά δεν θα πλήρωνα τίποτα!! 800 ευρώ!! Ελεος.. Σε ενημέρωσε κανείς την ίδια στιγμή με SMS ότι ξεπεράσες το όριο; Σε πήρε εκπρόσωπος της cosmote ;

Αν όχι μην πληρώσεις ευρώ! Δεν κατάλαβα τι θα του κάνουν θα τον κλείσουν μέσα;

Τ στικακι στο έκλεψαν μαζι με τον υπολογιστή εάν θέλεις την γνώμη μου.

Συγνώμη που απογοητευω γι ακόμη μια φορά τους ηθικούς της παρέας..

Να δώ τι θα κάνατε εάν ήσασταν στη θέση του φίλου.

Και ναι οι διαφημίσεις είναι παραπλανητικές!

Το ιδιο ακριβώς εδω και 3 μέρες γίνεται στην μητέρα μου την περνούν τηλ άσχετοι αριθμοί και τις λενε οτι μου έστειλες sms mms και κλπ χωρίς βέβαια να το έχει κάνει ποτέ απο την Vodafone δεν έχουν ιδέα

Θα μπορούσε να συνέβαινε κάτι τέτοιο, να καλούσαμε 69χχ αριθμό και να πήγαινε σε 090, αλλά μόνο αν ο αποδέκτης της κλήσης είχε επιλέξει τη προώθηση της κλήσης σε κάτι τέτοιο, άρα αυτός και θα χρεωνόταν την κλήση. Επίσης, δεδομένου ότι ούτε υποχρεωμένοι είμαστε, ούτε έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε αν ένας αριθμός του οποίου το πρόθεμα παραπέμπει σε κινητό τηλέφωνο αποτελεί ειδικό προορισμό, πιστεύω ότι ακόμα και να προέκυπτε μια τέτοια χρέωση, θα μπορούσες άνετα να κάνεις αμφισβήτηση λογαριασμού. Απέφυγε μεν τη κλήση, αλλά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο. Όσο για το μήνυμα που έλαβες ( με τη Τζενάρα την άπιστη ), έχε υπ'όψιν σου ότι σίγουρα προκύπτει χρέωση όταν απαντήσεις, αλλά τουλάχιστον γι'αυτόν τον αριθμό δεν υπάρχει χρέωση για τα μηνύματα που θα σου στείλουν. Βέβαια, πάντα θα πρέπει να καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote σε περίπτωση παραλαβής τέτοιων μηνυμάτων για να ελέγχουν αν είναι χρεώσιμες υπηρεσίες ή μη.

και αυτό τί είναι????

579675_10151242262392064_39999778_n.jpg

Μια βοηθεια Παιδες Εγινα Μελος Στο COSMOTE MY ACCOUNT Εγραψα Ολα Τα Στοιχεια μ Κοπλε Καλα Ολα Κ Μ Στελνουν Το εξης Email:

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση εγγραφής σας στο COSMOTE MY ACCOUNT

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγραφή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί,καθώς εντοπίστηκε λάθος στα προσωπικά στοιχεία που συμπληρώσατε στην αίτησή σας.

Ψαχνω κ Εγω Να Δω Το Λαθος Κ Δεν Βρισκω Πουθενα Το Λογαριασμο μ Πηρα κ Τηλ. Κ Ολο Βγαινει Αυτοματος κ δεν βοηθαει την κατασταση.Μπορω Να Μπω Κανονικα Στο COSMOTE MY ACCOUNT Αλλα Δεν Μπορω Να Δω Τον Λογαριασμο μ Ομως Καρτοσυμβαλαιο Εχω Αν Βοηθαει.Γιατι Ψαχνω Να Βρω Που Εχω Κανει Λαθος Κ Δεν Το Βρισκω Καπου.

Σε κατάστημα και... Καλή τύχη... Και στην εξυπηρέτηση από το κινητό σου γίατι από σταθερό χρεώνεται με το λεπτό...

Έγω είχα κάνει λάθος, το διόρθωσα στο κατάστημα κι ακόμα δεν τα βλέπω...

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned