dimitris15 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα να με ρωτησουν αν ειδα βελτιωση με το σημα φυσικα τους ειπα οτι ειδα βελτιωση μου ζητησαν να την βαθμολογησω απο το 1 εως το 5 και εδωσα 5 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeroyR Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μου το εχουνε φερει και εμενα το booster στο σπιτι μου εδω και κανα 2μηνο. Μιας και επεσα στην συζητηση ηθελα να ρωτησω το εξης. Ολα καλα και ωραια με το σημα, αλλα με την ακτινοβολια τι γινεται? Η cosmote λεει οτι δεν εκπεμπουν καμια βλαβερη ακτινοβολια. Καποια αλλη γνωμη δεν εχω ακουσει ομως... Ξερει κανεις αν ωντος ειναι τοσο αθωα οσο λενε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Μου το εχουνε φερει και εμενα το booster στο σπιτι μου εδω και κανα 2μηνο. Μιας και επεσα στην συζητηση ηθελα να ρωτησω το εξης. Ολα καλα και ωραια με το σημα, αλλα με την ακτινοβολια τι γινεται? Η cosmote λεει οτι δεν εκπεμπουν καμια βλαβερη ακτινοβολια. Καποια αλλη γνωμη δεν εχω ακουσει ομως... Ξερει κανεις αν ωντος ειναι τοσο αθωα οσο λενε? αυτο ηθελα να τπ ρωτησω και εγω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Θα ψήνει :lol:. Δεν εκπέμει με αέρα το σήμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeroyR Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δηλαδη? Πως μεταφερει το σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αν θες να σου πούμε πόσο πολλή είναι η ακτινοβολία που εκπέμπει, θα μπορούσες να πάρεις μια μέτρηση σε dBm κοντά στο booster? Αν έχεις πρόσβαση σε Android συσκευή είναι πολύ εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeroyR Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Android ειναι η συσκευη μου μπορω να το μετρησω με το κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Android ειναι η συσκευη μου μπορω να το μετρησω με το κινητο μου? Βάζεις κοντά στο Booster το κινητό πας ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο>Κατάσταση και εκεί κοιτάς τι λέει στο πλαίσιο "Ισχύς σήματος" .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εμενα μου δειχνει -91 dbm samsung galaxy s Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εμενα μου δειχνει -91 dbm samsung galaxy s Με 3G έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Με 3G έτσι; ναι (HSDPA) ειναι μεγαλη ακτινοβολια η μικρη? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeroyR Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Λοιπον μετρισα την μια συσκευη που περνει το σημα απο εξω και μου δινει 89 dbm 12 asu. Η συσκευη που στελνει το σημα μου δινει 51 dbm 31 asu. Τι συμπερασμα βγαζουμε γιατρε μου? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivaki5 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Γεια σας!!!Ενδιαφέρομαι να μετατρέψω το καρτοκινητό whats up μου σε καρτοσυμβόλαιο ή σύνδεση.Αρχικά να πω πως μιλάω κυρίως με χρήστες whats up αλλά στέλνω και μηνύματα οπότε με την υπάρχουσα προσφορά της cosmote για whats up οι κάρτες φεύγουν αρκετά γρήγορα!!!Κατά τα άλλα μπορώ να πω πως μιλάω επίσης και με συνδέσεις cosmote καθώς και με άλλα δίκτυα κάποια χρονική διάρκεια η οποία όμως δεν πιστεύω να ξεπερνάει το πολύ τα 30 λεπτά το μήνα!!!Μέχρι στιγμής από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site της cosmote μου άρεσε σαν ιδέα το cosmote απεριόριστα 15 αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν άλλες πιο συμφέρουσες/ενδιαφέρουσες προτάσεις.Τέλος θα ήθελα να μου διευκρινίσετε αν γίνεται τις παροχές του κάθε προγράμματος καθώς επίσης και αν υπάρχει η δυνατότητα για επιδότηση συσκευής (και πόση είναι αυτή η επιδότηση) επειδή σκέφτομαι να αλλάξω κινητό.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγνώμη για το μεγάλο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Kαλησπερα και χρονια πολλα.Kατι εκανα με το email και αντι το νουμερο μου@mycosmos βγαινει ενα ψευδωνυμο@mycosmos.Tι εκανα και τι εχει αλλαξει τωρα;Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Nα κάνεις σύνδεση.Το Cosmote Απεριόριστα 25 πιστεύω σου ταιριάζει. Αν δεν πάρεις συσκευή θα σου βγαίνει περίπου 22 ευρώ πάνω κάτω. Θα έχεις τα κλασικά 1500 λεπτά και μυνήματα πρός Cosmote καθώς και 50 λεπτά προς άλλους και 30 μυνήματα πρός άλλους και 100 mb για ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Kαλησπερα και χρονια πολλα.Kατι εκανα με το email και αντι το νουμερο μου@mycosmos βγαινει ενα ψευδωνυμο@mycosmos.Tι εκανα και τι εχει αλλαξει τωρα;Eυχαριστω. ειναι απλο μπες στις ρυθμισεισ και στην δευτερ η στηλη και στην 2η γραμμη πατα πανω και θα βρεις εκει τα ψευδωνυμα που εχεισ βαλει. εκει μπορει να το σβησεις . στα αγγλικα πας settings μετα manage email alias και εκει τα εχει και μπορεις να φτιαξεις αλλο και να το διαγραψεισ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivaki5 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Nα κάνεις σύνδεση.Το Cosmote Απεριόριστα 25 πιστεύω σου ταιριάζει. Αν δεν πάρεις συσκευή θα σου βγαίνει περίπου 22 ευρώ πάνω κάτω. Θα έχεις τα κλασικά 1500 λεπτά και μυνήματα πρός Cosmote καθώς και 50 λεπτά προς άλλους και 30 μυνήματα πρός άλλους και 100 mb για ίντερνετ. Σε περίπτωση που πάρω συσκευή πόσο περίπου θα βγαίνει?το πρόβλημα μου είναι ότι τον μήνα δεν ξοδεύω πάνω από 20 ευρώ περίπου κάρτα (αν και τώρα τελευταία πρέπει να ξοδεύω κάπως παραπάνω) και γι αυτό αναρωτιέμαι αξίζει να κάνω κάποιο συμβόλαιο που να έχει πάγιο πάνω από 20 ευρώ??Και αν όχι οι παροχές των συμβολαίων με χαμηλότερο από 20 ευρώ πάγιο με καλύπτουν ή θα ήταν καλύτερα να παραμείνω στην κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Απο χτες σκεφτομαι κι εγω το ιδιο πραγμα.Απο what's up να παω σε συμβολαιο.Σκεφτομαι το απεριοριστα 15 γιατι εχει 100 sms το μηνα προς αλλα κινητα σε σχεση με το απεριοριστα 25 που εχει 30.Τα 50 λεπτα ομιλιας προς αλλα κινητα του απεριοριστα 25 δεν μου χρειαζονται μιας και σχεδον (για να μην πω ολοι) αυτοι που επικοινωνω εχουν Cosmote.Να κολλαγα και το 100mb ιντερνετ που το χρειαζομαι και να μου βγει 20 ευρω το κουστουμι.Αν δεν θελω συσκευη μου βγαινει φθηνοτερα;Οπως επισης θα εχω συνολο 150 mb δωρεαν πλοηγηση(50mb που δινει δωρο το Α15 συν τα 100mb του πακετου); Edit:Πηγα στον Γερμανο που εχω κοντα μου τωρα και τα ρωτησα ολα.Με το Α25 χωρις επιδοτηση συσκευης ο λογαριασμος θα ερχετε 23 ευρω μαζι με τα τελη.Με επιδοτηση συσκευης παει στα 28 ευρω.Με το Α15 ερχετε 17,4 ευρω μαζι με τα τελη και 22,40 με τα επιπλεον 100mb ιντερνετ. Edited April 26, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivaki5 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Εγώ που δεν χρειάζομαι καθόλου τα mb μιας και δεν χρησιμοποιώ καθόλου internet από το κινητό εκτός αν υπάρχει wifi τι να προτιμήσω?Το απεριόριστα 15 ή το απεριόριστα 25?Και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιο άλλο συμβόλαιο της cosmote (εκτός από τα απεριόριστα) που πιθανόν θα συνέφερε παραπάνω... και μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και τα καρτοσυμβόλαια ως μια πιθανή λύση!!!Είναι λίγο μπέρδεμα η όλη υπόθεση επιλογής ή εμένα μου φαίνεται έτσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Εγώ που δεν χρειάζομαι καθόλου τα mb μιας και δεν χρησιμοποιώ καθόλου internet από το κινητό εκτός αν υπάρχει wifi τι να προτιμήσω?Το απεριόριστα 15 ή το απεριόριστα 25?Και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιο άλλο συμβόλαιο της cosmote (εκτός από τα απεριόριστα) που πιθανόν θα συνέφερε παραπάνω... και μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και τα καρτοσυμβόλαια ως μια πιθανή λύση!!!Είναι λίγο μπέρδεμα η όλη υπόθεση επιλογής ή εμένα μου φαίνεται έτσι?? Αν θες την γνωμη μου κατσε και δες τους ανθρωπους που επικοινωνεις περισσοτερο και συχνοτερα τι εχουν κι ετσι θα καταληξεις σε τι θες.Αν οι πιο πολλοι απο αυτους εχουν what's up μεινε ετσι οπως εχει,αν εχουν γενικα cosmote σε συμφερει το Απεριοριστα 15 με 17,4 ευρω παγιο(15 ευρω το προγραμμα + 12% ο φορος).Εχει και 15 λεπτα προς αλλα κινητα και 100 μηνυματα.Πιο πανω δεν νομιζω να λεει. Εγω μαλλον το κοβω να κανω το Α15 και να χρησιμοποιησω την υπηρεσια 2 σε 1 σε μια καρτα sim για να εχω και ενα what's up να με περνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 απλα να σκεφτεις οτι αυτοι που εχουν watch up δεν θα επικοινωνουν μαζι σου δωρεαν. το watch up σε καρτοσυμβολαιο χρεωνει κανονικα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivaki5 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 απλα να σκεφτεις οτι αυτοι που εχουν watch up δεν θα επικοινωνουν μαζι σου δωρεαν. το watch up σε καρτοσυμβολαιο χρεωνει κανονικα. Το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά απ τη στιγμή που θα έχω 1500 λεπτά προς όλη την cosmote θα τους παίρνω εγώ τηλέφωνο.Δεν με τρελαίνει κιόλας σαν λύση αλλά εφόσον θα τα έχω τα λεπτά καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιώ κιόλας.Τι να πω δεν ξέρω...το σκέφτομαι ακόμα αν συμφέρει...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Μια απ τα ίδια... Βασικά παρατήρησα ότι με τις αλλαγές στο whatsup, θέλω πάνω από 10 ευρώ κάρτες το μήνα οπότε σκέφτομαι το Α15. Η αλήθεια είναι ότι οι επαφές με τις οποίες επικοινωνώ συχνά, έχουν wu...αλλά όπως λέει και το vivaki θα τους παίρνω εγώ. Με τα μηνύματα όμως τι γίνεται?? Μόνη λύση είναι να πείσω τις επαφές μου να κάνουν συμβόλαιο για να μιλάμε άνετα. Το Α15 το σκέφτηκα κυρίως για τα 100 sms προς όλους που δίνει. Δεδομένου ότι έχω κι επαφές εκτός wu, θα μου ήταν χρήσιμα... Το πρόβλημα είναι τι θα κάνω αν κάποιο μήνα ξεμείνω από λεφτά?.... Διότι με την κάρτα, αν δεν έχεις λεφτά, δε βάζεις. Με το συμβόλαιο δεν ισχύει αυτό! Θα μου πεις, υπάρχει περίπτωση να μην έχεις 15 ευρώ? Υπάρχει, όντας φοιτητής και άνεργος. Δεν θα θελα να φτάσω να ζητάω από τους δικούς μου να μου πληρώνουν το τηλέφωνο ;). Πάντως, το Α15 είναι μια ενδιαφέρουσα λύση για όλους όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις αλλαγές του wu. Απ' την άλλη, είναι σα να κάνουμε το χατίρι στην κοσμοτέ. Ας μην ξεχνάμε γιατί τα πετσόκοψε όλα στο wu. Για να το γυρίσουμε στα συμβόλαια, που προφανώς έχει έλλειμμα. Edited April 27, 2011 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Για δες μήπως σε συμφέρει το Καρτοσυμβόλαιο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά απ τη στιγμή που θα έχω 1500 λεπτά προς όλη την cosmote θα τους παίρνω εγώ τηλέφωνο.Δεν με τρελαίνει κιόλας σαν λύση αλλά εφόσον θα τα έχω τα λεπτά καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιώ κιόλας.Τι να πω δεν ξέρω...το σκέφτομαι ακόμα αν συμφέρει...:wacko: κάνε μια κάρτα 2 in 1, στο ένα whats up kai στο άλλο καρτοσυμβόλαιο ή σύνδεση. Πάντα δεύτερη γραμμή το whats up ώστε να σε παίρνουν οι άλλοι και πρώτη γραμμή τα απεριόριστα σου ώστε να μιλάς με όλους. Αν κάνεις 2in1 τη ίδια στιγμή που θα κάνεις το συμβόλαιο σου θα σου βγει και δωρεάν η κάρτα. Edited May 1, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts