Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ότι έχετε τις περισσότερες συνδέσεις σε σχέση με τα περισσότερα καταστήματα ίσως να μην είναι υπέρ σας τελικά. Και αυτό γιατί, προφανώς έχετε ποσοστά απο τις νέες ενεργοποιήσεις και έτσι - όπως φαίνεται τουλάχιστον - παρέχετε ελειπή ενημέρωση με αποτέλεσμα να ενημερώνονται οι συνδρομητές απο τη Cosmote που καλείται πάντα να βγάζει το φίδι απο τη τρύπα. Και όταν λέμε Cosmote, εννοούμε τον κάθε υπάλληλο της Cosmote που θα έρθει να καλύψει το κενό ανάμεσα στην ελειπή ενημέρωση απο μερικούς υπαλλήλους Germanos και στη πραγματικότητα. Και σε αντίθεση με τη στάση σου, πρέπει να σας καλύψουν κιόλας για να τονώσουν το αίσθημα της συναδελφικότητας, τόσο επειδή είστε στο ίδιο group εταιρειών, όσο και για να μη φανεί μπάχαλο το πράγμα στους συνδρομητές. Άρα, τα σχόλια περί συμπάθειας και τη κριτική για "καρέκλες", ασ'τα κατά μέρος φίλε. Δεν πιάνει.

Edit: Βρες μου ένα υπάλληλο απο κατάστημα Cosmote που για να πλασάρει σύνδεση internet on the go, πάτησε στη 3μηνη υποχρεωτική παραμονή στο εκάστοτε οικονομικό πρόγραμμα, δίνοντας σαν εναλλακτική τη μετάβαση στο basic για ελάχιστο πάγιο με διατήρηση του εξοπλισμού. Και πες μου ποιοι έβγαλαν το φιδι απο τη τρύπα όταν ( προφανώς για το συμφέρον της, αφού όλοι παίρνανε iotg για 3 μήνες στην ουσία ) η Cosmote άλλαξε τους όρους. Σίγουρα όχι οι υπάλληλοι των καταστημάτων Γερμανός που επινόησαν αυτή τη μπούρδα για να πουλήσουν συνδέσεις πάντως.

διαθεσιμοτητα καταστηματος η αποθηκης ειδανε?

Δεν το γνωριζω και ουτε ειμαι υποχρεωμενος να το γνωριζω.

Απο τη στιγμη ομως που σε αλλα καταστηματα μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια και στο συγκεκριμενο τη στιγμη που εκανα την αιτηση με ενημερωσαν οτι ειχαν μπορω να υποθεσω οτι ειδαν τη διαθεσιμοτητα του συγκεκριμενου καταστηματος. Εξαλλου τους το ειχα τονισει οτι σε αλλα καταστηματα μου ελεγαν περι εξαντλησεως των αποθεματων.

Και οπως και να εχει... πως στελνουν αιτηση για φορητοτητα στο δικτυο της αλλης εταιριας πριν κοιταξουν αν αυτοι μπορουν να ανταποκριθουν στη συγκεκριμενη προσφορα?

Σταθη334 δε ξερω αν μιλας για μενα αλλα εγω δεν πεταξα καμια κακια για οσους προλαβαν και πηραν το SONY. Καλοδουλευτο και παντα σε λειτουργια.

Εγω κατακρινω την πολιτικη μιας υποτιθεται μεγαλης αλυσιδας καταστηματων η οποια ειναι επιεικως απαραδεκτη.

αυτο δεν ισχυει ...μαρεσει που εχεις και υφος....

ύφος έχω γιατί τελευταία με έχει καταχρεώσει με αυτό τον τρόπο. Αλλά τελικά ίσως φταιει και το κινητό μου(avatar).Ίσως...

Αυτό οφείλεται στο συγκεκριμένο ψηφιακό κέντρο Cote που διαχειρίζεται τη κλήση προς τον συνδρομητή. Υπάρχει σχετική παράμετρος στο λογισμικό που δύναται να απενεργοποιήσει τη δρομολόγηση της κλήσης στη θυρίδα του συνδρομητή εφόσον θα προηγείται το μήνυμα αναγγελίας προώθησης. Υποθέτω ότι έκαναν κάποιες αλλαγές στις δρομολογήσεις κλήσεων b-number analysis και το παραπάνω οφείλεται σε παράληψη ή στην αλλαγή πολιτικής στο συγκεκριμένο θέμα.

Αποκλείω την υπερφόρτωση του συστήματος announcement διότι το σύμπτωμα όπως σε όλες τις περιπτώσεις congestion θα ήταν ο "τριπλός τόνος", το "fast busy" ή στη χειρότερη περίπτωση το drop call.

Ρυθμιση του τηλεφωνητη θα ειναι.

Για να συνυπαρχει με την ειδοποιηση κλησεων, παρακαμπτεται το announcement (το οποιο θα πρεπει να ενσωματωθει στο τηλεφωνητη) αλλα κανονικα θα πρεπει να μπει ενα delay στο "να ξεκινησει η χρεωση".

για να ελενχεις το ποσο ελευθερο χρονο εχεις μπορεις να στελνεις μυνημα Ey στο 1256,αν δεν το ελενχεις και το ξεπερνας ειναι δικο σου θεμα....εγω εχω να πληρωσω πανω απ το παγιο μου χρονια...και οταν πληρωνω το ξερω αποπριν γιατι βλεπω το υπολοιπο μου..

Δεν το γνωριζω και ουτε ειμαι υποχρεωμενος να το γνωριζω.

Απο τη στιγμη ομως που σε αλλα καταστηματα μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια και στο συγκεκριμενο τη στιγμη που εκανα την αιτηση με ενημερωσαν οτι ειχαν μπορω να υποθεσω οτι ειδαν τη διαθεσιμοτητα του συγκεκριμενου καταστηματος. Εξαλλου τους το ειχα τονισει οτι σε αλλα καταστηματα μου ελεγαν περι εξαντλησεως των αποθεματων.

Και οπως και να εχει... πως στελνουν αιτηση για φορητοτητα στο δικτυο της αλλης εταιριας πριν κοιταξουν αν αυτοι μπορουν να ανταποκριθουν στη συγκεκριμενη προσφορα?

Σταθη334 δε ξερω αν μιλας για μενα αλλα εγω δεν πεταξα καμια κακια για οσους προλαβαν και πηραν το SONY. Καλοδουλευτο και παντα σε λειτουργια.

Εγω κατακρινω την πολιτικη μιας υποτιθεται μεγαλης αλυσιδας καταστηματων η οποια ειναι επιεικως απαραδεκτη.

οκ αλλα επειδη τυνχανει να εργαζομαι σαυτη την αλυσιδα να σου πω...η προσφορα βγηκε διαθεσιμοτητα υπηρχε βγηκαν παραγγελιες και πολλοι (στα καταστηματα)περιμενανε κομματια αλλα τελικα δεν μπορεσανε να καλυψουν τις αναγκες ζητησης...τωρα αν σου ειπαν οτι το ειχαν στο καταστημα και δεν το ειχαν ειναι λαθος...για την αιτηση φορητοτητας δεν εχεις προβλημα αν δεν εχεις παραλαβει υπογραψει ακυρωνεται...χωρις να εχει αλαξει τιποτα...

Εγώ στις 10/12/2009 πήγα στην Cosmote Καλλιθέας, μου επιβεβαίωσαν την προσφορά, αλλά δεν είχαν διαθέσιμο το SE Yari.

Σημείωσαν το τηλέφωνο μου για να με ειδοποιήσουν αλλά τίποτα.

Στις 17/12/2009 ξαναπήγα, με επιβεβαίωσαν ότι έχουν κρατήσει ένα PS3 για μένα, αλλά παρόλο που το Yari μέσω internet είναι διαθέσιμο δεν έχει (??) πάει στο κατάστημα.

Τι να κάνω ?

Να γυρίσω όλα τα καταστήματα Cosmote ?

(Έχω τάξει το PS3 και δέχομαι πιέσεις :O)

υπαρχει διαθεσιμοτητα και σε ps3 και σε yari ψαξτο...στο καταστημα που εργαζομαι εχει...

Εγώ στις 10/12/2009 πήγα στην Cosmote Καλλιθέας, μου επιβεβαίωσαν την προσφορά, αλλά δεν είχαν διαθέσιμο το SE Yari.

Σημείωσαν το τηλέφωνο μου για να με ειδοποιήσουν αλλά τίποτα.

Στις 17/12/2009 ξαναπήγα, με επιβεβαίωσαν ότι έχουν κρατήσει ένα PS3 για μένα, αλλά παρόλο που το Yari μέσω internet είναι διαθέσιμο δεν έχει (??) πάει στο κατάστημα.

Τι να κάνω ?

Να γυρίσω όλα τα καταστήματα Cosmote ?

(Έχω τάξει το PS3 και δέχομαι πιέσεις :O)

στον γερμανο που εργαζομαι παντως εχει κ τα δυο..μπορεις να καλεσεις 8001140000 να σου πουν σε ποιο καταστημα υπαρχει ,να σου πουν το τηλ να παρεις κ να στο κρατησουν ...

Εδω φιλε μου εισαι λάθος νομίζω ότι αναφέρεσαι σε κάπιον υπάλληλο καταστήματος και όχι στον "Γερμανο". Ναι δουλεύω για τον Γερμανό και έχω πληρ΄ωσει αμέτρητα τζαμακια και καπάκια και προσόψης κινητών που χαράκωσα εγώ ή οι συνεργάτες μπυ.

Σας ευχαρηστώ

συναδελφε υπαρχουν καλοι πελατες και κακοι πελατες,,,πολλοι ειναι παραξενοι ιδιοτροποι και πολλες φορες πειραγμενοι...αλλα οι περισσοτεροι ευτυχως ειναι νορμαλ γι αυτο και μας προτιμουν...τωρα το τι λεει ο καθε ενας εδω μεσα δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας...

ε τοτε μη ξαναπας....να φυγετε να πατε αλλου...

στην χωρα του πουθενα...οπου ολοι ειναι τελειοι..δεν κανουν λαθοι...

Εμπιστεύεσται το Γερμανό ; Οι άνθρωποι εκεί ούτε μία βίδα δεν ξέρουν να ξεβιδώσουν και πήγαν να με βγάλουν τρελό την ώρα που μου κάνανε μια χαρακιά μπροστά στα μάτια μου. Εγώ ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν το όνομα Γερμανός γιατί μπορεί το όνομα να σου θυμίζει ένα λαό αξιόπιστο , ευγενικό , με οργάνωση αλλά στην πράξη δεν ξέρουν την τύφλα τους .

γιατι δεν την ξεβιδωνεις λοιπον μονος σου και τρεχεις στον γερμανο?νομιζεις οτι θελουμε να σε βλεπουμε και μεις?.....

συναδελφε υπαρχουν καλοι πελατες και κακοι πελατες,,,πολλοι ειναι παραξενοι ιδιοτροποι και πολλες φορες πειραγμενοι...αλλα οι περισσοτεροι ευτυχως ειναι νορμαλ γι αυτο και μας προτιμουν...τωρα το τι λεει ο καθε ενας εδω μεσα δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας...

στην χωρα του πουθενα...οπου ολοι ειναι τελειοι..δεν κανουν λαθοι...

γιατι δεν την ξεβιδωνεις λοιπον μονος σου και τρεχεις στον γερμανο?νομιζεις οτι θελουμε να σε βλεπουμε και μεις?.....

Σε παρακαλώ πολύ να κόψεις την ειρωνεία δεν με ξέρεις και από χθές. Αυτό που λέω είναι αληθινό γεγονός. Αν δεν θέλεις να με πιστέψεις πρόβλημα σου. Εγω το πήγα για αλλαγή μπαταρίας . Νομίζω ότι έχετε ανάλογο τμήμα. Εαν ήθελα να το κάνω μόνος μου θα το έκανα. Αλλά ευτυχώς ο Γερμανός δεν είναι μονοπώλειο όπως νομίζετε .Υπάρχουν και καλοί επαγγελματίες και πήγα μετά και μου άλλαξε μπαταρίες σε λιγότερο από 2 λεπτά.Και βέβαια ούτε από έξω δεν περνάω.

London for ever

Εγω ένα πράγμα ξέρω...

οτι η προσφορα παίζει στην ΤΙΒΙ και στο site δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια...

Αν κάνεις σύνδεση με την λογικη της προσφοράς σίγουρα χαμένος βγαίνεις...

όλα αυτά ειναι κράχτες για να τρεξει ο κοσμακης να κανει σύνδεση παιδια μου...

Γι αυτό και εγω θα ακυρωσω αυριο πρωι πρωι την φορητοτηα προς Cosmote...

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg

Εγω ένα πράγμα ξέρω...

οτι η προσφορα παίζει στην ΤΙΒΙ και στο site δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια...

Αν κάνεις σύνδεση με την λογικη της προσφοράς σίγουρα χαμένος βγαίνεις...

όλα αυτά ειναι κράχτες για να τρεξει ο κοσμακης να κανει σύνδεση παιδια μου...

Γι αυτό και εγω θα ακυρωσω αυριο πρωι πρωι την φορητοτηα προς Cosmote...

Στη τηλεοραση, παιζει. Στο ιντερνετ διαφημιζεται ακομη σε ασχετα sites με ημερομηνια 16/12 οταν τη προσφορα δε τη βρισκεις απο τις 14/12. Μαλιστα σε ενα απο αυτα τα sites υπαρχει το ονομα της υπευθυνου επικοινωνιας με το mail της. Μαντεψτε ομως. Οταν πας να της στειλεις email δεν φτανει ποτε στη διευθυνση που το στελνεις και γυρναει πισω.

Γενικως αυτη η εταιρια ειναι εταιρια φαντασμα. Δε μπορεις να επικοινωνησεις μαζι της παρα μονο τηλεφωνικα οπου μια κατα τα αλλα ευγενεστατη υπαλληλος μου ειπε οτι θα μεταφερει το παραπονο μου χωρις βεβαια να κρατησει ουτε το ονομα μου ουτε κανενα αλλο στοιχειο μου. Πραγμα που σημαινει οτι Κυριε καλα κανατε και μας ενημερωσατε αλλα μη περιμενετε να γινει και τιποτα. Καλο θα ηταν να πατε αλλου για εξυπηρετηση.

Εταιρια με ονομα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και εξυπηρετηση ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.

Με την ασφάλεια αυτή δηλαδή μπορείς σε 1 χρόνο να ρίξεις τυχαία το κινητό σε νερό και να στο αλλάξουν με καινούριο ή υπάρχει κάποια κλίμακα αποζημίωσης και σου λένε οτι η αξία μειώνεται κάθε μήνα. Δε μπορεί ... κάτι θα υπάρχει για την ασφάλεια της ασφαλιστικής απο τις "εξυπνάδες".

υπαρχει διαθεσιμοτητα και σε ps3 και σε yari ψαξτο...στο καταστημα που εργαζομαι εχει...

στον γερμανο που εργαζομαι παντως εχει κ τα δυο..μπορεις να καλεσεις 8001140000 να σου πουν σε ποιο καταστημα υπαρχει ,να σου πουν το τηλ να παρεις κ να στο κρατησουν ...

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση και τις πληροφορίες.

Πήγα στην Cosmote Ν.Σμύρνης και σε 20 λεπτά έκανα αίτηση, εγκρίθηκε, πήρα το SE Yari με επιδότηση, το PS3 δώρο (στο myway50) και 2 πάγια δώρο !!

Προσφορά στα μέτρα μου, αφού σε 3 μήνες είχα σκοπό να κάνω αναβάθμιση στο συμβόλαιο μου, που έληγε. Μόνο μειονέκτημα η αλλαγή αριθμού (αφού και ο παλιός Cosmote είναι).

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος ! :)

Γιώργος

Keep on riding...

Επειδή το πάγιο είναι πολύ μεγάλο για μένα, κλωνοποίησα την κάρτα, έβαλα απόκρυψη στον αριθμό και τον χρησιμοποιεί και η μάνα μου.

Επειδή το πάγιο είναι πολύ μεγάλο για μένα, κλωνοποίησα την κάρτα, έβαλα απόκρυψη στον αριθμό και τον χρησιμοποιεί και η μάνα μου.

????Τι ακριβώς έκανες?

Εγώ πάλι βρήκα το netbook σε κατάστημα oteshop, αλλά μου τα μασάνε και δεν μου κάνουν την σύνδεση. Λείπει ο προιστάμενος μου λένε, και δεν ξέρουν αν μπορούν να μου δώσουν το netbook.
[sIGPIC][/sIGPIC]

????Τι ακριβώς έκανες?

Κλωνοποίησα την κάρτα sim,

Εγώ πάλι βρήκα το netbook σε κατάστημα oteshop, αλλά μου τα μασάνε και δεν μου κάνουν την σύνδεση. Λείπει ο προιστάμενος μου λένε, και δεν ξέρουν αν μπορούν να μου δώσουν το netbook.

Η προσφορά ειναι του Γερμανού, όχι των Oteshop.

Καλημερα παιδια,

Το μσν με 2.5 ευρο που αναφερει η κοσμοτε στο σιτε της ισχυει ακομα ??

Υπαρχει τροπος να το δουλεψω με HD2 ?

Με HD που έχω εγώ, δεν παίζει. Και δεν παίζει, καθώς οι συσκευές μας δεν είναι συμβατές με την υπηρεσία, με την εφαρμογή που παρέχεται για την υπηρεσία δηλαδή. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το myview n'web και να παίζεις με τα 40mb ή να βάλεις πακέτο δεδομένων αν έχεις σύνδεση συμβολαίου.

Δεν θελω τετοια.Το my view βγαινει πιο ακριβα κ δεν θελω να εχω το αγχος της εξτρα χρεωσης.Το πακετο νετ βγαινει πολυ πιο ακριβα.

Απο οτι ξερω μια εφαρμογη java ειναι....οπου στο σιτε της εταιρειας λεει οτι υπαρχει και για win mobile....αφου δινει μια υπηρεσια η κοσμοτε..γιατι δεν το κανουν σωστα?

Κλωνοποίησα την κάρτα sim,

Η προσφορά ειναι του Γερμανού, όχι των Oteshop.

Η προσφορά ισχύει και στα Oteshop. Εγώ από κατάστημα Oteshop πήρα χθες το πακετάκι.

Δυστυχως οποιος προλαβε προλαβε , η προσφορα εληξε το βραδυ της Παρασκευης !!

Η προσφορά ισχύει ακόμη. Όσοι πιστοί προσέλθετε! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χα! Ο Γερμανος να χαιρεται την εξυπηρετηση του.

Παιρνω χτες τηλεφ. το καταστημα της Νεας Ερυθραιας, με διαβεβαιωνουν οτι εχουν διαθεσιμα VAIO. Πηγαινω απο εκει, κανω αιτηση για φορητοτητα οπου με ξαναδιαβεβαιωνουν οτι εχουν VAIO.

Και σημερα με παιρνουν τηλεφωνο για να μου πουν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα VAIO.

Αντε να βγαλεις ακρη μαζι τους.

Επειδη πρεπει να λεγονται και τα καλα κι οχι μονο τα κακως κειμενα θελω να πω οτι πριν λιγο επικοινωνησε μαζι μου καποιος απο τα κεντρικα της εταιριας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και δειχνοντας μεγαλο ενδιαφερον για την περιπτωση μου φροντισε να με εξυπηρετησει.

Κι επειδη λαθη γινονται απο ολους κι αυτο ηταν ενα λαθος που διορθωθηκε, μπορω να πω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ εκ μερους μου στην εταιρια ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned