one_tree_hill Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ενώ όταν μπαίνω από το κινητό,μου δείχνει την εικόνα μου στην άκρη,στους αλλους δε βγαίνει...Επίσης,δε ξέρω πώς,αλλά τώρα,δε μου τη βγάζει καν στο ξαφνικό Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErrikosIoan Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Κι εμένα από Speedex μου ηρθε η παραγγελία ατελώς βέβαια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIva Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Γιατί η cosmote δεν συμμετέχει με τις άλλες δύο εταιρίες στην εθνική περιαγωγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Γιατι: 1. Δεν συνεχίστηκε το project της Εθνικής περιαγωγής, μάλιστα θα σταματήσει σε λίγο ακόμα κι εκει που υπάρχει τωρα. 2. Γιατι η COSMOTE επενδύει κυρίως στην προσέλκυση πελατων λόγω του σήματός της, που κατα κύριο λόγο υπερέχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 H εθνική περιαγωγή βαίνει προς κατάργηση διότι αυτός που τελικά έχει το χειρότερο δίκτυο και τις περισσότερες βλάβες λειτουργεί εις βάρος του υγιούς Operator. Επιλέχθηκε ως καλύτερη η στρατηγική λύση του Co-location σταθμών μεταξύ των 2 εταιρειών. O Cosmote δεν συμμετέχει σε αυτό το σχήμα διότι παράνομα και με γελοίες προφάσεις έχει τοποθετήσει κεραίες πάνω στα κτήρια του ΟΤΕ και τις κρατικές υπηρεσίες. Λειτουργεί μόνος του έχοντας προνόμια που εντελώς αντισυνταγματικά το κράτος στερεί απο τις άλλες εταιρείες. Θα υπάρξουν προσφυγές στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και σύντομα το κάθε λαμόγιο που λυμαίνεται την κρατική περιουσία θα κάτσει στον πάγκο του...βέβαια εκεί η ΕΕΤΤ κάνει τουμπεκιστάν:cool: Το OTE Wild West τοπίο σε λίγο θα αλλάξει και θεαματικά μάλιστα ;) Το ποιός υπερέχει...και αυτό θα το δούμε...τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Τότε θα δούμε, τότε...τώρα όμως καλώς ή κακώς υπερέχει. Πάντως οτι κάνουν χρήση του ΟΤΕ είναι αλήθεια και μακαρι να αλλάξει άμεσα. Πάντως νομίζω φίλε escape πως με την παρούσα εθνική περιαγωγή περισσότερο μπαίνoυν οι χρήστες Vodafone στο δίκτυο Wind. Έτσι έχω μάθει, αν ξέρεις πες κι εσυ τι συμβαίνει. Thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Τότε θα δούμε, τότε...τώρα όμως καλώς ή κακώς υπερέχει. Πάντως οτι κάνουν χρήση του ΟΤΕ είναι αλήθεια και μακαρι να αλλάξει άμεσα. Πάντως νομίζω φίλε escape πως με την παρούσα εθνική περιαγωγή περισσότερο μπαίνoυν οι χρήστες Vodafone στο δίκτυο Wind. Έτσι έχω μάθει, αν ξέρεις πες κι εσυ τι συμβαίνει. Thanks Δυστυχώς το αντίθετο γίνεται...ιδιαίτερα όταν η Wind χάνει μεγάλα Repeaters και σταθμούς στο Backbone δίκτυό τους;)...βλέπε Θράκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ταχυτητα συνδεσης = αναλογα με το σημα. 2 Φορες που μπηκαμε ειδαμε ταχυτητα 4,6 περιπου μβιτ (στο ιδιο σημειο) και ο explorer παει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varp Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πάλι ο ΟΤΕ σας φταίει; Έλεος! Είστε που είστε κορόιδα, αφού πληρώνετε τα ίδια (αν όχι περισσότερα) για υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας (Βλ. σήμα vf/w) παραπονιέστε κιόλας! Όπως έλεγε και ο Γεωργίου... Ο κλασσικός ο μα?????ας ο Έλληνας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πάλι ο ΟΤΕ σας φταίει; Έλεος! Είστε που είστε κορόιδα, αφού πληρώνετε τα ίδια (αν όχι περισσότερα) για υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας (Βλ. σήμα vf/w) παραπονιέστε κιόλας! Όπως έλεγε και ο Γεωργίου... Ο κλασσικός ο μα?????ας ο Έλληνας! Τωρα που θα ξηλωθουν οι κεραιες της cosmote, δεν πιστευω να σας φταιει η vf/w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πάλι ο ΟΤΕ σας φταίει; Έλεος! Είστε που είστε κορόιδα, αφού πληρώνετε τα ίδια (αν όχι περισσότερα) για υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας (Βλ. σήμα vf/w) παραπονιέστε κιόλας! Όπως έλεγε και ο Γεωργίου... Ο κλασσικός ο μα?????ας ο Έλληνας! Και εσύ είσαι κορόιδο (μαζί με εμάς βέβαια) που τα λεφτά σου ώς έλληνα φορολογούμενου πηγαίνουν στο να πληρώνουν τα πάγια έξοδα των εγκαταστάσεων του ΟΤΕ/Cote. Συμφωνώ ότι είμαστε οι κλασσικοί έλληνες αφού προστατεύουμε και συγχαίρουμε το κάθε λαμόγιο που πλουτίζει εις βάρος μας με αντισυνταγματικό τρόπο και το θεωρούμε "μάγκα" Εγώ λοιπόν που θέλω γιατί έτσι μου αρέσει να πληρώνω "χαμηλής ποιότητας" υπηρεσίες VF ή Wind γιατί να πληρώνω τα πετρέλαια στις γεννήτριες OTE/Cote, το ρεύμα στις εγκαταστάσεις τους, το κόστος βλαβών αφού δεν είμαι συνδρομητής τους? Το "μαγκιά τους που μας έκλεψαν" (ας το έκαναν και οι άλλοι)και έφτιαξαν καλύτερο δίκτυο που συνέχεια λαμβάνω ώς απάντηση δεν είναι σοβαρή προσέγγιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Τότε θα δούμε, τότε...τώρα όμως καλώς ή κακώς υπερέχει. Πάντως οτι κάνουν χρήση του ΟΤΕ είναι αλήθεια και μακαρι να αλλάξει άμεσα. Πάντως νομίζω φίλε escape πως με την παρούσα εθνική περιαγωγή περισσότερο μπαίνoυν οι χρήστες Vodafone στο δίκτυο Wind. Έτσι έχω μάθει, αν ξέρεις πες κι εσυ τι συμβαίνει. Thanks Δυστυχώς το αντίθετο γίνεται...ιδιαίτερα όταν η Wind χάνει μεγάλα Repeaters και σταθμούς στο Backbone δίκτυό τους;)...βλέπε Θράκη... Δεν ξέρω ποιάς εταιρείας χρησιμοποιήται το δίκτυο περισσότερο, αυτό που ξέρω είναι ότι η "υπηρεσία" έχει πολλά προβλήματα για τα οποία δεν ευθύνοται μάλλον τα ραδιοδίκτυα των εταιρειών, αλλού είναι το πρόβλημα. Συγκεριμένα εγώ με Vodafone είχε τύχει στη Κρήτη και κάποια στιγμή έξω από τη Κομοτηνή να μπω σε Wind και πολλές φορές δεν μπορούσα να καλέσω ή έχανα συνεχώς εισερχόμενες κλήσεις τη στιγμή που συνδρομητές Wind δεν είχαν πρόβλημα.:blink::mad: Επίσης γνωρίζω πολλές περιπτώσεις πελατών της Wind που είχαν παρόμοια προβλήματα με το δίκτυο της Vodafone, ή για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να συνδεθούν καθόλου με το δίκτυο της τελευταίας σε περιοχή που υποτίθεται ότι παρέχεται αυτή η δυνατότητα. Δεν ξέρω που οφείλονται αυτά τα προβλήματα αλλά είναι άκρως εκνευριστικά. Πάντως δεν έχω ακούσει ότι και καλά μπαίνουν περισσότερο χρήστες της Vodafone σε Wind παρά το αντίθετο. Επίσης κατα τη γνώμη μου η υπηρεσία δεν έχει και πολύ νόημα μια και στις περιοχές που λειτουργεί έχουν πάνω κάτω την ίδια κάλυψη. Πάλι ο ΟΤΕ σας φταίει; Έλεος! Είστε που είστε κορόιδα, αφού πληρώνετε τα ίδια (αν όχι περισσότερα) για υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας (Βλ. σήμα vf/w) παραπονιέστε κιόλας! Όπως έλεγε και ο Γεωργίου... Ο κλασσικός ο μα?????ας ο Έλληνας! Αλήθεια? Εγώ ξέρω πως με τα ίδια λεφτά (σε καμία περίπτωση περισσότερα) απολαμβάνω καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από τη Cosmote, καλύτερες υπηρεσίες, δίκτυο με λιγότερα προβλήματα χαμένων ή κομμένων κλήσεων, καλύτερες ταχύτητες 3G καθώς επίσης μεγαλύτερη ευελιξία σε υπηρεσίες και χρεώσεις στο εξωτερικό. Και από τη στιγμή που δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τη κάλυψη της Vodafone δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να αισθάνομαι κορόιδο ή μ@#$κας... Και έλεος πια με τη καραμέλα για τη κάλυψη της Cosmote. το παρουσιάζετε λες και όλοι οι συνδρομητές των άλλων δύο έχουν πρόβλημα. Ε λοιπόν σας πληροφορώ ότι υπάρχουν πελάτες των άλλων δύο που είναι ευχαριστημένοι και στο τομέα αυτό, και τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varp Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Δεν ξέρω ποιάς εταιρείας χρησιμοποιήται το δίκτυο περισσότερο, αυτό που ξέρω είναι ότι η "υπηρεσία" έχει πολλά προβλήματα για τα οποία δεν ευθύνοται μάλλον τα ραδιοδίκτυα των εταιρειών, αλλού είναι το πρόβλημα. Συγκεριμένα εγώ με Vodafone είχε τύχει στη Κρήτη και κάποια στιγμή έξω από τη Κομοτηνή να μπω σε Wind και πολλές φορές δεν μπορούσα να καλέσω ή έχανα συνεχώς εισερχόμενες κλήσεις τη στιγμή που συνδρομητές Wind δεν είχαν πρόβλημα.:blink::mad: Επίσης γνωρίζω πολλές περιπτώσεις πελατών της Wind που είχαν παρόμοια προβλήματα με το δίκτυο της Vodafone, ή για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να συνδεθούν καθόλου με το δίκτυο της τελευταίας σε περιοχή που υποτίθεται ότι παρέχεται αυτή η δυνατότητα. Δεν ξέρω που οφείλονται αυτά τα προβλήματα αλλά είναι άκρως εκνευριστικά. Πάντως δεν έχω ακούσει ότι και καλά μπαίνουν περισσότερο χρήστες της Vodafone σε Wind παρά το αντίθετο. Επίσης κατα τη γνώμη μου η υπηρεσία δεν έχει και πολύ νόημα μια και στις περιοχές που λειτουργεί έχουν πάνω κάτω την ίδια κάλυψη. Αλήθεια? Εγώ ξέρω πως με τα ίδια λεφτά (σε καμία περίπτωση περισσότερα) απολαμβάνω καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από τη Cosmote, καλύτερες υπηρεσίες, δίκτυο με λιγότερα προβλήματα χαμένων ή κομμένων κλήσεων, καλύτερες ταχύτητες 3G καθώς επίσης μεγαλύτερη ευελιξία σε υπηρεσίες και χρεώσεις στο εξωτερικό. Και από τη στιγμή που δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τη κάλυψη της Vodafone δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να αισθάνομαι κορόιδο ή μ@#$κας... Και έλεος πια με τη καραμέλα για τη κάλυψη της Cosmote. το παρουσιάζετε λες και όλοι οι συνδρομητές των άλλων δύο έχουν πρόβλημα. Ε λοιπόν σας πληροφορώ ότι υπάρχουν πελάτες των άλλων δύο που είναι ευχαριστημένοι και στο τομέα αυτό, και τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς. Βρε μήπως είσαι υπάλληλος της vf; Πάντως αν δεν είσαι, και είσαι ευχαριστημένος από το δίκτυό της, τότε να σε βραβεύσουμε, γιατί είσαι ο μόνος που ξέρω. Συμφωνώ, ότι και η cosmote μας δουλεύει και μας τα παίρνει αλλά που θα πάει... δε θα γίνει DT; Εννοώ να γίνει ουσιαστικά... αλλά βλέπεις οι κλασσικοί οι μακάκες οι έλληνες δεν συμφωνούν. Τόσο τους κόβει... Μην αυταπατάσθε!!! Πληρώνουμε τα κέρατά μας στον ΟΤΕ, μας ληστεύει αλλά τουλάχιστον έχουμε σοβαρή σταθερή τηλεφωνία, αξιόπιστο ίντερνετ, και αξιοπρεπή κινητή. Για όλους τους άλλους παρόχους τηλεφωνίας και ίντερνετ έχω σοβαρότατες επιφυλάξεις. Αν ήμουν ΕΕΤΤ θα τους είχα κλείσει με ατιμωτικό τρόπο (κουρεύοντας τους διευθυντές τους δημόσια κλπ). Αυτά! Εύχομαι σε όλους ένα 2009 με λιγότερη μιζέρια στα τηλεπικοινωνιακά φόρουμ και να γίνει το θαύμα που περιμένετε! Γιατί θαύματα γίνονται!!!! (Το δικό μου έγινε και δεν ξέρω, αν ονειρεύομαι ή όχι)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Βρε μήπως είσαι υπάλληλος της vf; Πάντως αν δεν είσαι, και είσαι ευχαριστημένος από το δίκτυό της, τότε να σε βραβεύσουμε, γιατί είσαι ο μόνος που ξέρω. Συμφωνώ, ότι και η cosmote μας δουλεύει και μας τα παίρνει αλλά που θα πάει... δε θα γίνει DT; Εννοώ να γίνει ουσιαστικά... αλλά βλέπεις οι κλασσικοί οι μακάκες οι έλληνες δεν συμφωνούν. Τόσο τους κόβει... Μην αυταπατάσθε!!! Πληρώνουμε τα κέρατά μας στον ΟΤΕ, μας ληστεύει αλλά τουλάχιστον έχουμε σοβαρή σταθερή τηλεφωνία, αξιόπιστο ίντερνετ, και αξιοπρεπή κινητή. Για όλους τους άλλους παρόχους τηλεφωνίας και ίντερνετ έχω σοβαρότατες επιφυλάξεις. Αν ήμουν ΕΕΤΤ θα τους είχα κλείσει με ατιμωτικό τρόπο (κουρεύοντας τους διευθυντές τους δημόσια κλπ). Αυτά! Εύχομαι σε όλους ένα 2009 με λιγότερη μιζέρια στα τηλεπικοινωνιακά φόρουμ και να γίνει το θαύμα που περιμένετε! Γιατί θαύματα γίνονται!!!! (Το δικό μου έγινε και δεν ξέρω, αν ονειρεύομαι ή όχι)!!! Μπορεί η Cosmote να είναι πρώτη σε πελάτες, συνολικά όμως οι συνδέσεις που εξυπηρετεούν Vodafone και Wind μαζί είναι περισσότερες. Θεωρείς ότι όλος αυτός ο κόσμος είναι ηλίθιος? Θεωρείς ότι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος θα συνέχιζε να πληρώνει τη Vodafone και τη Wind αν είχαν τόσα προβλήματα με το σήμα? Θεωρείς ότι το μόνο κριτήριο επιλογής παρόχου κινητής είναι το αν έχει σήμα στη πέρα ραχούλα? Ή μήπως όλοι οι ευχαριστημένοι πελάτες των εταιρειών αυτών είναι υπάλληλοι τους?:wacko: Δεν ξέρω τι σου λένε οι γνωστοί σου (και ενδεχομένως πράγματι στη περιοχή που κινούνται να έχουν προβλήματα) μάλλον όμως έχεις να βραβεύσεις πολύ κόσμο. Φιλικά πάντα.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Εαν ήσουν ΕΕΤΤ και τους είχες κλείσει μετά θα έκλεινες και εσύ γιατί δεν θα υπήρχε κάτι πλέον να ρυθμίσεις :P Μια χαρά δίκτυο έχουν και οι άλλες δύο. Προβλήματα έχουν όλες ανά περιοχές. Δεν υπάρχει απόλυτη κάλυψη κανενός δικτύου. Για την χωρητικότητα της Κοσμοτέ ακούγονται εδώ και 2 χρόνια πολλά παράπονα (οι καρτοκινητοί γνωρίζουν καλύτερα τι λέω). Για το όνειρό σου ελπίζω να μην εννοείς την ορκωμοσία του Ομπάμα ε; Το άκουσα κι αυτό χτες.... lol :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Παιδιά, μην ξαναματαπλακωθούμε για το ίδιο θέμα... Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί και ξανά και ξανά... Προβλήματα έχουν όλες οι εταιρίες, η καθεμία σε διαφορετικές περιοχές... Το θέμα ομως δεν είναι ούτε στην κάλυψη, ούτε στις υπηρεσίες... Είναι κάπου ενδιάμεσα. Πλέον οι εταιρίες έχουν πάνω κάτω τις ίδιες υπηρεσίες με μικρές διαφορές. Οπότε, πιστεύω πως ο καθένας είναι συνετό να κρίνει και να αποφασίζει για το ποιο δίκτυο θα επιλέξει ανάλογα με την απόδοση του δικτύου στην περιοχή που μένει ή δραστηριοποιείται. Πχ, στην άνω κυψέλη που είμαι εγώ, η cosmote δεν έχει 3G ούτε για δείγμα, αλλά το 2G δίκτυό της είναι ό,τι καλύτερο έχω δεί αφού πιάνει παντού (ακόμα και μέσα σε ασανσέρ, υπόγεια κτλ) 5/5. Βέβαια υπάρχουν μερικά προβληματάκια υπερφόρτωσης δικτύου, αλλά εμένα προσωπικά δεν με πολυενοχλεί να ξανακαλέσω... Η vodafone, είναι η μόνη οποία έχει full 3G παντού εδώ στην περιοχή, και μάλιστα με πολύ δυνατή κάλυψη... Τι να το κάνεις όμως? Δεν έχω δεί χειρότερη απόδοση δικτύου, τόσο σε 3G όσο και σε 2G. Κυριολεκτικά, δεν μπορείς να μιλήσεις... Ακούς τον άλλο σαν πάπια, έχει κοψίματα η φωνή, αλλοιώσεις, πεσμένες κλήσεις, χαμένες κλήσεις κι όλα τα σχετικά, ακόμα και με full σήμα! Εννοείται πως έχουν ειδοποιηθεί για όλα τα παραπάνω αλλά... Η wind απουσιάζει κι αυτή από την τρίτη γενιά, αλλά το 2G δίκτυό της είναι πολύ καλό σε ποιότητα κλήσης, αλλά όχι και σε σήμα... για να είμαι ειλικρηνής δεν την έχω δοκιμάσει πάρα πολύ, αλλά όσο έπαιξα, παρατήρησα ότι κυμαίνεται στο 3-4/7 αλλά η ποιότητα φωνής είναι το κάτι άλλο. Σημαντικός παράγοντας επίσεις στην επιλογή δικτύου, είναι και η παρέα... Εμένα πχ όλες μου (και όταν λέω όλες, εννοώ πραγματικά όλες) οι κλήσεις είναι πρός κινητά what's up, αφού όλοι μου οι φίλοι έχουν what's up... Οπότε, ακόμα και αν η wind μ'αρέσει πιο πολύ, χαζός είμαι να πάω αλλού? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Αλήθεια? Εγώ ξέρω πως με τα ίδια λεφτά (σε καμία περίπτωση περισσότερα) απολαμβάνω καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από τη Cosmote, καλύτερες υπηρεσίες, δίκτυο με λιγότερα προβλήματα χαμένων ή κομμένων κλήσεων, καλύτερες ταχύτητες 3G καθώς επίσης μεγαλύτερη ευελιξία σε υπηρεσίες και χρεώσεις στο εξωτερικό. Bored, μάλλον Vodafone ήθελες να γράψεις,ε; :lol: Με τα παραπάνω συμφωνώ κι εγώ!Κι εν πάσει περιπτώσει,αν κάποιος θέλει να έχει κάλυψη και στην πέρα ραχουλα(σε περίπτωση που δεν του την παρέχει η Vodafone),ας πάρει ένα καρτοκινητό της Cosmote να εξυπηρετείται τις κάποιες μέρες ή ώρες που θα βρεθεί εκεί! ;) Εξαιρούνται βέβαια οι μόνιμοι κάτοικοι της πέρα ραχούλας,οι οποίοι αν δεν εχουν κάλυψη από Vodafone θα πάνε στην Cosmote..:) Επίσης,έχω την αίσθηση πως η Vodafone κάνει,τουλάχιστον στις πυκνοκατοικημένες περιοχές,πιο σωστή σχεδίαση δικτύου με περισσότερες εναλλακτικές διοδεύσεις.Μήπως εχουν υπόψη τους και το γεγονός ότι ενδέχεται κατα τόπους να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με ξηλώματα;; :p Το αναφέρω γιατί το έχω διαπιστώσει κι εγώ ο ίδιος προσωπικά στο σπιτι μου,όπου και απενεργοποιήθηκε κεραία στο διπλανό σπίτι. Μονο πύκνωμα στο 3g θέλει το δίκτυο προς το παρόν,κυρίως στις μεγαλουπόλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Bored, μάλλον Vodafone ήθελες να γράψεις,ε; :lol: Συγκριτικός βαθμός. Καλύτερη εξυπηρέτηση ΑΠΟ αυτή της Cosmote (αναφέρομαι προφανώς στην εταιρεία που είμαι συνδρομητής).:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ρε παιδιά,την πρώτη φορά που μπαίνουμε,έχει την εικόνα μας που έχουμε από το pc.Αν όμως πειράξουμε την εικόνα και βάλουμε μετά μία του MSN μετά δε μπορούμε με ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλουμε δική μας.ΠΩΣ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ το κανουμε; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Γεια σας! Ειμαι και εγω κατοχος του laptop που δινει δωρο η cosmote. Σαν netbook δεν εχω προβλημα κανενα. Ουτε κολληματα τρωει ουτε τιποτα. Εχω προβλημα ομως με το usb stick της cosmote και το internet γενικοτερα. Επειδη ειμαι κατοχος και του vodafone mobile internet, οι ταχυτητες δεν συγκρινονται στο ιδιο σημειο οπου υπαρχει 3G (Πατρα). Το προβλημα μου ειναι οτι με το cosmote συνδεεται σε HSDPA (αυτο ειναι κατι αντιστοιχο του 3G???) και μετα απο μερικα λεπτα με "πεταει" συνεχως εξω. Μηπως ξερει κανενας τι μπορει να γινεται ή εχει αναλογο προβλημα??? Δεν μπορω να σερφαρω καθολου με το cosmote. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Γιατί ενώ από κινητό σε κινητό η εικόνα μου φαίνεται ενώ από κινητό σε υπολογιστή δε φένεται τη στιγμή που σε μια φίλη μου εμφανίζεται μαι χαρά από κινητό στον υπολογιστη? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ρε παιδιά,την πρώτη φορά που μπαίνουμε,έχει την εικόνα μας που έχουμε από το pc.Αν όμως πειράξουμε την εικόνα και βάλουμε μετά μία του MSN μετά δε μπορούμε με ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλουμε δική μας.ΠΩΣ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ το κανουμε; Τς τς τς . . . έχεις πάρει μονότερμα το topic ρε συ !:) Λοιπόν άνοιξε τον μσν από τον υπολογιστή σου και βάλε μια εικόνα που θέλεις , μετά πήγαινε επιλογές - > γενικές , ξετίκαρε το "χρήση της ίδιας εικόνας και τίτλου επαφής από οπουδήποτε συνδέομαι " (κάπως έτσι θα λέγεται στα ελληνικά) , πάτα εφαρμογή και μετά τικαρέ το πάλι και πάλι πάτα εφαρμογή. Ελπίζω να δουλέψει. Και μην το ξαναπειράξεις μέσα απο το κινητό σου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ωραία κ όσον αφορά το τελυταίο ποστ μου που δν εμφανίζεται η εικόνα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Επιβεβαιωμένο από την COSMOTE. Από 1/1/2009 ισχύει η εξίσωση, όσο αφορά τη χρέωση, Κλήση ομιλίας=Κλήση βίντεο!!! Αυτό και αν είναι ωραίο.....:D :thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αμα ισχύει αυτό που λές ποιά είναι η χρησιμότητα των προγραμμάτων Multi? Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts