mplip Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Η ΤΙΜ ακόμη δεν το έκανε... Όπου να 'ναι όμως... γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι κατηργησε και αυτη τα μειωμενα παγια? για ψαξτο λιγο ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι κατηργησε και αυτη τα μειωμενα παγια? για ψαξτο λιγο ... Στα TIM Flexy έχει ενιαίο πάγιο. Στα υπόλοιπα ισχύει κανονικά και το μειωμένο πάγιο... Μέχρι πότε δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 αυτες τις μερες κλεινω ενα χρονο... μαλιστα, βρηκαν το προβατο τον καταναλωτη κ οτι θελουν κανουν. λυκοι θα υπαρχουν οσο υπαρχουν προβατα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Όσοι μπορείτε μείνετε στα παλιά σας τα προγράμματα γιατί... όσο πάμε και χειροτερεύουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 O ίδιος ο Νάσος Ζαρκαλής (Vodafone Consumer Commercial Director) σε εσωτερικό meeting με κομμάτι του marketing και του customer service της εταιρίας ενημέρωσε πως επειδή οι άλλες εταιρίες γνώριζαν πως η κίνηση της Vodafone να καταργήσει τα προνομιακά πάγια ήταν επιτυχημένη από την άποψη πως λίγοι συνδρομητές νοιάστηκαν για αυτό (δυστυχώς...) και επειδή το ταμείο της εταιρίας θα γεμίσει κατα πολλά εκατομμύρια ευρώ, μιας και πάντα η κάθε εταιρία έχει τους πληροφοριοδότες της στην άλλη, ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι άλλες αυτή την τακτική. Θα το δείτε και από την ΤΙΜ σύντομα (ίσως όχι αμέσως για να μην πέσει καμπάνα από ΕΕΤΤ για εναρμονισμένη πολιτική όπως έγινε με τα sms πέρισυ....) Υπό αυτή την άποψη λοιπόν ναι, θα συμφωνήσω chris,η Vodafone είναι αυτή που κινεί τα νήματα κάτι που την κάνει την ηγέτιδα στον χώρο της ελληνικής κινητής τηλεφωνίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 O ίδιος ο Νάσος Ζαρκαλής (Vodafone Consumer Commercial Director) σε εσωτερικό meeting με κομμάτι του marketing και του customer service της εταιρίας ενημέρωσε πως επειδή οι άλλες εταιρίες γνώριζαν πως η κίνηση της Vodafone να καταργήσει τα προνομιακά πάγια ήταν επιτυχημένη από την άποψη πως λίγοι συνδρομητές νοιάστηκαν για αυτό (δυστυχώς...) και επειδή το ταμείο της εταιρίας θα γεμίσει κατα πολλά εκατομμύρια ευρώ, μιας και πάντα η κάθε εταιρία έχει τους πληροφοριοδότες της στην άλλη, ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι άλλες αυτή την τακτική. Θα το δείτε και από την ΤΙΜ ΄σύντομα (ίσως όχι αμέσως για να μην πέσει καμπάνα από ΕΕΤΤ για εναρμονισμένη πολιτική όπως έγινε με τα sms πέρισυ.... Υπό αυτή την άποψη λοιπόν ναι, θα συμφωνήσω chris,η Vodafone είναι αυτή που κινεί τα νήματα κάτι που την κάνει την ηγέτιδα στον χώρο της ελληνικής κινητής τηλεφωνίας... Αλλά ξέρεις ποιό είναι το θέμα; Ότι εμείς είμαστε ζώα (κι όταν λέω εμείς βάζω και τον εαυτό μου μέσα) με όλη τη σημασία της λέξης γιατί δεν αντιδρούμε... Ακόμη και τα ζώα όταν νιώσουν κάτι να τους "απειλεί" κλοτσάνε... Εμείς παραδοθήκαμε ανευ όρων στις ορέξεις των μεγαλομετόχων των εταιριών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Μήπως είστε λάθος? Σε έρευνα της Vodafone, οι συνδρομητές νοίαζονται για το πόσο φθηνά θα πάρουν τη συσκευή και όχι για 2-3 ευρώ λιγότερο πάγιο. Άρα έκοψε το δεύτερο χρόνο και αύξησε τις επιδοτήσης για ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Μήπως είστε λάθος? Σε έρευνα της Vodafone, οι συνδρομητές νοίαζονται για το πόσο φθηνά θα πάρουν τη συσκευή και όχι για 2-3 ευρώ λιγότερο πάγιο. Άρα έκοψε το δεύτερο χρόνο και αύξησε τις επιδοτήσης για ανανέωση. Δεν νομίζω ότι είδαμε καμια τρομερή αύξηση στην επιδότηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Μήπως είστε λάθος? Σε έρευνα της Vodafone, οι συνδρομητές νοίαζονται για το πόσο φθηνά θα πάρουν τη συσκευή και όχι για 2-3 ευρώ λιγότερο πάγιο. Άρα έκοψε το δεύτερο χρόνο και αύξησε τις επιδοτήσης για ανανέωση. Σιγά τις επιδοτήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Δεν νομίζω ότι είδαμε καμια τρομερή αύξηση στην επιδότηση... Εγώ θα έλεγα ότι ανέβηκε τόσο όσο ήταν το κέρδος από το πάγιο του 2 χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Δηλαδη εαν εχω βονταφον στο πακετο με αλφα λεπτα που εχει βητα ευρω παγιο και κλεινω χρονο, εαν κανω ανανεωση και παραλληλα μεταβαση σε μεγαλυτερο προγραμμα με περισσοτερο παγιο τοτε εχω μεγαλυτερη επιδοτηση; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Θεωρητικα, ναι. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 ε λογικο ηταν..αφου η ΤΙΜ με τα flexy δεν δινει μειωμενο παγιο 2ου ετους... και το εκανε με πολυ διακριτικο τροπο...ετσι τωρα και η cosmote... ενταξει,η βονταφον τι να μειωσει? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ναι τα λαμογια να τους πουμε και μπραβο που το εκαναν και με διακριτικο τροπο... Αλλα αφου ειμαστε κορόϊδα και καθε 6μηνο κανουμε και περισσοτερες συνδεσεις καλα μας κανουν! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Αμαν πια αυτο το μισος με την vodafone. πια νηματα κινει ρε παιδια μην τρελαθουμε. Αν μπορουσε να το κανει θα ηταν μονοπωλιο στην κινητη τηλεφωνια. Ελεος. Εγω αυτο που βλεπω οτι οσο και να την βριζετε βλεπει 10 χρονια μπροστα. Δεν συμφωνω με τις χρεωσεις αλλα το γεγονος οτι οι αλλοι την ακολουθυον κατα ποδας δεν τους κανει και αγιους ετσι; και δειχνει ακριβως αυτο, οτι ολλοι εινια ιδιοι. Να την χαιρεστε την cosmote σας :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Αμαν πια αυτο το μισος με την vodafone. πια νηματα κινει ρε παιδια μην τρελαθουμε. Αν μπορουσε να το κανει θα ηταν μονοπωλιο στην κινητη τηλεφωνια. Ελεος. Εγω αυτο που βλεπω οτι οσο και να την βριζετε βλεπει 10 χρονια μπροστα. Δεν συμφωνω με τις χρεωσεις αλλα το γεγονος οτι οι αλλοι την ακολουθυον κατα ποδας δεν τους κανει και αγιους ετσι; και δειχνει ακριβως αυτο, οτι ολλοι εινια ιδιοι. Να την χαιρεστε την cosmote σας :lol: :lol: :lol: Ποιός βλέπει δέκα χρόνια μπροστά; Γιατί αν το να σου κόβουν το ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ πάγιο του δεύτερου έτους είναι εξέλιξη τότε προτιμώ να πρεσβεύω τις αρχές του Περίανδρου Πώποτα "εμπρός πίσω..." Λυπάμαι αλλά δεν θέλω να ανήκω στο μέλλον αν είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Αμαν πια αυτο το μισος με την vodafone. πια νηματα κινει ρε παιδια μην τρελαθουμε. Αν μπορουσε να το κανει θα ηταν μονοπωλιο στην κινητη τηλεφωνια. Ελεος. Εγω αυτο που βλεπω οτι οσο και να την βριζετε βλεπει 10 χρονια μπροστα. Δεν συμφωνω με τις χρεωσεις αλλα το γεγονος οτι οι αλλοι την ακολουθυον κατα ποδας δεν τους κανει και αγιους ετσι; και δειχνει ακριβως αυτο, οτι ολλοι εινια ιδιοι. Να την χαιρεστε την cosmote σας :lol: :lol: :lol: Mα το ίδιο πράγμα λέμε. Όταν μία εταιρία έχει τέτοια δύναμη ώστε όλες της οι κινήσεις (ακόμα και οι αρνητικές) να αντιγράφονται από τους ανταγωνιστές της (αν αυτό λέγεται ανταγωνισμός) τότε καλώς ή κακώς αυτή είναι που κινεί τα νήματα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Εξάλλου όπως λες και εσύ το θέμα δεν είναι τι έκανε η Vodafone πριν μήνες, το θέμα είναι γιατί η κατά άλλους αξιόπιστη και καταπληκτική Νο1 εταιρία κινητής Cosmote να ακολουθεί τέτοιες τακτικές. Δεν φταίει η Vodafone που η Cosmote την αντιγράφει ακόμα και στα κακά της! Πάντως τώρα όλοι που βρίζουν τη Vodafone καλό θα είναι να κρύβουν λόγια... Βλέπετε τι κάνουν και οι άλλες αξιόπιστες εταιρίες μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εντάξει όπως αποδεικνύεται καθημερινά καμία εταιρία δεν είναι αξιόπιστη. Πολλοί ήταν αυτοί που διατυμπάνιζαν την αξιοπιστία της Cosmote και τα 'χωναν κυρίως στην ΤΙΜ και λιγότερο στην Vodafone... Τώρα; Μπροστά στο χρήμα κανείς δεν λογαριάζει ούτε καν το προφιλ του... Τώρα το μόνο που μένει είναι μια στρογγυλοποίηση (προς τα πάνω) στο 0 και 50 και ενιαία χρέωση 0.0039/δευτ. ας πούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εγω δεν πιστευω οτι ειναι θεμα αντιγραφης αλλα οταν προκειται για κινησεις που αντικειμενικα ή φαινομενικα επιβαρυνουν οικονομικα την τσεπη των συνδρομητων οι εταιριες δισταζουν να προχωρησουν αμεσα σε αλλαγες εκτος και εαν προχωρησουν σαν μπουλουκι ολες μαζι. Οι περισσοτεροι πελατες ειναι σκεφτονται ψιλικατζιδικα και ευκολα πανε στον απεναντι εαν δουν το παγιο μισο ευρω πιο κατω ή την συσκευη 5 ευρω φθηνοτερη χωρις ομως να δινουν σημασια και σε αλλα πραγματα που δεν φαινονται με την πρωτη (σημα, αλλες υπηρεσιες, χρεωσεις σε αλλες υπηρεσιες κτλ). Οπως και οταν ανεβασαν την ελαχιστη διαρκεια κλησης απο 20 δευτερολεπτα σε 30. Το εκαναν ολες μαζι οχι μια μια (οπως με τα γραπτα μηνυματα). Η βονταφον τολμησε και προχωρησε πρωτη στην καταργηση της εκπτωσης του παγιου 2ου ετους, η κοσμοτε ειδε πως η βονταφον δεν ειχε μεγαλη χασουρα και εκατσε υπολογισε ποσο θα κερδισει ετσι και προχωρησε και αυτη. Σε λιγο καιρο θα το ανακοινωσει και η ΤΙΜ και τελειωσε το παραμυθι. Γενικα βλεπω στις εταιριες τα τελευταια χρονια μια συνεχη μαχη για να πετυχουν ολοενα περισσοτερες νεες συνδεσεις και μειωνουν ολοενα και περισσοτερο τα κινητρα για να διατηρησεις το παλιο σου νουμερο... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Παιδια ειναι απολυτος φυσιολογικο. Υπαρχει κορεσμος στην αγορα. Δεν θα πρεπει καπως να αυξηθουν τα δερδη μιας επιχειρησης απο την στιγμη που ολοι βλεπουν οτι τα περιθωρια για νεους συνδορμητες ειναι λιγα και ο καθενας εχει 2,3 και 4 νουμερα; Ολοι εχουν σαν σκοπο την αυξηση παω στοιχημα. Η vodafone εχει το κυρος και το κεφαλαιο αν θελετε να τολμησει τετοιες αλαγες πρωτη ενω οι αλλοι θα ρισκαρουν πολλα. Θα το παιξουν φτηνοι και καλα για λιγο και μετα τσουπ τα ιδια. Η vodafone εχει κερδισει τους συνδορμητες της λογο των υπηρεσιων της. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Να ρωτήσω κάτι? εάν είσαι ήδη συνδρομητής πάνω από χρόνο και αλλάξεις πρόγραμμα δε σε επηρεάζει ε? Πάντως έκαναν μεγάλη μπούρδα ! το χαμηλότερο πάγιο το 2ερο χρόνο ήταν ένα κίνητρο να κάνεις συμβόλαιο στη Cosmote και όχι στη Voda ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Να ρωτήσω κάτι? εάν είσαι ήδη συνδρομητής πάνω από χρόνο και αλλάξεις πρόγραμμα δε σε επηρεάζει ε? Γιατι δεν σε επηρεαζει; Αφου αν αλλαξεις προγραμμα θα πας στα καινουργια οχι στα παλια. Πάντως έκαναν μεγάλη μπούρδα ! το χαμηλότερο πάγιο το 2ερο χρόνο ήταν ένα κίνητρο να κάνεις συμβόλαιο στη Cosmote και όχι στη Voda ! Ετσι νομιζεις εσυ. Η vodafone εχει τους περισοτερους συνδρομητες ιδιωτες και εταιρικους απο τους αλλους που υπερεχουν στα καρτοκινητα. Υπηρεσιες ;) Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Να ρωτήσω κάτι? εάν είσαι ήδη συνδρομητής πάνω από χρόνο και αλλάξεις πρόγραμμα δε σε επηρεάζει ε? Πάντως έκαναν μεγάλη μπούρδα ! το χαμηλότερο πάγιο το 2ερο χρόνο ήταν ένα κίνητρο να κάνεις συμβόλαιο στη Cosmote και όχι στη Voda ! Λογικα τους συνδρομητες που θα παραμεινουν στα παλια προνομοιακα προγραμματα δεν θα τους πειραξουν. Δεν ξερω τι θα γινει αν καποιος παλιος συνδρομητης με προνομοιακο προγραμμα ζητησει αλλαγη προγραμματος σε ποιο θα μπαινει στο παλιο προνομοιακο η στα προγραμματα που αναφερω παραπανω. Αν παρουμε για παραδειγμα τις αλλες εταιρειες τοτε λογικα και η cosmote θα ανακοινωσει νεα προγραμματα. Εξηγουμαι. Η vodafone εβγαλε τα προγραμματα 100,200 κτλ που δεν εχουν προνομοιακο το 2 χρονο και ο παλιος συνδρομητης που ζηταει αλλαγη απο το 180 προνομοιακο στο 120 προνομοιακο δεν μπορει να μπει παρα μονο στα νεα 100,200 κτλ. Η tim εβλαλε τα προγραμματα flexy που και αυτα δεν εχουν προνομοιακο παγιο τον 2 χρονο ετσι αν καποιος συνδρομητης με προνομοιακο προγραμμα 240 ζητησει αλλαγη προγραμματος τοτε μπορει να μπει μονο στα flexy. Ας περιμενουμε λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Γιατι δεν σε επηρεαζει; Αφου αν αλλαξεις προγραμμα θα πας στα καινουργια οχι στα παλια. Αυτο απο που το ξερεις? Επισημα τουλαχιστον στο cc δεν ξερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Η tim εβλαλε τα προγραμματα flexy που και αυτα δεν εχουν προνομοιακο παγιο τον 2 χρονο ετσι αν καποιος συνδρομητης με προνομοιακο προγραμμα 240 ζητησει αλλαγη προγραμματος τοτε μπορει να μπει μονο στα flexy. Αυτό που λες δεν ισχύει. Η ΤΙΜ δεν έχει καταργήσει τα προγράμματα ομιλίας και δεν αναγκάζει κανέναν να πάει στα Flexy. Ο συνδρομητής επιλέγει αν θα πάει σε απλό ή Flexy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts