Jump to content

Περί... Cosmote γενικά


dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις online υπηρεσιες η cosmote ειναι αιωνες πισω. Κατ'αρχην δεν εχει δωσει ποτε online ανανεωση χρονου ομιλιας για τα καρτοκινητα
Link to comment
Share on other sites

γενικως ειναι πολυ πισω... ολη η εταιρεια...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Link to comment
Share on other sites

kalispera paidia i Cosmote exei dwrean mexri 28 augoustou to msn. to exei doulepsei kaneis?molis xthes to katevasa kai einai oloidio me to kanoniko msn pou oloi kseroume,kserei kaneis nudges pws kanoume?exei mia rithmisi donisi alla den mporw na to vrw xD
black & white stylah...
Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι απο VOIPWISE. Το χρησιμοποιω εδω και καιρο και βγαζει πολλες φορες τετοια περιεργα νουμερα η και αποκρυψη.
Link to comment
Share on other sites

kalispera.exo mia karta sim cosmote pou tin eixa parei epi epoxis nokia 3310 an sas leei kati,simera meta apo toso kairo ekana 3 fores lathos pin,oeo pou einai to puk kai ta alla sunafi xartia?pouthena...uparxei kamia lusi na glitoso tin karta mou?:( help opoios kserei!
black & white stylah...
Link to comment
Share on other sites

Πάρε την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote και θα σου δώσουν PUK,αλλιώς αν είναι πολύ παλιά και ψήνεσαι πήγαινε κάνε αντικατάσταση της SIM. Ρώτησε κιόλας αν σε χρεώσουν γιατί δεν ξέρω την πολιτική της Cosmote για αντικατάσταση των SIM.
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παιδιά το νούμερο αυτό είναι της cosmote. Συγκεκριμένα με κάλεσαν από το τμήμα φορητότητας μέσω αυτού του αριθμού!
Link to comment
Share on other sites

Ποινική δίωξη για 5 κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, σε βάρος του ιδρυτή και μεγαλομέτοχου της εταιρείας ''Γερμανός'', Πάνου Γερμανού, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ, Παναγή Βουρλούμη, κι άλλων 10 προσώπων για τη ζημιογόνο εξαγορά της εταιρείας ''Γερμανός'' από την Cosmote, πριν από περίπου 3 χρόνια.

 

Είχε προηγηθεί προκαταρκτική εξέταση, μετά και τη μήνυση του πρώην υπουργού Μεταφορών, Χρίστου Βερελή, από την εισαγγελέα Εφετών, κ. Σπυροπούλου, η οποία έδωσε την παραγγελία για την άσκηση των ποινικών διώξεων.

 

Συγκεκριμένα, τα αδικήματα αφορούν σε χειραγώγηση της αγοράς κατ’ επάγγελμα, η οποία αποδίδεται στους υπευθύνους της εταιρείας ''Γερμανός'' και σε μέλη του Δ.Σ της Eurobank ΑΧΕΠΕΥ, ηθική αυτουργία στο παραπάνω αδίκημα, η οποία στρέφεται κατά του Πάνου Γερμανού και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος επίσης κατά του Π. Γερμανού, αλλά και κατά του Δ.Σ της εταιρείας.

 

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του Παναγή Βουρλούμη, αφορά στο αδίκημα της απιστίας, ενώ ως ηθικός αυτουργός φέρεται ο Π. Γερμανός.

 

Συνολικά η Cosmote είχε δαπανήσει 1,3 δις ευρώ για το χρεωμένο , σύμφωνα με τις καταγγελίες δίκτυο της ''Γερμανός'', παίρνοντας στην πλάτη της, χρέη πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ.

 

Η υπόθεση ανατέθηκε στον 20ο τακτικό ανακριτή, ο οποίος και θα καλέσει σε απολογία τους κατηγορούμενους.

 

Μιλώντας στην zougla.gr, ο πρώην υπουργός Χρήστος Βερελής, αφού χαρακτήρισε ''σημαντική'' την απόφαση της δικαιοσύνης, επεσήμανε: ''Από το 2006 είχα απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Γιατί μια φιλελεύθερη κυβέρνηση κρατικοποίησε ένα άθροισμα μη ιδιόκτητων μαγαζιών, έναντι εξαιρετικά υψηλού τιμήματος, σχεδόν 1,4 δις ευρώ''.

 

Παράλληλα ο κ. Βερελής ζήτησε να εξεταστεί και η πρόσφατη συμφωνία της εξαγοράς του μάνατζμεντ του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom.

 

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, όλοι εξετάστηκαν ως ύποπτοι διάπραξης αδικημάτων, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας και αναφέρονται ονομαστικά στα πορίσματα της εισαγγελέως.

 

Ωστόσο, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι η δίωξη δεν έχει προσωποποιηθεί ακόμη, κάτι που αναμένεται να πράξει ο ανακριτής, όταν θα καλέσει τους κατηγορούμενους σε απολογία.

 

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ η πρώτη επίσημη αντίδραση ήλθε από την κ. Βάσω Παπανδρέου. Η πρώην υπουργός αναχωρώντας από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μίλησε για δικαίωση του κόμματος της και συνέδεσε το θέμα με την πώληση μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, καθώς όπως υποστήριξε εγείρονται και γι' αυτή την περίπτωση ερωτήματα.

 

Ήξερε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όταν έριχνε βαρύτατα πρόστιμα

 

Του Μιχάλη Παπανίδη

 

«Για να καλυφθεί», λένε πολλοί.

 

«Με μεγάλη καθυστέρηση» λένε άλλοι…

 

Όπως και να’ χει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά την έρευνα που διενήργησε αναγκάστηκε την περασμένη Παρασκευή να επιβεβαιώσει ουσιαστικά όσα υποστήριζε η αντιπολίτευση για τη μετοχή της «Γερμανός ΑΒΕΕ», επιβάλλοντας βαρύτατα πρόστιμα ύψους 660.000 ευρώ. Η χειραγώγηση της μετοχής είναι γεγονός, για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που σχεδόν αμέσως έστειλε στη δικαιοσύνη το σχετικό πόρισμά της.

 

Ειδικότερα, το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την συνεδρίασή του την περασμένη Παρασκευή αποφάσισε κατά πλειοψηφία:

 

· την επιβολή προστίμων ύψους 200.000 ευρώ στον κ. Π. Γερμανό, 100.000 ευρώ στους κ.κ. Σ. Μάρρα και Σ. Κόπολα, 80.000 ευρώ στους κ.κ. Γ. Διαμαντή και Α. Παναγιώτου και 20.000 ευρώ στον κ. Ι. Κότσιρα, διότι με τη συναλλακτική τους συμπεριφορά στο διάστημα 15.12.2005 - 23.3.2006 προέβησαν επανειλημμένα σε στήριξη της τιμής της μετοχής «Γερμανός ΑΒΕΕ» κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας στην οποία υπολογίζεται η τιμή κλεισίματος, κατά παράβαση του Ν. 3340/2005 για κατάχρηση αγοράς.

 

· την επιβολή προστίμου ύψους 80.000 ευρώ στην EFG Eurobank ΑΧΕΠΕΥ, διότι δεν έλαβε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα για την αποτροπή της ανωτέρω παραβατικής συμπεριφοράς. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ο Πάνος Γερμανός είναι kommoyniστής. Προσφάτως το ελληνικό δημόσιο τον έκανε πολυεκατομμυριούχο. Η εξαγορά του Ομίλου από την COSMOTE προκάλεσε συζήτηση, αντιδράσεις μέχρι και την αναφορά 17 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

 

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ καταστημάτων

 

Στις 2 Οκτωβρίου 2006 επισημοποιήθηκε η εξαγορά της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE. Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ότι εκείνη τη στιγμή της πολυσυζητημένης εξαγοράς, το δίκτυο των 256 καταστημάτων της αλυσίδας στην Ελλάδα είχε χρέη περίπου 80 εκ. ευρώ στη μάνα εταιρεία. Η εταιρεία ήταν επικερδής. Το δίκτυό της όμως ήταν καταχρεωμένο.

 

Συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου 2006, μία μέρα μετά την ενεργοποίηση της συμφωνίας, οι 256 συνεργάτες της εταιρείας χρωστούσαν είτε στον αλληλόχρεο λογαριασμό τους είτε σε επιταγές είτε στην τράπεζα 83.408.730 ευρώ. Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Το ακόμη εντυπωσιακότερο είναι ότι από τους 256 συνεργάτες του Ομίλου, δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην χρωστούσε… Χρωστούσαν όλοι… με κάποιους να έχουν χρέη που ξεπερνούσαν τα 2.000.000 ευρώ.

 

Πολλοί συνεργάτες της αλυσίδας δεν άντεξαν και αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα καταστήματά τους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων αποτελεί ο Κυριάκος Χρηστέας, άνθρωπος αριστερών πεποιθήσεων που διατηρούσε προσωπική φιλική σχέση με τον Πάνο Γερμανό και σήμερα, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, βρίσκεται εκτός δικτύου της εταιρείας. O Kυριάκος Χρηστέας έγινε το 1994 ο Νο 25 στη λίστα των franchisee της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Κι όμως μετά από 14 χρόνια συνεργασίας βάζει λουκέτο και πωλητήριο στο 8ο και τελευταίο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που ανέλαβε στη Γλυφάδα. «Πιο εύκολα σκεφτόμουν ότι θα αυτοκτονήσω παρά ότι θα κλείσω το κατάστημα» μας λέει με φόντο το «ΠΩΛΕΙΤΑΙ».

 

Ένας από τους πρώτους και ιστορικούς συνεργάτες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ που κάποια στιγμή έφθασε στο σημείο να έχει ταυτόχρονα 6 καταστήματα της αλυσίδας με πολύ υψηλούς τζίρους, δηλώνει απογοητευμένος τόσο από την κατάληξη της επαγγελματικής συνεργασίας όσο κυρίως από τη συμπεριφορά του φίλου του Πάνου Γερμανού. Το κοινό τους αριστερό παρελθόν αποτελούσε για τον κ. Χρηστέα εγγύηση πιο ισχυρή από οποιοδήποτε νομικό έγγραφο. «Δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση από το συναγωνιστή και σύντροφό μου» λέει σήμερα πικραμένος κοιτώντας το κλειστό κατάστημά του. «Τώρα πια δεν τους ενδιαφέρει να αγοράζουν τα καταστήματα. Παλαιότερα ήταν πολιτική τους. Κάποτε που τα ήθελε τα μαγαζιά να τα πάρει εύκολα και φθηνά, τα έπαιρνε».

 

«Πέτα τα κλειδιά στη ρεσεψιόν φεύγοντας»

 

Ο Κυριάκος Χρηστέας είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει ίσως καλύτερα από τον καθένα την πρακτική της εταιρείας. Ο ίδιος στο παρελθόν, υπό το βάρος αβάσταχτων χρεών, αναγκάστηκε να πουλήσει 6 καταστήματα τα οποία αγόρασε η μάνα εταιρεία και τα οποία φυσικά μετά-μοσχοπούλησε σε νέους franchisee. «Η τακτική είναι ότι κόβουν το εμπόρευμα … και σου λένε να πετάξεις τα κλειδιά στη ρεσεψιόν φεύγοντας. Με είπαν και κουτό που τους έκανα τόσα μαγαζιά».

 

Η καταγγελία του επιχειρηματία -φορτισμένη έντονα συναισθηματικά- δεν σταματά εδώ. Ο Κυριάκος Χρηστέας θυμάται και περιγράφει με πολύ απλά λόγια την αλληλουχία των γεγονότων που τον οδήγησαν στο λουκέτο. Το 1999 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ υιοθέτησε την πρακτική του τραπεζικού πλαφόν για τους συνεργάτες της. Άνοιξε δηλαδή τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομα του κάθε franchisee με πιστωτικό όριο και από εκεί και πέρα έπρεπε ο κάθε ένας να αγοράζει προϊόντα από την εταιρεία χρεώνοντας αυτό το τραπεζικό πλαφόν. Φυσικά το υψηλό επιτόκιο βάρυνε τον franchisee. «Κάποια στιγμή πιάνει ταβάνι το πλαφόν και πάμε στις επιταγές και από εκεί σ’ άλλες επιταγές σ’ άλλη καρτέλα». Εντυπωσιακό στοιχείο της καταγγελίας είναι και το ποσοστό κέρδους με το οποίο εργάζεται ο franchisee του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Από το 2000 περίπου και μετά, στις συμβάσεις εισήχθη ο όρος ικανό βιώσιμο κέρδος… και ό,τι καταλάβατε, καταλάβαμε. Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Οι τιμές πώλησης… θα παρέχουν ικανό κέρδος που θα επιτρέπει τη βιωσιμότητα της επιχείρησης κατ’ αντικειμενική κρίση». Δεν ορίζεται με αριθμό. Περιγράφεται απλώς … και συνεπώς ερμηνεύεται κατά το δοκούνΟ Κυριάκος Χρηστέας είναι η μοναδική περίπτωση franchisee που έχει στραφεί με αγωγή κατά του παλιού του συντρόφου Πάνου Γερμανού ισχυριζόμενος ότι ο κομ*****στής πολυεκατομμυριούχος αγόρασε 2 καταστήματα πάμφθηνα και τα πούλησε στο ελληνικό δημόσιο πανάκριβα. Σύμφωνα πάντα με την αγωγή, το 2006, τη χρονιά που υπεγράφη η εξαγορά της εταιρείας από την COSMOTE, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αγόρασε από τον κ. Χρηστέα 2 καταστήματα προς 300.000 ευρώ το ένα ενώ λίγους μήνες μετά τα πούλησε προς 2.500.000 ευρώ το καθένα στην COSMOTE. Το ποσό βγαίνει από την απλή διαίρεση. Όλο το δίκτυο κοστολογήθηκε 1.300.000.000 ευρώ και περιελάμβανε 520 καταστήματα. Άρα 2.500.000 ευρώ το ένα. Η πλευρά Χρηστέα χαρακτηρίζει προφανή τη δυσαναλογία και δηλώνει ότι και πάλι υπό την πίεση των χρεών αναγκάστηκε να συναινέσει σ’ αυτήν την αισχροκερδή λύση της σύμβασης. Πηγή http://www.zougla.gr/news.php?id=4489 και http://www.zougla.gr/news.php?id=1588

Link to comment
Share on other sites

εμενα με εχουν καλεσει απο το τμημα εξυπηρετησης αρα εχουν ενα αριθμο για ολα...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Link to comment
Share on other sites

κι εμένα όσες φορές με κάλεσαν από το 697131 ήταν το cc της cosmote είτε για να απαντήσουν σε email μου, είτε για άλλα θέματα :cool:
Link to comment
Share on other sites

Η δωρεάν πλοήγηση στο my view είναι για 15 ημέρες από την πρώτη πλοήγηση στο νέο site. Άρα αυτό ποικίλει ανάλογα τον συνδρομητή και δεν είναι σταθερό για όλους. Για παράδειγμα εγώ είχα δωρεάν έως 9/7/2008 μιας και μπήκα για πρώτη φορά την 24/6/2008.

Τώρα για το windows live messenger ή δωρεάν χρήση της εφαρμογής είναι για όλους μέχρι 23/08/2008. Για όλους. Το βλέπω να παίρνει παράταση.

Link to comment
Share on other sites

γεια σε ολους ,εγω να ρωτησω απο που ειδατε οτι ισχυει αυτη η προσφορα και για την ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ ,γιατι δεν εχω λαβει μηνυμα αν και κατοχος κοσμοκαρτας,ουτε βλεπω κατι στην σελιδα της κοτε,να αναφερει κατι τετοιο,αν υπαρχει καποιο λινκ,ασ το δωσει καποιος,επισης να ρωτησω αν εγω που εγω το ν73 που δεχετε και στελνει βιντεοκληση,τηλεφωνησω σε καποιον που δεν εχει καμερα ,θα με βλεπει αλλα εγω θα τον εχω κενο?? η θελει υποχρεωτικα αμφιδρομο και για τους 2
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα εγω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο,έχω σύνδεση vodafone γνωρίζετε πόσο χρεώνει το λεπτό η video-κλήση?

 

μαλλον καλυτερα θα ξερουν στο φορουμ που αφορα την VODAFONE για αυτα τα θεματα ,η αλλιως αν γνωριζει καποιος εδω θα σου απαντησει,αλλα νομιζω οτι η κοτε ειναι η μονη που εχει ενταξει τα mms και την βιντεοκληση,σε εξομειωση τιμων με τα απλα συμβολαια sms και φωνητικων κλησεων κυριως με τα προγραμματα multi, και απο οτι λενε και τα παιδια παραπανω ισχυει πλεον και για τα καρτοκινητα, αυτο ειναι πολυ ευχαριστο ειδικα τωρα περιοδο διακοπων ,να στελνεις στους φιλους σου μμς με το πως περνας τις διακοπες ,[για τα μμς μιλαω οταν εισαι σε προγραμμα multi]και αν εχεις την δυνατοτητα να τους καλεις με εικονα,χωρις να λυπασε την χρεωση.

ΥΓ= ΑΡΑΓΕ εκτος απο φθηνη βιντεο κληση,στα καρτοκινητα ,θαταν ωραια ιδεα να εκανε την προσφορα ,και τα μμς με χρεωση sms εστω μεχρι τελος καλοκαιριου δοκιμαστικα

Link to comment
Share on other sites

Σε Samsung U600 μπαίνει msn? Αν ναι υπάρχει κάπου να το κατεβάσω?

 

Μπες στο my view από κινητό cosmote και μέσα από την ενότητα Email/Communities μπες στο Windows Live Messenger.

Link to comment
Share on other sites

γεια σε ολους ,εγω να ρωτησω απο που ειδατε οτι ισχυει αυτη η προσφορα και για την ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ ,γιατι δεν εχω λαβει μηνυμα αν και κατοχος κοσμοκαρτας,ουτε βλεπω κατι στην σελιδα της κοτε,να αναφερει κατι τετοιο,αν υπαρχει καποιο λινκ,ασ το δωσει καποιος,επισης να ρωτησω αν εγω που εγω το ν73 που δεχετε και στελνει βιντεοκληση,τηλεφωνησω σε καποιον που δεν εχει καμερα ,θα με βλεπει αλλα εγω θα τον εχω κενο?? η θελει υποχρεωτικα αμφιδρομο και για τους 2

 

Τα μπέρδεψες λίγο. Αυτή η προσφορά ήταν για το 2007 τώρα έχουμε 2008.

Link to comment
Share on other sites

Mphka sto myview, brhka to messenger alla mou leei oti den einai akoma diathesimo gia thn syskeuh mou... Giati?? Exw to 7390

 

Kserete kapoio allo pou na kanei gia ta s40? Tha ithela me kapoio tropo na exw to messenger sto kinhto mou me tis epafes tou msn... Ginetai auto??

Link to comment
Share on other sites

Τα μπέρδεψες λίγο. Αυτή η προσφορά ήταν για το 2007 τώρα έχουμε 2008.

δικιο εχεις δεν προσεξα τις ημερομηνιες,αλλα με παρεσυρε και ενας φιλος μου που διαβαζε την σελιδα,και μου ειπε για την προσφορα και νομισα οτι επεκταθηκε το multi και στα καρτοκινητα ,,,και διαβαζοντας και εγω δεν προσεξα ημερομηνιες

αντε παλι :lol:γελασαμε με αυτες τις γκαφες:lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παιδιά, εγώ προσπάθησα να στήσω και το Gmail smtp και το mailgate.otenet.gr και μου λέει server not found!!

 

Είμαι από Cosmote-Internet profile έχω 3G & Internet στο συμβόλαιο μου με την Cosmote μπαίνω κανονικά στο internet με όλα τα applications και βλέπω κανονικά το inbox του gmail από τον mail client του κινητού. Καμιά για το τι συμβαίνει;

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...