KostasDj_2 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Να ρωτήσω κάτι? Εγώ αν κάνω την αίτηση για το e-bill, θα συνεχίσει να μου έρχεται κανονικά ο λογαριασμός κάθε μήνα, αλλά δεν θα έχει την αναλυτική κατάσταση? Ή μήπως δεν θα μου έρχεται καθόλου λογαριασμός και θα πρέπει να ενημερώνομαι εγώ από το internet? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 οι κωδικοι που εγραψα πιο πανω λειτουργουν για ΤΙΜ (default code: 0000) και Voda (default code: 1234) ...αλλα οχι στην Cosmote η οποια εχει απενεργοποιησει την υπηρησια....το τσεκαρα πριν λιγο με ενα καινουργιο νουμερο και δεν λειτουργουσε (με TIM + VODA λειτουργει μια χαρα, παλιοτερα -αν θυμαμαι καλα- λειτουργουσε και με COSMO)...πηρα στην Cosmo και ειπαν οτι πρεπει να τους δωσω κωδικο χρηστη για να την ενεργοποιησουν (δεν το εχω μαζι μου)...αν βαλω τον κωδικο ετσι δεν θα τον δεχτει το συστημα, οπως και δεν τον δεχεται....:mad: ..... τεσπα.... ΥΓ... για αλλαγη του κωδικου...η εντολη ειναι **03**old code*new code*new code#αποστολη Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 και γω μόλις το πρόσεξα,τώρα που το είπες. :confused: ελπίζω να είναι απλά,ότι καταργήθηκε το χρονικό όριο, αλλιώς.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 εγω το δοκιμασα στο κινητο μου..και μετα εστειλα μηνυμα και ενω εγραψε οτι η φραγη ενεργοποιηθηκε το μηνυμα το πηρε κανονικα..:( (σε voda το δοκιμασα κ εστειλα απο ΤΙΜ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Τι φραγή έκανες; Εξερχομένων ή εισερχομένων μηνυμάτων; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Να ρωτήσω κάτι? Εγώ αν κάνω την αίτηση για το e-bill, θα συνεχίσει να μου έρχεται κανονικά ο λογαριασμός κάθε μήνα, αλλά δεν θα έχει την αναλυτική κατάσταση? Ή μήπως δεν θα μου έρχεται καθόλου λογαριασμός και θα πρέπει να ενημερώνομαι εγώ από το internet? Θα έρχεται μόνο το τιμολόγιο για να το πληρώσεις χωρίς την αναλυτική κατάσταση. Εξάλου μπορείς να μάθεις για το ύψος του λογαριασμού σου στέλνοντας Λ ή L στο 1256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Δεν είναι καθόλου λάθος, είναι η εντολή που ακυρώνει τις εξερχόμενες φραγές (κλήσεις και μηνύματα). Δοκίμασε να δεις ποια είναι η κατάσταση των φραγών με την εντολή *#33#. Ενημερωτικά, εάν έχεις βάλει λάθος τον κωδικό 3 φορές τότε κλειδώνει αυτόματα. Που σημαίνει ότι εάν υπάρχει ενεργή φραγή στο κινητό σου δε θα μπορείς να την απενεργοποιήσεις ακόμη και εάν βάζεις τον σωστό κωδικό φραγής. Γιατί δε καλείς στήν εξυπηρέτηση πελατών; Aυτο θα κανω..ελπιζα οτι θα τα καταφερνα με τον απλο τροπο,αληθεια το τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων cosmote ειναι το 164,η εχει αλλαξει ο αριθμος.? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Τι φραγή έκανες; Εξερχομένων ή εισερχομένων μηνυμάτων; η ενεργοποιηση ειναι *33*κωδικο φραγης(1234 απο cosmote)*16#αποστολη παντως καλο θα ταν να τα συγκεντρωσουμε καπου ολα μαζι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 η ενεργοποιηση ειναι *33*κωδικο φραγης(1234 απο cosmote)*16#αποστολη παντως καλο θα ταν να τα συγκεντρωσουμε καπου ολα μαζι.. Μπραβο μπαγιατικα νεα μας εφερες :blink: !!! τοση ωρα αυτο λεμε..και μαλιστα δεν ισχυει πια αυτη η εντολη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 οποιο ειδα πιο πανω εκανα..ποιο ειναι το σωστο τελικα?ας συγκεντρωσουμε μονο αυτα που λειτουργουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 οποιο ειδα πιο πανω εκανα..ποιο ειναι το σωστο τελικα?ας συγκεντρωσουμε μονο αυτα που λειτουργουν!! καλα πλακα μου κανεις!! copy/paste αλλου'νου post κανεις? εγω ανοιξα το thread για να βοηθηθω και οχι για "κουβεντες να λεμε.." :whistle: ολα λειτουργουν εκτος της cosmote.θα το ηξερες αν το δοκιμαζες :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkouk Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 kalispera kai xronia polla se olous, ekana anabathmisi sto kinito Cosmote sto SE K800 alla molis eftasa spiti siniditopoiisa oti den mou edosan kainourgia SIM Card mias kai to kinito einai 3G ktl ktl ase de pou tin sim card tin exo edo kai 7 xronia! ti ginete se autes tis periptoseis? prepei na pao piso sto katastima pou ekana tin anabathmisi i mporo na paro tin eksupiretisi pelaton?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Για να μπαίνεις στο 3G δίκτυο, πρέπει να πας στο κατάστημα και να ζητήσεις αντικατάσταση της SIM σου σε USIM (3G SIM). Κοστίζει 17.50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkouk Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 sorry re paidia giati na pliroso afou ekana anabathmisi se 3g kinito, to logiko tha itan na pigenei mazi me to kinito, diladi ean agoraza kainourgia sundesi tha mou edinan 2.5g sim card kai tha plirona extra tin 3g?? ligo koulo mou akougete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Είναι κουλό αλλά δυστηχώς έτσι δουλεύουν... Όντως, αν έκανες καινούρια σύνδεση και έπαιρνες 3G συσκευή, αν δεν τους ζήταγες 3G καρτούλα, θα σου έδιναν 2.5G... Επίσεις, δεν σου αλλάζουν την sim σε περίπτωση αναβάθμισης, αφού για αυτή την ενέργεια υπάρχει χρέωση 17€ που ανέφερε και ο φίλος chris παραπάνω... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkouk Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 a re tipota den exei allaksei se merikes etairies edo apo oti blepo. Tespa, i mana mou tha xrisimopoiei to kinito opote den nomizo na kserei kai tin diafora 2.5g kai 3g sim card. tha boleutei kai me autin pou exei idi loipon! Sas euxaristo gia tis plirofories pantos! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το νουμερο αυτο το εχει αλλος το εχω δει σε εφημεριδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το νουμερο αυτο το εχει αλλος το εχω δει σε εφημεριδα!! Αν το καλέσεις λέει οτι δεν υπάρχει, και όντως δεν υπάρχει :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Φαντάζομαι ότι ισχύει και για όσους έχουν εταιρική σύνδεση... αν και ενημερωτικό SMS δεν έχω πάρει. νομιζω ειναι μονο για καρτοκινητα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Από την εξυπηρέτηση πελατών: "για όλους τους πελάτες, καρτοκινιτής, με σύνδεση εταιρικούς και μη...!" :) Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Παιδιά αν δεν κάνω λάθος τα μηνύματα ποου σου δίνουν δωρεάν με την κάρτα των 9€ ισχύουν για λιγότερο χρόνο, οπότε αν έχεις πάρει και κάποιο πακέτο που ισχύει για ενα μήνα δεν γίνεται να υπολογιστούν όλα μαζι. Και σου λένε μόνο τον αριθμό των μηνυμάτων. Ας το επιβεβαιώσει όποιος μπορεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 και γω μόλις το πρόσεξα,τώρα που το είπες. :confused: ελπίζω να είναι απλά,ότι καταργήθηκε το χρονικό όριο, αλλιώς.. :X ...ασχετο....και στην ΤΙΜ δεν σου λενε στο μηνυμα ποτε λιγουν τα δωρεαν μηνυματα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Φαντάζομαι ότι ισχύει και για όσους έχουν εταιρική σύνδεση... αν και ενημερωτικό SMS δεν έχω πάρει. όχι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.Εγώ έχω απλό πακέτο whats up!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Για να καταλάβω. Τώρα ΟΛΟΙ έχουν κάθε Σ/Κ δωρεάν ΜΜΣ; Και εγώ που έχω σύνδεση; Ισχύει ή θα χρεωθώ..; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Για να καταλάβω. Τώρα ΟΛΟΙ έχουν κάθε Σ/Κ δωρεάν ΜΜΣ; Και εγώ που έχω σύνδεση; Ισχύει ή θα χρεωθώ..; Το site της cosmote λέει τα παρακάτω. "Free MMS Weekend από την COSMOTE! Γιατί με το Free MMS Weekend , από 23/12/06 μέχρι 25/02/07 , όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής COSMOTE, μπορείτε να στέλνετε 20 MMS ΔΩΡΕΑΝ κάθε Σαββατοκύριακο! Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία MMS, στέλνοντας με SMS το μήνυμα MMS στο 1651. Μην μετράτε τα λόγια σας λοιπόν. Δώστε χρώμα στη συνομιλία σας με κείμενο, εικόνα και ήχο. Στείλτε MMS σε φίλους και αγαπημένους!" Πηγή: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/promotion_freemms.xml&_nfpb=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts