Antonio21 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 2 ώρες πριν, paanos said: Στο πρόγραμμα που έχεις αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να πάρεις έξτρα έκπτωση γιατί είναι ήδη συνδυαστικό. Το intratalk κάποια δικιά τους υπηρεσία στο σύστημα είναι, κανείς δεν έμαθε Κύριε Πανό μια χαζή ερώτηση. Εχω triple Play τώρα που ανανέωσα πριν κάτι μέρες εάν πάρω άλλο ένα Cosmote Tv μόνο του θα έχω την έκπτωση; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 6 minutes ago, Antonio21 said: Κύριε Πανό μια χαζή ερώτηση. Εχω triple Play τώρα που ανανέωσα πριν κάτι μέρες εάν πάρω άλλο ένα Cosmote Tv μόνο του θα έχω την έκπτωση; Όχι. πάει σε σκέτο DP, όχι σε DP+TV 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν εγω που εχω dp και cosmote tv χωρια αλλα,στο ιδιο σφμ μπορω να παρω τηλ. να κανω ανανεωση για να παρω την εκπτωση? 2 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts