elkons Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου (edited) 24 minutes ago, sou_d said: Εσύ γιατί τα έμπλεξες έτσι; Γιατί δε τα κάνεις όλα σε ένα; Λοιπόν εκεί που δουλεύω κάθε 2χ μου δίνουν συσκευή να τη κάνω ότι θέλω, σε αυτή έχω όλα συμαζεμένα ,Cosmote app ,myCU,my friend,τραπεζικά κλπ. Δεν τα έχω μεταφέρει ακόμη στο κύριο κινητό ειχα μερικά θέματα με το Galaxy S21 FE με την οθόνη πάλι δεν λειτουργεί (λόγω δικής μου βλακείας ) και έχω καβατζα ένα Galaxy A34 μέχρι να πάρω κάτι καλύτερο απλά αυτή τη στιγμή είμαι κάπως πιο <<στριμωχτά>> ,αλλά και τώρα μια χαρά είναι δεν έχω θέματα με τα συγκεκριμένα κινητά. Το Α15 5G από τη δουλειά τζάμπα, τιμιότατο. Αύριο που θα έχω χρόνο θα μεταφέρω ότι χρειάζομαι στο πλέον κύριο κινητό Galaxy A34 τα πάντα από το Α15 ,μόνο για μερικά speedtest θα το χω και για το νούμερο το εταιρικό. Edited 24 Οκτωβρίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 7 minutes ago, elkons said: Λοιπόν εκεί που δουλεύω κάθε 2χ μου δίνουν συσκευή να τη κάνω ότι θέλω, σε αυτή έχω όλα συμαζεμένα ,Cosmote app ,myCU,my friend,τραπεζικά κλπ. Δεν τα έχω μεταφέρει ακόμη στο κύριο κινητό ειχα μερικά θέματα με το Galaxy S21 FE με την οθόνη πάλι δεν λειτουργεί (λόγω δικής μου βλακείας ) και έχω καβατζα ένα Galaxy A34 μέχρι να πάρω κάτι καλύτερο απλά αυτή τη στιγμή είμαι κάπως πιο <<στριμωχτά>> ,αλλά και τώρα μια χαρά είναι δεν έχω θέματα με τα συγκεκριμένα κινητά. Το Α15 5G από τη δουλειά τζάμπα, τιμιότατο. Αύριο που θα έχω χρόνο θα μεταφέρω ότι χρειάζομαι στο πλέον κύριο κινητό Galaxy A34 τα πάντα από το Α15 ,μόνο για μερικά speedtest θα το χω και για το νούμερο το εταιρικό. Εννοούσα, γιατί έχεις σε διαφορετικά cosmote id, τα δικά σου και της συζύγου. Έχεις λες περισσότερα πλεονεκτήματα έτσι; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου (edited) 5 minutes ago, sou_d said: Εννοούσα, γιατί έχεις σε διαφορετικά cosmote id, τα δικά σου και της συζύγου. Έχεις λες περισσότερα πλεονεκτήματα έτσι; Επειδή εγώ πρώτος πήγα στη Cosmote με το κινητό μου και το ίντερνετ του σπιτιού μου και είναι στο όνομα μου ,πρώτος έφταιξα id ,ενώ στο όνομα της είναι το συμβόλαιο της και τα καρτοκινητά και μετά έφταιξε για αυτά τ δικό της id με τα δικά της στοιχεία . Έχουμε σχήμα One οπότε αλλάζει κάτι που είναι διαφορικά id; Λες να το αλλάξω να κάνουμε κοινό id; πως τι ,παίζει ρόλο σε ποιο όνομα; Edited 24 Οκτωβρίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 33 minutes ago, elkons said: Επειδή εγώ πρώτος πήγα στη Cosmote με το κινητό μου και το ίντερνετ του σπιτιού μου και είναι στο όνομα μου ,πρώτος έφταιξα id ,ενώ στο όνομα της είναι το συμβόλαιο της και τα καρτοκινητά και μετά έφταιξε για αυτά τ δικό της id με τα δικά της στοιχεία . Έχουμε σχήμα One οπότε αλλάζει κάτι που είναι διαφορικά id; Λες να το αλλάξω να κάνουμε κοινό id; πως τι ,παίζει ρόλο σε ποιο όνομα; Σίγουρα θα έχετε δωρεάν επικοινωνία μεταξύ σας. Σε ενδεχόμενη βλάβη σταθερού, όσες συνδέσεις θα είναι στο συγκεκριμένο id, θα πάρουν gb και λεπτά ομιλίας. Τέτοια πραγματάκια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Έχουμε ένα σχήμα One όλα μαζί . Σε βλάβη μόνο εγώ έπαιρνα απεριόριστα δεδομένα νομίζω και η σύζυγος αν δεν κάνω λάθος, τα καρτοκινητά τίποτα. Άλλη μια φορά μπήκα στο τσατ του cc στο Cosmote app μου έβαλε η υπάλληλος δεδομένα και της ανέφερα Έχουμε στο όνομα της συζύγου αυτά, και μου έβαλε και εκεί, μια Ελευθερία Ευαγγελία ήταν, πολύ καλή εξυπηρέτηση από τη συγκεκριμένη κυρία. Δηλαδή τωρα εάν βάλω πχ όλα στο δικό μου ή δικό της και διαγράψω το άλλο απλά θα έχουμε διαχείριση για όλα και οι 2. Ναι αλλά σε βλάβη δεν θα χρειαστεί πάλι σε CC ή θα δώσει κατευθείαν σε όλους άραγε; Δεν έχει σχέση όμως το id; στην εξυπηρέτηση με το δικό μου id με λένε με το επίθετο μου και σε εκείνη τ δικό της ,σίγουρα δεν θα τα μπερδέψουν με τα ονόματα ; όπως είπα σταθερό κ 1 κινητό είναι στα στοιχεία μου. Έχει σχέση εάν έχει πολλά νούμερα να δίνει καλύτερες τιμές στα συμβόλαια; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 37 minutes ago, elkons said: Έχει σχέση εάν έχει πολλά νούμερα να δίνει καλύτερες τιμές στα συμβόλαια; Πιστεύω πως ναι 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Ερωτηματολόγιο πάλι φίλοι μου! 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου καλημερα.το τελευταιο διαστημα δεν ακουγομαι στις κλησεις.εχω μονιμα 5g σημα καμπανα..και σε κλησεις ακουμαι διακεκομενα.εχω συγχρονο καινουργιο κινητο λιγο μηνων. συμβαινει και σε αλλους αυτο?? 3 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 50 minutes ago, ktikti said: καλημερα.το τελευταιο διαστημα δεν ακουγομαι στις κλησεις.εχω μονιμα 5g σημα καμπανα..και σε κλησεις ακουμαι διακεκομενα.εχω συγχρονο καινουργιο κινητο λιγο μηνων. συμβαινει και σε αλλους αυτο?? Πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Τί κινητό είναι; Αυτό το παθαίνεις στους εσωτερικούς χώρους; Μηπως έχεις δώσει προτεραιότητα στο WiFi call και όταν μετακινήσε κάνει την μετάβαση η κλήση απο το ρούτερ στην κεραία κινητής; Γιατί καποια μοντέλα δεν το έχουν τελειοποιήσει αυτο το σύστημα και μεσολαβεί κενό στις κλήσεις. Ποιό παλιά όταν κάποιος έκανε κλήση μέσω wificall,όταν μετακινιόταν σε εξωτερικο χώρο και έφευγε μακριά απο το ρούτερ κοβώταν η κλήση τελείως παρ'όλο που είχε ενεργή την αντίατοιχη υπηρεσία. Εμένα καποτε σε ένα Xiaomi έφτεγε και το Volte και δεν μπορούσα να πάρω κάποιον συγκεκριμένο ενω αυτός μπορούσε.Μολις το έβγαλα ολα ok. Ειναι κάποια παραλογα πράγματα με κάποιες υπηρεσίες. 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Nikos_96 said: Πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Τί κινητό είναι; Αυτό το παθαίνεις στους εσωτερικούς χώρους; Μηπως έχεις δώσει προτεραιότητα στο WiFi call και όταν μετακινήσε κάνει την μετάβαση η κλήση απο το ρούτερ στην κεραία κινητής; Γιατί καποια μοντέλα δεν το έχουν τελειοποιήσει αυτο το σύστημα και μεσολαβεί κενό στις κλήσεις. Ποιό παλιά όταν κάποιος έκανε κλήση μέσω wificall,όταν μετακινιόταν σε εξωτερικο χώρο και έφευγε μακριά απο το ρούτερ κοβώταν η κλήση τελείως παρ'όλο που είχε ενεργή την αντίατοιχη υπηρεσία. Εμένα καποτε σε ένα Xiaomi έφτεγε και το Volte και δεν μπορούσα να πάρω κάποιον συγκεκριμένο ενω αυτός μπορούσε.Μολις το έβγαλα ολα ok. Ειναι κάποια παραλογα πράγματα με κάποιες υπηρεσίες. wifi call μονιμα απενεργοποιημενο.κινητο εχω samsung s23 ultra 8 μηνων. συνηθως δεν με ακουνε οταν με καλουν απο vodafone αριθμους. εκανα τα τεστ που εχει για τα κινητα της samsung δεν εχω προβλημα.το εχω επιβεβαιωσει κι εγω με κλησεις κυριως σε σταθερα τηλεφωνα. 3 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Νέο ερωτηματολόγιο ☺️ @VIPdriver Πες τα Edited 9 ώρες πριν by sou_d 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Σαν να βάζουν πιο συχνά ή ιδέα μου? Το καλό είναι ότι τα 500MB τα έχουν κάνει 3GB 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Just now, elkons said: Σαν να βάζουν πιο συχνά ή ιδέα μου? Το καλό είναι ότι τα 500MB τα έχουν κάνει 3GB Μέσα σε μια βδομάδα 3 φορές; χαμός 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Εγώ τσίμπησα 14GB για ένα μήνα κ 1000 προς όλους από το Cc λόγω παραπόνων για μια κεραία εδώ π αναβοσβήνει και τους απείλησα με φορητότητα και σήμερα ήταν ολόκληρο συνεργείο κάτω από τον ΟΤΕ 😂 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 48 minutes ago, sou_d said: Νέο ερωτηματολόγιο ☺️ @VIPdriver Πες τα Θα το δω αυριο. Σήμερα ζορίζω το κόκκινο δίκτυο. 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Θα το δω αυριο. Σήμερα ζορίζω το κόκκινο δίκτυο. Δηλαδή; τι του κάνεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Δηλαδή; τι του κάνεις; Χουότσπουοτ σε 3 κινητά, 1 ταμπλετ κ μια σμαρτ τιβι 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Χουότσπουοτ σε 3 κινητά, 1 ταμπλετ κ μια σμαρτ τιβι Λες λες, αλλά όλο κατά κει είσαι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 ώρες πριν, elkons said: Εγώ τσίμπησα 14GB για ένα μήνα κ 1000 προς όλους από το Cc λόγω παραπόνων για μια κεραία εδώ π αναβοσβήνει και τους απείλησα με φορητότητα και σήμερα ήταν ολόκληρο συνεργείο κάτω από τον ΟΤΕ 😂 Πω, τους κατατρόμαξες... 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Πίστεψε με η φορητότητα είναι η χειρότερη τιμωρία για αυτούς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Μόνο όταν λάβουν επισήμως το αίτημα. Ειδάλλως δεν ιδρώνει το αυτί τους. 1 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts