johnny_htc Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 25 minutes ago, sou_d said: Υπονοώ ότι θέλει ανανέωση από 20/9. Πχ εγώ διαχειριζομαι 5 αριθμούς και δεν το παίρνει κανείς. Άτιμη κοινωνία! 😂 Ααα. Now, I got it. Καλά αυτό πάνω κάτω ίσχυε πάντα αν θυμάμαι καλά στα καρτοκινητα, μικρό το κακό 😅. Απλά μέχρι την επόμενη φορά που ερχόταν τέτοια προσφορά, όλοι είχαμε ξεχάσει αυτή την προϋπόθεση 😂 23 minutes ago, VIPdriver said: Ενω η βονταφονάρα που θελει 3,50€ δεν θέλει ανανέωση; Για τη νοβα δεν μιλαω, μονο στα συμβόλαια εδωσε (με χρεωση) Λογικά θα το γυρίσει και η βοντα και θα δώσει απεριόριστα πιστεύω. Αλλά νταξει, ας δώσει ο καθένας ο, τι θέλει. Η βοντα δίνει συνέχεια άλλες προσφορές, οπότε μια η άλλη σου λέει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Αντικειμενικά μιλώντας, είναι η καλύτερη προσφορά τριημέρου μια και απευθύνεται τόσο σε καρτοκινητή όσο και σε συμβόλαια και είναι δωρεάν. 5 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Και αυτοί που έχουν συμβόλαια Unlimited και πληρώνουν περισσότερα κάτι έκαναν στο πηγάδι 😂😂😛 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 23 minutes ago, elkons said: Και αυτοί που έχουν συμβόλαια Unlimited και πληρώνουν περισσότερα κάτι έκαναν στο πηγάδι 😂😂😛 Δυστυχώς η τιμές της κοσμοτε είναι τραγικές ούτε στην Ιαπωνία τέτοια τιμη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Just now, Harry636 said: Δυστυχώς η τιμές της κοσμοτε είναι τραγικές ούτε στην Ιαπωνία τέτοια τιμη Πάλι καλά που υπάρχει το neo δηλαδή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 2 minutes ago, elkons said: Πάλι καλά που υπάρχει το neo δηλαδή Πλήρωνα στην ΕΕ Αγγλία απεριόριστα όλα 13 το μηνα ρακουτεν Ιαπωνία 22 και εδώ cu απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ 13 μαζί με φόρο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Γιατί υπάρχει πακέτο CU απεριόριστα όλα με 13€; ισχύει Roaming; Η τιμή της ΕΕ... όνειρο στην Ελλάδα αποκλείεται να βρούμε με τόσα όλα απεριόριστα.. και έχουμε χειρότερα δίκτυα.. Τραγικό 💀 Rakuten κορυφή ! Πολύ καλή τιμή για το δίκτυο της ειδικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 2 minutes ago, elkons said: Γιατί υπάρχει πακέτο CU απεριόριστα όλα με 13€; ισχύει Roaming; Η τιμή της ΕΕ... όνειρο στην Ελλάδα αποκλείεται να βρούμε με τόσα όλα απεριόριστα.. και έχουμε χειρότερα δίκτυα.. Τραγικό 💀 Rakuten κορυφή ! Πολύ καλή τιμή για το δίκτυο της ειδικά Δεν υπάρχει, βασικά δεν υπάρχει καν πακέτο με 13€, 13.6€ έχει. 4.5gb 100 sms, απεριόριστα λεπτά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) 41€ λέει 😂😂 χωρίς σταθερό Κυρά COSMOTE άραξε λίγο με τις τιμές των συμβολαίων... Χτες ένας γνωστός μου λέει θέλω να κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο από Nova .. Η Cosmote πιάνει καλά σπίτι ΑΛΛΑ είναι πανάκριβη και δεν πάω Ναι οκ ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά δεν είναι και έτη φωτός μπροστά το δίκτυο..όπως ...της Ιαπωνίας.. Όλες πρέπει να ρίξουν τις τιμές στα συμβόλαια κινητής ειδικά COSMOTE, στη σταθερή οι άλλες έχουν σχετικά καλές τιμές η Cosmote 27€ 24αρα της κακιάς ώρας να την βάλουν... ξέρετε που. Edited 22 Οκτωβρίου by elkons 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 30 minutes ago, elkons said: 41€ λέει 😂😂 χωρίς σταθερό Κυρά COSMOTE άραξε λίγο με τις τιμές των συμβολαίων... Χτες ένας γνωστός μου λέει θέλω να κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο από Nova .. Η Cosmote πιάνει καλά σπίτι ΑΛΛΑ είναι πανάκριβη και δεν πάω Ναι οκ ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά δεν είναι και έτη φωτός μπροστά το δίκτυο..όπως ...της Ιαπωνίας.. Όλες πρέπει να ρίξουν τις τιμές στα συμβόλαια κινητής ειδικά COSMOTE, στη σταθερή οι άλλες έχουν σχετικά καλές τιμές η Cosmote 27€ 24αρα της κακιάς ώρας να την βάλουν... ξέρετε που. Για φουλ απεριόριστα χωρις κόφτη το Neo με τα 33€ πιστεύω είναι μονόδρομος. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, leo06 said: Δεν υπάρχει, βασικά δεν υπάρχει καν πακέτο με 13€, 13.6€ έχει. 4.5gb 100 sms, απεριόριστα λεπτά Έχω στο cu πρόγραμμα 11,8 το μήνα με φόρο στα 13 ευρώ απεριόριστα λεπτά και ομιλία και 200 sms 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 5 minutes ago, Harry636 said: Έχω στο cu πρόγραμμα 11,8 το μήνα με φόρο στα 13 ευρώ απεριόριστα λεπτά και ομιλία και 200 sms Αναφερόμουν στο πακέτο με 13€ που δεν είναι 13 αλλά 13.6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 5 minutes ago, Harry636 said: Έχω στο cu πρόγραμμα 11,8 το μήνα με φόρο στα 13 ευρώ απεριόριστα λεπτά και ομιλία και 200 sms 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 minute ago, Harry636 said: Αυτό ήταν συγκεκριμένη προσφορά για φορητότητα που έχει λήξει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 minute ago, Harry636 said: Εντάξει ίσως δεν έγινε σαφές ότι αναφερόσουν σε προσφορά που κράτησε λίγες μέρες. Οκ έχω κι εγώ την ίδια προσφορά στη σύζυγο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, elkons said: Και στην Αυστρία ανοιχτό είναι. Εάν πάω Αυστρία τον Δεκέμβριο θα ξανά δω H+ μετά από χρόνια 🤡 Κι εγώ θα πάω Αυστρία πρώτα ο Θεός. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 hour ago, Gv2008 said: Κι εγώ θα πάω Αυστρία πρώτα ο Θεός. Πότε φίλε αν επιτρέπεται;;;;Εγώ Ισπανία ή Πορτογαλία μετά τις γιορτές 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Πότε φίλε αν επιτρέπεται;;;;Εγώ Ισπανία ή Πορτογαλία μετά τις γιορτές Εάν πας με το καλό, δώσε μας πληροφορίες για τα δίκτυα εκεί έχω περιέργεια 😛 εάν φυσικά έχεις χρόνο! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πότε φίλε αν επιτρέπεται;;;;Εγώ Ισπανία ή Πορτογαλία μετά τις γιορτές Γύρω στις 20 Δεκεμβρίου λογικά, αλλά δεν είναι σίγουρο. Και 12 με 15 Δεκεμβρίου θα είμαι Βουλγαρία 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Καινούργιο φρούτο; Μόνο στο συγκεκριμένο νούμερο άραγε θα πιάνουν ¿ στο συγκεκριμένο Cosmote id έχω μόνο το κινητό μου και το σταθερό, ενώ τα καρτοκινητά και το άλλο συμβόλαιο είναι στης συζύγου id αλλά έχουμε ONE. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου On 22/10/2024 at 8:28 ΜΜ, VIPdriver said: Για φουλ απεριόριστα χωρις κόφτη το Neo με τα 33€ πιστεύω είναι μονόδρομος. Τα 4 εβδομαδιαία x 6.5 = 26 δεν είναι καλύτερα; Έχουν κάποιο περιορισμό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 1 minute ago, pan05 said: Τα 4 εβδομαδιαία x 6.5 = 26 δεν είναι καλύτερα; Έχουν κάποιο περιορισμό; Δέν πρέπει να βάζεις και ένα ποσό ανανέωσης για να έχεις και πακέτο ομιλίας; ή όχι; 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 1 minute ago, Nikos_96 said: Δέν πρέπει να βάζεις και ένα ποσό ανανέωσης για να έχεις και πακέτο ομιλίας; ή όχι; Σε αυτη τη περίπτωση έχεις δίκιο, σίγουρα χρειάζεται οπότε ξεφεύγει. Εγώ είχα στο μυαλό μου 4g+ router και ξεχωριστή καρτουλα για το ίντερνετ του σπιτιού. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 15 minutes ago, Nikos_96 said: Δέν πρέπει να βάζεις και ένα ποσό ανανέωσης για να έχεις και πακέτο ομιλίας; ή όχι; Φρογκ το 3ευρο πακετο. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, elkons said: Καινούργιο φρούτο; Μόνο στο συγκεκριμένο νούμερο άραγε θα πιάνουν ¿ στο συγκεκριμένο Cosmote id έχω μόνο το κινητό μου και το σταθερό, ενώ τα καρτοκινητά και το άλλο συμβόλαιο είναι στης συζύγου id αλλά έχουμε ONE. Εσύ γιατί τα έμπλεξες έτσι; Γιατί δε τα κάνεις όλα σε ένα; Νέο ερωτηματολόγιο παίδες. Αμόλα καλούμπα! 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts