sou_d Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 1 ώρα πριν, johnny_htc said: FTTH δεν είναι η 100αρα; FΤΤC φίλε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Έχεις και vf;;;; Επίσης η πράσινη είχε 5G;;;; Δεν έχω μαζί την Vf δυστυχώς... Η πράσινη έχει 5G (200-400 και σε άλλα μέρη 600-800) απλά σε σημεία κοντά με Τουρκία πχ εκεί π η Nova είχε Turkcell είχα με την πράσινη 4g+ των 90-150 mbps . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 55 minutes ago, elkons said: Δεν έχω μαζί την Vf δυστυχώς... Η πράσινη έχει 5G (200-400 και σε άλλα μέρη 600-800) απλά σε σημεία κοντά με Τουρκία πχ εκεί π η Nova είχε Turkcell είχα με την πράσινη 4g+ των 90-150 mbps . Πολύ καλά!!!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 5 ώρες πριν, elkons said: Δεν έχω μαζί την Vf δυστυχώς... Η πράσινη έχει 5G (200-400 και σε άλλα μέρη 600-800) απλά σε σημεία κοντά με Τουρκία πχ εκεί π η Nova είχε Turkcell είχα με την πράσινη 4g+ των 90-150 mbps . Τέλεια! 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 3 minutes ago, MIKU said: Τέλεια! Γενικά σε τέτοια περιοχή κιόλας τα πάει περίφημα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2024 Ωραία πράγματα.. 5 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2024 Τηλεφωνικά θα στο δώσουν 25€ με τα 10€ σε ένα καρτοκινητό πιθανότατα 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2024 (edited) 11 ώρες πριν, Antonio21 said: Ωραία πράγματα.. 28 και σε εμένα, με 2 μήνες δώρο το πάγιο και δώρο 1 WiFi extender Edited April 10, 2024 by sou_d 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 (edited) Άντε ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την Cosmote! Τον Ιούλιο διοικεί ο Νεμπής ... Τι θα αλλάξετε πιστεύετε στην κινητή; Ταχύτητες, τιμές και πακέτα Edited April 11, 2024 by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 24 minutes ago, elkons said: Άντε ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την Cosmote! Τον Ιούλιο διοικεί ο Ντεμής ... Τι θα αλλάξετε πιστεύετε στην κινητή; Ταχύτητες, τιμές και πακέτα Νεμπής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 1 minute ago, Chrischal1908 said: Νεμπής. Automatic keyboard correction 🥲🥲 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 https://techmaniacs.gr/volton-statheri-kiniti/ Όλα είναι έτοιμα για να εισέλθει η Volton στην αγορά των τηλεπικοινωνιών της χώρας μας, τόσο σε υπηρεσίες κινητής όσο και σταθερής τηλεφωνίας. Αυτό ακριβώς ανακοινώθηκε από τον Managing Director της Volton στους Δελφούς, πως μέχρι το τέλος του 2024 θα αποτελέσουν το νέο παίκτη της αγοράς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 3 ώρες πριν, nick.76 said: https://techmaniacs.gr/volton-statheri-kiniti/ Όλα είναι έτοιμα για να εισέλθει η Volton στην αγορά των τηλεπικοινωνιών της χώρας μας, τόσο σε υπηρεσίες κινητής όσο και σταθερής τηλεφωνίας. Αυτό ακριβώς ανακοινώθηκε από τον Managing Director της Volton στους Δελφούς, πως μέχρι το τέλος του 2024 θα αποτελέσουν το νέο παίκτη της αγοράς. "Η είσοδος νέου παίκτη στην αγορά θα εντείνει τον ανταγωνισμό, κάτι που όπως έχει επισημάνει και η Αρχή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών, ρίχνοντας τις τιμές, που προς το παρόν, παραμένουν σε σχετικά υψηλά επίπεδα." 😁😁😁 Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους τα στελέχη της Volton .... η κάτι πολύ έξυπνο η μεγάλη αφέλεια. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 Just now, zerokill said: "Η είσοδος νέου παίκτη στην αγορά θα εντείνει τον ανταγωνισμό, κάτι που όπως έχει επισημάνει και η Αρχή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών, ρίχνοντας τις τιμές, που προς το παρόν, παραμένουν σε σχετικά υψηλά επίπεδα." 😁😁😁 Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους τα στελέχη της Volton .... η κάτι πολύ έξυπνο η μεγάλη αφέλεια. Ή κάτι καλό ή κάτι χειρότερο του τελευταίου ανταγωνιστή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 Μία ακόμη προσπάθεια με προδιαγεγραμμένη πορεία. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 33 minutes ago, p_k said: Μία ακόμη προσπάθεια με προδιαγεγραμμένη πορεία. Συμφωνώ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 Με προβληματίζει αυτό με την Volton καθώς τι σχετικό έχει με τις τηλεπικοινωνίες και ποιος θα επιχειρήσει να πάει,με τι κριτήρια! Στην Κόρινθο πως πάει το σήμα και των 3?? (Κυρίως Cosmote ) Και ταχύτητες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 1 hour ago, elkons said: Με προβληματίζει αυτό με την Volton καθώς τι σχετικό έχει με τις τηλεπικοινωνίες και ποιος θα επιχειρήσει να πάει,με τι κριτήρια! Στην Κόρινθο πως πάει το σήμα και των 3?? (Κυρίως Cosmote ) Και ταχύτητες Θα εικονικός παροχος. Δλδ θα χρησιμοποιεί υποδομές αλλού παροχου, κεραίες, δίκτυο κλπ. Απλά αγοράζει κάποια δικαιώματα πες για να μπορεί να "εκπέμπει" σήμα. Κάτι σαν την ενέργεια έχουμε και δω δλδ. Ένας τρόπος για να πάει κάποιος σ αυτήν, θα είναι μέσα από το ρεύμα και αέριο που θα πουλάνε, να κάνει κάποιο συνδυαστικο πακέτο κινητής. Κάπως έτσι θα το πλασάρουν λογικά. Καλά, μη περιμένεις και κάνα τρελό μερίδιο στην αγορά, άμα πιάσει 1 με βία 2 % θα είναι θαύμα. Η cyta νομίζω μέχρι 3 είχε φτάσει, μπορεί να κάνω και λάθος. 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Θα εικονικός παροχος. Δλδ θα χρησιμοποιεί υποδομές αλλού παροχου, κεραίες, δίκτυο κλπ. Απλά αγοράζει κάποια δικαιώματα πες για να μπορεί να "εκπέμπει" σήμα. Κάτι σαν την ενέργεια έχουμε και δω δλδ. Ένας τρόπος για να πάει κάποιος σ αυτήν, θα είναι μέσα από το ρεύμα και αέριο που θα πουλάνε, να κάνει κάποιο συνδυαστικο πακέτο κινητής. Κάπως έτσι θα το πλασάρουν λογικά. Καλά, μη περιμένεις και κάνα τρελό μερίδιο στην αγορά, άμα πιάσει 1 με βία 2 % θα είναι θαύμα. Η cyta νομίζω μέχρι 3 είχε φτάσει, μπορεί να κάνω και λάθος. 😏 Αφού δεν έχει δεχτεί κάποια συνεργασία από τους 3 παρόχους τότε πως θα λειτουργεί από τις υποδομές τους ??? Από ποιον παρόχων θα παίρνει υποδομές και γενικά δίκτυο? Τώρα που είμαι και στο topic της Cosmote , έφτιαξα και άλλο ένα για το What's Up , διότι δεν υπήρχε https://myphone.gr/forum/topic/202362/ Edited April 12, 2024 by elkons 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 23 minutes ago, elkons said: Αφού δεν έχει δεχτεί κάποια συνεργασία από τους 3 παρόχους τότε πως θα λειτουργεί από τις υποδομές τους ??? Έχει συμφωνήσει από πέρσι με την Vodafone Ελλάδας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Έχει συμφωνήσει από πέρσι με την Vodafone Ελλάδας Μου θυμίζει μια νέα Cyta 😅 ελπίζω μην καταλήξει και η Volton σαν την Cyta.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 48 minutes ago, elkons said: Αφού δεν έχει δεχτεί κάποια συνεργασία από τους 3 παρόχους τότε πως θα λειτουργεί από τις υποδομές τους ??? Από ποιον παρόχων θα παίρνει υποδομές και γενικά δίκτυο? Τώρα που είμαι και στο topic της Cosmote , έφτιαξα και άλλο ένα για το What's Up , διότι δεν υπήρχε https://myphone.gr/forum/topic/202362/ Για what's up γραφουμε στο τοπικ που λεει "ολα τα καρτοκινητα της κοσμοτε" 25 minutes ago, aektzhs 1 said: Έχει συμφωνήσει από πέρσι με την Vodafone Ελλάδας Εάν ισχύει αυτο, αντιο απο τώρα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 55 minutes ago, elkons said: Αφού δεν έχει δεχτεί κάποια συνεργασία από τους 3 παρόχους τότε πως θα λειτουργεί από τις υποδομές τους ??? Από ποιον παρόχων θα παίρνει υποδομές και γενικά δίκτυο? Τώρα που είμαι και στο topic της Cosmote , έφτιαξα και άλλο ένα για το What's Up , διότι δεν υπήρχε https://myphone.gr/forum/topic/202362/ Εν τω μεταξύ το έβαλες σε εντελώς λάθος σημείο. Βάλτο αν είναι εδώ στο Cosmote 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 5 minutes ago, VIPdriver said: Για what's up γραφουμε στο τοπικ που λεει "ολα τα καρτοκινητα της κοσμοτε" Εάν ισχύει αυτο, αντιο απο τώρα... Δεν γνώριζα το συγκεκριμένο topic και σε ευχαριστώ που μου το είπες είμαι σχετικά νέο μέλος (πάντως αυτό το φόρουμ είναι απλά ότι καλύτερο μακάρι να υπήρχε app) Γιατί αντίο τι θα αλλάξει περαιτέρω στην Vodafone? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts