aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Επιβεβαιώνω αλλαγή και από Huawei App Gallery 2 minutes ago, p_k said: Το όνομα είναι γνωστό, ότι είναι αγαπητό από πού προκύπτει; Αγαπητό από ότι καταλαβαίνω ότι το προτιμούν οι συνδρομητές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Να διορθώσουν κανά χάλι στην εφαρμογή που ξεκίνησαν το rebrand αλλά το άφησαν μισό δεν παίζει ε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 4 minutes ago, paanos said: Να διορθώσουν κανά χάλι στην εφαρμογή που ξεκίνησαν το rebrand αλλά το άφησαν μισό δεν παίζει ε; Τι χαλί έχει η εφαρμογή;Δεν έχω παρατηρήσει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) Εκτός από το ότι σε iOS 17 Beta οι μισές ενότητες δεν παίζουν, την έχουν αφήσει μισή την εικαστική ανανέωση. Πολλά μενού στο πάνω μέρος εμφανίζουν παλιά γραμματοσειρά ή χρώματα, άλλα έχουν αλλάξει μόνο τη γραμματοσειρά πάνω και παραμένει η παλιά κάτω. Προχειροδουλειά. Ουσιαστικά σωστή ανανέωση υπέστησαν μόνο 6-7 οθόνες από ολόκληρη την εφαρμογή!! Καποιες οθόνες πρόχειρα: Στην πρώτη (αγορά πακέτου) βλέπουμε ότι άλλαξαν μόνο το Χ!). Στην δεύτερη, άλλαξαν τη γραμματοσειρά αλλά ξέχασαν να αλλάξουν το στοιχείο των ειδοποιήσεων πάνω δεξιά, τη γραμματοσειρά του ονόματος που δεν δείχνω τώρα και το λογότυπο του deals for you που έχει αλλάξει. Στην τρίτη, έχουν αλλάξει την μπάρα πάνω αλλά ξέχασαν το κάτω μέρος. Εικαστικά είναι τα περισσότερα θέματα και συνήθως χτυπάνε μόνο εμας που δουλεύουμε στο μάρκετινγκ, αλλά αν είναι να ξεκινήσουν μια δουλειά ας την τελειώσουν κιόλας. Τα ίδια χάλια και με το site, ενημέρωσαν τα απέξω απέξω και με μια αποτυχημένη αλλαγή στο CSS προσπάθησαν να τα αλλάξουν όλα μαζί. Το αποτέλεσμα φαίνεται. Όταν οι εφαρμογές / site κλπ δεν χτίζονται σωστά, υπάρχει θέμα σε τέτοιες αλλαγές Edited September 6, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 7 ώρες πριν, paanos said: Εκτός από το ότι σε iOS 17 Beta οι μισές ενότητες δεν παίζουν, την έχουν αφήσει μισή την εικαστική ανανέωση. Πολλά μενού στο πάνω μέρος εμφανίζουν παλιά γραμματοσειρά ή χρώματα, άλλα έχουν αλλάξει μόνο τη γραμματοσειρά πάνω και παραμένει η παλιά κάτω. Προχειροδουλειά. Ουσιαστικά σωστή ανανέωση υπέστησαν μόνο 6-7 οθόνες από ολόκληρη την εφαρμογή!! Καποιες οθόνες πρόχειρα: Στην πρώτη (αγορά πακέτου) βλέπουμε ότι άλλαξαν μόνο το Χ!). Στην δεύτερη, άλλαξαν τη γραμματοσειρά αλλά ξέχασαν να αλλάξουν το στοιχείο των ειδοποιήσεων πάνω δεξιά, τη γραμματοσειρά του ονόματος που δεν δείχνω τώρα και το λογότυπο του deals for you που έχει αλλάξει. Στην τρίτη, έχουν αλλάξει την μπάρα πάνω αλλά ξέχασαν το κάτω μέρος. Εικαστικά είναι τα περισσότερα θέματα και συνήθως χτυπάνε μόνο εμας που δουλεύουμε στο μάρκετινγκ, αλλά αν είναι να ξεκινήσουν μια δουλειά ας την τελειώσουν κιόλας. Τα ίδια χάλια και με το site, ενημέρωσαν τα απέξω απέξω και με μια αποτυχημένη αλλαγή στο CSS προσπάθησαν να τα αλλάξουν όλα μαζί. Το αποτέλεσμα φαίνεται. Όταν οι εφαρμογές / site κλπ δεν χτίζονται σωστά, υπάρχει θέμα σε τέτοιες αλλαγές Ξέρεις αν έχει πάει σε όλους η νέα ενημέρωση που γράφει και το T Group;Στο Huawei μου έχει έρθει,στο Samsung A33 5G της αδελφής μου γράφει:"Τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής 31 Ιουλ 2023". Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει;Όχι ότι είναι σημαντικό απλά ρωτάω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Αεροδρόμιο Αθηνών 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 10 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ξέρεις αν έχει πάει σε όλους η νέα ενημέρωση που γράφει και το T Group;Στο Huawei μου έχει έρθει,στο Samsung A33 5G της αδελφής μου γράφει:"Τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής 31 Ιουλ 2023". Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει;Όχι ότι είναι σημαντικό απλά ρωτάω. Από όσο ξέρω οι αναβαθμίσεις βγαίνουν για όλους. Από 31/7 έχουν βγει κ άλλες, οπότε ας τη σβήσει κ ας τη κατεβάσει ξανά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 1 ώρα πριν, paanos said: Από όσο ξέρω οι αναβαθμίσεις βγαίνουν για όλους. Από 31/7 έχουν βγει κ άλλες, οπότε ας τη σβήσει κ ας τη κατεβάσει ξανά. Ευχαριστώ Πολύ!!!!Το δοκίμασε και πέτυχε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 On 3/9/2023 at 5:40 ΜΜ, eridion25 said: Η Cosmote θα κανει σταδιακα rebrand σε telekom https://techmaniacs.gr/cosmote-t/ Το ίδιο το άρθρο λέει πως δε θα κάνει . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Η cosmote μου "εστειλε" 15GB και 1500 λεπτα προς ολους και λει εχω φραγη πρεπει να κανω ανανεωση για να χρησιμοπισω της δωρεαν επηγουσες παροχες οτι να ναι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 (edited) Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Υπάρχει ένα οικογενειακό πακέτο (2 κινητά + 1 σταθερό) και το ένα κινητό θέλει να αποχωρήσει. Το συμβόλαιο λήγει σε 1 χρόνο. Με την αλλαγή που θα γίνει τώρα στο ebill μπορεί να φύγει αζημίως ή αυτό είναι μόνο για το σταθερό; Edited September 11, 2023 by geofak 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Πρέπει και τα 2 κινητά να αποχωρήσουν. Μπορεί να γίνει όμως ναι. Η κατάργηση της έκπτωσης αφορά και κινητά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 https://techmaniacs.gr/cosmote-ekptosi-cosmote-one-akomi-kai-choris-alli-syndesi/ Με κάθε επιφύλαξη ως προς την συγκεκριμένη πληροφορία, αρκεί να πας σε κατάστημα και να ρωτήσεις αν μπορείς να πάρεις την έκπτωση του Cosmote One αν σας δώσω το σταθερό ενός γείτονα για παράδειγμα. Μας το έκαναν σε εμάς, χωρίς να αναφέρουμε ότι εργαζόμαστε στο techmaniacs.gr, επομένως μπορείτε και εσείς να το εκμεταλλευθείτε. Μέσα στο My Cosmote app εμφανίζει μήνυμα ότι δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε τα πλεονεκτήματα του Cosmote One,απολύτως φυσικό, καθώς δεν είναι η σύνδεση σταθερής στα ίδια στοιχεία. Τελική τιμή για Cosmote Gigamax Unlimited με 2 extra κάρτες SIM 35 ευρώ το μήνα και χωρίς οποιαδήποτε άλλη σύνδεση στο όνομά μας, πέρα από ένα Cosmote TV που εκδίδεται σε ξεχωριστό λογαριασμό. Υπενθυμίζουμε, εντελώς ανεπίσημα και με κάθε επιφύλαξη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Το cosmote tv όμως δεν είναι στο ίδιο ΑΦΜ; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uphercules3 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Καλησπέρα,σπάζω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να βρω τρόπο για να διαγράψω μια σύνδεση καρτοκινητού από το app,έχω φτάσει στο μάξιμουμ και δεν με αφήνει να προσθέσω άλλον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uphercules3 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Καλησπέρα,σπάζω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να βρω τρόπο για να διαγράψω μια σύνδεση καρτοκινητού από το app,έχω φτάσει στο μάξιμουμ και δεν με αφήνει να προσθέσω άλλον αριθμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 πόσες έχεις δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uphercules3 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 (edited) 10,σταθερά,κινητά,ΟΤΕ τβ Edited September 26, 2023 by uphercules3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 ολα μαζι 10; ωχ, 9 εχω εγω και οντως δεν βλεπω επιλογη για διαγραφη :S δοκιμασες να τους παρεις κανα τηλ; μαλλον αυτοι το κανουν φανταζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uphercules3 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Αυτοί το κάνουν,απάντησαν στο μεσεντζερ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 ενας συναδελφος εχει 15 κινητες ομως μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uphercules3 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Ήταν bug χτες το βραδυ,σήμερα πήρε κ άλλη χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεσω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 On 18/9/2023 at 8:23 ΜΜ, p_k said: Το cosmote tv όμως δεν είναι στο ίδιο ΑΦΜ; Τα cosmote TV δεν συμμετέχουν σε cosmote one ούτως ή άλλως 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 https://radar.gr/article/undercover-255 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 1 hour ago, damierom said: https://radar.gr/article/undercover-255 Μέχρι το 2027 δεν νομίζω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts