paanos Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Το πιθανότερο είναι ότι εμφανίζεται όπου υπάρχει roaming partnership και σίγουρα σε συνδρομητές Telekom 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Βάζουν και στους φακέλους που στέλνουν τους λογαριασμούς το λογότυπο της μαμάς εταιρίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Το αισθητικό του λογαριασμού δεν άλλαξε όμως.. Περιμενουμε κ εκεί αλλαγές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Μόλις έκαναν ανακαινησι τα καταστήματα με την γραμμή σχειδιασμου cosmote , και μόλις άλλαξαν και τα γραφικά . Δεν νομίζω να υοθετησουν το Telekom τόσο γρηγωρα. Ότι θα γίνει κάποτε , θα γίνει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 (edited) Κάθε πέρυσι και καλυτερα το site. Edited July 6, 2023 by paanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Κάθε πέρυσι και χειρότερα το site. Κάθε πέρσι και καλύτερα εννοείς . Μάλλον είναι σε φάση ανασχεδιασμου οι τύποι. Πάντως πρέπει επιτέλους να το "ελαφρυνουν" λιγάκι επιτέλους. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Χαχαχαχαχ όντως, η κούραση φταίει 😛 Αυτό το bug εμφανίζεται πάντως μόνο σε όσες σελίδες επανασχεδιάσανε, κάποιες γλίτωσαν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2023 On 25/5/2023 at 3:28 ΜΜ, rtts said: Καλησπερα προσφατα αλλαξα παροχο απο vodaphone kai piga se ena συμβολαιο gigamax unlimited. Ξερετε αν η ιντερνετ συνδεση ειναι πισω απο cgnat. Μου δινει ip address tis morfis 109.xx.xx.xx Εχω μια voip εφαρμογη που θελει port forwarding για na παιξει σωστα και στη cosmote δεν παιζει ... Με vodafone δεν ειχα θεμα... Κανοντας traceroute στο δευτερο hop μου δειχνει οτι περναει απο 10.24.9.1 και διαβασα σε ενα αλλο φορουμ οτι αυτο υποδεικνυει οτι εισαι πισω απο NAT. Επισης διαβασα οτι το default apn "internet" ειναι πισω απο νατ και πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να μου ενεργοποιησουν το vpn-internet apn. Αλλα δεν το κανουν αυτο σε συνδεση κινητης για λογους ασφαλειας ....Αυτο ισχυει? Ξερετε κατι ? Μπορείς να ζητήσεις extra data SIM και εκεί είναι δυνατή η ενεργοποίηση του vpn-internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Ένα πάγιο δώρο. Δεν είναι κακό πιστεύω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Για εμάς τι σημαίνει αυτό; Δεν είχε η γερμανική telecom κάποιο ποσοστό; https://techmaniacs.gr/ote-cosmote-100/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Η Cosmote Κινητές Τηλεπικοινωνίες ΜΑΕ είναι 100% θυγατρική του ΟΤΕ και τώρα θα καταργηθεί, ο ΟΤΕ θα την απορροφήσει πλήρως. Ο ΟΤΕ συνεχίζει να είναι μοιρασμένος σε ιδιώτες, γερμανούς και δημόσιο. Η συγχώνευση γίνεται μετά από πολλά χρόνια γιατί οι πολιτικές της ΕΕΤΤ για τον ανταγωνισμό θα επηρέαζαν και το κομμάτι της κινητής. Πλέον η αγορά έχει αλλάξει και εφόσον ο ΟΤΕ δεν έχει τον περιορισμό που είχε μπορεί και να προχωρήσει με την ενοποίηση 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 2 minutes ago, paanos said: Η Cosmote Κινητές Τηλεπικοινωνίες ΜΑΕ είναι 100% θυγατρική του ΟΤΕ και τώρα θα καταργηθεί, ο ΟΤΕ θα την απορροφήσει πλήρως. Ο ΟΤΕ συνεχίζει να είναι μοιρασμένος σε ιδιώτες, γερμανούς και δημόσιο. Η συγχώνευση γίνεται μετά από πολλά χρόνια γιατί οι πολιτικές της ΕΕΤΤ για τον ανταγωνισμό θα επηρέαζαν και το κομμάτι της κινητής. Πλέον η αγορά έχει αλλάξει και εφόσον ο ΟΤΕ δεν έχει τον περιορισμό που είχε μπορεί και να προχωρήσει με την ενοποίηση Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει μετά να ρίξει περισσοτερο τις τιμές ή θα συνεχίζει να της "βάζει χέρι" η ΕΕΤΤ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Πλέον ο ΟΤΕ είναι ελεύθερος να κάνει ο, τι θέλει (περιορισμός υπάρχει μόνο στο DSL) οπότε δεν θα επηρεάζει κάπως αυτό. Η απορρόφηση βοηθαει σε άλλα, κυρίως λογιστικά θέματα και στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρίες επεξεργάζονται δεδομένα (GDPR) βοηθώντας και στην ενοποίηση συστημάτων, διαδικασιών κλπ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Εγώ νομίζω πως θα δούμε ένα rebranding σε θέμα λογοτύπου με νέα γραφικά κλπ. Όσον αφορά το Telekom GR που εμφανίζεται,πιστεύω πως είναι στο πλαίσιο αξιοποίησης του μητρικού σήματος T. Όπως είπε και ο CEO της πράσινης το COSMOTE μείνει ακόμα και μετά την απορρόφηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Έχουμε δει το rebranding ήδη… Το έχουμε συζητήσει πιο πάνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 1 ώρα πριν, paanos said: Έχουμε δει το rebranding ήδη… Το έχουμε συζητήσει πιο πάνω Εννοώ ότι θα μείνει μόνο εκεί και όχι σε αλλαγή ονόματος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Σε μειώσεις τιμών πάντως εγώ είμαι σύμφωνος (τραγουδώντας Χατζηγιάννη "Μονο Στα Ονειρα").... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 18 ώρες πριν, VIPdriver said: Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει μετά να ρίξει περισσοτερο τις τιμές ή θα συνεχίζει να της "βάζει χέρι" η ΕΕΤΤ; Γιατί να το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 1 hour ago, TakeOverNet said: Γιατί να το κάνει; Για να κερδισει περισσότερους πελάτες. Εγώ αυτη τη στιγμη ψαχνω σταθερό κ ίντερνετ και η κοσμοτε ειναι 10ε ακριβοτερη απο τον ανταγωνισμο και δεν προκειται να με εχει πελατη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Just now, VIPdriver said: Για να κερδισει περισσότερους πελάτες. Εγώ αυτη τη στιγμη ψαχνω σταθερό κ ίντερνετ και η κοσμοτε ειναι 10ε ακριβοτερη απο τον ανταγωνισμο και δεν προκειται να με εχει πελατη. Το κατεβάζει 10 ευρώ. Το κατεβάζουν και οι υπόλοιποι άμεσα 10 ευρώ. Αποτελεσμα είναι να χάσει τα 10 ευρώ και να μείνει με τους ίδιους πελάτες. Δες πχ τι συνεβει με τη Nova. Και οι 3 θα ρίξουν την τιμή αν πρόκειται να αυξήσουν το έσοδο. Δες πχ τα συνδυαστικά σταθερό κινητό με το unlimited στα 13. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική (Κουβαράς, Λαγονήσι, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Καλύβια Θορικού, Κερατέα) και το Λουτράκι Κορινθίας που πλήττονται από τις πυρκαγιές και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους προχωρά στις παρακάτω ενέργειες: • Προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς- για 15 ημέρες (με ισχύ από σήμερα 17/07/23). Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS). • Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και την 01/08/2023 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω πληγείσες περιοχές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς 5G και VoLTE ενόσω roaming σε ΕΕ και μπορεί να μας πει εντυπώσεις; Κυρίως, το 5G βοηθάει σε κάτι πέρα υψηλότερου download και upload; Ας πούμε το latency ήταν χαμηλότερο; 1 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Το VoLTE έχει θέματα. Το 5G μειώνει το latency όπως θα το μείωνε και για τους ντόπιους, αλλά από εκεί κ πέρα τα πακέτα έρχονται Ελλάδα. Άρα δεν θα δεις 7ms ξερωγω, θα υπολογίσεις και κάπου 50-80 εξτρα λόγω της μεταφοράς Ελλάδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 90 μια χαρά είναι… εδώ εσωτερικό κάνουμε αμάν να δούμε 60 με βοντα 🤣 2 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KASSOS Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 On 4/7/2022 at 10:57 ΠΜ, Sakis077 said: Καλημέρα σας, θα χρειαστώ βεβαίωση κυριότητας τηλεφώνου για τράπεζα και έτυχε να έχω μια περσινή βεβαίωση ισχύει η πρέπει να πάρω νέα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts