Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισως οφειλεται σε καποιες βλαβες στο δικτυο... γιατι δεν παιρνεις στην εξυπ πελατων να ρωτησεις.

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξης προβλημα. Εχω whatsup και xperia z2. Ενω το κινητο βρισκει κανονικα το cosmote Lte δίδίκτυο, παταω συνδεση στο δικυτο και μετα απο λιγο λεει αδυνατη η συνδεση δοκιμαστε αργοτερα. Παρολα αυτα εχω παρει στη κοσμοτε κ μ εχουν ενεργοποιησει το 4g γ τον αριθμο μου. Τι προβλημα υπαρχει? Λετε να φταιει η συσκευη?

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξης προβλημα. Εχω whatsup και xperia z2. Ενω το κινητο βρισκει κανονικα το cosmote Lte δίδίκτυο, παταω συνδεση στο δικυτο και μετα απο λιγο λεει αδυνατη η συνδεση δοκιμαστε αργοτερα. Παρολα αυτα εχω παρει στη κοσμοτε κ μ εχουν ενεργοποιησει το 4g γ τον αριθμο μου. Τι προβλημα υπαρχει? Λετε να φταιει η συσκευη?

Σίγουρα στο ενεργοποίησαν; Σου ήρθε SMS; Στείλε 4G στο 1333 για σίγουρα.

AKΡΙΒΩΣ το ιδιο μου κανει εμενα (σχεδον παντα , εκτος λιγων εξαιρεσεων) και το δικο μου Vodafone smart 4 max με το 4G δικτυο της Vodafone . Στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα το 4G δικτυο στον Βολο που μενω , αλλα αυτο ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ . Ετσι λοιπον δοκιμασα να παω στις ρυθμισεις και στην αναζητηση δικτυων . Επελεξα απλο GSM και μετα απο 1 δευτερολεπτο , αυτοματο GSM/3G/4G . H 1η λυση ειναι αυτη . Η 2η λυση ειναι οταν εισαι σε 4G δικτυο , αλλα ΔΕΝ στελνονται τα δεδομενα οπως λες , να κανεις μια δωρεαν κληση π.χ. να ακουσεις το υπολοιπο της καρτας σου και ΣΥΝΗΘΩΣ οταν βρισκομαστε σε 4G δικτυο , ΑΥΤΟΜΑΤΑ πεφτει στο Η+ κατα τις διαρκειας της κλησης μας . Αφου τερματισουμε την κληση , σε 2-4 λεπτα (αναλογα με την ενταση του σηματος 4G) , θα ξαναδειξει 4G . Aμεσως μετα , δοκιμασε να μπεις σε καποια σελιδα .

Επι τη ευκαιρια , θελω να ρωτησω τον ΤakeoverNet ή καποιον αλλο φιλο που να γνωριζει : Γιατι οταν ειμαστε σε 4G δικτυο (και FULL σημα μαλιστα) και παμε να κανουμε μια οποιαδηποτε κληση , ΑΥΤΟΜΑΤΑ πεφτει στο Η+ ? Αυτο το ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν γινοτανε και τα παλαιοτερα χρονια απο 3G σε GSM ? Παντα οταν πηγαιναμε να κανουμε κληση , εννοω .

Αυτο γιατι συμβαινει ? Αφου το εχω τεσταρει και σε περιοχη με την κεραια 4G στα 50 μετρα απο μενα , εδω στον Βολο . Στο Συνταγμα ή στην Ομονοια για παραδειγμα , ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? Θα ηθελα μια απαντηση απο τον ΤakeOverNet ή απο καποιον φιλο , γιατι δεν γνωριζω και μου κανει εντυπωση .

Δεν γινόταν ποτε στο 3G.

Το 4g ειναι packet domain, δεν υποστηρίζει voice (με τη circuit λογική που ξέρουμε).

Όταν η κάλυψη γίνει ικανοποιητική θα δοθεί VOLTE

Ευχαριστώ take ;) Αν και νομίζω οτι γινότανε αυτό στο 3G μέχρι το 2006 , δυο χρόνια απο το '04 , που λανσαρίστηκε . Μετά λογικά θα υπήρξε μεγάλη βελτίωση και ανάπτυξη του 3G . Όπως και να έχει το πράγμα , και πάλι σ' ευχαριστώ ;)

Σου δείχνει σήμα 4G το κινητό, αλλά ΔΕΝ σου ανοίγουν οι σελίδες , αυτό δεν λες παραπάνω ? ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΑ αυτά που σου απανταω , και μετά δοκίμασε να ξαναμπείς σε μια σελίδα .

Να μου πεις τι έγινε .

Μετα απο ενεργοποιηση του e - λογαριασμου και ενω ελαβα mail για Επιβεβαίωση Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης και πατωντας το link το οποιο με ενημερωνει οτι "αμεσα θα σου αποσταλεί με SMS στο κινητό σου, ένας πενταψήφιος κωδικός, τον οποίο θα πρέπει να καταχωρήσεις στο αντίστοιχο πεδίο που θα εμφανιστεί. "

Το πεδιο λοιπον εμφανιζεται αλλα το sms δεν ερχεται ποτε. Το mail αυτο μου εχει ερθει 2 φορες αλλα ποτε δεν παραληφθηκε sms.

Εχει ενεργοποιησει κανεις την υπηρεσια αυτη ; δουλευει η επιβεβαιωση ;

Στην εξυπηρετηση δεν βγαινει ακρη ουτε τηλεφωνικα ουτε και γραπτα !!!

Σου δείχνει σήμα 4G το κινητό, αλλά ΔΕΝ σου ανοίγουν οι σελίδες , αυτό δεν λες παραπάνω ? ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΑ αυτά που σου απανταω , και μετά δοκίμασε να ξαναμπείς σε μια σελίδα .

Να μου πεις τι έγινε .

το κινητο μ τωρα ειναι συνδεδεμένο στο 3g. Άν παω απο τις ρυθμίσεις στην χειροκίνητη επιλογή δικτύου, μου δίχνει cosmote 4g, cosmote3g, cosmote 2g. Και έχει τικ στο 3G. Άν επιλέξω σύνδεση στο 4g, λέει συνδεση στο cosmote 4g, παρακαλώ περιμένετε.... και μετά λεει αδύνατη η σύνδεση στο cosmote 4g, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Αυτο!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Εχεις πακετο MB; Γιατι σε εναν γνωστο π ειχε s4 mini,ειχε βαλει MB και επιανε 4G.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εγώ προσπάθησα να σε βοηθήσω οσο περισσότερο μπορούσα . Πήγαινε σε ένα κατάστημα cosmote η γερμανός η πάρε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της cosmote στο 13838 , μήπως και λυθεί το πρόβλημα σου .

μετά από κάποιες δοκιμές, κατάφερα μόνο ένα πράγμα, να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή όταν δεν απαντώ και για την 2η sim.

Αυτή τη στιγμή έχω τις 2 από τις 3 λειτουργίες όπως θα ήθελα, πάντα χωρίς τηλεφωνητή παντού.

Μένει μόνο να βρεθεί πως θα λειτουργεί σωστά η ειδοποίηση κλήσης και όταν το τηλέφωνο είναι απασχολημένο.

υγ. ρώτησα και στην εξυπηρέτηση cosmote για αυτά όλα, χωρίς όμως να μπορέσουν να δώσουν λύση.

sim1(what's up)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ για όταν είναι απασχολημένο(όταν το καλούν λέει ότι το νούμερο προώθησης είναι λάθος, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

απενεργοποιημένο για όταν δεν απαντώ(όταν το καλούν κάνει μπιπ μπιπ και κλείνει, δεν πάει στον τηλεφωνητή, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ όταν μιλάω στην άλλη κάρτα(όταν το καλούν δεν πάει στον τηλεφωνητή, ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

sim2(καρτοκινητό)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ για όταν είναι απασχολημένο(όταν το καλούν λέει ότι το νούμερο προώθησης είναι λάθος, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

απενεργοποιημένο για όταν δεν απαντώ(όταν το καλούν κάνει μπιπ μπιπ και κλείνει, δεν πάει στον τηλεφωνητή, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ όταν μιλάω στην άλλη κάρτα(όταν το καλούν δεν πηγαίνει στον τηλεφωνητή και ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

Join The Life

Σίγουρα έχει ενεργοποιηθεί το 4G στη γραμμή σου; Γιατί δεν γίνεται αυτόματα, πρέπει να στείλεις την εντολή στο 1333
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ή να πας σε ενα καταστημα cosmote ή γερμανός , για να σου ενεργοποιήσουν το 4G .

Και εκει να πας sms απο το κινητο σου στελνουν ... αν υπαρχει ζορι τοτε παιρνουν οι ιδιοι την Εξ πελατων της κοσμοτε.. οποτε μην κανει τζαμπα τον κοπο...

Απλά να επιβεβαίωσω ότι το 4G ισχύει κανονικά και με τις φοιτητικές προσφορές χωρίς αγορά κάποιου πακέτο. Αυτό για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι από την προσφορά και να χρειάζεται αγορά πακέτου.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

κανένα νέο? τυχαία έπεσα πάνω στο θέμα γτ το κανει κ μενα το blade v.

update: το βρηκα, ολα οκ

Edited by shadowman1480
update

Παιδια να κανω μια ερωτηση?Υπαρχει η δυνατοτητα φραγης ολων των εισερχομενων διαφημιστικων μηνυματων (με εχουν πρηξει).Δυστυχως στ μηνυμα δε φαινεται αριθμος αποστολης.Στην cosmote που επικοινωνησα μου ειπαν οτι δε γινεται μεσω δικτυου,ισως γινεται μεσω συσκευης ομως(εχω galaxy s i9000).

Εχεις σκεφτει την ''Λειτουργια αποκλεισμου'';

Θα βαλεις,ολους οσους θελεις στα ''αγαπημενα'' και θα δεχεσαι κλησεις και sms,μονο απο αυτους.

Φίλε spiros1314 , ΛΥΘΗΚΕ το πρόβλημwά σου ?

Σχεδόν, πηρα στην κοσμοτε και πρέπει να παω σε ενα καταστημα να μου αντικαταστέσουν την σιμ..

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!

Έστειλα μήνυμα στην κοσμοτέ για να ενεργοποιήσω το 4G και μου ήρθε μήνυμα ότι είναι ήδη ενεργοποιημένο... Εγω τώρα λειτουργώ με 4G ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο?

Έστειλα μήνυμα στην κοσμοτέ για να ενεργοποιήσω το 4G και μου ήρθε μήνυμα ότι είναι ήδη ενεργοποιημένο... Εγω τώρα λειτουργώ με 4G ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο?

Εχεις το κινητο σου ρυθμισμενο στο 4G?Δες σε ρυθμισεις δεδομενων αν ειναι σε ρυθμισει 3G/4G ... και το βασικοτερο να ειναι 4G η συσκευη σου.:lol:

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned