Jump to content

Περί... Cosmote γενικά


dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν υπάρχει πρόβλημα πολύ καλά έκανες και δεν έκανες παράθεση το μήνυμα μου καθώς ήταν μεγάλο και ζητώ συγνώμη για αυτό

 

Η εταιρεία vodafone greece θέλησε να δικαιολογήσει/καλύψει τον συνεργάτη τους με αριθμό τηλεφώνου 2142147200 για αυτό μου ανάφερε την δικαιολογία (όχι μόνο σε εμένα αλλά σε όλους/ες που την ενόχλησαν) "ότι εφόσον δεν είμαι συνδρομητής τους δεν μπορώ να εξαιρεθώ από τις ενοχλήσεις του συνεργάτη τους αλλά θα πρέπει να τις δέχομαι ή να τις απορρίπτω" (λες και ζήτησα όπως είπα νταβατζή στις τηλεφωνικές μου συνδέσεις που από την δική μου τσέπη βγαίνουν τα χρήματα και τις πληρώνω) αλλά θα πρέπει να το ζητήσω από τους πάροχους που είμαι συνδρομητής να κάνω εγγραφή στο μητρώο του άρθρου 11 η δικαιολογία/κάλυψη τους φυσικά κατέρρευσε από την απάντηση μου ότι είμαι εγγεγραμμένος στο μητρώο του άρθρου 11 σε όλους τους πάροχους των τηλεφωνικών μου συνδέσεων εδώ και πάρα πολύ καιρό και είναι ενεργή και σε ισχύ (τους το επιβεβαίωσαν και οι πάροχοι που είμαι πελάτης τους) όπως και η εγγραφή μου στο μητρώο του άρθρου 13 της ΑΠΠΔ και δεν δέχομαι καμία εμπορική ή διαφημιστική ενημέρωση από κανέναν ακόμα και από τους πάροχους που είμαι συνδρομητής/πελάτης τους (ίσως να είμαι και ο μοναδικός).

 

Γνωρίζω πολύ καλά τι παίζει σε αυτές τις εταιρείες τηλεφωνικών πωλήσεων και ποιοι δουλεύουν σε αυτές και τι μισθό παίρνουν και πως το παίρνουν (τους καταλαβαίνω και τους νοιώθω) αλλά να με συγχωρούν που είμαι ψυχρός στην απάντηση μου αλλά δεν φταίω εγώ αυτοί επέλεξαν την δουλειά αυτή (προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενικός και να σέβομαι τον συνομιλητή μου ακόμα και αν είναι ενοχλητικός) καθώς δουλεύουν και δικοί μου φίλοι σε τέτοιες εταιρείες.

 

Συμφωνώ και σε αυτό που λες για την ΑΠΠΔ και ότι αφορά τις κάμερες και έχεις απόλυτα δίκιο κατά ένα ποσοστό

 

(το γνωρίζω πάρα πολύ καλά το θέμα/πρόβλημα διαχείρισης του υλικού καταγραφής από κάμερες ασφαλείας) καθώς η πολυκατοικία (εξωτερικές/εσωτερικές) που μένω διαθέτει ενεργές κάμερες ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους κατόπιν αιτήματος των ιδιοκτητών που εγκρίθηκε στην Γ.Σ και έπρεπε να το εφαρμόσω ως διαχειριστής που είμαι (όποτε ανέλαβα να συζητήσω με τους υπεύθυνους της ΑΠΠΔ για αυτό το πράγμα που εγκαταστάθηκε εντός και εκτός της πολυκατοικίας για λόγους ασφαλείας και προστασίας της ιδιωτικής περιουσίας και ζωής ειδικά για το κομμάτι της διαχείρισης του υλικού καταγραφής (η λύση στην δική μας περίπτωση ήταν ότι αρμόδιες για την διαχείριση του υλικού καταγραφής από τις κάμερες θα είναι οι αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές εφόσον κριθεί αναγκαίο)

 

η οικογενειακή φίλη δικηγόρος που ανάφερα έχει και γνώσεις και εμπειρία στο επάγγελμα της σε ότι αφορά εμένα προσωπικά με έχει εκπροσωπήσει επάξια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι τώρα σε όλες τις υποθέσεις που χειρίστηκε είτε αφορούσαν τηλεπικοινωνιακό πάροχο (καθώς έχω μεγάλο παρελθόν με τέτοιου είδους αναξιόπιστες εταιρείες που έχουν κλείσει πλέον οι περισσότερες και μερικές αναμένονται να κλείσουν) είτε εταιρεία κατασκευής του προιόντος που είχα αγοράσει (να μην αναφέρω επωνυμίες φαντάζομαι τις γνωρίζετε) είτε κατάστημα που είχε αγοραστεί κάποιο προίον (να μην αναφέρω επωνυμίες φαντάζομαι τις γνωρίζετε) βέβαια αυτά τα πράγματα φαντάζονται δύσκολα για "κάποιους" ότι ένας απλός πολίτης-καταναλωτής-πελάτης μπορεί να τα βάλει με εταιρείες μικρές-μεγάλες και να τρέχει στα δικαστήρια (αυτό όμως το έχω αποδείξει ότι το καταφέρνω μια χαρά καθώς μέχρι τώρα έχω δικαιωθεί από τα δικαστήρια για όλες τις υποθέσεις που έτρεξα να διεκδικήσω το δίκιο μου ως πελάτης-καταναλωτής και εννοείτε ότι σέβεται την όποια απόφαση/εντολή ως πελάτης αλλά και φίλος.

 

Φυσικά και θα σας ενημερώσω για την όποια εξέλιξη

 

Προς το παρών είναι η αναμενόμενη εξέλιξη που αφορά τέτοιου είδους επώνυμες καταγγελίες

 

Παραλήφθηκε η καταγγελία σας με Αρ. πρωτ **** και ημερομηνία 15-01-2015

 

Η καταγγελία σας έλαβε αριθμό *** και κοινοποιήθηκε στην (στις) εταιρία (εταιρίες))

VODAFONE-PANAFON

 

Η προθεσμία για την απάντηση της καταγγελία σας είναι 16-02-2015

 

Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

 

Τίτλος Μη ζητηθείσα Επικοινωνία από το νούμερο 2142147200

Κατηγορία Καταγγελία / Προσφυγή

Αριθμός Πρωτοκόλλου *****/15-01-2015

Ημερομηνία Υποβολής 15-01-2015

 

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

για ευνόητους λόγους διαγράφτηκαν στοιχεία που δεν πρέπει να αναφερθούν δημοσίως.

 

έτσι έχω λάβει τις απαντήσεις από την ΕΕΤΤ και την ΑΠΠΔ ότι η επώνυμη μου καταγγελία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου και ανατέθηκε σε συγκεκριμένο υπάλληλο τους που χειρίζεται την υπόθεση

 

ότι έχουν ενημερώσει την εταιρεία (VODAFONE ή αλλιώς PANAFON) και τον συνεργάτη τους ότι τους έχω κάνει καταγγελία και περιμένουν την δική τους απάντηση

 

περιμένουν γραπτή απάντηση (έχουν λάβει τηλεφωνική/προφορική απάντηση ) από τις εταιρείες OTE , COSMOTE , WIND για επιβεβαίωση ότι έχω γραφτεί στο μητρώο του άρθρου 11 και ότι είναι ενεργή και σε ισχύ η εγγραφή μου σε αυτό καθώς έχουν λάβει μόνο επιβεβαίωση από την ΑΠΠΔ ότι είμαι εγγεγραμμένος στο μητρώο του άρθρου 13 της ΑΠΠΔ και η εγγραφή μου είναι ενεργή και σε ισχύ.

 

Ζητώ συγνώμη για ακόμα μια φορά για την μεγάλη απάντηση μου

Edited by Zer0c00L

Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια να κανω μια ερωτηση?Υπαρχει η δυνατοτητα φραγης ολων των εισερχομενων διαφημιστικων μηνυματων (με εχουν πρηξει).Δυστυχως στ μηνυμα δε φαινεται αριθμος αποστολης.Στην cosmote που επικοινωνησα μου ειπαν οτι δε γινεται μεσω δικτυου,ισως γινεται μεσω συσκευης ομως(εχω galaxy s i9000).
Link to comment
Share on other sites

Εάν φαίνεται όνομα ή γενικότερα κείμενο ως αποστολέας δεν υπάρχει κανένας πρακτικός τρόπος φραγής. Ο μόνος τρόπος είναι να μιλήσεις με την εταιρεία που σου στέλνει τα μηνύματα και να ζητήσεις να μη σου στέλνουν.
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει πάντως δυνατότητα ανανεωσης 5€ σε COSMOTE και χωρίς να πάς στον Γερμανό, μέσω MyCosmote και πληρωμή με πιστωτική κάρτα..
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει πάντως δυνατότητα ανανεωσης 5€ σε COSMOTE και χωρίς να πάς στον Γερμανό, μέσω MyCosmote και πληρωμή με πιστωτική κάρτα..

 

Ή χρεωστική. Είναι γνωστό πλέον νομίζω σε όσους θέλουν να βάζουν 5Ε.

Link to comment
Share on other sites

Χρονια τωρα με συνδεση λεω να βαλω τωρα μιας και τελειωνει το RED1.

Αυτο που θελω πιο πολυ ειναι λεπτα ομιλιας προς ολους και ιντερνετ(τουλαχιστον 1 gb).

Καταρχας απο συνδεση σε καρτα μπορω να κανω φορητοτητα αριθμου;Προτιμω να παω σε κοσμοτε λογω καλυτερου σηματος στις περιοχες που κινουμαι.

Μεταξυ Vodafone Cu,Cosmote What's up και κοσμοκαρτας(αν υπαρχει ακομα) τι μου προτεινετε;Επισης αν υπαρχει κατι καλυτερο μου το λετε αλλα πρωταρχικος παραγοντας ειναι το σημα.

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Link to comment
Share on other sites

Χρονια τωρα με συνδεση λεω να βαλω τωρα μιας και τελειωνει το RED1.

Αυτο που θελω πιο πολυ ειναι λεπτα ομιλιας προς ολους και ιντερνετ(τουλαχιστον 1 gb).

Καταρχας απο συνδεση σε καρτα μπορω να κανω φορητοτητα αριθμου;Προτιμω να παω σε κοσμοτε λογω καλυτερου σηματος στις περιοχες που κινουμαι.

Μεταξυ Vodafone Cu,Cosmote What's up και κοσμοκαρτας(αν υπαρχει ακομα) τι μου προτεινετε;Επισης αν υπαρχει κατι καλυτερο μου το λετε αλλα πρωταρχικος παραγοντας ειναι το σημα.

 

Αν είναι το σήμα πρωταρχικός παράγοντας, τότε θα πας κοσμοτε. Γίνεται φορητότητα και μέσα σε μια μέρα θα είσαι έτοιμος. Κοσμοκάρτα θα το κάνεις, έχει πακέτο 5Ε 500ΜΒ και 5Ε 200' προς όλους. Αν τελειώσουν μέσα στο μήνα τα ξαναβάζεις. Με λίγα λόγια, με 20Ε κάρτα μπορείς έχεις δυο ενεργοποιήσεις των 500ΜΒ και μία ενεργοποίηση του πακέτου με τα λεπτά και σου μένουν και 2,5Ε στην κάρτα για να στείλεις μερικά μηνύματα αν χρειάζεσαι. Αν χρειαστείς και δεύτερη ενεργοποίηση των 200', θα βάλεις άλλα 5Ε όταν τελειώσουν.

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω το cu εχει καλυτερα πακετα και καλα μπονους σε καθε ανανεωση για ιντερνετ που ι cosmote δεν εχει.

Επισης με εγγραφη στο siteτου cu τα πακετα ειναι λιγο διαφορετικα , δινουν λιγο παραπανω χρονο προς ολους.

Link to comment
Share on other sites

χμ...προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα πχ που σου τα στέλνει. εμένα για παράδειγμα μου έστελναν διαφημιστικά μηνύματα από ένα ινστιτούτο ομορφιάς στην Αθήνα που ποτέ δεν είχα πάει, αφού μένω Κρήτη, τους πήρα τηλ να μην μου ξαναστείλουν και το το έκαναν!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Κ εγώ τώρα τελευταία παρατηρώ πτώση όσο αφορα το mobile internet, ενώ πάλιοτερα το H+ ήταν σχεδόν μόνιμο στην Πάτρα, πλέον πιάνει που και που
Android uber alles
Link to comment
Share on other sites

Αποφάσισα να φυγω απο cosmote και να παω wind, συμφωνησα τηλεφωνικα με wind και με πηραν απο την cosmote να μου κανουν αντιπροταση για να μην φυγω και τελικα συμφωνησα. Η προταση ηταν 15,85 για το 65 plus μου ειπε η τηλεφωνητρια θα ηχογραφησω την κληση και θα κανουμε την ανανεωση . Λεω οκ ποσο θα πληρωνω τελικο ποσο στο λογαριασμο μου λεει 15,85, το 65 plus? ναι λεει , εδωσα αφμ τηλεφωνα ταυτοτητες ολα. Περναει λιγη ωρα και μου ερχεται μυνημα καλωσηλθατε στο 35 plus... Παιρνω ξανα και τους λεω τι εγινε ναι μου λεει εγινε ενα λαθος, θα σας παρει η κοπελα να ξαναηχογραφησετε(!). Περιμενα ολη μερα τιποτα , πηγα στο Γερμανο να δω τι συμβολαιο εχω και βλεπω για 18 μηνες στο 35 plus.... Τι μου προτεινετε να κανω?
Link to comment
Share on other sites

Αποφάσισα να φυγω απο cosmote και να παω wind, συμφωνησα τηλεφωνικα με wind και με πηραν απο την cosmote να μου κανουν αντιπροταση για να μην φυγω και τελικα συμφωνησα. Η προταση ηταν 15,85 για το 65 plus μου ειπε η τηλεφωνητρια θα ηχογραφησω την κληση και θα κανουμε την ανανεωση . Λεω οκ ποσο θα πληρωνω τελικο ποσο στο λογαριασμο μου λεει 15,85, το 65 plus? ναι λεει , εδωσα αφμ τηλεφωνα ταυτοτητες ολα. Περναει λιγη ωρα και μου ερχεται μυνημα καλωσηλθατε στο 35 plus... Παιρνω ξανα και τους λεω τι εγινε ναι μου λεει εγινε ενα λαθος, θα σας παρει η κοπελα να ξαναηχογραφησετε(!). Περιμενα ολη μερα τιποτα , πηγα στο Γερμανο να δω τι συμβολαιο εχω και βλεπω για 18 μηνες στο 35 plus.... Τι μου προτεινετε να κανω?

 

Τηλεφώνημα για διακοπή συμβολαίου. Εφόσον το διακόπτεις τόσο άμεσα, δεν θα πληρώσεις τίποτα. Δεν ξέρω νομικά τι μπορείς να κάνεις και πόσο θα σου στοιχίσει η όλη διαδικασία. Εγώ προτείνω να κάνεις άμεσα διακοπή και όταν σε ρωτήσουν γιατί, θα τους εξηγήσεις όλο αυτό.

Link to comment
Share on other sites

ονομα θυμασαι; και ποτε εγινε η κληση;

ετσι θα μπορεσουν να βρουν την συνομιλια στο αρχειο. αν ειναι οκ και μπορουν, θα σε δωσουν αυτο που σε ειπαν.

αλλιως μενεις στο 35 ή διακοπτις το συμβολαιο.

Link to comment
Share on other sites

δεν μου επιτρεπουν μιλησα με μια υπευθυνη , λεει εγινε λαθος γιατι αρχικα ειχα συμφωνησει το 35 plus αλλα μετα συνομιλησα με αλλη τηλεφωνητρια και περασε το 65, αν θελω το 65αρι μονο με 29 ευρω. Στο μεταξύ εχω φιλο που πληρωνει 25 ευρω το 65αρι. Κατι μου λεει ειναι οτι κατσει στο καθενα. Τους ειπα αντε γεια με διωξατε μια και καλη απο την cosmote
Link to comment
Share on other sites

δεν μου επιτρεπουν μιλησα με μια υπευθυνη , λεει εγινε λαθος γιατι αρχικα ειχα συμφωνησει το 35 plus αλλα μετα συνομιλησα με αλλη τηλεφωνητρια και περασε το 65, αν θελω το 65αρι μονο με 29 ευρω. Στο μεταξύ εχω φιλο που πληρωνει 25 ευρω το 65αρι. Κατι μου λεει ειναι οτι κατσει στο καθενα. Τους ειπα αντε γεια με διωξατε μια και καλη απο την cosmote

 

Έτσι έχει λογική γιατί 15Ε το 65αρι δεν έπαιζε να σου το έδιναν. Δεν υπάρχει πλέον αυτή η τιμή. Και 29Ε που σου είπαν, είναι καλά. Η τιμή που παίζει τώρα το 65αρι είναι 36-37Ε.

Link to comment
Share on other sites

Η κοσμοτε εχει καλυτερο σημα εκει που κυκλοφορω αλλα μολις ανακαλυψα ενα ωραιο πακετο στο cu με online ανανεωση μεσω χρεωστικης καρτας που με 7 ευρω εχω 500+250 mb internet και περιπου 300' ομιλιας προς ολους και ψηθηκα ασχημα...

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

έχω ένα dual sim κινητό(motorola moto g 2014), εδώ και λίγες μέρες. Στην sim1 έχω ένα what's up και στην sim2 ένα συμβόλαιο cosmote(το οποίο βέβαια σε λίγες μέρες θα γίνει καρτοκινητό cosmote).

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ

Όταν έβαλα στο νέο μου κινητό τις 2 sim οι ρυθμίσεις που είχε στις ρυθμίσεις/κλήσεις/προωθήσεις ήταν:

 

sim1(what's up)

απενεργοποιημένο για όταν είναι εκτός σύνδεσης(όταν το καλούν κάνει μπιπ μπιπ και κλείνει, δεν πάει στον τηλεφωνητή, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

απενεργοποιημένο για όταν δεν απαντώ(όταν το καλούν κάνει μπιπ μπιπ και κλείνει, δεν πάει στον τηλεφωνητή, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ όταν μιλάω στην άλλη κάρτα(όταν το καλούν δεν πάει στον τηλεφωνητή, ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

 

sim2(συμβόλαιο που θα γίνει σε λίγες μέρες καρτοκινητό)

προώθηση στο +3697507χχχχχχχ για όταν είναι εκτός σύνδεσης(όταν το καλούν πηγαίνει στον τηλεφωνητή, ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

προώθηση στο +3697507χχχχχχχ για όταν δεν απαντώ(όταν το καλούν πηγαίνει στον τηλεφωνητή, ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

προώθηση στο +3697507χχχχχχχ όταν μιλάω στην άλλη κάρτα(όταν το καλούν πηγαίνει στον τηλεφωνητή, ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

 

 

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ

Αρχικά δεν θέλω τον τηλεφωνητή σε κανένα από τα 2 νούμερα.

(Στο what's up νομίζω δεν είναι ενεργοποιημένος. Στο άλλο όμως είναι από default ενεργοποιημένος.)

 

Θέλω και για τις 2 sim:

Όταν είναι εκτός σύνδεσης και καλούν να μην πηγαίνει στον τηλεφωνητή και να ειδοποιούμαι με sms για την κλήση

Όταν δεν απαντώ να μην πηγαίνει στον τηλεφωνητή(στην sim1 είναι ok αυτό)

Όταν μιλάω στην άλλη κάρτα και καλούν να μην πηγαίνει στον τηλεφωνητή και να ειδοποιούμαι με sms για την κλήση(και στις 2 sim είναι ok αυτό)

 

Αυτά που δοκίμασα να κάνω, αλλά δεν έχουν το επιθυμητό/σωστό αποτέλεσμα είναι:

 

sim1(what's up)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ για όταν είναι εκτός σύνδεσης(όταν το καλούν λέει ότι το νούμερο προώθησης είναι λάθος, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

απενεργοποιημένο για όταν δεν απαντώ(όταν το καλούν κάνει μπιπ μπιπ και κλείνει, δεν πάει στον τηλεφωνητή, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ όταν μιλάω στην άλλη κάρτα(όταν το καλούν δεν πάει στον τηλεφωνητή, ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

 

sim2(συμβόλαιο που θα γίνει σε λίγες μέρες καρτοκινητό)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ για όταν είναι εκτός σύνδεσης(όταν το καλούν λέει ότι το νούμερο προώθησης είναι λάθος, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ για όταν δεν απαντώ(όταν το καλούν λέει ότι το νούμερο προώθησης είναι λάθος, δεν ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

προώθηση στο +3697547χχχχχχχ όταν μιλάω στην άλλη κάρτα(όταν το καλούν δεν πηγαίνει στον τηλεφωνητή και ειδοποιούμαι με sms για την κλήση)

 

υγ. για την sim2(συμβόλαιο που σε λίγες μέρες θα γίνει καρτοκινητό), πήγα από τις ρυθμίσεις/κλήσεις/προωθήσεις να απενεργοποιήσω τις 2 πρώτες περιπτώσεις και μου έβγαλε μήνυμα ότι η εταιρία μου δεν μπορεί να κάνει αυτή τη λειτουργία. Πιθανολογώ επειδή ο τηλεφωνητής είναι από default ενεργοποιημένος.

 

 

Καμιά ιδέα;

Join The Life
Link to comment
Share on other sites

Η κοσμοτε εχει καλυτερο σημα εκει που κυκλοφορω αλλα μολις ανακαλυψα ενα ωραιο πακετο στο cu με online ανανεωση μεσω χρεωστικης καρτας που με 7 ευρω εχω 500+250 mb internet και περιπου 300' ομιλιας προς ολους και ψηθηκα ασχημα...

 

Toτε και 500GB να σου εδινε το cu αν στις περιοχες που βρισκεσαι και το χρειαζεσαι δεν εχει το σημα που εχει η cosmote δεν εχεις και αλλη επιλογη.Νομιζω οτι ολοι μας διαλεγουμε με πρωτο κριτηριο το σημα στις περιοχες που ειμαστε κυριως... (σπιτι δουλεια κτλ)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...