Guest margarita12 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Άσχημα τα νέα.. Έχω και γω μια κάρτα μόνο για να δέχομαι κλήσεις (όχι συχνά ευτυχώς) και την ανανεώνω με 5 ευρώ συνήθως ετησίως. Είναι προφανές ότι προσπαθούν να οδηγήσουν τους καταναλωτές στα συμβόλαια. Όταν όμως δυσαρεστείς τους πελάτες συνήθως γυρίζει μπούμερανγκ. Αν ειναι να στρεψεις τον κοσμο στα συμβολαια πρεπει να τα κανεις ελκυστικα! Οταν με 20 ευρω εχεις 1500 σε COSMOTE και μονο 30 λεπτα σε ολους και με 25 1500 και μονο 50 λεπτα,τα θεωρω ακριβα γιατι τα λεπτα σε ολους ειναι λιγα και θα τα υπερβαινεις με συνεπεια φουσκωμενο λογαριασμο... καρτα και οσο αντεξουμε.... "Sympathy for cardholders" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Άσχημα τα νέα.. Έχω και γω μια κάρτα μόνο για να δέχομαι κλήσεις (όχι συχνά ευτυχώς) και την ανανεώνω με 5 ευρώ συνήθως ετησίως. Έχεις δίκιο.... εσένα σε καταστρέψανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Άσχημα τα νέα.. Έχω και γω μια κάρτα μόνο για να δέχομαι κλήσεις (όχι συχνά ευτυχώς) και την ανανεώνω με 5 ευρώ συνήθως ετησίως. Είναι προφανές ότι προσπαθούν να οδηγήσουν τους καταναλωτές στα συμβόλαια. Όταν όμως δυσαρεστείς τους πελάτες συνήθως γυρίζει μπούμερανγκ. Και τώρα 5 ευρώ θα βάζεις αλλά όχι από περίπτερο. Γερμανός και είσαι μέσα φίλε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Έχεις δίκιο.... εσένα σε καταστρέψανε... Χαχα μάλλον πλάκα θα μου κάνεις γιατί το να δώσω 5 αντί για 10 ευρώ το χρόνο δεν αλλάζει και τίποτα:lol:. 'Έχω και συμβόλαιο και αν τα βάλεις κάτω με συμφέρει περισσότερο από την κάρτα γιατί επειδή είναι πολύ παλιό έχω εξασφαλίσει καλή έκπτωση αναλογικά με το τι περιλαμβάνει. Από εκεί και πέρα όμως είναι νόμος της αγοράς: ότι πουλάει δεν το αλλάζεις-καταργείς, γι' αυτό λέω ότι μπορεί να τους γυρίσει μπουμερανγκ. Η 5αρα κάρτα προτιμάται κυρίως από τις μικρές ηλικίες. Όσο για τα μπόνους που τώρα προσφέρονται με την 10αρα θα δείτε ότι όταν φύγει εντελώς από την αγορά η 5άρα θα εκλείψουν και αυτά ;) Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παντως απ' οτι βλεπω μέσω το mycosmote που εχω περασει και το what's up μαζι με την σύνδεση, στο directory του what's up μπορεις να κανεις ανανέωση 5 ευρω με πιστωτική (ή χρεωστικη φαντάζομαι), αλλα και μεσω του winbank που έχω βλεπω οτι ανανεωση cosmote εχει και για 5ευρω ποσο. Οποτε υπαρχουν λύσεις και μαλιστα ανεξοδα και απο το σπιτι η απο το κιν (mobile banking) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Όλα για τις τράπεζες λέω εγώ... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Όλα για τις τράπεζες λέω εγώ... Μην κλεισουν και χασουν τα λεφτα τους οι εχοντες κ κατεχοντες... "Sympathy for cardholders" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Άσχημα τα νέα.. Έχω και γω μια κάρτα μόνο για να δέχομαι κλήσεις (όχι συχνά ευτυχώς) και την ανανεώνω με 5 ευρώ συνήθως ετησίως. Είναι προφανές ότι προσπαθούν να οδηγήσουν τους καταναλωτές στα συμβόλαια. Όταν όμως δυσαρεστείς τους πελάτες συνήθως γυρίζει μπούμερανγκ. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχω 2 cosmoκαρτες κι ένα whats up. Παλιά ανανέωνα με 5 Ευρώ για ένα χρόνο. Το έκαναν μια ανανέωση ανά εξάμηνο και τώρα καταργούν τις πεντάρες κάρτες. Άρα εγώ θέλω 20 Ευρώ το χρόνο για κάθε κάρτα άρα 60 το χρόνο για τις τρεις. Είναι αυτονόητο ότι θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να αφήσω τις 2 να λήξουν. Επίσης όταν έψαχνα να βρω πακέτο που να μου ταιριάζει φορτώθηκα με κάρτες της wind οι οποίες κατέληξαν με υπόλοιπο κάτω των 5 Ευρώ και δε μπορούσα να αγοράσω πακέτο. Δεν τις ανανέωσα κι έχασα τα χρήματα. Στη VODA έχω μια κάρτα για να δέχομαι κλήσεις, έληξε το εξάμηνο δεν είχε λεφτά μέσα και δεν έβαλα. Τα Χριστούγεννα θα ξαναβάλω. Δηλ. αν δεν είχα το άγχος να χάσω τα χρήματα θα έβαζα. Τώρα θα βλέπουν 5 Ευρώ το χρόνο ή και καθόλου, θα τις αφήσω να λήξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Απλα ειναι ευκολια αν εισαι υπολογιστη κ θες να στειλεις στην κοπελα σου η σε κανα φιλο κατι να μη χρεωθεις! Δεν το πηρα προσωπικα το τζαμπατζης, απλα σου λεω πως ειχε! Αυτό είναι φίλε η ευκολία. Εγώ δε γράφω ποτέ από το κινητό γιατί με κουράζει. Άντε να στείλω 2-3 μηνύματα το μήνα κι αυτά από το portal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχω 2 cosmoκαρτες κι ένα whats up. Παλιά ανανέωνα με 5 Ευρώ για ένα χρόνο. Το έκαναν μια ανανέωση ανά εξάμηνο και τώρα καταργούν τις πεντάρες κάρτες. Άρα εγώ θέλω 20 Ευρώ το χρόνο για κάθε κάρτα άρα 60 το χρόνο για τις τρεις. Είναι αυτονόητο ότι θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να αφήσω τις 2 να λήξουν. Επίσης όταν έψαχνα να βρω πακέτο που να μου ταιριάζει φορτώθηκα με κάρτες της wind οι οποίες κατέληξαν με υπόλοιπο κάτω των 5 Ευρώ και δε μπορούσα να αγοράσω πακέτο. Δεν τις ανανέωσα κι έχασα τα χρήματα. Στη VODA έχω μια κάρτα για να δέχομαι κλήσεις, έληξε το εξάμηνο δεν είχε λεφτά μέσα και δεν έβαλα. Τα Χριστούγεννα θα ξαναβάλω. Δηλ. αν δεν είχα το άγχος να χάσω τα χρήματα θα έβαζα. Τώρα θα βλέπουν 5 Ευρώ το χρόνο ή και καθόλου, θα τις αφήσω να λήξουν. Μα όπως τα λες σου είναι άχρηστα τόσα νούμερα,τι τα θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχω 2 cosmoκαρτες κι ένα whats up. Παλιά ανανέωνα με 5 Ευρώ για ένα χρόνο. Το έκαναν μια ανανέωση ανά εξάμηνο και τώρα καταργούν τις πεντάρες κάρτες. Άρα εγώ θέλω 20 Ευρώ το χρόνο για κάθε κάρτα άρα 60 το χρόνο για τις τρεις. Είναι αυτονόητο ότι θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να αφήσω τις 2 να λήξουν. Επίσης όταν έψαχνα να βρω πακέτο που να μου ταιριάζει φορτώθηκα με κάρτες της wind οι οποίες κατέληξαν με υπόλοιπο κάτω των 5 Ευρώ και δε μπορούσα να αγοράσω πακέτο. Δεν τις ανανέωσα κι έχασα τα χρήματα. Στη VODA έχω μια κάρτα για να δέχομαι κλήσεις, έληξε το εξάμηνο δεν είχε λεφτά μέσα και δεν έβαλα. Τα Χριστούγεννα θα ξαναβάλω. Δηλ. αν δεν είχα το άγχος να χάσω τα χρήματα θα έβαζα. Τώρα θα βλέπουν 5 Ευρώ το χρόνο ή και καθόλου, θα τις αφήσω να λήξουν. Πότε το έκαναν ανανέωση ανά εξάμηνο:blink: ; Έχω χάσει επεισόδια...:confused: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Στα ενημερωτικα μηνυματα που ερχονται απο την Cosmote δεν εμφανιζεται ο αριθμος απο τον οποιον προερχονται, παρα μονο το ονομα της "Cosmote". Γνωριζει κανεις το νουμερο που θα πρεπει να υπαρχει σαν αποστολεας? το χρειαζομαι για να project σε μια συσκευη και δεν μπορω να βρω καποια αλλη λυση... εχω δοκιμασει το 1314 και το 1330 αλλα δεν λειτουργησαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Πότε το έκαναν ανανέωση ανά εξάμηνο:blink: ; Έχω χάσει επεισόδια...:confused: Όχι ακριβώς... Δεν λήγει ο αριθμός στο 6μηνο αν δεν ανανεώσεις. Ο αριθμός λήγει στο 12μηνο (δεν άλλαξε). Αυτό που άλλαξε είναι ότι στο 6μηνο χάνεται το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας αν δεν κάνεις άλλη ανανέωση ως τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εν τέλει καταργήθηκαν οι κάρτες των 5ε ακόμα και από τα μηχανήματα που υπάρχουν στα περίπτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εν τέλει καταργήθηκαν οι κάρτες των 5ε ακόμα και από τα μηχανήματα που υπάρχουν στα περίπτερα; Τωωωωωωρα.... Από την αρχή του μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εμένα περιπτεράς που ρώτησα μου είπε ότι τα μηχανάκια πλέον δε βγάζουν 5άρες. Μόνο αν βρεις αυτές που είναι σε ζελατίνα. Κάποιοι έχουν ακόμα στοκ από τέτοιες κάρτες, αλλά κι αυτές κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εμένα περιπτεράς που ρώτησα μου είπε ότι τα μηχανάκια πλέον δε βγάζουν 5άρες. Μόνο αν βρεις αυτές που είναι σε ζελατίνα. Κάποιοι έχουν ακόμα στοκ από τέτοιες κάρτες, αλλά κι αυτές κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Τελειωσαν,τωρα μονο στο γερμανο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Τελικώς γνωρίζουμε αν η cosmote υποστηρίζει το fast dormancy? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Τελειωσαν,τωρα μονο στο γερμανο... Γερμανο και cosmote corners να υποθεσω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
congato Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλημέρα σας!! ελπίζω το θέμα να ανήκει όντως σε αυτήν την κατηγορία, γιατί έψαξα πολύ μέχρι να αποφασίσω! λοιπόν, έχω αγοράσει το tablet της Samsung galaxy note pro 12.2 LTE..και επειδή είμαι αρχάρια στο θέμα αυτό..θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να βάλω internet στο tablet.. Άλλοι μου λένε με την κάρτα του κινητού..άλλοι ότι πρέπει να πάρω άλλη κάρτα..άλλοι ότι θα γίνει με πρόγραμμα της whats up (πχ 500 MB με 5ευρω) κλπ. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 θεωρώ ότι αανφέρεσαι στην cosmote για να ανοίξεις το θέμα εδώ. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι . Και με whats up μπορεις και με cosmokarta αλλά εγώ από την εμπειρία μου σου συνιστώ FROG Το FROG δίνει δωρεάν 500 ΜΒ με την πρώτη ανανέωση των 10 ευρώ κάθε μήνα. Άρα σε συμφέρει σε σχέση με άλλα προϊόντα . Στην συνέχεια αγοράζεις 500 ΜΒ με 5 ευρώ. Να υπενθυμίσω ότι σε όλες τις κάρτες cosmote μετά τον δωρεάν χρόνο η χρέωση είναι 1 ευρώ το ΜΒ ενώ η υπηρεσία daily internet ( 1 ευρώ την ημέρα) ενεργοποιείται μόνο μετά την παρέλευση 30 ημερών από την κάθε ενεργοποίηση ( ακόμα και του δώρου ) Επιπλέον με την ειδική κάρτα Internet on the go prepaid ( προπληρωμένο καρτοinternet ) έχεις 5 ευρώ 1 ημέρα 1GB 10 ευρώ 5 ημέρες 2GB 18 ευρώ 15 ημέρες 3GB 30 ευρώ 30 ημέρες 5GB Εδώ το πλεονέκτημα είναι ότι γεμίζεις την κάρτα με μεταφορά από συμβόλαιο πέρνωντας 50 % δώρο Στέλνεις δηλαδή από το συμβόλαιο σου 15 ευρώ και γίνονται 22,5 Μπορεί και να σε συμφέρει . Ανάλογα τις ανάγκες σου διαλέγεις ότι σε συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
congato Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Σχετικά με το Internet ON the go.. ΤΙ με. Συμφέρει πιο πολύ; θα ήθελα να έχω ένα ικανοποητικο πρόγραμμα ώστε να με φτάνει για ένα μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ακριβώς . Όλα τα προγράμματα για ένα μήνα φτάνουν . Το πόσα ΜΒ χρειάζεσαι μόνο εσύ το ξέρεις . Εγώ δεν έχω μαντικές ικανότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Το κινητό του πατέρα μου, ένα παλιό SonyEricsson J120i http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_j120-1843.php χτες μετά από ένα πέσιμο όπου άνοιξαν καπάκια, βγήκαν μπαταρίες κλπ, όταν το ξανάνοιξε έδειχνε πως είναι συνδεδεμένο με σκοπιανό δίκτυο (T-Mobile MK), ενώ ο πατέρας μου έχει cosmokarta. Μπήκα στις ρυθμίσεις, απενεργοποίησα την αυτόματη αναζήτηση δικτύου και επέλεξα χειροκίνητα cosmote, αλλά αυτό επιμένει να δείχνει T-Mobile MK. Το θέμα πρέπει να είναι καθαρά "εμφάνισης", γιατί έβγαλα την sim και την έβαλα σε ένα άλλο κινητό, δείχνει κανονικά cosmote, ενώ έκανα και μια δοκιμή κάνοντας μια κλήση σε άλλο κινητό (ο πατέρας μου είχε προλάβει εκείνη την προσφορά με 300' λεπτά δωρεάν προς όλους με κάθε ανανέωση 10 ευρώ) και όντως είδα ότι δεν τον χρέωσε. Αλλά όπως και να το κάνεις, είναι σπαστικό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Σκέφτηκα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σε αυτήν την περίπτωση κινδυνεύουν μήπως οι επαφές που έχει μέσα στο τηλέφωνο (όχι στην sim); Γιατί είναι και τόσο παλιό το τηλέφωνο, που από όσο είχα ψάξει στο παρελθόν, δεν γίνεται να τις μεταφέρω στο PC για παν ενδεχόμενο. Έβγαλα και την μπαταρία για κάποια λεπτά, δεν άλλαξε κάτι. Το μόνο που σκέφτηκα αν δεν βρω άκρη, είναι να το αφήσω ολόκληρο το βράδυ χωρίς μπαταρία και χωρίς sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Παίρνει καλώδιο usb http://gomadic.us/imgs-prod/usb/sony-ericsson-j120i-straight-power-hot-sync-charge-charger-usb-cable.jpg Το παραγγέλνεις από κάνα ebay, και κάνεις μεταφορά επαφών υποθέτω. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Sony+Ericsson+J120i+%CF%88%CE%B1%CE%B2%CE%BB%CE%B5&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XSony+Ericsson+J120i+cabl.TRS0&_nkw=Sony+Ericsson+J120i+cable&_sacat=0 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts