XF_66 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 να στο "τρώει" η WU μέρα παρά μέρα; Κάποια εφαρμογή ίσως; Καταγεγραμμένες κλήσεις ή μηνύματα, που να γίνανε έστω και κατά λάθος , δεν υπάρχουν. Πήρα και την κοσμοτέ και μου είπαν πως αυτοί δεν βρίσκουν τίποτα και να πάω σε ένα κατάστημα και να ζητήσω αναλυτική κατάσταση των τελευταίων ημερών , να δούμε τι μας τρώει τα ευρά. Αλλά μέχρι να έρθει η κατάσταση ,τα ευρά που υπάρχουν θα κάνουν φτερά. Καμιά ιδέα; Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εδω και 10μερες...καθε μερα ομως...με παιρνουν τηλεφωνο απο το νουμερο αυτο: 2130280591, το οποιο τις πρωτες φορες που το σηκωνα ειχε ηχογραφημενο μηνυμα και επειδη ακουσα οτι αυτα ειναι απατες και σε χρωνουν απο τοτε δεν το σηκωνω.:blink: Γνωριζει καποιος κατι για αυτο? Επισης με πηραν και απο το 697131, ...χωρις προθεμα ή κατι αλλο. Αυτο εβγαλε η αναγνωριση!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Κάποιο τηλεφωνικό κέντρο εταιρείας ήταν... Μην αγχώνεστε βρε παιδιά και μην κάνετε θεωρίες συνωμοσίας... :P Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εδω και 10μερες...καθε μερα ομως...με παιρνουν τηλεφωνο απο το νουμερο αυτο: 2130280591, το οποιο τις πρωτες φορες που το σηκωνα ειχε ηχογραφημενο μηνυμα και επειδη ακουσα οτι αυτα ειναι απατες και σε χρωνουν απο τοτε δεν το σηκωνω.:blink: Γνωριζει καποιος κατι για αυτο? Επισης με πηραν και απο το 697131, ...χωρις προθεμα ή κατι αλλο. Αυτο εβγαλε η αναγνωριση!!! 697131 Ειναι απο την cosmote σιγουρα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και μένα με πήρανε μόλις τώρα. Πήρε κανένας τηλ για να δει τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια για μια φίλη. Δέχθηκε το καλοκαίρι μια αναπάντητη στο κινητό της απο νούμερο εξωτερικού. Κάλεσε -δυστυχώς- πίσω και απο τότε έχει πολλά προβλήματα. Τις ήρθε ο λογαριασμός (cosmote) μια φορά 150€ και τα πλήρωσε. Ζήτησε ανάλυση και φαινόταν χρήση 3 και 4 τα ξημερώματα και συνεχόμενη κιόλας ανα δευετερόλεπτο. Απο τότε κάθε μήνα ενώ της είπαν να κάνει format το κινητό της -Iphone 5- και το έκανε της έρχεται 40-50 ευρώ παραπάνω απο internet που δεν χρησιμοποιεί. Έκλεισε όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα απο τις ρυθμίσεις και πάλι ο τελευταίος λογαριασμός της ήρθε παραπάνω 30 ευρώ. Σήμερα μου έδειξε το εξής. Με κλειστά τα δεδομένα και όλες τις εφαρμογές είχε 3.6MB χρήση. Ανοίγει τα δεδομένα για ούτε 2 λεπτά, τα κλείνει και φάνηκε αμέσως στην χρήση 4 MB. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; :confused: Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Τρεις ερωτησεις. (1) Ειναι το κινητο Jailbroken (2) Οταν το εκανε format μετα εκανε και restore; (3) Εχει μονο μια sim ή εχει κανενα πακετο με 2 sim στο ιδιο νουμερο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Τρεις ερωτησεις. (1) Ειναι το κινητο Jailbroken (2) Οταν το εκανε format μετα εκανε και restore; (3) Εχει μονο μια sim ή εχει κανενα πακετο με 2 sim στο ιδιο νουμερο; 1. Δεν ειναι jailbroken 2. δεν ξέρει ακριβώς. Το πήγε σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τους ζήτησε format. Μου είπε οτι της έκαναν αναβαθμιση και διέγραψαν και όλες τις εφαρμογές. 3. Έχει μια sim Ευχαριστώ! Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 1. Δεν ειναι jailbroken 2. δεν ξέρει ακριβώς. Το πήγε σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τους ζήτησε format. Μου είπε οτι της έκαναν αναβαθμιση και διέγραψαν και όλες τις εφαρμογές. 3. Έχει μια sim Ευχαριστώ! Πρωτα απο ολα για να αποφυγει τις χρεωσεις επειδη καταλαβαινω οτι δεν ξερει καλο ειναι για τωρα να εχει κλειστα τα δεδομενα και να μπαινει μονο απο wifi. Αυτο με τον Γερμανο δεν ξερω ακριβως τι εκαναν γιατι μπορει να μην εκαναν format οπως μου τα λες. Αυτο που θα εκανα εγω ειναι να κατεβαζα μια εφαρμογη που μετραει ποιες εφαρμογες μπαινουν στο internet και ποσο καταναλωνουν ή αν θες κατι πιο απλο θα πηγαινα σπιτι μου θα το συνεδεα στο itunes και θα το εκανα as new δηλαδη οπως το αγορασε και αν ηταν καποια επιλογη ή καποιο προγραμα θα ειχε φυγει. Δεν θα το εκανα μετα restore ομως. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πρωτα απο ολα για να αποφυγει τις χρεωσεις επειδη καταλαβαινω οτι δεν ξερει καλο ειναι για τωρα να εχει κλειστα τα δεδομενα και να μπαινει μονο απο wifi. Αυτο με τον Γερμανο δεν ξερω ακριβως τι εκαναν γιατι μπορει να μην εκαναν format οπως μου τα λες. Αυτο που θα εκανα εγω ειναι να κατεβαζα μια εφαρμογη που μετραει ποιες εφαρμογες μπαινουν στο internet και ποσο καταναλωνουν ή αν θες κατι πιο απλο θα πηγαινα σπιτι μου θα το συνεδεα στο itunes και θα το εκανα as new δηλαδη οπως το αγορασε και αν ηταν καποια επιλογη ή καποιο προγραμα θα ειχε φυγει. Δεν θα το εκανα μετα restore ομως. Τα έχει συνέχεια κλειστά τα δεδομένα...γιατί μετά τον αυξημένο λογαριασμό τρόμαξε... Στο Γερμανο η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχουν κάνει... Δηλαδή το as new...είναι το πιο ασφαλές λές..; Επίσης μήπως να κανει και μια αλλαγή sim; ή δεν βοηθάει σε κάτι; Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Δηλαδή το as new...είναι το πιο ασφαλές λές..; Επίσης μήπως να κανει και μια αλλαγή sim; ή δεν βοηθάει σε κάτι; To as new ειναι αυτο που λες εσυ format. Σβηνει τα ΠΑΝΤΑ απο το κινητο και επαναφερει τις ρυθμισεις του κινητου στις default. Οτι (software) αλλαγη ή πειραγμα και αν εχει κανει καποιος στο κινητο μετα απο αυτο διορθωνεται. Απλα δεν πρεπει να κανει restore το backup της μετα γιατι θα επαναφερει οτι προβλημα υπαρχει. Οχι δεν υπαρχει λογος να αλλαξει sim. Οριστε και ενα link για το πως να το κανεις: http://support.apple.com/kb/HT1414 Edited March 17, 2014 by trod Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 http://www.whocallsme.gr/el/master/lookup/2117807478 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 To as new ειναι αυτο που λες εσυ format. Σβηνει τα ΠΑΝΤΑ απο το κινητο και επαναφερει τις ρυθμισεις του κινητου στις default. Οτι (software) αλλαγη ή πειραγμα και αν εχει κανει καποιος στο κινητο μετα απο αυτο διορθωνεται. Απλα δεν πρεπει να κανει restore το backup της μετα γιατι θα επαναφερει οτι προβλημα υπαρχει. Οχι δεν υπαρχει λογος να αλλαξει sim. Οριστε και ενα link για το πως να το κανεις: http://support.apple.com/kb/HT1414 Ευχαριστώ πολύ!!! Της το είπα ήδη και θα το κάνει όπως μας το λές...για να δούμε :) Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!! Της το είπα ήδη και θα το κάνει όπως μας το λές...για να δούμε :) Ελπιζω να λυθει το προβλημα και να της σταματησουν οι υπερογκες χρεωσεις. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ελπιζω να λυθει το προβλημα και να της σταματησουν οι υπερογκες χρεωσεις. ελπίζω κι εγώ γιατί έχει iphone 5 και το χρησιμοποιεί μόνο για κλήσεις πλέον έχει φοβηθεί το μάτι της. Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 ναι το 697131 ειναι cosmote.για το αλλο νουμερο αγνωστο.απο περιεργεια εκανα αντιστροφη αναζητηση και δεν εβγαλε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 ok ευχαριστω. εστειλα μηνυμα στην cosmote να μου πει ποιος ειναι και αν χρεωνομαι. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Δεν χρεώνεσαι ποτέ από εισερχόμενη κλήση όταν είσαι στην Ελλάδα. Κάθε σχετική πληροφόρηση είναι μούφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ο τετραψήφιος είναι ο αριθμός 5000 και στέλνεις τις λέξεις Ε ή OPEN σε μήνυμα. Για περισσότερες λεπτομέριες, στο site που αναφέρθηκε... να αναστησω αυτο το νεο τοπικ :p ισχυει το 5000 γιατι δεν φευγει το μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 0,37Ε κοστίζει 1' ελάχιστης κλήσης. Μήπως κάνεις αναπάντητες σε κάποιο αριθμό και το απαντάει; Και τηλεφωνητής να βγει πάλι θα χρεωθείς 0,37Ε ακόμη και για 1 δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν νομίζω να βρεις άκρη από την ανάλυση κλήσεων. Θα είναι τόσες πολλές οι σελίδες και οι κλήσεις που δεν θα τις διαβάσεις καν. Θυμάμαι που είχα κάνει ίδιο αίτημα αλλά για άλλο λόγο. Όταν είδα τον όγκο του φακέλου και τις σελίδες, ούτε που μπήκα στον κόπο να τα διαβάσω. Καλύτερα κάτσε και σκέψου εσύ τι μπορεί να κάνεις και να χρεώνεσαι γιατί από μόνη της η κάρτα 100% δεν τρώγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Εμένα τις τελευταίες 5 περίπου μέρες μου έφαγε συνολικά 5 € , έχω ενεργοποιημένο πακέτο 500 MB και μόνο αυτό, δεν κάνω κλήσεις, το έχω μόνο για ιντερνετ, λοιπόν τους παίρνω τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα "συστήματά τους". Μήπως συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε 'σένα, τα δεδομένα τα έχεις ανοιχτά; Edited March 19, 2014 by giagkos Συμπλήρωση ερώτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κώστα μάλλον έχεις δίκιο και πρόκειται για τον τηλεφωνητή σε αναπάντητες που μου κάνει η σύντροφός μου (δικό της είναι WU για το οποίο είχαμε το θέμα), και γι'αυτό δεν βλέπαμε και καταγεγραμμένες κλήσεις προς τρίτους. Γιάγκο , το νετ είναι απενεργοποιημένο και εφαρμογές διαδικτυακές δεν έχει. Αν ξανασυμβεί χωρίς τηλεφωνητή θα ζητήσει αναλυτικό λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Σιγουρεύτηκα όταν είδα τα 38 σεντς! Τα οποία πλέον θα είναι 39 μετά τις αυξήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλά εσύ σιγουρεύτηκες,αυτοί απ'το 13838 και στο κατάστημα κοσμοτέ και σε Γερμανό που ρώτησα ούτε που τους πέρασε από το μυαλό να μου το επισημάνουν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εκτός του ότι θα έπρεπε να το δουν στο σύστημα ότι απάντησε τηλεφωνητής, θα έπρεπε να το σκεφτούν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να κοστίζει 0,37Ε εκτός από μια ελάχιστη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts