Vasileios Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Φυσικά το επιτρέπει διότι είναι μιά νόμιμη υπηρεσία στην οποία γράφτηκες , Όλες οι εταιρείες το επιτρέπουν Εσύ γράφτηκες εσύ και θα το σταματήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα . Έχουν τον τρόπο να αποδείξουν ότι γράφτηκες στην υπηρεσία. Δηλαδή πώς; Πώς φαίνεται ότι γράφτηκες εσύ και δεν σε έγραψε κακόβουλα κάποιος άλλος; Σου στέλνει κανένα επιβεβαιωτικό sms με κανένα κωδικό, που σου ζητάει μετά να βαλεις λόγου χάρη στο σάιτ, ώστε να αποφευχθεί κακόβουλη χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Όντως, θα έπρεπε να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση... Αν είναι έτσι, να μπω σε μερικές σελίδες και να βάλω 20-30 τηλέφωνα ατόμων που μου χρωστούν λεφτά, τουλάχιστον να τους να πάρουν αυτοί! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ακριβώς έτσι Επιπλέον τον κωδικό τον επιβεβαιώνει άλλη εταιρεία από αυτήν που τον βάζεις Μεσολαβούν δηλαδη δύο μάρτυρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ακριβώς έτσι Επιπλέον τον κωδικό τον επιβεβαιώνει άλλη εταιρεία από αυτήν που τον βάζεις Μεσολαβούν δηλαδη δύο μάρτυρες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5203713#post5203713 εδώ τώρα τι μπορεί να έπαιξε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Τώρα είδα το θέμα σου.Ευτυχώς εσύ και η οικογένεια σου είστε καλά. Αν είναι δυνατόν να παίζουν μερικοί με τις ψυχές των άλλων για λεφτά.Που έχουμε καταντήσει για λίγο χρήμα στην τσέπη μας. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 εδω αλλοι σκοτωνουν... τι να λεμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5203713#post5203713 εδώ τώρα τι μπορεί να έπαιξε; :confused: Συνήθως όσοι φωνάζουν στο τέλοςμ παραδέχονται ότι μόνοι τους γράφτηκαν στην υπηρεσια , νομίζωντας ότι θα κερδίσουν ένα Iphone , 800 ερώ σε super market , από τάχα μου έρευνα αγοράς , και διάφορα άλλα . Απλά ποτέ δεν δάβασαν τα χοντρά γράμματα ( γιατί δεν είναι πλέον ψιλά) Στην πράξη : κανείς δεν έχει πάει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο για 28 ευρώ ακόμα και για 3Χ 28 =84. Δεύτερον , κανένας από όσους διαμαρτηρήθηκαν στο παρελθόν , δεν μας ενημέρωσε ποτέ για την εξέλιξη της υπόθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Άρχισαν πάλι τα 00359..... αναπάντητη στις 23:30 σε μένα και χτες σε έναν φίλο στις 01:00 Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Προσοχή γιατί το νέο internet on the go any way 20gb δεν είναι απεριόριστο. Μάλλον για να το πω διαφορετικά δεν έχει "φρένο". Είναι όπως και τα μικρότερα any way, δηλαδή μπορεί να ξεπεραστεί. Πρόσφατα είδα λογαριασμό από αυτό το πρόγραμμα 311€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό .έχω μέσα 20 ευρό τα οποία όμως είναι από διπλασιασμό καρτας.ειχα βάλει 10αρα κάρτα και έγιναν 19 περίπου με τον διπλασιασμό. μπορώ να μεταφέρω τα δεκαπέντε από αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmakara Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εχω δωσει το τηλ στο ιντερνετ δεχτηκα και εγω κλεισει χθες στις 1 το βραδυ ναι ειναι απο αλλη χωρα απλα μην καλειτε πισω θα σας χρεωσει ασχημα. κατα τα αλλα απλα ψαχνιυν θυματα αν δεν καλεσεται πισω δεν εγινε κατι:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Σήμερα το μεσημέρι δέχτηκα και εγώ για δεύτερη φορά μια κλήση από. Βουλγαρία αλλά περίεργος σε εμένα χτύπησε αρκετές φορές. Παρόλα αυτά δεν απάντησα φυσικά. Το νούμερο είναι αυτό 00359875314997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό .έχω μέσα 20 ευρό τα οποία όμως είναι από διπλασιασμό καρτας.ειχα βάλει 10αρα κάρτα και έγιναν 19 περίπου με τον διπλασιασμό. μπορώ να μεταφέρω τα δεκαπέντε από αυτά; Μπορείς να τα μεταφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πριν απο λιγο ελαβα αυτο το μηνυμα: AΠOKΛEIΣTIKA H COSMOTE ΣOY ΔINEI TH ΔYNATOTHTA NA ΓNΩPIΣEIΣ THN EΦAPMOΓH EVERNOTE, ΣTHN PREMIUM EKΔOΣH THΣ, ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN ΓIA 6 MHNEΣ! TΩPA MΠOPEIΣ NA AΠOΘHKEYEIΣ OΛEΣ TIΣ ΣHMEIΩΣEIΣ, IΔEEΣ KΛΠ KAI NA KANEIΣ KOINH XPHΣH AYTΩN ME TOYΣ ΦIΛOYΣ ΣOY, AΠO OΛEΣ TIΣ ΣYΣKEYEΣ ΣOY. ΓIA NA KATEBAΣEIΣ THN EΦAPMOΓH MΠEΣ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evernote Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Προσοχή γιατί το νέο internet on the go any way 20gb δεν είναι απεριόριστο. Μάλλον για να το πω διαφορετικά δεν έχει "φρένο". Είναι όπως και τα μικρότερα any way, δηλαδή μπορεί να ξεπεραστεί. Πρόσφατα είδα λογαριασμό από αυτό το πρόγραμμα 311€! Δεν υπαρχει επιλογη να δηλωσεις οτι θελεις να ΚΟΒΕΤΑΙ μαχαιρι εφοσον ξεπερασεις το οριο? .Στο παλιο προγραμμα που ειχε 30GB εφοσον περνουσες το οριο κοβοτανε μαχαιρι!!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Γνωρίζετε αν αυτη η υπηρεσια με τα δωρεάν sms ισχύει ακόμα; Γιατί προσπαθώ να βρω ακρη αλλα τίποτα.... Υγ: εχω κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Σημερα το μεσημερι εστειλα κανονικα σμσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό, πολλά τέτοια γίνονται, πολλοί επιτήδειοι σκαρφίζονται τα πιο απίθανα κόλπα. Προσοχή λοιπόν και μην δίνουμε τα προσωπικά στοιχεία μας όπου κι όπου, πρέπει να είμαστε όλοι επιφυλακτικοί. Ειδικά σε ύποπτα τηλέφωνα όπου ζητούνται και τα στοιχεία μας, προσοχή μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 η εφαρμογη δεν υπαρχει για iOS ετσι? μονο για android? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepiskoy80 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 καλησπέρα παιδιά είχα και εγώ σήμερα από 1 αναπάντητη του δευτερολέπτου από αριθμό βουλγαρίας και στους δύο μου αριθμούς οι οποίοι έχουν διαφορά μόνο στο τελευταίο ψηφίο... συμπτωματικά σήμερα περίμενα τηλεφώνημα από τον αδερφό μου ο οποίος λείπει Γερμανία και θα έπαιρνε νέο τηλ. αριθμό... οπότε μόλις είδα τις αναπάντητες και στους δύο μου αριθμούς (χωρίς να δώ αν είναι γερμανικός ο αυτόματος κωδικός) κατάλαβα πως είναι ο αδερφός μου και τον κάλεσα... οπότε κλήση σε 00359... και απαντάει μια (κυρία) -00359....αλλό? -(εγώ ξαφνιασμένος).... παρακαλώ ποιος είναι? -00359.... ποιός είσαι? -(εγώ το θύμα :) ).... εσύ ποια είσαι και γιατί μου έκανες αναπάντητη? -00359.... (με σπασμένα Ελληνικά) εγώ ψάχνω γιαγιά , άντρα -()και της το έκλεισα:D οπότε κατάλαβα πως η κυρία έψαχνε για μια γιαγιά :p με αντρικές ικανότητες :p κάνοντας αδέσποτες κλήσεις στο ΕΛλαΝτΑ. την αλήθεια θα την μάθω όμως όταν λάβω τον λογαριασμό γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι παγίδα :wacko: και καλείς σε αριθμό υψηλής χρέωσης... :cry: ελπίζω να πήρε το μήνυμα της η βουλγάρα (κυρία) και να μην ενοχλήσει ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mich0s Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Θα χρειαστώ την βοήθεια σας.Έχω το απεριόριστα 25 τις cosmote..με 1500 λεπτά/sms προς cosmote 100mb 50 λεπτά προς άλλους και 30 sms προς άλλους.Το συμβόλαιο μου έληξε την προηγούμενη βδομάδα και φυσικά δεν έχω ανανεώσει. Θα ήθελα να μου βοηθήσετε και να μου πείτε σε ποιά εταιρεία από τις 3 θα μπορέσω να βρώ ενα πρόγραμμα που να έχει περίπου 500-600 λεπτά προς όλους κάποια μηνύματα και κάπου στα 500mb internet κατι γύρω στα 20-25 ευρώ πάγιο.. Edited February 23, 2014 by Mich0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Δεν ανοίγει πλέον καινούριος λογαριασμός. Φαίνετε να ισχύει μόνο για παλιούς πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Για δες F2G ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Πες μας τον αριθμο και θα σου πουμε εαν ειναι «υψηλης» χρεωσης... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts