panosFL Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Απαράδεκτο μεν, κοινή πολιτική και των 3 εταιριών δε, ενόψη της φορητότητας. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουνε (ή μήπως μας βράζουνε;). ;p Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Ελεγα και εγω η cosmote δεν θα το κανει? αφου οι αλλες δυο το εχουν κανει ηδη. :o Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Γιατί 3 δίκτυα? Υπάρχει και η q. Άντε να δούμε τι άλλο θα κάνουμε για χάρη της φορητότητας..... Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kardoula Γιατί 3 δίκτυα? Υπάρχει και η q. Άντε να δούμε τι άλλο θα κάνουμε για χάρη της φορητότητας..... Την q δεν την θεωρω ξεχωριστο δικτυο γιατι χρησιμοποιει το δικτυο της vodafone. ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Nαι αλλά όταν κάποια στιγμή κάνει δικό της δίκτυο λογικά θα μπει στο χορό οπως η κοσμοτέ τώρα. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kardoula Nαι αλλά όταν κάποια στιγμή κάνει δικό της δίκτυο λογικά θα μπει στο χορό οπως η κοσμοτέ τώρα. Οταν ΘΑ το κανει και θα ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ τοτε ναι θα μιλαμε για 4ο δικτυο. ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 το έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι. Κ μετά θέλουμε φορητότητα! Τι να την κάνουμε την φορητότητα από την στιγμή που όλες οι εταιρείες έχουν καταντήσει να έχουν τις ίδιες χρεώσεις? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx το έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι. Κ μετά θέλουμε φορητότητα! Τι να την κάνουμε την φορητότητα από την στιγμή που όλες οι εταιρείες έχουν καταντήσει να έχουν τις ίδιες χρεώσεις? Τουλαχιστον αφου δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως θα μας μεινει το νουμερο. ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Μα υπήρχε περίπτωση να είμασταν εμείς οι συνδρομητές κερδισμένοι???! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virgilio44 Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 paidakia telos ta tzampe... isws kati paiksei... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Απλά θέλω να διευκρινήσω για όσους δεν κατάλαβαν ότι αναφέρομαι για τα μηνύματα του chat της κοσμοτέ και όχι για τα κανονικά sms. Ευχαριστώ. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 ena filos pou o pateras tou doulevei cosmote tou eipe oti afta ta kolpakia ta kanoun eskemena kata kairous gia na proselkysoun kosmo alla kai gia na exei kinisi to chat. poly pithano mou fainetai. tha doume, kati tha prokypsei pali more.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Σωστό αυτό που λές! Είναι σαν δόλωμα και μετά δεν σταματάς να στέλνεις και ας έχει κανονική χρέωση. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν... Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Ελα ντε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FunChatter Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Se apandisi se email pou esteila... .... Σχετικά με το ερώτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις συνδέσεις WHAT`S UP δεν παρέχεται Βonus μηνιαίας χρήσης. ... Παράθεση m000!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manos the greek Emena sto telos kathe mina sto what's up mou stelnei to akoloutho minima:O logariasmos sas pistothike me 2,50 euro poy antistoixoyn se 30 minimata!!Liga einai alla apo to tipota kala einai kai ta 2,50!! Γιατι τον κανατε BAN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virgilio44 Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 einai geloio to poson...kalytera n elegan pare 50 mnmata free.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Οταν η κοσμοτέ διαφημιζε οτι λόγω του ευρώ θα στρογγιλοποιησει τις τιμές προς τα κάτω στην cosmokarta δεν ανέφερε πως το μύνημα από 30δρχ+18% θα γινόταν 0,11€ +18%!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 μα το κολπο το ξέρουμε! οχι λεφτα μεσα στη καρτα :) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Δηλαδή? Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 kardoula Σωστό αυτό που λές! Είναι σαν δόλωμα και μετά δεν σταματάς να στέλνεις και ας έχει κανονική χρέωση. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν... να μην εχεις το φοβο για χρεωση των sms, οταν χρησιμοποιεις ενα απο τα παραπανω κολπα(τα οποια πλεον δε δουλευουν :'( ) αμα καλομαθες, καλα να παθεις :whistle: Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Το παιδι Cosmote θελει. Για τα πακετα ρωταει, οχι για τα δικτυα! Ψηφιζω και εγω Cosmoκαρτα γιατι εχει και το bonus (αμελητεο βεβαια, αλλα εχω δει να επιστρεφονται και 3ευρω στο μπαμπα μου). Ενα - εχω μονο να της καταλογισω! Αναμονη κλησεων αγαπη μου... Αντε! Τι περιμενεις? (για την ειδοποιηση δε το αναφερω ΚΑΝ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Ασχετουλικο, αλλα δε πειραζει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 ΝΑΙ???? Ισχύει για μένα που έχω 4 ώρες δωρεάν? Νομίζω όχι, άν κάνω λάθος πειτε μου ν'αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Φιλενάδα,άρχισε να τα τραβάς!!!!! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts