Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα εκανα αιτηση συνδεσης και μου ειπαν σε 7-10 ημερες θα ερθουν τα συμβολαια και το κινητο. Μηπως σε καποιον ηρθε νωριτερα? Δεν ειναι λιγο παραλογο στο καταστημα να το περνεις επιτοπου και εδω να περιμενεις τοσο? Τι να κανω που ΜΟΝΟ ετσι πηρα καλη επιδοτηση...

Και εγώ μία από τα ίδια. Την έκανα τηλεφωνικά τελικά την αίτηση και πήρα το 28% έκπτωση.

Ελπίζω μόνο με την καθυστέρηση (θα κάνει σίγουρα πάνω από εβδομάδα να σταλεί με κουριερ το συμβόλαιο) να μην χάνω την προσφορά των 1500' που ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι 31/12/2010. Ενας υπάλληλος μου λέει ότι εγγραφή θεωρείται ότι την έκανα και άρα έχω το διακίωμα για τα 1500 και άλλος ότι πρέπει να κάνω ενεργοποίηση από το κινητό της νέας κάρτας που θα έρθει και άρα το χάνω... Τρέχα γύρευε. Ελπίζω να έχει δίκιο ο πρώτος!

Εγω εκανα συνδεση οικογενειακου πακετου δυο γραμμων στα απεριοριστα 35 και 55. Ποια προσφορα με τα 1500 λεπτα πηρε παραταση?

Αν στείλω γραπτό μήνυμα απο Ελλάδα σε φίλο μου που βρίσκεται Αυστρία μέσω της υπηρεσίας αυτής θα έχουμε χρεώσεις στους αριθμούς μας??
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Για αλλη μια φορα πολλοι γραφετε οτι να ναι....το 13838 απαντα τηλεφωνητης αλλα αν ακουσεις αυτα που λεει και δε το κλεισεις μπορεις να πατησεις το 9 και να μιλησεις με αντιπροσωπο...αν καλεις απο σταθερο πρεπει να επιλεξεις 1 η 2 (καρτοκινητο η συμβολαια)και μετα το 9...τα υπολοιπα δε τα σχολιαζω...εγω εχω κανει χρηση του site και δουλευει μια χαρα..οταν κανεις αιτηση σε καταστημα εισαι εκει και υπογραφεις οταν κανεις αιτηση απο το site ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ενα μαγικο χερι που ξεδιπλωνεται (αστυνομος σαινης)μεχρι το σπιτι σου να στο φερει και να υπογραψεις...στο στελνουν συνηθως με courier.γι αυτο ειναι και σε καλυτερη προσφορα γιατι δε μεσολαβουν και πολλοι ενδιαμεσοι υπαλληλος -καταστημα.. βαριεμαι να γραψω για τα υπολοιπα διοτι ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΖΩ ..ψαχνουμε να βρουμε παντα τα αρνητικα και τα μεγαλοποιουμε...διοτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και θα παραμεινουμε... Edited by stathis334

Εχω μπερδευτεί και θέλω μια μικρή βοήθεια. Στην οικογένεια έχουμε εδώ και 1 μήνα what's up και οι 4. Θέλανε τα παιδιά για να μιλάνε με τους φίλους τους. Είχαμε vodafone και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους φίλους διότι είχαν όλοι what's up.

Ομως στους δύο γονείς αυτό δεν βολεύει διότι χρειαζόμαστε και καλούμε και τηλέφωνα που δεν είναι what's up. Δεν κάνουμε πολλές κλήσεις. Στη vodafone χρησιμοποιούσαμε μία κάρτα των 10 το μήνα.

Τι συμφέρει να κόνουμε; (Eπίσης χρειάζομαι επειγόντως και μια συσκευή πχ wildfire, touch 2, κλπ αυτού του κόστους smartphones).

Σκέφτομαι αν πρέπει να μετατρέψω τα 2 από τα 4 (των γονιών) σε καρτοσυμβόλαια 25 και να τα βάλω σε 2 in 1 μαζί με 2 what's up καινούρια νούμερα ώστε τα παιδιά να μπορούν να μας καλούν δωρεάν. Σωστά τα λέω;

Αν το κάνω έτσι και πάρω την έκπτωση θα μου βγει στα 20 ευρώ συνολικά το μήνα το κάθε καρτοσυμβόλαιο. (δίνει 8 ευρώ έκπτωση για online αγορά το site cosmote).

Από την άλλη λέει ότι το 2 in 1 παρέχεται δωρεάν σε νέα σύνδεση. Δεν βρίσκω όμως να μπορεί να γίνει από το site με αυτό τον τρόπο. Αν το ζητήσω έτσι από κατάστημα η έκπτωση είναι 5 ευρώ το μήνα και όχι 8. Κρίμα να δώσω 2χ36=72 ευρώ για πλάκα...

ειναι η καλυτερη λυση... η 2 σε 1 καρτα στοιχιζει 5 ευρω η μια και μπορεις να την κανεις οποτε θελεις...για το dual sim κινητο θα πρεπει να επιλεξεις συγκεκριμενο κινητα απ τα οποια τα περισοτερρα ειναι κινεζικα...και οχι απλως κινεζικα στην χωρα κατασκευης αλλα εξολοκληρου....δηλαδη πεταμενα λεφτα..

Edited by stathis334

Συμφωνώ και εγώ :up:

Ας πάρουν από μια dual sim και εσύ επιλέγεις ότι θέλεις.

υ.γ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η συνέχιση των δωρεάν λεπτών για το 2011 από τις εταιρίες με ανανέωση 5 ευρώ.

το WHATS UP πηρε μεχρι 31/01/2011

Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά τι γεναρη με το what's up...

Εμείς στην οικογένεια έχουμε cosmote απεριόριστα 25 με τα οποία έχουμε 1500 λεπτά και μηνύματα σε όλη τη cosmote και 60 σε όλους τους άλλους... δεν ξέρω όμως μέχρι πότε ισχύει αυτή η προσφορά...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Εγώ τελικά πήρα το καρτοσυμβόλαιο 25 μέσω cosmote site με 28% έκπτωση. Γύρω στα 20 τελική θα βγαίνει.

Για τα 1500 μου είπαν ότι εφόσον γράφτηκα στο πρόγραμμα πριν από 31/12 θα ισχύει για όλοτο 2011

φίλε μου το site είχε πράγματι πρόβλημα για παραγγελία μέσω πιστωτικής.

Φυσικά μπορεί να ήταν πρόβλημα μόνο κάποιων ημερών. Εγώ το έλυσα με τηλεφωνική παραγγελία όπου και εξυπηρετήθηκα άμεσα και άψογα! Ελπίζω να διορθώθηκε και το όποιο πρόβλημα υπήρχε στο online.

Edited by fonzi

Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: Ο κύριος αριθμός μου είναι vodafone αλλά έχω και έναν παλιό αριθμό cosmote (κάρτα φυσικά) τον οποίο όμως έχω αρκετό καιρό να χρησιμοποιήσω (περίπου 3+ χρόνια). Πρόσφατα αγόρασα μια καινούργια τηλεφωνική συσκευή, έβαλα εκεί την vodafone και σκεφτόμουν στην παλιά μου να βάλω cosmote επειδή έχω και κάποιους γνωστούς με whats up και ήθελα να επωφεληθώ τυχόν προσφορές και στην cosmote. Υπάρχει δυνατότητα να ξαναενεργοποιήσω εκείνη την κάρτα με το νούμερο που είχα κιόλας; Άν ναι, τότε τί επιβάρυνση θα έχω; (αν έχω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: Ο κύριος αριθμός μου είναι vodafone αλλά έχω και έναν παλιό αριθμό cosmote (κάρτα φυσικά) τον οποίο όμως έχω αρκετό καιρό να χρησιμοποιήσω (περίπου 3+ χρόνια). Πρόσφατα αγόρασα μια καινούργια τηλεφωνική συσκευή, έβαλα εκεί την vodafone και σκεφτόμουν στην παλιά μου να βάλω cosmote επειδή έχω και κάποιους γνωστούς με whats up και ήθελα να επωφεληθώ τυχόν προσφορές και στην cosmote. Υπάρχει δυνατότητα να ξαναενεργοποιήσω εκείνη την κάρτα με το νούμερο που είχα κιόλας; Άν ναι, τότε τί επιβάρυνση θα έχω; (αν έχω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι,μετα απο τοσο καιρο μπορει να εχει δωθει αλλου το νουμερο που ειχες.

Το νούμερο δεν έχει δωθεί κάπου. Δοκίμασα να κάνω κλήση σε αυτό και μου βγάζει αυτόματο μήνυμα λέγοντας οτι ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται.

Το νούμερο δεν έχει δωθεί κάπου. Δοκίμασα να κάνω κλήση σε αυτό και μου βγάζει αυτόματο μήνυμα λέγοντας οτι ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται.

Oποτε και η δικια σου καρτα εχει αχρηστευθει.Ισως να γινεται να παρεις το ιδιο νουμερο αν το ζητησεις.Περιμενε να απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα :O:lol:

όντως δεν χρεώνεται ο παραλήπτης!το τσέκαρα!

Και το what's Up επισης δεν χρεωνει ουτε παραληπτη ουτε αποστολεα για sms:happy:

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

τι ειναι αυτο παλι? μολις εβαλα καρτα και με ενημερωσαν με sms για την εν λογο υπηρεσια...

Την εχω ενεργοποιησει,σε ενημερωνουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα για διαφορες προσφορες που κανουν τα καταστηματα τους.........ειναι δωρεαν...

παντως παιδια ουτε εμενα με ειπαν τιποτα... και τωρα που το μαθα θα παω να με βγαλω !

Δεν πρέπει απλώς να βγάλεις τον αριθμό από τους καταλόγους. Πρέπει να πας στο κατάστημα που πήρες τη sim και έκανες την ταυτοποίηση και να ζητήσεις εξηγήσεις ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΟΥ για να δημοσιοποιηθεί ο αριθμός σου και να ζητήσεις να μάθεις ΓΙΑΤΙ αυτό έγινε αυθαίρετα από το κατάστημα;

Πρέπει να κάνουμε φασαρία. Μας θεωρούν κορόιδα τέλος πάντων οι αλήτες της cosmote; Στη vodafone όταν ταυτοποίησα μια sim είχε ξεχωριστά κουτάκια που δήλωνες αν θες να συμπεριληφθεί ο αριθμός σου ή όχι και ο υπάλληλος μου είπε "ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΟΚ;" (από μόνο του το παλικάρι και μπράβο του).

Σόρρυ για τα κεφαλαία, αλλά μόνο έτσι μπορώ να αποτυπώσω την οργή μου,

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

καλημέρα και καλή χρονιά.

αν η κάρτα σου δούλευε τους τελευταίους 6 μήνες, τότε μπορείς να πας σε ένα κατάστημα που έχει cosmote και να την ενεργοποιήσεις.

αν έχουν περάσει οι 6 μήνες, τότε δοκίμασε να πας σε ένα κατάστημα cosmote και ζήτησε να δεις αν μπρορούν να σου δώσουν τον ίδιο αριθμό πίσω.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned