UniqueGR Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 (edited) μου απάντησαν ότι δεν ίσχυε η προσφορά για καρτοσυμβόλαια (ενω δεν αναφερόταν πουθενά αυτό!) Απο το αρχείο της cosmote για το 2009: "Η COSMOTE υποδέχεται, και φέτος, τα Χριστούγεννα με μοναδικές προσφορές για τους συνδρομητές της και πλούσιο εορταστικό περιεχόμενο στις υπηρεσίες της. Ειδικότερα, η COSMOTE παρέχει δωρεάν τα δύο πρώτα πάγια σε όλους τους νέους συνδρομητές της, που θα εγγραφούν σε ένα από τα οικιακά και επαγγελματικά προγράμματα συμβολαίου, με πάγιο από 25€. Το όφελος για το συνδρομητή είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς κυμαίνεται από 50€ έως και 390€ [1] , ανάλογα με το πρόγραμμα. Η προσφορά ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις COSMOTE, φορητότητα αριθμού ή μετατροπή σύνδεσης καρτοκινητού σε συμβόλαιο, που πραγματοποιούνται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2009. Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2010 οι πελάτες του ΚαρτοΣυμβολαίου , με κάθε νέα ενεργοποίηση, απολαμβάνουν δωρεάν 1.200 λεπτά προς όλα τα κινητά τηλέφωνα COSMOTE και τα σταθερά. Επιπλέον, η COSMOTE μειώvει κατά 50% την τιμή του MMS (σε 0,20 €/MMS) , από τις 18 Δεκεμβρίου 2009 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2010, για όλους τους πελάτες της -και στα προγράμματα συμβολαίου και στην καρτοκινητή- για να στέλνουν τις ευχές τους με ξεχωριστό τρόπο. Στο ρυθμό των Χριστουγέννων κινείται και το COSMOTE my view . Από τις 15 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα θα «φορέσει» τα γιορτινά του και θα περιμένει το νέο χρόνο με προτάσεις και ιδέες για διασκέδαση, πολλή χριστουγεννιάτικη μουσική και ένα μεγάλο «οδηγό» ψυχαγωγίας για τη χρονιά που έρχεται. 1.Συνολικό όφελος των δύο μηνιαίων παγίων για τα οικιακά προγράμματα COSMOTE 150 και COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 195, και αντίστοιχα για τα επαγγελματικά προγράμματα COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25 και 195. Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%. " Edited July 17, 2010 by UniqueGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 1) Πουθενά δεν λέει ότι εξαιρούνται της προσφοράς τα καρτοσυμβόλαια. 2) Υπάρχει και η σελίδα http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&selectGreekLanguage=true&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/prosfora_christmas_promotion.xml την οποίαν είχα διαβάσει και επίσης δεν επισημαίνει ότι τα καρτοσυμβόλαια δεν δικαιούνται της προσφοράς. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Εμένα παιδιά το 5800 ώρες ώρες γράφει 3G κάτω από το σήμα και σε ορισμένες περιοχές μου γράφει 3.5G με πιο μικρά γράμματα. τί είναι αυτό το 3,5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 σημαίνει ότι χρησιμοποιεί δίκτυο HSDPA. Λογικά όταν δεν υχρησιμοποιείς την σύνδεση internet θα σου γράφει 3G και όταν κάνεις κίνηση δεδομένων θα σου γυρίζει σε 3.5G Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Εμένα παιδιά το 5800 ώρες ώρες γράφει 3G κάτω από το σήμα και σε ορισμένες περιοχές μου γράφει 3.5G με πιο μικρά γράμματα. τί είναι αυτό το 3,5G? Το 3G είναι το απλό umts!Και το 3.5 ότι είσαι συνδεδεμένος στο πιο εξέλιγμένο 3g!Αν χρησιμοποιέις το 5800 σαν συσκευή που έχεις στο avatar το 3.5 το εμφανίζει και χωρίς να κάνεις διακίνηση δεδομένων! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 1) Πουθενά δεν λέει ότι εξαιρούνται της προσφοράς τα καρτοσυμβόλαια. 2) Υπάρχει και η σελίδα http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&selectGreekLanguage=true&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/prosfora_christmas_promotion.xml την οποίαν είχα διαβάσει και επίσης δεν επισημαίνει ότι τα καρτοσυμβόλαια δεν δικαιούνται της προσφοράς. 1) Αναφέρει ξεχωριστή προσφορά για τα καρτοσυμβόλαια, άρα εξαιρούνται της προσφοράς των 2 παγίων. 2) Το 1212 είναι το τμήμα εξυπηρέτησης των οικιακών συμβολαίων, το 1200 των εταιρικών και το 1313 της καρτοκινητής... Εσύ απο ποιο τμήμα εξυπηρετείσαι...? 3) Προφανώς σου πίστωσαν το πάγιο λόγω της ασάφειας στο link που πόσταρες, αν και δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Το 3G είναι το απλό umts!Και το 3.5 ότι είσαι συνδεδεμένος στο πιο εξέλιγμένο 3g!Αν χρησιμοποιέις το 5800 σαν συσκευή που έχεις στο avatar το 3.5 το εμφανίζει και χωρίς να κάνεις διακίνηση δεδομένων! Όντως αυτό ισχύει.... Άμα πιάσω edge θα δω κανένα Ε εκεί στο σήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Το 3G είναι το απλό umts!Και το 3.5 ότι είσαι συνδεδεμένος στο πιο εξέλιγμένο 3g!Αν χρησιμοποιέις το 5800 σαν συσκευή που έχεις στο avatar το 3.5 το εμφανίζει και χωρίς να κάνεις διακίνηση δεδομένων! 3G είναι όλα, και το 384Kbps και το HSDPA και το HSPA+. 3.5G είναι ένας "καταχρηστικός όρος" για να διακρίνουν το HSDPA κι HSPA από το R99. Λέω καταχρηστικός γιατί δεν χρησιμοποείται από όλους, κάποιοι άλλοι γράφουν "Η" όπως η Sony Ericsson. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αναφερόμουν για τα σύμβολα που εμφανίζει η συγκεκριμένη συσκευή και όχι γενικά τι είναι το καθένα! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 1) Αναφέρει ξεχωριστή προσφορά για τα καρτοσυμβόλαια, άρα εξαιρούνται της προσφοράς των 2 παγίων. 2) Το 1212 είναι το τμήμα εξυπηρέτησης των οικιακών συμβολαίων, το 1200 των εταιρικών και το 1313 της καρτοκινητής... Εσύ απο ποιο τμήμα εξυπηρετείσαι...? 3) Προφανώς σου πίστωσαν το πάγιο λόγω της ασάφειας στο link που πόσταρες, αν και δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε. Στο link που έδωσα δεν λέει ότι εξαιρούνται τα καρτοσυμβόλαια, άρα τεκμαίρεται ότι ισχύει και για αυτά η προσφορά κανονικά. Επίσης να τονίσω ότι "σύνδεση" θεωρείται το postpaid δηλαδή αυτό στο οποίο έρχεται λογαριασμός και πληρώνεις αφού κάνεις τις κλήσεις και όχι πριν. Όταν για το καρτοσυμβόλαιο μου είχαν ζητήσει εγγύηση 150 ευρώ , τότε ήταν σύνδεση. Όταν όμως ήταν να πάρω 2 δωρεάν πάγια γιατί δεν ήταν σύνδεση?????? Εξυπηρέτηση πελατών καρτοσυμβολαίου = 1313. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Στο link που έδωσα δεν λέει ότι εξαιρούνται τα καρτοσυμβόλαια, άρα τεκμαίρεται ότι ισχύει και για αυτά η προσφορά κανονικά. Επίσης να τονίσω ότι "σύνδεση" θεωρείται το postpaid δηλαδή αυτό στο οποίο έρχεται λογαριασμός και πληρώνεις αφού κάνεις τις κλήσεις και όχι πριν. Όταν για το καρτοσυμβόλαιο μου είχαν ζητήσει εγγύηση 150 ευρώ , τότε ήταν σύνδεση. Όταν όμως ήταν να πάρω 2 δωρεάν πάγια γιατί δεν ήταν σύνδεση?????? Εξυπηρέτηση πελατών καρτοσυμβολαίου = 1313. Ναι, αλλά στο λινκ που έδωσα εγώ, γίνεται διαχωρισμός. Και συμφώνησα μαζί σου θεωρώντας ότι για το δικό σου λινκ πιστώθηκε το ένα πάγιο. Τώρα, σχετικά με το πως θεωρείται η σύνδεσή σου, δεν είναι postpaid σε καμία περίπτωση γιατί δεν χρεώνεσαι με την έκδοση του λογαριασμού σου για τη χρήση του κινητού κατά τον μήνα που πέρασε ( φιλοσοφία postpaid ), αλλά χρεώνεσαι το ποσό που μπαίνει στο λογαριασμό σου ( φιλοσοφία prepaid ) με μηνιαίο λογαριασμό. Και επειδή ακριβώς εκδίδονται λογαριασμοί, κρίθηκε σκόπιμο να σου ζητηθεί η εγγύηση. Αυτό δεν καθιστά τη σύνδεσή σου Postpaid όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Ναι, αλλά στο λινκ που έδωσα εγώ, γίνεται διαχωρισμός. Και συμφώνησα μαζί σου θεωρώντας ότι για το δικό σου λινκ πιστώθηκε το ένα πάγιο. Τώρα, σχετικά με το πως θεωρείται η σύνδεσή σου, δεν είναι postpaid σε καμία περίπτωση γιατί δεν χρεώνεσαι με την έκδοση του λογαριασμού σου για τη χρήση του κινητού κατά τον μήνα που πέρασε ( φιλοσοφία postpaid ), αλλά χρεώνεσαι το ποσό που μπαίνει στο λογαριασμό σου ( φιλοσοφία prepaid ) με μηνιαίο λογαριασμό. Και επειδή ακριβώς εκδίδονται λογαριασμοί, κρίθηκε σκόπιμο να σου ζητηθεί η εγγύηση. Αυτό δεν καθιστά τη σύνδεσή σου Postpaid όμως. Όπως και αν έχει θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάρω 2 πάγια δωρεάν μιάς και αυτό ενημερώθηκα και από το σημείο πώλησης. Εαν συγκρίνουμε (πάντα για το συγκεκριμένο θέμα) την Cosmote με Vodafone , τότε θα δούμε ότι η Vodafone έδινε 2 πάγια δωρεάν και για τα καρτοπρογράμματά της , αλλά και σε όσους συνδρομητές δεν αποδόθηκαν οι 2 μήνες για τον οποιονδήποτε λόγο , αναφέροντας το πρόβλημα στην εξυπηρέτηση πελατών , τότε σου έδιναν και άλλο ένα πάγιο ως δώρο. Προσωπικά δεν έχω Vodafone , αλλά σίγουρα έκανε κίνηση που κερδίζει! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Όπως και αν έχει θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάρω 2 πάγια δωρεάν μιάς και αυτό ενημερώθηκα και από το σημείο πώλησης. Εαν συγκρίνουμε (πάντα για το συγκεκριμένο θέμα) την Cosmote με Vodafone , τότε θα δούμε ότι η Vodafone έδινε 2 πάγια δωρεάν και για τα καρτοπρογράμματά της , αλλά και σε όσους συνδρομητές δεν αποδόθηκαν οι 2 μήνες για τον οποιονδήποτε λόγο , αναφέροντας το πρόβλημα στην εξυπηρέτηση πελατών , τότε σου έδιναν και άλλο ένα πάγιο ως δώρο. Προσωπικά δεν έχω Vodafone , αλλά σίγουρα έκανε κίνηση που κερδίζει! Και στο τελος τις χρονιας με στο προγραμμα unlimited 30 με λογαριασμους 80 ευρω τον μηνα μου εδωσαν 69 ευρω επιδοτηση..... (ειχα κανει την συνδεση με δωρο τα 2 παγια δωρεαν)... σιγουρα κερδισε.... αλλα εχασε απο μενα 3 συνδεσεις...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! :p Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Εδώ και 2 βδομάδες περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: προς ένα συγκεκριμένο αριθμό (cosmote, αν και δε νομίζω να έχει σημασία) δεν αποστέλλονται τα μηνύματά μου. Εμένα μου έρχεται κανονικά η αναφορά παράδοσης, αλλά εκείνος δεν τα λαμβάνει. Στην αρχή νόμιζα πως είναι πρόβλημα συσκευής αλλά δοκίμασα να στείλω και από άλλη συσκευή (με τη δική μου όμως κάρτα sim) και πάλι δεν τα λάμβανε. Προς οποιονδήποτε άλλο αριθμό πηγαίνουν κανονικά τα μηνύματά μου. Επίσης μου έρχονται κανονικά τα μηνύματα από τον συγκεκριμένο αριθμό, τα δικά μου όμως δεν τα λαμβάνει, ενώ από οποιονδήποτε άλλο αριθμό λαμβάνει κανονικά μηνύματα! :worry::confused: Δοκίμασα όπως είπα να στείλω από άλλη συσκευή αλλά τίποτα. Επίσης δοκίμασα να βάλω μπροστά το πρόθεμα της Ελλάδας (+30 ή 0030), πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Τον έσβησα από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο και προσπάθησα να στείλω πληκτρολογώντας τον αριθμό του, ούτε αυτό έπιασε! Φραγή μηνυμάτων δεν έχουμε κάνει κανένας από τους 2. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Ή μπορεί κάποιος να σκεφτεί ποιό είναι το πρόβλημα? Δεν ξέρω καν αν κάνω την ερώτηση στο σωστό sub-forum γιατί δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της cosmote, της συσκευής ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Αυτός ο αριθμός που λες, λαμβάνει από άλλους μηνύματα κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μου την απενεργοποιήσανε κ πήρα νέα κάρτα, όμως πώς μπορώ να πάρω τα τηλέφωνα που είχα στη μνήμη της; Υπάρχει τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μου την απενεργοποιήσανε κ πήρα νέα κάρτα, όμως πώς μπορώ να πάρω τα τηλέφωνα που είχα στη μνήμη της; Υπάρχει τρόπος; Η καλύτερη λύση είναι να τις αντιγράψεις από την ανενεργή sim (ανενεργή όσον αφορά τη δυνατότητα να συνδεθεί με το δίκτυο, οι επαφές είναι ανέπαφες) στη μνήμη του κινητού. Όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν αυτή τη δυνατότητα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Η καλύτερη λύση είναι να τις αντιγράψεις από την ανενεργή sim (ανενεργή όσον αφορά τη δυνατότητα να συνδεθεί με το δίκτυο, οι επαφές είναι ανέπαφες) στη μνήμη του κινητού. Όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν αυτή τη δυνατότητα... ok βάζω τη παλιά sim και όταν πηγαίνω στις επαφές μου βγάζει "προετοιμασία ευρετηρίου" και μετά τίποτα... τί να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Αυτός ο αριθμός που λες, λαμβάνει από άλλους μηνύματα κανονικά; Ναι, από όλους τους υπόλοιπους λαμβάνει κανονικά μηνύματα. (Το γράφω στο πρώτο μου μήνυμα αλλά οκ, ξέρω οτί είναι λίγο μεγάλο για να το διαβάσει κάποιος όλο!:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εχω κι εγώ ορισμένες φορές! Ενώ κάποια νούμερα μου στέλνουν μήνυμα και τους έρχεται αναφορά, εγώ δεν λαμβάνω τίποτα! Ωστόσω, δεν εχω πρόβλημα με όλους τους αριθμούς, και αυτό είναι περιστασιακό... Αλλά για να είμαι ειλικρινής την βαρέθηκα πια την cosmote και τα προβλήματα της! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Πολλές φορές παίρνω μισά μηνύματα από cosmote αριθμούς (όχι από έναν συγκεκριμένα) με την υποσημείωση "άκυρο μήνυμα", και μετά από ώρα ξανάρχεται ολόκληρο.Κάποιες φορές δεν έρχεται καθόλου το ολόκληρο.Πήρα το customer care και δήλωσαν άγνοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εχω κι εγώ ορισμένες φορές! Ενώ κάποια νούμερα μου στέλνουν μήνυμα και τους έρχεται αναφορά, εγώ δεν λαμβάνω τίποτα! Ωστόσω, δεν εχω πρόβλημα με όλους τους αριθμούς, και αυτό είναι περιστασιακό... Αλλά για να είμαι ειλικρινής την βαρέθηκα πια την cosmote και τα προβλήματα της! η κλασική κοσμοτε με τα προβλήματα της, για αυτό την παράτησα.... Πήρα βοντα και ησύχασε το κεφάλι μου. Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Πολλές φορές παίρνω μισά μηνύματα από cosmote αριθμούς (όχι από έναν συγκεκριμένα) με την υποσημείωση "άκυρο μήνυμα", και μετά από ώρα ξανάρχεται ολόκληρο.Κάποιες φορές δεν έρχεται καθόλου το ολόκληρο.Πήρα το customer care και δήλωσαν άγνοια! συνηθισμένο πρόβλημα. Ρώτησε τον συνδρομητή που σου στέλνει Sms. Τι συσκευή έχει . Έχει να κάνει με την υποστήριξη χαρακτήρων τις περισσότερες φορές. Το μύνημα που παίρνεις το παίρνεις με μίκρα γράμματα;. Συνήθως όταν στέλνουμε μυνήματα και είναι πολλές σελίδες π. Χ. 7 σελίδων , έρχεται το μισό και μετά κάνει ενημέρωση και έρχεται το επόμενο . Αλλά εάν έχει επιλεχθεί υποστήριξη χαρακτήρων πλήρης από τον αποστολέα θα σου γίνεται πολύ τακτικά, ενώ εάν έχει επιλέξει περιορισμένη δεν θα γίνεται συνέχεια αυτό αφορά συνήθως τα νοκια.τι συσκευή έχει ο αποστολέας του Sms;.. Edited July 30, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 τι συσκευή έχει ο αποστολέας του Sms;.. Ένα απλό SAMSUNG C3050. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ένα απλό SAMSUNG C3050. σου έρχονται με μίκρα γράμματα τα Sms του ή με κεφάλαια;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 σου έρχονται με μίκρα γράμματα τα Sms του ή με κεφάλαια;. Έρχονται με κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts