foinix Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Με βλέπω το απόγευμα να την κάνω την φορητότητα για το VAIO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Λοιπόν, τελευταία , μάλλον για να βγάλει καλύτερα νούμερα η cote, το έχει παρακάνει... Λοιπόν, αν πάρετε έναν οποιοδήποτε αριθμό Cote και δεν το απαντήσει, χωρίς να σε προειδοποιήσει ότι "η κλήση σας προωθείται", όπως κάνουν όλες οι εταιρίες, σε πετάει κατευθείαν στον τηλεφωνητή και αμέσως σε χρεώνει. Ειδικότερα μετά την αύξηση της ελάχιστης χρέωσης των συμβολαίων σε 45 δευτερόλεπτα, μετατρέπεται σε ληστεία. Αυτά για την 1η εταιρεία κινητής εν Ελλαδι....:shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Μόλις το δοκίμασα και μου λέει κανονικά:"Η κλήση προωθείται".. :confused: Υ.Γ: Κάλεσα αριθμό Cosmote.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Μόλις το δοκίμασα και μου λέει κανονικά:"Η κλήση προωθείται".. :confused: Υ.Γ: Κάλεσα αριθμό Cosmote.. Εμένα, γιατί σε ΟΛΑ τα νούμερα cote με πετάει σε τηλεφωνητή αμέσως? Εννοείται από κινητό άλλης εταιρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Πολύ καλή προσφορά δεν λέω, όμως χάθηκε να δίνουν και το W995? Αυτό θέλω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catfish Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 ανέκαθεν η cosmote έκανε τέτοια... έχω πολύ κακές εμπειρίες από λογαριασμούς της. Από τότε που μεταφέρθηκα στη Vodafone τα πράματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalker70 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα (σε 3-4 μαγαζια που κοιταξα δηλαδη) διαθεσιμο Με τη νεα παραλαβη ισως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ποιό πράγμα δεν είναι διαθέσιμο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalker70 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 το sony vaio. Oπου ρωτησα εχει εξαντληθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 και εμενα με πηραν τηλεφωνο οτι εξαντληθηκε και φυσικα το ακυρωσα.εχει ps3 μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Θα φέρουν νέα παρτίδα, τι σου είπαν; Αν είναι να ακυρώσω τη φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 δεν μου ειπαν κατι για νεα παραλαβη και το ακυρωσα.απλα οτι τελειωσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalker70 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Λοιπον ειναι απαραδεκτοι.... πηγα στο Golden Hall στον Γερμανο και μου ειπαν οτι εξαντληθηκε. Και δεν μου ανεφεραν οτι μπορω να περιμενω νεα παρτιδα. Απλα οτι υπαρχει μονο το ps3 Οπου αλλου ρωτησα μου ειπαν μεν οτι εξαντληθηκε αλλα θα ξαναφερουν καινουρια παρτιδα. Απο οτι καταλαβα μπορεις ειδικα εφοσον θελεις να κανεις φορητοτητα να κανεις την αιτηση και στο μεταξυ μεχρι να σου εγκριθει να εχει ερθει και το vaio και να το παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ναι, πάρε τηλέφωνο κάποια άλλη ώρα και όχι σε αιχμής ( πάρε κατά τις 10 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ποιά η χρησιμότητα του κωδικού αφού είναι η ίδια η εταιρεία και όχι απλά κάποιος συνεργάτης/αντιπρόσωπος; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Δεν το κάνει πάντα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μου έχει τύχει. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως να σχετίζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ με την υπερφόρτωση του δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Λοιπόν, τελευταία , μάλλον για να βγάλει καλύτερα νούμερα η cote, το έχει παρακάνει... Λοιπόν, αν πάρετε έναν οποιοδήποτε αριθμό Cote και δεν το απαντήσει, χωρίς να σε προειδοποιήσει ότι "η κλήση σας προωθείται", όπως κάνουν όλες οι εταιρίες, σε πετάει κατευθείαν στον τηλεφωνητή και αμέσως σε χρεώνει. Ειδικότερα μετά την αύξηση της ελάχιστης χρέωσης των συμβολαίων σε 45 δευτερόλεπτα, μετατρέπεται σε ληστεία. Αυτά για την 1η εταιρεία κινητής εν Ελλαδι....:shock: Όταν αυτός που καλείς έχει προώθηση σε τηλεφωνητή θα σε προωθήσει στον τηλεφωνητή αλλιώς θα ακούσεις το ηχογραφημένο ότι είναι εκτός δικτύου.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Όταν αυτός που καλείς έχει προώθηση σε τηλεφωνητή θα σε προωθήσει στον τηλεφωνητή αλλιώς θα ακούσεις το ηχογραφημένο ότι είναι εκτός δικτύου.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Όχι, φίλε μου. Αυτοί που καλώ είναι κανονικοί συνδρομητές που, φυσικά όπως σχεδόν όλοι οι αριθμοί Cote, έχουν ενεργοποιημένο τον τηλεφωνητή, και αν δεν απαντήσουν σε κάποια δευτερόλεπτα(30 νομίζω) με στέλνει εκεί. Αυτό που λέω είναι ότι δεν σε ενημερώνει πριν με το γνωστό "η κλήση σας προωθείται", έτσι ώστε να το κλείσεις αν δεν θέλεις να αφήσεις μήνυμα στον τηλεφωνητή. Απλά τα πράγματα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: αυτό γίνεται όταν η κλήση γίνεται από ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ προς COTE. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις λειτουργεί κανονικά η προώθηση. Αυτό εννοώ. Και, συνεχίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ακόμα και τώρα να το κάνει....:mad: Η ΤΕΛΕΙΑ κλεψιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foinix Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Έκανα το πρωί αίτηση φορητότητας για να πάρω και το vaio , μου είπαν όλα οκ και σε δύο ώρες με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι έχει εξαντληθεί και δεν ξέρουν πότε και αν θα ξαναφέρουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalker70 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Σε αυτη τη περιπτωση ακυρωνεται η αιτηση φορητοτητας? Δε μπορω να καταλαβω τι σοι προσφορα ειναι αυτη που ενω ληγει στις 31/12, σε 2 μερες εξαντλειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foinix Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Τηλεφωνικά την ακύρωσα. Μου είπαν ότι δεν θα προχωρήσει. Μου κάνει εντύπωση όμως ότι τέλειωσαν τόσο γρήγορα τα vaio. Στο φυλλλάδιο του δεκεμβρίου , τα προσφέρουν με 99 E, στο internet on the go.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Λίγο περίεργο μου φαίνεται αυτό. Μέσα σε 2 ώρες έχουν εξαντληθεί όλα τα Vaio του καταστήματος; Πάντως, αν το σκεφτούμε αλλιώς, γιατί κάποιος να δώσει δωρεάν το Vaio, από τη στιγμή που μπορεί να κάνει νέα σύνδεση στο Cosmote Internet On the Go και να πάρει 99 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Εγώ πήρα στα κεντρικά και μου είπαν σε ποια καταστήματα υπάρχει διαθεσημότητα. Κάντε το ίδιο κι εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalker70 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Τελικα το βρηκες πουθενα? Το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foinix Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Παραθέτω την οδύσεια από χτες για την αναζήτηση του VAIO. Πρωί: Αίτηση στο κατάστημα στο μοναστηράκι. Όλα ΟΚ, αλλά μετά από 2 ώρες με παίρνουν τηλ. ότι έχε εξαντληθεί ...Ακύρωση της αίτησης. Απόγευμα: Γυρνώντας από τη δουλεία πέρασα από τα καταστήματα Ψυχικού, Αμαρουσίου αλλά μου είπαν ότι εξαντλήθηκε.... Κατάστημα Μελισσίων: Μου είπαν ότι υπάρχει. Ρωτάω σίγουρα γιατί αλλού μου είπαν ότι δεν υπάρχει. Ναι, μου λένε υπάρχει.΄Σήμερα παραλάβαμε και 2!!!! ΟΚ, λέω και ξανά αίτηση. Το τηλέφωνο και το VAIO θα τα παραλάβω λίγες ημέρες πριν γίνει η φορητότητα. Επειδή έχω αμφιβολίες όμως, αρχές της εβδομάδας θα ξαναπεράσω να δω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts