nitrodr125 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Λοιπόν πήγα σήμερα με πολύ τσαμπουκά έτοιμος να τα κάνω κομμάτια . Μπήκα μέσα με φωνές κτλπ Και του είπα να δει τι θα κάνει γιατί θα πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά και θα γίνει χαμός . Και μου είπε ότι βασικά κάνουν απογραφή για αυτό δεν μπορεί να το βρεί τώρα. Τόσο καιρό δεν μπορούσε να μου το πει ο #%#@$!!@# . Έχω περάσει μια οδύσσεια για αυτό το κινητό. Μου είπε ότι την άλλη βδομάδα θα βρεί σίγουρα , άντε να δούμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Άλλα καταστήματα δεν υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Από την αλλαγή του χρόνου σε 2007 στέλνοντας την εντολή SMS YP στο 1313 παραλαμβάνω μόνο πόσα SMS μου απομένουν και όχι πότε λήγουν. Λέω ΟΚ, θα είναι από την υπερφώρτοση. Για λόγους ασφαλείας θα το απενεργοποίησαν όπως τα Calling Tunes. ΑΛΛΑ και τώρα κάνει πάλι τα ίδια. Τους πήρα στο 1313 και τους το είπα, μετά από έλεγχο που έκαναν μου το επιβεβαίωσαν αλλά δεν είχαν ενημέρωση!! Μα τι είναι αυτά; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsulas Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 kat' arxas kalws sas vrika. eimai neos stin parea sas. sugxaritiria gia to polu enimeromeno forum. Twra sto psito. Prin liges meres pira to Mio A701 kai exw minei ekpliktos apo tis leitourgies tou. Tou exw balei destinator 6 kai paizei sfaira. H erwtisi mou einai i eksis. Eixe ENU firmware to opoio perieixe to pocket msn.Tou ekana firmware update kai tou ebala to R65 GR. Ela mou pou den eixe omws to pocket MSN.:blink: Wraia mesa apo to forum ebgala akri kai ebala to Agile Messenger. Ola kala mexri edw. Pws paizei omws forita. Diladi otan to sindew me to PC exw kanonika kai internet kai ola alla ektos PC.Twra tha mou peite <<Ma kala gia to WAP kai to GPRS den sou exei pei kaneis>> ok. estila minima stin cosmote kai mou energopoihsan to wap.oi ruthmiseis omws. Sunoptika thelw na me boithisete na rithmisw gprs i wap gia ti sigkekrimeni suskeui etsi wste na paizei. An kapoios mporouse na enimerwsei kai gia tis xrewseis tha itan xrisimo. An kati antistixo uparxei mesa sto site tha ithela na zitisw signwmi kai na estelne kapoios to link. Euxaristw Filika Giorgos Παράθεση Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1 Just waiting for OS 3.0 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 kat' arxas kalws sas vrika. eimai neos stin parea sas. sugxaritiria gia to polu enimeromeno forum. Twra sto psito. Prin liges meres pira to Mio A701 kai exw minei ekpliktos apo tis leitourgies tou. Tou exw balei destinator 6 kai paizei sfaira. H erwtisi mou einai i eksis. Eixe ENU firmware to opoio perieixe to pocket msn.Tou ekana firmware update kai tou ebala to R65 GR. Ela mou pou den eixe omws to pocket MSN.:blink: Wraia mesa apo to forum ebgala akri kai ebala to Agile Messenger. Ola kala mexri edw. Pws paizei omws forita. Diladi otan to sindew me to PC exw kanonika kai internet kai ola alla ektos PC.Twra tha mou peite <<Ma kala gia to WAP kai to GPRS den sou exei pei kaneis>> ok. estila minima stin cosmote kai mou energopoihsan to wap.oi ruthmiseis omws. Sunoptika thelw na me boithisete na rithmisw gprs i wap gia ti sigkekrimeni suskeui etsi wste na paizei. An kapoios mporouse na enimerwsei kai gia tis xrewseis tha itan xrisimo. An kati antistixo uparxei mesa sto site tha ithela na zitisw signwmi kai na estelne kapoios to link. Euxaristw Filika Giorgos Δεν μπορω να σε βοηθησω αυτην την στιγμη αλλα μπες σε αυτο το λινκ Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Το msn μέσω του i-mode της cosmote παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ έως 15/02/2007. Καλοδεχούμενη η παράταση της ΔΩΡΕΑΝ χρήσης. Καλή χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsulas Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 egw omws lew gia tis ruthmiseis tou gprs. a kai kati allo. oso leitourgei xrewnei i mono sto otan stelnei kai katebazei, kai to A701 upostirizei i mode? Παράθεση Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1 Just waiting for OS 3.0 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vcom Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μήπως ξέρει κανείς , γιατί η cosmote δε χρεώνει τα sms που στέλνω; Είμαι συνδρομητής με συμβόλαιο στο 180 , στέλνω καμια 10ριά sms το μήνα , τα οποία δε χρεώνονται. Να σημειωθεί , ότι δεν προπληρώνω κάποιο πακέτο "δωρεάν" sms. Αυτό μου συμβαίνει τους τελευταίους 2 μήνες! Μήπως με γουστάρει η γκόμενα , όπως λέει και στη διαφήμιση της vodafone a la carte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Εχω παρατηρήσει το εξής περίεργο. Ανοίγω τον explorer και παω να μπώ στο http://ebill.cosmote.gr και δεν κάνει τίποτα. Δεν μπαίνει. Απλώς περιμένω να φορτώσει η σελίδα και δεν γίνεται τίποτα. Τώρα αν πάω στο 1ο post και πατήσω στο link τότε μπαίνει. Ο υπολογιστής μου φταίει; EDIT: Μόλις τώρα είδα οτι είναι httpS Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μήπως ξέρει κανείς , γιατί η cosmote δε χρεώνει τα sms που στέλνω; Είμαι συνδρομητής με συμβόλαιο στο 180 , στέλνω καμια 10ριά sms το μήνα , τα οποία δε χρεώνονται. Να σημειωθεί , ότι δεν προπληρώνω κάποιο πακέτο "δωρεάν" sms. Αυτό μου συμβαίνει τους τελευταίους 2 μήνες! Μήπως με γουστάρει η γκόμενα , όπως λέει και στη διαφήμιση της vodafone a la carte? Ίσως είναι λίγο βλακεία :p Στον αναλυτικό λογαριασμό που σου έρχεται, τα φύλλα είναι γραμμένα μπρος-πίσω. Μήπως δεν κοιτάς τα πίσω? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τους αφήνεις πολλά λεφτά;;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpag Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους Ξέρει κανείς πως μπορεί να στείλει κάποιος μυνήματα SMS στο Μεξικό; Συγκεκριμένα η αντίστοιχη εταιρίας κινητής εκεί είναι η Movistar. Από την Cosmote μου είπαν ότι γίνεται αλλά δεν μου είπαν το πώς. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους Ξέρει κανείς πως μπορεί να στείλει κάποιος μυνήματα SMS στο Μεξικό; Συγκεκριμένα η αντίστοιχη εταιρίας κινητής εκεί είναι η Movistar. Από την Cosmote μου είπαν ότι γίνεται αλλά δεν μου είπαν το πώς. ευχαριστώ Eννοείς από Ελλάδα σε Μεξικό ή όταν βρίσκεσαι στο Μεξικό να στείλεις σε Ελλάδα? Και στις δύο περιπτώσεις απλά βάζεις κανονικά τον αριθμό του κινητού, δεν καταλαβαίνω τι σε δυσκολεύει. Με + και το κωδικό χώρας βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Eννοείς από Ελλάδα σε Μεξικό ή όταν βρίσκεσαι στο Μεξικό να στείλεις σε Ελλάδα? Και στις δύο περιπτώσεις απλά βάζεις κανονικά τον αριθμό του κινητού, δεν καταλαβαίνω τι σε δυσκολεύει. Με + και το κωδικό χώρας βέβαια... Μπορεί και να μην είναι έτσι για Αμερική!:rolleyes: Ένας φίλος μου από Καναδά όταν μου στέλνει μην.,τον αριθμό του κινητού του τον εμφανίζει μέσα στο μήν.και σαν αποστολέα έχει άλλο αριθμό που κάθε φορά είναι ίδιος όταν μου στέλνει κάποιο μήν.!Και μόνο σε αυτόν τον αριθμό μπορώ να στείλω εγώ μήν.,κλήση δεν μπορώ να κάνω σε εκείνον τον αριθμό!Αν στείλω στον κανονικό του αριθμό θα βγάλει ότι απορρίφθηκε το sms!Εκείνος πάντως κανονικά στέλνει με τον κωδικό χώρας!Πες τον να σου στείλει εκείνος πρώτα και βλέπεις!Πολύ περίεργο δεν ξέρω αν συμβαίνει γενικά έτσι σε όλη την Αμερική! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μπορεί και να μην είναι έτσι για Αμερική!:rolleyes: Ένας φίλος μου από Καναδά όταν μου στέλνει μην.,τον αριθμό του κινητού του τον εμφανίζει μέσα στο μήν.και σαν αποστολέα έχει άλλο αριθμό που κάθε φορά είναι ίδιος όταν μου στέλνει κάποιο μήν.!Και μόνο σε αυτόν τον αριθμό μπορώ να στείλω εγώ μήν.,κλήση δεν μπορώ να κάνω σε εκείνον τον αριθμό!Αν στείλω στον κανονικό του αριθμό θα βγάλει ότι απορρίφθηκε το sms!Εκείνος πάντως κανονικά στέλνει με τον κωδικό χώρας!Πες τον να σου στείλει εκείνος πρώτα και βλέπεις!Πολύ περίεργο δεν ξέρω αν συμβαίνει γενικά έτσι σε όλη την Αμερική! Ίσως γιατι είναι δίκτυο CDMA και όχι GSM. Και μιλάμε για Movistar, μεγάλη εταιρεία. Αλλά αν κατάλαβα καλά η φίλη μας ζητάει να στείλει προς Μεξικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vcom Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Όχι περισσότερα από 35 ευρώ. Και ναι κοιτάω τον αναλυτικό λογαριασμό μπρός πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Όταν λες δεν σε χρεώνει τι έννοείς? Γράφει χρέωση 0,000 ή απλά δεν υπάρχουν καθόλου μηνύματα στον λογαριασμό? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 H υπηρεσία "ειδοποίησης κλήσεων” της COSMOTE αναβαθμίζεται έτσι ώστε ο σύντομος κωδικός "Cosmote" ο οποίος φαινότανε ως αποστολείς του μηνύματος ειδοποίησης αντικαθίσταται από το MSISDN ή το όνομα ( σε περίπτωση που το MSISDN είναι καταχωρημένο στην λίστα επαφών του κινητού ή sim) του καλούντος, σε περίπτωση μη απόκρυψης. Σε περίπτωση που η κλήση γίνεται με απόκρυψη, τότε ως αποστολέας θα φαίνεται ο κωδικός "Cosmote". Στόχος της αναβάθμισης είναι η πιο άμεση αναγνώριση του καλούντος καθώς και η εύκολη επανάκλησή του. Άλλη μία αντιγραφή της "COSMOTE", από την "vodafone". χρησιμο και αυτο αντι να καθεσαι να ψαχνεις τον αριθμο στον καταλογο του τηλεφωνου βλέπεις αμεσως ποιος ειναι απο το μηνυμα Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους Ξέρει κανείς πως μπορεί να στείλει κάποιος μυνήματα SMS στο Μεξικό; Συγκεκριμένα η αντίστοιχη εταιρίας κινητής εκεί είναι η Movistar. Από την Cosmote μου είπαν ότι γίνεται αλλά δεν μου είπαν το πώς. ευχαριστώ παντα οταν θες να στειλεις μηνυμα σε κινητο εξωτερικου αντι πχ για 0061 (παραδειγμα κωδικος αυστραλιας) βαζεις +61... επισης μπορεις κ απο το mycosmos στελνει σε αρκετες χωρες :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 παντα οταν θες να στειλεις μηνυμα σε κινητο εξωτερικου αντι πχ για 0061 (παραδειγμα κωδικος αυστραλιας) βαζεις +61... Kαι 00 αντί για + να βάλεις κανονικά στέλνει. Αλλά εδώ δεν έχουμε καταλάβει ακόμα που ακριβώς δυσκολεύεται και γιατί δεν βοηθήθηκε από τo cc της Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Kαι 00 αντί για + να βάλεις κανονικά στέλνει. Αλλά εδώ δεν έχουμε καταλάβει ακόμα που ακριβώς δυσκολεύεται και γιατί δεν βοηθήθηκε από τo cc της Cosmote... παλια δεν εστελνε με 00 δεν ξερω αν εχει αλλαξει τωρα :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εχει αλλάξει. Το δοκίμασα πρίν 5-6 ημέρες. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μπορεί και να μην είναι έτσι για Αμερική!:rolleyes: Ένας φίλος μου από Καναδά όταν μου στέλνει μην.,τον αριθμό του κινητού του τον εμφανίζει μέσα στο μήν.και σαν αποστολέα έχει άλλο αριθμό που κάθε φορά είναι ίδιος όταν μου στέλνει κάποιο μήν.!Και μόνο σε αυτόν τον αριθμό μπορώ να στείλω εγώ μήν.,κλήση δεν μπορώ να κάνω σε εκείνον τον αριθμό!Αν στείλω στον κανονικό του αριθμό θα βγάλει ότι απορρίφθηκε το sms!Εκείνος πάντως κανονικά στέλνει με τον κωδικό χώρας!Πες τον να σου στείλει εκείνος πρώτα και βλέπεις!Πολύ περίεργο δεν ξέρω αν συμβαίνει γενικά έτσι σε όλη την Αμερική! Αυτο -οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος- δεν πρεπει να ειναι GSM δικτυο...οσο ημουν ΗΠΑ ειχα και αμερικανικο νουμερο GSM και εστελνα κανονικα μηνυματα στην Ελλαδα (με +30....εννοειτε)...οταν πηγα Μεξικο το ιδιο...εστελνα με ελληνικα και με αλλα ευρωπαικα GSM νουμερα μηνυματα σε Ελλαδα και ΗΠΑ (GSM) κανονικoτατα....δεν υπηρχε κανενα προβλημα...οπου το δικτυο ειναι GSM (το Movistar ειναι) υπαρχει πληρη συμβατοτητα....:) :) :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpapas Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Διευκρίνηση: ο αριθμός των φωτογραφιών δεν είναι δεσμευτικός , όσοι από τους χρήστες του imode επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν τις φωτογραφίες στο κινητό τους χωρίς να στείλουν email. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης θα περιστραφεί η συζήτηση γύρω από αυτές τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vcom Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Γράφει 0,00!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts