neo24gr Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 kai kati akoma! ti einai kalo se mia mnhmh, na exei CL4 h CL5 ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 o ypologisths moy: pentium d940 3.2ghz 1gb ddr2 667 mhz 80gb seagate baraguda sata2 leadtek 256 pci-x 600watt trofodotiko. o ypologisths toy filoy moy: amd64 sta 1.8 pragmatika(den thymamai poios akrivws einai, giayto) 1gb ddr2 256 ati pci-x 160 western digital 350watt trofodotiko. e pws ginetai na paizei kalytera ta paixndia apo emena? moy thn exei dwsei! kai genika exw parathrhsei oti to systhma moy antidra ligo arga sths entoles moy. se kathe klik ton windows,prwta ua xtyphsei terma strofes o sklhros moy kai meta apo 2 deytera anoigei to parathyro. ti mporei na ftaiei? Δεν μπορω να σου πω ποιος εχει τον καλυτερο υπολογιστη στα παιχνιδια γιατι δεν λες τι καρτα γραφικων εχεις εσυ και ο φιλος σου.....π.χ. nvidia 6600,6800,7600 etc Απο ποτε εχεις να κανεις ανασυκγκροτηση στο δισκο ?Λογικα αυτο θα ευθυνεται για τις πολλες στροφες που παιρνει ο σκληρος σου. Παντως εχεις καλυτερο επεξεργαστη απο το φιλο σου :) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Δεν μπορω να σου πω ποιος εχει τον καλυτερο υπολογιστη στα παιχνιδια γιατι δεν λες τι καρτα γραφικων εχεις εσυ και ο φιλος σου.....π.χ. nvidia 6600,6800,7600 etc Απο ποτε εχεις να κανεις ανασυκγκροτηση στο δισκο ?Λογικα αυτο θα ευθυνεται για τις πολλες στροφες που παιρνει ο σκληρος σου. Παντως εχεις καλυτερο επεξεργαστη απο το φιλο σου :) to lew ti karta grafikwn exw. leadtek 256 pci-x kai o filos moy mia ati 256 pci-x nomizw. anasygrotisi kanw poly syxna!!! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 to lew ti karta grafikwn exw. leadtek 256 pci-x kai o filos moy mia ati 256 pci-x nomizw. Ακριβώς αυτό σου λέει. Ότι αυτά τα στοιχεία δεν είναι αρκετά. Πρακτικά δεν μας λες τίποτα για την κάρτα γραφικών. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 xthes xwris sxedon kanena logo to pc mou pagwse. afou patisa alt+contl+dlt yia na emfanistei o pinakas na dw poio programa to pagwse de mou evgaine o pinakas. patisa to koumpaki yia na to kanw restart kai to xameno den anoigei...oso kai na to pataw de kanei tipota, sa na mhn einai sti mpriza. apofasisa na agorasw kainourgio pc kai epeidh den exw poly idea apo tetoia thelw ti voithia sas. poia processors einai kala kai grhgora? poso Ram memory einai arketi? kai genikotera ti na proseksw stin agora pc? episis poies markes eina kales? to pc to xrhsimopoiw perisotero yia email, surfing, mousiki ktl alla thelw kai kati me kala grafika yia gaming... psaxnw yia kati guro sta $400-$500 thanks Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 καλησπερα ! ενδιαφερομαι να αγορασω νεο υπολογιστη ! μπορειτε να με διευκολυνετε λιγο ? θελω να ειναι σταθερος, αρα στανταρ δεν εχει καθορισμενη συσταση . θελω να εχει μια αξιοπρεπη καρτα γραφικων, γρηγορη ram , καλο dvd writer, καρτα ηχου πολυ καλη, και επεξεργαστη αρκετα γρηγορο καθως και μια αξιοπρεπεη καρτα γραφικων . σκληρο θα βαλω πολυ μεγαλο, οθονη οσο το δυνατον πιο ευκρινης . αυχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 to lew ti karta grafikwn exw. leadtek 256 pci-x kai o filos moy mia ati 256 pci-x nomizw. anasygrotisi kanw poly syxna!!! για καρτα γραφικων πρεπει να μας πεις ακριβως ποιο μοντελο ειναι.... πχ εγω παιζω πιο ανετα παιχνιδια με pentium 4 2.4ghz(533FSB), ram 512/333mhz και καρτα γραφικων agp8x με 128MB απο ενα φιλο μου με επεξεργαστη pentium 4 D 3.0ghz(800FSB), ram 512/400mhz και καρτα γραφικων agp8x με 256MB Πως γινεται αυτο??? απλως η καρτα που εχω εγω ειναι μια nVidia 6800XT/128MB, ενω ο φιλος μου μια nVidia FX5500/256MB Σε γενικες γραμμες παντως, το PC του φιλου ειναι πιο σταθερο και πιο γρηγορο στα προγραμματα, αλλα στα παιχνιδια το δικο μου ανταποκρινεται καλυτερα.. Συμπερασμα: Στα παιχνιδια, τον πρωτο λογο τον εχει η καρτα γραφικων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 xthes xwris sxedon kanena logo to pc mou pagwse. afou patisa alt+contl+dlt yia na emfanistei o pinakas na dw poio programa to pagwse de mou evgaine o pinakas. patisa to koumpaki yia na to kanw restart kai to xameno den anoigei...oso kai na to pataw de kanei tipota, sa na mhn einai sti mpriza. apofasisa na agorasw kainourgio pc kai epeidh den exw poly idea apo tetoia thelw ti voithia sas. poia processors einai kala kai grhgora? poso Ram memory einai arketi? kai genikotera ti na proseksw stin agora pc? episis poies markes eina kales? to pc to xrhsimopoiw perisotero yia email, surfing, mousiki ktl alla thelw kai kati me kala grafika yia gaming... psaxnw yia kati guro sta $400-$500 thanks και για ένα κουμπί θες να αλλάξεις Η-Υ? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 xthes xwris sxedon kanena logo to pc mou pagwse. afou patisa alt+contl+dlt yia na emfanistei o pinakas na dw poio programa to pagwse de mou evgaine o pinakas. patisa to koumpaki yia na to kanw restart kai to xameno den anoigei...oso kai na to pataw de kanei tipota, sa na mhn einai sti mpriza. apofasisa na agorasw kainourgio pc kai epeidh den exw poly idea apo tetoia thelw ti voithia sas. poia processors einai kala kai grhgora? poso Ram memory einai arketi? kai genikotera ti na proseksw stin agora pc? episis poies markes eina kales? to pc to xrhsimopoiw perisotero yia email, surfing, mousiki ktl alla thelw kai kati me kala grafika yia gaming... psaxnw yia kati guro sta $400-$500 thanks Η το τροφοδοτικό σου χάλασε ή οι επαφές του κουμπιού.... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Το πιο πιθανο ειναι να εχει χαλασει το τροφοδοτικο. δεν χανεις τιποτα να το πας καπου να το τσεκαρουν. Το κοστος για ενα τροφοδοτικο ειναι απο 40 μεχρι 180ευρω, αναλογα με το μηχανημα που εχεις. Πιστευω το δικο σου (λογικα ειναι παλιο και απλο αφου θα το αντικαταστησεις με καποιο αξιας 600ευρω) με 60ευρω θα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdim Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Θέλω να κάνω έναν υπολογιστή και θέλω με βοηθήσετε λίγο για την συμβατότητα του hardware. Θα χρησιμοποιήσω: Motherboard MSI P4M900M2-L (http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5053) Cpu intel CELERON D 336 (2.80 GHz) BOXS775 (http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=2490) Τροφοδοτικό fortron 350 watt (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=671924) Ram KINGSTON VALUERAM DDR2-533 512MB (http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=780) Σκληρός δίσκος ide 160GB SEAGATE ST3160815A (http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5296) Τα υλικά αυτά είναι συμβατά μεταξύ τους; Τον υπολογιστή αρχικά θα τον βάλω σε χάρτινο κουτί και μακροπρόθεσμα θα τον κάνω carputer λόγω του μικρού μεγέθους της μητρικής. Μήπως γνωρίζει κανείς τη τροφοδοτικό θα χρειαστώ γι’ αυτή τη περίπτωση; Επίσης υπάρχουν οθόνες vga για το αυτοκίνητο; Συγνώμη αν σας κούρασα με τοις ερωτήσεις μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Λοιπόν αυτές τις μέρες θα πάρω καινούριο pc και θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάποια θέματα... Με μια πρώτη ματιά έχω επιλέξει το παρακάτω hardware... 1) Case: Coolermaster Stacker 832 Black 2) Τροφοδοτικό: Enermax Galaxy 850 Watt 3) Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo 6600 4) Motherboard: Asus Striker Extreme 5) Μνήμη: OCZ 2 GB PC 2 - 7200 Platinum 900 MHz 6) VGA: Asus 8800 GTX 7) HDD: Seagate SATA 2 500 GB 8) DVD - RW: Asus SATA Lightscribe 9) DVD - ROM: Asus SATA 10) Οθόνη: Philips 190X7 11) Πληκτρολόγιο - mouse: Logitech MX-5000 Λοιπόν θέλω να ακούσω και προτάσεις από εσάς ειδικά στον τομέα των γραφικών που δεν είμαι σίγουρος αλλά και της μνήμης... Θα ήταν προτιμότερο 2 x 8800 gts ή 1 x 8800 gtx? Επίσης αν η οθόνη LG L1982U θεωρείται καλύτερη από την Philips... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :) Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Σκεφτομαι κ εγω να αλλαξω το συστημα μου ομως θελω βοηθεια στην επιλογη μνημης..Η μητρικη που θα παρω ειναι η Asus Striker Extreme. Στα spec γραφει οτι παιρνει μνημη μεχρι 800mhz ομως σε ολα τα review στο net αναφερουν οτι υποστηριζει μεχρι 1200. Μαλιστα διαβασα κ για συγκεκριμενες μαρκες που προτεινει στο site η asus οι οποιες ειναι ολες στα 800mhz. Αν παρω αυτη: GEIL GX22GB8000UDC DDR2 PC2-8000 1000MHZ CL4 2GB (2X1GB) ULTRA DUAL CHANNEL KIT λετε να εχω προβλημα συμβατοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει νέο pc και ενδιαφέρεται κυρίως για παιχνίδια. Διαθέτει μέχρι 2500 ευρώ (να συμπεριλαμβάνεται και η οθόνη) Έχετε να προτείνετε κάτι? Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Με αυτά τα λεφτά παίρνει πολυ καλό σύστημα, από ποιο κατάστημα θα το αγοράσει, για να προτείνουμε καμιά σύνθεση.? Υπάρχει και επισημασμένο θέμα, ας μετακινηθεί εκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει νέο pc και ενδιαφέρεται κυρίως για παιχνίδια. Διαθέτει μέχρι 2500 ευρώ (να συμπεριλαμβάνεται και η οθόνη) Έχετε να προτείνετε κάτι? Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...:) jog δες το post μου #262 να πάρεις μια ιδέα...;) Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdjay Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Λοιπόν θέλω να ακούσω και προτάσεις από εσάς ειδικά στον τομέα των γραφικών που δεν είμαι σίγουρος αλλά και της μνήμης... Θα ήταν προτιμότερο 2 x 8800 gts ή 1 x 8800 gtx? :) κοίτα 2x8800GTS 640mb περνάνε σ'επιδόσεις 1 x 8800 gtx,όχι όμως τόσο ώστε ν'αξίζουν την διαφορά κόστους...άρα πάρε 1 x 8800 gtx κ στην συνέχεια παίρνεις κ μια δεύτερη κ έχεις πολύ καλές επιδόσεις γ 3 εξάμηνα τουλάχιστον ακόμα!(τώρα πάνω απο 3 εξάμηνα δν σου εγγυώμαι τπτ!) Παράθεση feel the confusion with the POWER of 3G!:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Παιδια, μιας και δεν μπορω να βρω επεξεργαστη για τον υπολογιστη μου θελω να ρωτησω, αν υπαρχει motherboard με agp και να δεχεται παλιες μνημες ddr. Το φτηνοτερο σε τετοια motherboard και επεξεργαστη ποσο παει? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ASROCK 4COREDUAL-VSTA Με αυτην θα εισαι ok.DDR1 εχεις ετσι ? Απο επεξεργαστη δεχεται ολους οσους ειναι σε Socket 775. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 To προβλημα ειναι οτι δεχεται μονο 2 μνημες ddr1 και οτι οι επεξεργαστες που δεχεται ειναι πανακριβοι :( Κατι το πολυ 100 ευρω αμα υπαρχει σε motherboard και επεξεργαστη.... Ειδα και amd sempron 3200+ στα 1,8 ghz, αυτοι θα ειναι λογικα καλυτεροι απο τον 2400+ μου στα 2ghz ετσι? Μονο 30 περιπου ευρω εκαναν. Α ξεχασα να πω οτι θελω περα του agp και ddr1 να υποστηριζονται και οι παλιοι σκληροι δισκοι. Δυστηχως δεν ξερω ποιο προτυπο ειναι, εχω χασει την μπαλα. Στις καλωδιοταινιες της μομπο εγραφε πανω για τα drives και τον σκληρο IDE. Αυτα τα SATA kαι SATA II τι ειναι? edit Μολις ειδα αυτην την cpu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555464 Βγαινει περιπου 100 ευρω μαζι με την μομπο που μου προτεινες, η οποια οπως βλεπω ειναι πολυ καλη γιατι εχει περα απο agp και pci express για καρτα και ddr2. Τωρα, αυτο που θελω να ρωτησω και ειμαι σιγουρος οτι θα φαω ντοματες, ειναι : θα τρεχει πιο γρηγορα ο υπολογιστης μου με αυτην την cpu και μομπο? Ξερω οτι κολλαω στον χρονισμο της cpu, αλλα εχω αυτην την απορια. Οι celeron σηκωνουν overclock ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Το συστημα που λεω να παρω σε κανα 2 βδομαδες: CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 RAM: OCZ OCZ2N1066SR2GK DDR2 PC2-8500 2GB (2X1024MB) SLI READY EDITION DUAL CHANNEL MOBO: ASUS STRIKER EXTREME PSU: ENERMAX EGX850EWL 850W GALAXY VGA: BFG GF8800GTX OC 768MB τι λετε? το συστημα θα το λιωσω στο Overclocking οποτε θελω και προτασεις για watercooling (και για την καρτα γραφικων... με δυνατοτητα και για την δευτερη 8800gtx Που θα βαλω καποια στιγμη) Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Το συστημα που λεω να παρω σε κανα 2 βδομαδες: CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 RAM: OCZ OCZ2N1066SR2GK DDR2 PC2-8500 2GB (2X1024MB) SLI READY EDITION DUAL CHANNEL MOBO: ASUS STRIKER EXTREME PSU: ENERMAX EGX850EWL 850W GALAXY VGA: BFG GF8800GTX OC 768MB τι λετε? το συστημα θα το λιωσω στο Overclocking οποτε θελω και προτασεις για watercooling (και για την καρτα γραφικων... με δυνατοτητα και για την δευτερη 8800gtx Που θα βαλω καποια στιγμη) Φοβερο το συστημα σου! τωρα με την υδροψυξη δεν ειμαι και πολυ σχετικος ποπτε μην σε παρω στο λαιμο μου:)..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Ποσο περιπου θα δωσεις για να το στησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Ποσο περιπου θα δωσεις για να το στησεις? 1400 και κατι ψιχουλα... κουτια οθονη κτλ εχω... μονο τα "εντοστια" :lol: θα αλλαξω :) (χωρις το watercooling) Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 παιδια μια βοηθεια,γιατι δεν τα πολυκατεχω τα χαρακτηριστικα των pc. θελω να παρω ενα απλο και φτηνο pc (ας ειναι και μεταχειρισμενο) πιστευω μεχρι pentium 4 γυρω στα 2,6ghz μου αρκει. το θελω για internet πιο πολυ,για τα βασικα software,μουσικη,βιντεο.,αλλα πανω απ ολα αξιοπιστο,να μην υπερθερμαινεται. δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια. μονο για πυργο ψαχνω,τα περιφεριακα τα κανονιζω. να εχει 1gb ram ,dvd rw, μια απλη καρτα ηχου, και θα μου χρειαστει ενα modem για να μοιρασω τη συνδεση ,με τον υπολογιστη του αδερφου μου που ειναι στο διπλανο δωματιο.Να προτιμησω ethernet? τι τροφοδοτικο? τι ειναι καλυτερο,να εχω μικρους σκληρους δισκους ενσωματωμενους,και πολλα gb external?ρωταω απο θεμα τιμης,αλλα και πρακτικοτητα. αυτα για αρχη! υγ: ξεχασα να αναφερω,οτι υπολογιζω το πολυ μεχρι 300€.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts