AlexN78 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Καλησπέρα. Θέλω τα φώτα σας επείδη έχω μπερδευτει αρκετα με τα intel chipset που έχουν οι mobo's. Λοιπόν, για αρχή φτιάχνω ένα σύστημα (μητρική, CPU και ραμ) τα υπόλοιπα τα έχω. Είμαι άναμεσα σε 2 CPU, ένας είναι ο i5 4690k και ο άλλος i5 6600k 4ης και 6ης γενιας αντίστοιχα. Ερώτηση 1η: την γνώμη σας για αυτά τα 2 CPU, βγαίνουν στα ίδια λεφτά. Ερώτηση 2η: θέλω να μάθω αν υποστηρίζουν CPU overclock τα chipset H97, Z97 Z170 και B150 (κυρίως ψάχνω για ASUS) στις mobo's. Δηλαδή διαβαζώ στο ίντερνετ ότι μόνο τα Z υποστηρίζουν CPU overclock , σε άλλα site λένε ότι υποστηρίζουν τα Η και τα Β . Αν ξέρει κάποιος τι ισχύει κ τι όχι. Ευχαριστώ. Edited December 31, 2015 by AlexN78 Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Πανε στην τελευταια γενια. Εαν θελεις να κανεις overclocking, θα πας σε Z97. (Παντα για την 4η γενια.) Τα αλλα δεν υποστηριζουν. Τωρα το Ζ170 (για 6ης γενιας επεξεργαστες) υποστηριζει φυσικα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπέρα. Θέλω τα φώτα σας επείδη έχω μπερδευτει αρκετα με τα intel chipset που έχουν οι mobo's. Λοιπόν, για αρχή φτιάχνω ένα σύστημα (μητρική, CPU και ραμ) τα υπόλοιπα τα έχω. Είμαι άναμεσα σε 2 CPU, ένας είναι ο i5 4690k και ο άλλος i5 6600k 4ης και 6ης γενιας αντίστοιχα. Ερώτηση 1η: την γνώμη σας για αυτά τα 2 CPU, βγαίνουν στα ίδια λεφτά. Ερώτηση 2η: θέλω να μάθω αν υποστηρίζουν CPU overclock τα chipset H97, Z97 Z170 και B150 (κυρίως ψάχνω για ASUS) στις mobo's. Δηλαδή διαβαζώ στο ίντερνετ ότι μόνο τα Z υποστηρίζουν CPU overclock , σε άλλα site λένε ότι υποστηρίζουν τα Η και τα Β . Αν ξέρει κάποιος τι ισχύει κ τι όχι. Ευχαριστώ. Καταρχάς χρόνια πολλά. :) Και οι 2 επεξεργαστές που γράφεις είναι τέρατα απόδοσης και όποιον και να διαλέξεις δε θα απογοητευθείς. Ο 6600, σαν λίγο πιο νέος, ίσως να είναι λίγο πιο δυνατός αλλά μη φανταστείς καμιά τρομερή διαφορά. Όσον αφορά το overclock, ΟΛΑ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα chipsets το υποστηρίζουν. Τα Η και τα Β όμως έχουν περιορισμούς και υπερχρονίζουν μέχρι ένα σημείο, το οποίο δεν είναι στάνταρ και μπορεί να διαφέρει ακόμα και μεταξύ 2 ίδιων μητρικών (μου έχει τύχει). Αντίθετα το Z chipset είναι σχεδιασμένο από την αρχή για overclock. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Χρόνια πολλά και ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση :) . Κοιτάω για gaming σύστημα να φτιάξω και δν μιλάω για τερατώδη overclocking, ψιλοπράγματα. Να κράτησει λίγο παραπάνω το CPU. Πανε στην τελευταια γενια. Εαν θελεις να κανεις overclocking, θα πας σε Z97. (Παντα για την 4η γενια.) Τα αλλα δεν υποστηριζουν. Τωρα το Ζ170 (για 6ης γενιας επεξεργαστες) υποστηριζει φυσικα. Σκέφτομαι για OC σε κανα 2-3 χρόνια γι'αυτό κοιτάω για 'k' CPU . Άρα για OC μιλάμε μόνο για Z chipset, ωραία μέχρι έδω. Για τελευταία γενιά φεύγει λίγο παραπάνω το budget όμως γι'αυτό κολλούσα με τα chipset. Πάει κ ddr4 μέτα που ανεβαίνουν. Empathis διάβασα ,για τον 4690k τουλάχιστον, ότι "κοντράρει" και i7 σε αποδόση για gaming γι'αυτό κατεληξα σε αυτόν. Αν μείνω με τον 4690 έχω βάλει αυτήν την μητρίκη ASUS Z97-PRO GAMER (με μια προσφορα απο την asus βγαίνει στα 128€) και RAM στα 55€ . Σε σύνολο μου βγαίνουν κάπου στα 450 όλα μαζί. Τι μητρική θα προτεινες για τον 6600? όμως είδα ότι με τον 6600 και μία καλή μητρίκη βγαίνουν πολλά παραπάνω. Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Αφού πας για gaming, θα σου προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου Z chipset. Oι ddr4 μνήμες δεν είναι και τόσο ακριβές. Ένα σετ corsair vengeance ddr3 8gb έχει 50€ και ένα αντίστοιχο ddr4 έχει 60€. Ο i5 μπορεί να κοντράρει έναν i7 μόνο υπερχρονισμένος και κακά τα ψέματα, τη διαφορά στο gaming δε σου την κάνει ο επεξεργαστής, αλλά η κάρτα γραφικών. Αν θες οπωσδήποτε asus μητρική, ξεκινάμε από αυτήν. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Αφού πας για gaming, θα σου προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου Z chipset. Oι ddr4 μνήμες δεν είναι και τόσο ακριβές. Ένα σετ corsair vengeance ddr3 8gb έχει 50€ και ένα αντίστοιχο ddr4 έχει 60€. Ο i5 μπορεί να κοντράρει έναν i7 μόνο υπερχρονισμένος και κακά τα ψέματα, τη διαφορά στο gaming δε σου την κάνει ο επεξεργαστής, αλλά η κάρτα γραφικών. Αν θες οπωσδήποτε asus μητρική, ξεκινάμε από αυτήν. Το δέχομαι και συμφωνώ ότι η κάρτα γραφικών παίζει σημαντικό ρόλο. Κάτι benchmark που έχω ψάξει δεν δείχνουν κ τρελές διαφορες μεταξυ i5 4690k και i7 4790 . Απλά για i7 παει αλλου , ας μείνουμε στον i5 :p Τσεκαρε μία εδώ γι'αυτό κοιτάω για Asus λόγο των προσφορών. Πχ την ASUS Z97-PRO GAMER την βρίσκω στα 128€ που είναι πολύ καλή τιμή. Γενικά όταν ξεκινησα να το ψάχνω έβγαζα στα 400€ σύστημα, με Μητρική , CPU και RAM. Αλλά με το ψάξε-ψάξε άλλαξα λίγο γνώμη στπ να βάλω κατι κολύτερο κ έφτασα στα 450-470€, οπότε έχω βγει ήδη εκτός budget και δε με παίρνει να ανέβω παραπάνω. Γι'αυτό λέω ότι είναι πιο τσιμπημένα με ddr4. Θα μου πεις βέβαια πολλά ζητας, δεν γίνεται καλό και φθηνό :p . Edited December 31, 2015 by AlexN78 Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Αν είσαι ήδη εκτός budget, πάω πάσο. Η Ζ97 pro gamer είναι φοβερή έτσι κι αλλιώς. Έχε πάντως στο νου πως οι Κ επεξεργαστές δεν έχουν ψύκτρα. Υπολόγισε και 30-40€ για μια καλή και από 3.5 GHz θα πάει στα 4.5 για πλάκα. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Αν είσαι ήδη εκτός budget, πάω πάσο. Η Ζ97 pro gamer είναι φοβερή έτσι κι αλλιώς. Έχε πάντως στο νου πως οι Κ επεξεργαστές δεν έχουν ψύκτρα. Υπολόγισε και 30-40€ για μια καλή και από 3.5 GHz θα πάει στα 4.5 για πλάκα. Δυστύχως με "φρεναρει" το χρήμα :P . Ο συγκεκριμένος CPU έχει stock cooler, και απο σχόλια που διάβασα κάνει αρκετα καλά την δουλειά για αρχή, αν δεν τον πειράξεις. Αν θες να παίξεις σίγουρα χρειαζεται κάτι καλύτερο. Με αυτά CPU , Μητρική και RAM πιστεύεις θα είμαι καλυμένος για 2-3 χρόνια τουλάχιστον? Δεν μιλάω για full HD στα 1080 σε 2 χρόνια, μετριο gaming. Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τι κάρτα γραφικών έχεις και για τι ανάλυση μιλάμε; Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τι κάρτα γραφικών έχεις και για τι ανάλυση μιλάμε; Δανείκη GTX660 για την ώρα, μέχρι να πάρω την δικιά μου. Εννοώ αν θα είμαι καλά σε βάθος χρόνου και με μια καλή κάρτα γραφικών. Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Δανείκη GTX660 για την ώρα, μέχρι να πάρω την δικιά μου. Εννοώ αν θα είμαι καλά σε βάθος χρόνου και με μια καλή κάρτα γραφικών. Ok. Αν δεν παίζεις σε full hd, είσαι μια χαρά. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ok. Αν δεν παίζεις σε full hd, είσαι μια χαρά. Έγινε, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.. Καλή χρόνια να έχετε!!! Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Αν είσαι ήδη εκτός budget, πάω πάσο. Η Ζ97 pro gamer είναι φοβερή έτσι κι αλλιώς. Έχε πάντως στο νου πως οι Κ επεξεργαστές δεν έχουν ψύκτρα. Υπολόγισε και 30-40€ για μια καλή και από 3.5 GHz θα πάει στα 4.5 για πλάκα. Ποιος είπε ότι η σειρα Κ δεν έχει ψύκτρα μέσα στη συσκευασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ποιος είπε ότι η σειρα Κ δεν έχει ψύκτρα μέσα στη συσκευασια. Χρόνια πολλά συνονόματε. :) Αν ρίξεις μια ματιά στους επεξεργαστές intel σειράς Κ και Χ, κανένας δεν έχει ψύκτρα παρά μόνον ο i5 4690K και ο i7 4790K. Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτό και νόμιζα πως όλοι οι ξεκλείδωτοι δεν είχαν ψύκτρα μέσα. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Χρόνια πολλά συνονόματε. :) Αν ρίξεις μια ματιά στους επεξεργαστές intel σειράς Κ και Χ, κανένας δεν έχει ψύκτρα παρά μόνον ο i5 4690K και ο i7 4790K. Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτό και νόμιζα πως όλοι οι ξεκλείδωτοι δεν είχαν ψύκτρα μέσα. Χρόνια πολλά συνονόματε. Καλή χρονια να έχουμε. Μέχρι και τον 4790Κ θεωρούνται και καλά όχι high-end cpu. Για αυτό και έχουν ψύκτρα μέσα στη συσκευασία. Ίσως και του χαμηλού TDP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλημερα παιδια.Βρηκα αυτο http://www.e-shop.gr/psu-ms-tech-ms-n950-val-950w-atx-p-PER.640316 το τροφοδοτικο για το PC μου αλλα μου κανει εντιπωση που κανει μονο 60€ ενω λεει ειναι 950w.Μιπως ειναι μουφα και δεν βγαζει ουτε 600w?? Απλως δεν ειναι και καλη ποιοτητα. Γιατι θελεις τοσο μεγαλο τροφοδοτικο; Ουσιαστικα μπορει να βγαζει κ μεχρι 600 που λεει ο λογος :lol: :p Δίνει τα Watt που λέει. Απλα είναι κυριακής χαράς δευτέρας λύπης. Και θα έχει πολύ θόρυβο στις τάσεις, κάτι που έχει συνέπειες σε κάποιες εξειδικευμένες χρήσεις αλλά κυρίως μειώνει το χρόνο ζωής της μητρικής Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostap Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους :-) !! θα ηθελα μια βοηθεια σε οτι αφορα την επιλογη λαπτοπ μεχρι 850ευρω...με ενδιαφερουν βασικα Ίντερνετ, παιχνίδια...σε μια σχετικα γρηγορη ματια βρηκα 2 επιλογες της dell https://www.skroutz.gr/s/7357068/Dell-Inspiron-5558-i7-5500U-8GB-1TB-GeForce-920M-W8.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/7585196/Dell-Inspiron-5559-i7-6500U-8GB-1TB-Radeon-R5-M335-W10.html?from=account_favorites φαινονται καλοι οσον αφορα τα specs αλλα κολλαω οσο στην εταιρια(DELL) αν ειναι αξιοπιστη... καθως και στην μεταξυ τους συγκριση(διαφερουν σε επεξεργαστες και καρτες γραφικων...)ποιο να ειναι καλυτερο?!!καθως επισης αν σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καλυτερη προταση ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους :-) !! θα ηθελα μια βοηθεια σε οτι αφορα την επιλογη λαπτοπ μεχρι 850ευρω...με ενδιαφερουν βασικα Ίντερνετ, παιχνίδια...σε μια σχετικα γρηγορη ματια βρηκα 2 επιλογες της dell https://www.skroutz.gr/s/7357068/Dell-Inspiron-5558-i7-5500U-8GB-1TB-GeForce-920M-W8.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/7585196/Dell-Inspiron-5559-i7-6500U-8GB-1TB-Radeon-R5-M335-W10.html?from=account_favorites φαινονται καλοι οσον αφορα τα specs αλλα κολλαω οσο στην εταιρια(DELL) αν ειναι αξιοπιστη... καθως και στην μεταξυ τους συγκριση(διαφερουν σε επεξεργαστες και καρτες γραφικων...)ποιο να ειναι καλυτερο?!!καθως επισης αν σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καλυτερη προταση ;-) dell νουμερο 1 σε αξιοιστια μια αναζητηση στο google στα ελληνικα θα σε πεισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Δίνει τα Watt που λέει. Απλα είναι κυριακής χαράς δευτέρας λύπης. Και θα έχει πολύ θόρυβο στις τάσεις, κάτι που έχει συνέπειες σε κάποιες εξειδικευμένες χρήσεις αλλά κυρίως μειώνει το χρόνο ζωής της μητρικής Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 LG 27MP75 vs Samsung S27e390 Παιδια ποια λετε να παρω για τον Η/Υ. Σερφαρισμα, Ταινιες και εργασιες. Παιχνίδια καθολου. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 καλησπερα παιδια εχω δυο αποριες. θα κανω μια αναβαθμιση cpu ram mono ssd: skylake 6500 gigabyte z170 hd3p evo850 250gb Πρωτη απορια: ποσα mhz μπορω να βαλω σε ram? ποσο υποστηριζει skylake cpu κ mobo? εχω μπερδευτει. Δευτερη απορια: εχω τροφοδοτικο 550w τον εχω 3 χρονια κ καρτα γραφικων gt730 υποστηριζει το τροφοδοτικο ολα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Θεωρητικά οι skylake υποστηρίζουν μνήμες των 2.400MHz (αυτά από τα χαρακτηριστικά που δίνει η Intel) αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα να βάλεις και μνήμες μεγαλύτερης ταχύτητας. Καλό θα είναι, βέβαια, πριν προβείς στην αγορά να ελέγξεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής εάν έχουν δοκιμαστεί με την συγκεκριμένη μητρική ή, εναλλακτικά, να επιλέξεις μνήμες που θα είναι στην λίστα αυτή. Όσον αφορά το τροφοδοτικό δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Άλλωστε οι skylake έχουν μικρότερη κατανάλωση από παλαιότερους επεξεργαστές. Αυτό, όμως, που με "ανησυχεί" είναι ότι το έχεις 3 χρόνια με ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς γήρανσης υλικού οπότε καλό, αλλά όχι αναγκαίο, θα ήταν να το αλλάξεις. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 ευχαριστω πολη για την απαντηση..το θεμα ειναι αν εχει διαφορα στα μεγαλα mhz αν κανει την ιδια δουλεια με 2400mhz τοτε δεν αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Βασικά για καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις διαφορά ανάμεσα στα 2.400 και τα 3.000MHz. Αποδεδειγμένα αυτό. Η διαφορά φαίνεται μόνο σε πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις και στα διάφορα μετροπρογράμματα ελέγχου των επιδόσεων... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 τώρα ειδικα που έκανε πατάτα η Intel με την σειρά Skylake, ότι πρέπει για αγορά είναι:lol: 4790Κ και πάλι 4790Κ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts