vassilis018 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 4K ακόμα όχι, αλλα στο μελλον (μερικους μηνες) ποτε δεν ξερεις... :rolleyes: αφού σκέφτεσαι για 970 πάρε μία σαν την δική μου, που έχω στην υπογραφή. άπαιχτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ακουγα καλα λογια για το αμαζον αλλα πρωτη φορα τα ειδα με τα "ματια" μου... Μου εστειλαν ξεχωριστα την μητρικη και τις μνημες και χωρις εξοδα αποστολης θα μου στειλουν 2 μερες μετα και τον επεξεργαστη, "για την καλυτερη εξυπηρετηση μου"... :eek: Επισης στα εμαιλ απαντανε πολυ γρηγορα και εχει και live chat.. (πειτε μου εναν λογο να μην αγορασω απο αυτους ξανα...) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ποιο amazon και που βρίσκεσαι? γιατί τελευταία φορά που είχα κοιτάξει το amazon.co.uk δε στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 amazon.co.uk και βρισκομαι Βουλγαρια, αλλα απο οτι βλεπω στελνει και ελλαδα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 χμμ..περίεργο...θυμάμαι, προχώραγα κανονικά την διαδικασία checkout και τελευταίο βήμα μου πετάει ότι δεν στέλνει ηλεκτρονικές συσκευές...θα το δω πάλι με την πρώτη ευκαρία :) thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Οι συσκευες που θελεις να παρεις πρεπει να γραφει απο κατω οτι πωλουντε απο την amazon απευθειας και οχι απο τριτο πωλητη... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ακόμα περιμένουμε για τα 4K αλλά η 970 είναι μία καλή επιλογή για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Έχω χρησιμοποιήσει την Gigabyte GV-N970G1 στο PC που έφτιαξα για ένα φίλο και απλά τα σπάει!!! Αν υπήρχε ανάγκη αυτή τη στιγμή για αντικατάσταση στη δική μου αυτή θα έπερνα χωρίς συζήτηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα ειμαι σε διδαδικασια αγοράς νέου λαπτοπ θάψω αν μπορεί να μου πει κάποιος Ν αξίζει να δώσω κάποια παραπανω χρηματα για να πάω απο τον i5 1,4ghz me 3mb L3 Στον i7 1.7 ghz me 4mb L3 και turbo boost στα 3,3ghz.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 νομίζω ότι όλα εξαρτόνται αν χρειάζεσαι την διαφορά...αν κάνεις εργασίες δηλαδή που απαιτούν την αναβάθμιση... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ο υπολογιστής θα είναι για ταινίες τορεντ σερφ Αλλα θελω να τρέξω και auto ad mat lab και προγραμματισμό.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ο i5 είναι υπεραρκετός Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 κανεναν οδηγο για overclocking για τον 5820Κ εχουμε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 κανεναν οδηγο για overclocking για τον 5820Κ εχουμε; http://rog.asus.com/365052014/overclocking/rog-overclocking-guide-core-for-5960x-5930k-5820k/ για δες αν κάνουν αυτά τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το βιντεο ειναι πιο "ευκολο". Αλλα εαν βαλω τον multiplier στα 45 και volt 1.3 θα ειμαι ενταξει; ή πρεπει να κάνω υπερσυγχρονισμό και τις μνήμες; (Δεν θελω να τις κανω). Ειναι ηδη 2400mhz Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το βιντεο ειναι πιο "ευκολο". Αλλα εαν βαλω τον multiplier στα 45 και volt 1.3 θα ειμαι ενταξει; ή πρεπει να κάνω υπερσυγχρονισμό και τις μνήμες; (Δεν θελω να τις κανω). Ειναι ηδη 2400mhz Αν θες να κανεις κανονικο υπερχρονισμό, πρέπει να χεις γνώσεις στο πώς λειτουργουν οι συχνότητες σε μια μητρική, και οι πολλαπλασιαστές (μνήμης, cpu, pci). Κοινώς, διάβασε έναν οποιονδήποτε οδηγό overclocking, πάρε ένα κομπιουτεράκι, και ξεκίνα. Σημείωση: η αλλαγή του multiplier απο μονη της δεν βοηθά σε τιποτα ουσιαστικό, ΜΗΝ αλλάζεις τάση παρά μόνο αν ανεβάσεις πολύ το fsb και μόνο μικρές αλλαγές, ΜΗΝ αλλάξεις το FSB αν δεν υπολογίσεις με τους πολλαπλασιαστές οτι PCI και μνήμες θα είναι στα όριά τους και ΜΗΝ κανεις overclocking αν δεν έχεις όρεξη για καλό διάβασμα και πολλές ώρες ψάξιμο, γιατί θα κάνεις πατάτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το βιντεο ειναι πιο "ευκολο". Αλλα εαν βαλω τον multiplier στα 45 και volt 1.3 θα ειμαι ενταξει; ή πρεπει να κάνω υπερσυγχρονισμό και τις μνήμες; (Δεν θελω να τις κανω). Ειναι ηδη 2400mhz δεν νομίζω να έχεις θέμα με τις μνήμες. το ρεύμα που θα δώσεις να κοιτάξεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αν θες να κανεις κανονικο υπερχρονισμό, πρέπει να χεις γνώσεις στο πώς λειτουργουν οι συχνότητες σε μια μητρική, και οι πολλαπλασιαστές (μνήμης, cpu, pci). Κοινώς, διάβασε έναν οποιονδήποτε οδηγό overclocking, πάρε ένα κομπιουτεράκι, και ξεκίνα. Σημείωση: η αλλαγή του multiplier απο μονη της δεν βοηθά σε τιποτα ουσιαστικό, ΜΗΝ αλλάζεις τάση παρά μόνο αν ανεβάσεις πολύ το fsb και μόνο μικρές αλλαγές, ΜΗΝ αλλάξεις το FSB αν δεν υπολογίσεις με τους πολλαπλασιαστές οτι PCI και μνήμες θα είναι στα όριά τους και ΜΗΝ κανεις overclocking αν δεν έχεις όρεξη για καλό διάβασμα και πολλές ώρες ψάξιμο, γιατί θα κάνεις πατάτα Ο επεξεργαστης μου δεν εχει FSB αλλα blck. Ο πολλαπλασιαστης κανει απο οσο καταλαβα υπερσυγχρονισμό μόνο τον επεξεργαστή που συνεπάγεται με μεγαλύτερη τάση (συμφωνα με το βιντεο παραπανω). :rolleyes: (για αυτο ρωταω 2-3 φορες να μην κανω πατατα) :lol::p;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ο επεξεργαστης μου δεν εχει FSB αλλα blck. Ο πολλαπλασιαστης κανει απο οσο καταλαβα υπερσυγχρονισμό μόνο τον επεξεργαστή που συνεπάγεται με μεγαλύτερη τάση (συμφωνα με το βιντεο παραπανω). :rolleyes: (για αυτο ρωταω 2-3 φορες να μην κανω πατατα) :lol::p;) τι ψύξη έχεις στον 5820? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 noctua nh-d14. 28-30 celsius idle, full load 50 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 noctua nh-d14. 28-30 celsius idle, full load 50 για κανά νεράκι το έχεις σκεφτεί? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 για κανά νεράκι το έχεις σκεφτεί? :) ισως στο μελλον, εαν χρειαστει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 για κανά νεράκι το έχεις σκεφτεί? :) Τι να το κανει το νερό, εκτός αν τον καραυπερχρονίσει Ο επεξεργαστης μου δεν εχει FSB αλλα blck. Ο πολλαπλασιαστης κανει απο οσο καταλαβα υπερσυγχρονισμό μόνο τον επεξεργαστή που συνεπάγεται με μεγαλύτερη τάση (συμφωνα με το βιντεο παραπανω). :rolleyes: (για αυτο ρωταω 2-3 φορες να μην κανω πατατα) :lol::p;) Ναι μωρέ το ίδιο είν απλά έχω μείνει κάτι χρόνια πίσω στις ονομασίες :p Αλλάζοντας μόνο τον πολλαπλασιαστή προς τα πάνω, ανεβάζεις μόνο την συχνότητα του επεξεργαστή, αλλά δεν βλέπεις μεγάλες διαφορές στην απόδοση, βέβαια για αρχή καλό είναι. Την τάση θα την αυξήσεις μόνο αν ανεβάσεις τη συχνότητα 15%+, και βασικά μόνο όταν παρατηρήσεις αστάθεια του συστήματος, παγώματα κλπ. Την τάση θα την ανεβάζεις πολύ λίγο, αν το παρακάνεις θα κάψεις τον επεξεργαστή υπ όψιν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LTsiron Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Γειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα υπολογιστή για παιχνίδια και μετά απο σχετική μελέτη κατέληξα στην εξής σύνθεση καθότι η οικονομική πλευρά είναι κάπως περιορισμένη: cpu intel i5-4460 3.20ghz, motherboard asus b85m-e, ram kingston kvr 16n11s8/4 4gb ddr3, vga asus geforce gtx750-phoc-2gd5 2gb ddr5, ssd kingston sms200s3/120g 120gb, psu coolermaster elite 600w, case coolermaster silencio 650. Θα ήθελα την γνώμη σας καθώς και εναλλακτικές προτάσεις. Ευχαριστώ. Edited March 30, 2015 by LTsiron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ειναι καιρος να κανω και εγω μια αναβαθμιση στον υπολογιστη μου, αλλα φαινετε οτι εχασα επεισοδια. Eιδα κατι Αθλον 5150 που τρεχουν στα 1,6 !!!!! μονο και εχουν καρτα γραφικων. Ειναι δυνατον τοσο μικρη ισχυη για να αποδοσει hd video χωρις καρτα;;; μου φαινεται απιστευτο!! Ενας αλλος ο Α4-4000 με ποιο υψηλη ταχυτητα σε αλλο σοκετ εχει 3,0 γιγα, ενταξει αυτο το βλεπω λογικοτερο, και αυτος βεβαια εχει καρτα γραφικων. Και η ερωτηση μου ειναι, μπορουν οι παραπανω να αποδωσουν hd video και παιχνιδια ελαφρια χωρις να υπαρχει καρτα γραφικων;; Γιατι η χρησιμοτητα που κανω στον υπολογιστη δεν ειναι παραπανω απο ταινιες και σερφαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ειναι καιρος να κανω και εγω μια αναβαθμιση στον υπολογιστη μου, αλλα φαινετε οτι εχασα επεισοδια. Eιδα κατι Αθλον 5150 που τρεχουν στα 1,6 !!!!! μονο και εχουν καρτα γραφικων. Ειναι δυνατον τοσο μικρη ισχυη για να αποδοσει hd video χωρις καρτα;;; μου φαινεται απιστευτο!! Ενας αλλος ο Α4-4000 με ποιο υψηλη ταχυτητα σε αλλο σοκετ εχει 3,0 γιγα, ενταξει αυτο το βλεπω λογικοτερο, και αυτος βεβαια εχει καρτα γραφικων. Και η ερωτηση μου ειναι, μπορουν οι παραπανω να αποδωσουν hd video και παιχνιδια ελαφρια χωρις να υπαρχει καρτα γραφικων;; Γιατι η χρησιμοτητα που κανω στον υπολογιστη δεν ειναι παραπανω απο ταινιες και σερφαρισμα. Παίζουν άνετα και παιχνίδια. Ο 5150 έχει καλύτερα γραφικά (διαφορά μικρή που δε θα σε απασχολήσει εφόσον δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια) αλλά ελάχιστα πιο αδύναμη CPU από τον 4000 παρ' ό,τι έχει νεότερο πυρήνα. Ν αποφύγεις cpu με τους παλιούς trinity, πάε σε Richland (4000) ή τους νεότερους Kabini (5150) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts