Guest valeria Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κάθε έτος αντιστοιχεί και σε ένα ζώο;Ό,τι χρονολογία και να του βάλω με το ίδιο έτος μου βγάζει το ίδιο ζώο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 To κινέζικό σας Ζώδιο είναι : Φίδι Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Φιδιού είναι 'βαθιά'. Λένε ελάχιστα και κατέχουν τη μεγάλη φρόνηση. Δεν πρέπει ποτέ να ανησυχήσουν για τα χρήματα είναι οικονομικά τυχεροί. Οι άνθρωποι φιδια είναι συχνά αρκετά μάταιοι, εγωιστικοί, και λίγο φιλάργυροι. Ακόμα έχουν την τεράστια συμπόνοια για άλλους και προσπαθούν να βοηθήσουν εκείνους τους λιγότερο τυχερούς. Οι άνθρωποι φίδια τείνουν στην υπερβολή, δεδομένου ότι έχουν τις αμφιβολίες για την κρίση άλλων ανθρώπων και προτιμούν να στηριχθούν στους εαυτούς τους. Καθορίζουν οτιδήποτε κάνουν και μισούν το να αποτύχουν. Αν και ήρεμοι στην επιφάνεια, είναι έντονοι και εμπαθείς. Οι άνθρωποι φίδια είναι συνήθως όμορφοι και έχουν μερικές φορές τα προβλήματα με τσακωμούς επειδή είναι ευμετάβολοι. Είναι οι συμβατότεροι με το βόδι και τον κόκκορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 οσοι ειναι το 1988 ειναι δρακοι και το 1987 κουνελια.. απ'οτι καταλαβα μονο το ετος παιζει ρολο και γω δρακος... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 :p me too, ki egw drakoulaki. ! Ta sigxarhthria mou sto metafrasth!!! Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Me ? Horse tigers, dogs and sheep compatible... Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 ego......provato!!mh xeirotera!!!!! (protimo to kanoniko mou zodio...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 παντως, ειναι πολυ ασχημο να εισαι φιδι... τι εισαι? φιδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 παντως, ειναι πολυ ασχημο να εισαι φιδι... τι εισαι? φιδι... Egw nomizw oti exei to gousto tou na eisai fidi! :p Eidika an vreis k enan kalo kokkora h vodi! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 To κινέζικό σας Ζώδιο είναι : Γουρούνι Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Γουρουνιού είναι ιπποτικοί και γενναίοι. Με οτιδήποτε ασχολούνται,το κάνουν με όλη τη δύναμή τους. Για τους ανθρώπους των έτων των γουρουνιων, δεν υπάρχει αριστερό ή δεξιό και δεν υπάρχει καμία υποχώρηση. Έχουν τεράστιο κουράγιο και τη μεγάλη τιμιότητα. Δεν κάνουν πολλούς φίλους αλλά τους κάνουν για μια ζωή, και καθενας που έχει έναν σύντροφο απο το έτος των κάπρων είναι τυχερος γιατί είναι εξαιρετικά πιστοί. Δεν μιλούν πολύ αλλά έχουν μια μεγάλη δίψα για τη γνώση. Μελετούν πολύ και ενημερώνονται γενικά καλά. Οι άνθρωποι Γουρούνια είναι ευέξαπτοι, όμως μισούν τους καυγάδες και τους διαπληκτισμούς. Είναι καλοί στους αγαπημένους αυτούς τους. Ανεξάρτητα από το πόσο τα κακά τα όποια προβλήματα φαίνονται να είναι,οι άνθρωποι Γουρουνια προσπαθουν να τα επιλύσουν, έντιμα εάν και μερικές φορές αυθόρμητα. Είναι οι συμβατότεροι με τα κουνέλια και τα πρόβατα. Σωστο στα περισσοτερα..... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 κι κι ρι κου :p ή μηπως κου κου ρου κου?:lol: πάντως έχω να δηλώσω ότι το κανονικό μου ζώδιο μου ταιριάζει περισσότερο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinua Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 To κινέζικό σας Ζώδιο είναι : Άλογο Το μάθαμε κι αυτό!:lol: Παράθεση S' e4a3a,s' exasa,ma den fevgw pia..Me8ysa matia mou k einai twra arga.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Egw eimai vodi...:cry: Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Παιδιά ενθουσιάστηκα. Έβαλα τρία άτομα και τα πέτυχε ακριβώς. Με πέθανε πραγματικά! Εξαιρετικό,μπράβο! Όσο για το ζώδιό μου, είμαι Πίθηκος. ... ... ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulina69a Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 To κινέζικό σας Ζώδιο είναι : Δράκος Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Δράκου είναι υγιείς, ενεργητικοί, ευερέθιστοι, ευεξαπτοι, και επίμονοι. Είναι επίσης τίμιοι, ευαίσθητοι, γενναίοι, και εμπνέουν την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι δράκοι είναι οι πιό εκκεντρικοί από οποιοιδήποτε ανατολικό Ζωδιο. Ούτε δανείζονται χρήματα ούτε λένε πομπώδη λόγια, αλλά τείνουν να είναι συμπονετικοί κάτι που δίνει μερικές φορές στους άλλους ένα πλεονέκτημα πάνω τους. Είναι συμβατοί με τους αρουραίους, τα φίδια, τους πιθήκους, και τους κόκκορες. Eimai μια Δρακουλα λοιπον......:O :) :lol: Παράθεση Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα ΧΩΡΙΣ Εμενα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Δράκος kai egw!!!! Panw katw ta vrike pantos!:X :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 To κινέζικό σας Ζώδιο είναι : Πίθηκος Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Πίθήκου είναι οι ακανόνιστες μεγαλοφυίες του κύκλου. Έξυπνοι, επιδέξιοι, και εύκαμπτοι, είναι εντυπωσιακά εφευρετικοί και μπορούν να λύσουν τα δυσκολότερα προβλήματα με ευκολία. Υπάρχουν λίγοι τομείς στους οποίους οι άνθρωποι πιθήκοι δεν θα επετύγχαναν αλλά αυτοί έχουν μια συνήθεια ανατροπής της ύπαρξης, και είναι πάρα πολύ ευχάριστοι. Θέλουν να κάνουν τα πράγματα τώρα, και εάν δεν μπορούν να πάρουν αρχής αμέσως, αποθαρρύνονται και αφήνουν μερικές φορές τα προγράμματά τους. Αν και καλοί στη λήψη των αποφάσεων, τείνουν να κοιτάζουν σε άλλες!!!! Κατοχουν αυτό που λέμε της κοινή λογική ,οι άνθρωποι πιθήκοι έχουν μια βαθιά επιθυμία για τη γνώση και και έχουν άριστη μνήμη. Οι άνθρωποι πιθήκοι είναι ισχυροί αλλά ο θυμός τους ξεθυμαίνει γρήγορα. Είναι οι συμβατότεροι με το δράκο και τον αρουραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 kala ego ime vodi mou mou mou :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GFGO Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Εγω ειμαι φιδι.....Οποια ειναι βοδι(:lol: :lol: :lol: :lol: )ή κοκκορας ας μου στειλει ΠΜ.....:) :) :) Παράθεση AMD Rulez :alien: Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 To κινέζικό σας Ζώδιο είναι : Βόδι Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Βοδιού είναι υπομονετικοί, ολιγόλογοι, και εμπνέουν την εμπιστοσύνη στους άλλους. Τείνουν να είναι εκκεντρικοί, και φανατικοί, και θυμώνουν εύκολα. Έχουν άγριο ταμπεραμέντο και αν και μιλούν λίγο, όταν θέλουν είναι αρκετά εύγλωττοι. Οι άνθρωποι Βόδια είναι σε διανοητική και φυσική εγρήγορση. Γενικά βολικοί, είναι εντυπωσιακά επίμονοι, και μισούν το να αποτύχουν ή το να αντιταχθούν. Είναι οι συμβατότεροι με το φίδι, τον κόκκορα, και τους ανθρώπους αρουραίων Στο "υπομονετικοί" δεν θα συμφωνήσω και τόσο δεν έχω μεγάλη υπομονη. :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Εγω παλι κοκκορακι. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Φιδουλας, αν και καπου κανει λαθος το συστημα... Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Φιδιού είναι 'βαθιά'. Λένε ελάχιστα και κατέχουν τη μεγάλη φρόνηση. Ποιος, εγω? :p Δεν πρέπει ποτέ να ανησυχήσουν για τα χρήματα είναι οικονομικά τυχεροί. Οι άνθρωποι φιδια είναι συχνά αρκετά μάταιοι, εγωιστικοί, και λίγο φιλάργυροι. ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑΑΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑΑΑ.... :lol: μεσα επεσε 100% Ακόμα έχουν την τεράστια συμπόνοια για άλλους και προσπαθούν να βοηθήσουν εκείνους τους λιγότερο τυχερούς. Γμτ το εχω το "προνομιο" και ΠΑΝΤΑ βγαινω ο κακος της υποθεσης... Οι άνθρωποι φίδια τείνουν στην υπερβολή, δεδομένου ότι έχουν τις αμφιβολίες για την κρίση άλλων ανθρώπων και προτιμούν να στηριχθούν στους εαυτούς τους. Καθορίζουν οτιδήποτε κάνουν και μισούν το να αποτύχουν. Αν και ήρεμοι στην επιφάνεια, είναι έντονοι και εμπαθείς. Eγω ηρεμος? Εγω,το sugar crazy το προσωποποιημενο? Οι άνθρωποι φίδια είναι συνήθως όμορφοι και έχουν μερικές φορές τα προβλήματα με τσακωμούς επειδή είναι ευμετάβολοι. Είναι οι συμβατότεροι με το βόδι και τον κόκκορα. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΑ? οπα ρε φιλε τα τιμαμε τα παντελονια μας... στο αλλο ακρο μας πηγε... Στα υπολοιπα εχει δικιο... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 To κινέζικό σας Ζώδιο είναι : Φίδι Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Φιδιού είναι 'βαθιά'. Λένε ελάχιστα και κατέχουν τη μεγάλη φρόνηση. Δεν πρέπει ποτέ να ανησυχήσουν για τα χρήματα είναι οικονομικά τυχεροί. Οι άνθρωποι φιδια είναι συχνά αρκετά μάταιοι, εγωιστικοί, και λίγο φιλάργυροι. Ακόμα έχουν την τεράστια συμπόνοια για άλλους και προσπαθούν να βοηθήσουν εκείνους τους λιγότερο τυχερούς. Οι άνθρωποι φίδια τείνουν στην υπερβολή, δεδομένου ότι έχουν τις αμφιβολίες για την κρίση άλλων ανθρώπων και προτιμούν να στηριχθούν στους εαυτούς τους. Καθορίζουν οτιδήποτε κάνουν και μισούν το να αποτύχουν. Αν και ήρεμοι στην επιφάνεια, είναι έντονοι και εμπαθείς. Οι άνθρωποι φίδια είναι συνήθως όμορφοι και έχουν μερικές φορές τα προβλήματα με τσακωμούς επειδή είναι ευμετάβολοι. Είναι οι συμβατότεροι με το βόδι και τον κόκκορα. Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts