Jump to content

HP iPAQ 2210

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ να γράψω στα ελληνικά χωρίς να περάσω τα ελληνικά?..

Στο παλιό μου Cassiopeia χρειαζόταν να κάνω install τα ελληνικά για να μου εμφανίζεται πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες...

Επίσης κάτι άσχετο που δε ξέρω σε ποιό topic να το ρωτήσω....

Τί ακριβώς σημαίνει "refurbished"? Το αναφέρουν πολλά online μαγαζιά για ηλεκτρονικές συσκευές.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

gia na grafis ellinika vazis gr-keyboard. i leksi afti simeni oti exi anixti ke exi girisi apo to service ke ine 100% liturgisimo.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Επιπλέον από αυτά που σου είπε ο Αλεξ, για να δεις στο Destinator τους Ελληνικούς χαρτες θές Ελληνικά Regional Settings. Για να γράψεις κι ολας, ο,τι ειπε ο Αλεξ, με πιο γνωστό το InterKey της Paragon.

Refurbished συνήθως είναι συσκευές που για τον Α ή Β λόγο επιστράφηκαν στην εταιρεία μετά την πώληση (το έχω κάνει και εγω σε κινητό αφού μου παρουσίασε προβλημα στο 2ήμερο, δεν το επισκεύασα αλλά το επέστρεψα λόγω εγγύησης 10 ημερων και μου δώσανε νέα συσκευη). Αυτά επισκευάζονται από το εργοστάσιο και πωλούνται με (συνήθως ίδια σε διαρκεια με τα κλειστά) εργοστασιακή εγγύηση.

Αλλη περιπτωση ειναι συσκευές που δίνουν εγγύηση ικανοποίησης του χρήστη, αν δηλαδή δεν μεινει ικανοποιημένος τις επιστρεφει και παιρνει άλλη σε καποιο μικρο χρονικό διαστημα, οποτε ο κατασκευαστής την τσεκάρει και την ξαναπουλά σε μικρότερο κόστος.

Τα refurbished δουλευουν πολύ στο εξωτερικό, και ειναι εν γενει αξιόπιστα οσο τα κλειστα, αλλά αν σκεφτεσαι να πάρεις φροντισε να ρωτήσεις αν υπάρχει κάποιο defect, γνωστο στον κατασκευαστή (π.χ. γρατζουνιές, καμμένο pixel κ.λ.π.)

Ευχαριστώ για την εξήγηση του refurbished! :)

Για τα ελληνικά τώρα... καλό αυτό το Interkey... αλλά δε θέλω να δώσω χρήματα για να γράφω ελληνικά. Δεν υπάρχει κάποια άλλη δωρεάν λύση? Αν απευθυνθώ στην HP Hellas ίσως..? Το έχει κάνει κανείς?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 (25 Οκτ. 2004 , 06:31)

Τα refurbished δουλευουν πολύ στο εξωτερικό, και ειναι εν γενει αξιόπιστα οσο τα κλειστα, αλλά αν σκεφτεσαι να πάρεις φροντισε να ρωτήσεις αν υπάρχει κάποιο defect, γνωστο στον κατασκευαστή (π.χ. γρατζουνιές, καμμένο pixel κ.λ.π.)

αυτό δηλώνει ότι είναι ελεγμένο και δουλεύει 100%.

Alex = the best!

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

Αρχικό Μήνυμα από kflynt2004

Κάποια άλλη ιδέα για να γράφω ελληνικά δωρεάν? :o

psakse sto gnwsto meros gia to resco keyboard.

Alex = the best!

Η hp hellas δεν έχει λύση για ελληνικά (δωρέαν).

Tο Destinator έρχεται με ελληνικό πληκτρολόγιο (το ίδιο πληκτρολόγιο που έχει φτιάξει ο Μ. Τούσης και μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο Hellenic Club Pocket PC).

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

• 6 months later...
O fortistis mou gia ena HP 2210 molis pe8ane. Sto plaisio mou eipan "pigaine sti HP" .Mipws kapoios exei kapoia kaluteri lusi ? (Giati an einai na mpleksw me antiproswpeies... ) Pou mporw na brw ena paromoio fortisti ?

Δεν ξερω και τι βυσμα εχει... στογγυλο σαν νοκια ενα πραγμα? Πηγαινε γερμανο και ρωτα μπας και εχουν καποιον με αυτο το βυσμα στα βολτ που βγαζει. Φθηνοι ειναι, αντε 10ε. Αλλα για αγορα θα πας στην αντι/ποια, που θα βρεθει το προβλημα...

στα σερβις ειναι που δεν θες να μπλεκεις...

Skeftomai na paw se kanena Radio Katouma, skeftomai apla mipws exw kanena problima me tin aksiopistia tou fortisti kai paw na glytwsw 30 E kai xasw to Pocket PC. H antiproswpeia tis HP gia agora pou einai ?

Είναι στην Χαλανδρίου όπως πάς για Αγία Παρασκευή , ένα φανάρι πριν την διαστάυρωση με την Μεσογείων . Στο φανάρι αυτό κάνεις αριστερά και είναι στην γωνία στο δεξί σου χέρι. Πάντως πάρε ένα τηλέφωνο πρίν γιατί από όσο γνωρίζω τα ipaq πάνε απευθείας στο εξωτερικό, οπότε ίσως χρειαστεί να μιλήσεις μαζί τους και να έρθει courier να το πάρει και να στο ξαναφέρει σε περίπτωση αντικατάστασης κλπ.
Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2

Πάρε έναν από την αντιπροσωπία να ξεμπερδεύεις. Όπως ειπώθηκε παραπάνω, το πρόβλημά τους είναι το service :P

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

• 5 months later...

Sorry για το νεο θεμα αλλα πρεπει να δειτε τη αντιμετωπιση εχουμε εμεις οι καταναλωτες.

Λοιπον οπως ειχα αναφερει ειμαι κατοχος ενος HP Ipaq 2210*********

Και ξαφνικα δεν φορτιζε η μπαταρια.Μου ειχανε πει οτι πρεπει να τις ριξω λιγο ρευμα παραπανω για να ξυπνησει.Εγω ομως θεωρησα σωστο να μιλησω με ΗΡ(καλα να παθω) Το λοιπον τους εδωσα τους κωδικους του ipaq και τους ανεφερα σαν προβλημα οτι δεν φορτιζει η μπαταρια.Λοιπον η προσφορα για επισκευη που μου στειλανε ελεγε 200 ευρω για ανταλακτικα και επισκευη + μεταφορικα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: .Παιρνω τηλ γιατι τοσο κανει ολο το Ipaq και μιλαω με εναν ευγενικο υπαλληλο και αφου του εξηγω τα παραπανω η απαντηση του ηταν "Σιγουρεψου οτι ειναι μπαταρια και μπες σε κανα site και παρε μια νεα" :confused: :confused:

Με τα πολλα σημερα πηγα σε εναν ηλεκτρονικο της εδωσε λιγο παραπανω ρευμα και ολα καλα ευτηχως ;) ;)

Ενα μεγαλο μπραβο στην HP που με εδιωξε απο πελατη....

Τα σχολια δικα σας

Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο.Ξερεις ομως το προβλημα ειναι οτι ετσι σε βλεπουν ολες οι αντιπροσωπειες.
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο.Ξερεις ομως το προβλημα ειναι οτι ετσι σε βλεπουν ολες οι αντιπροσωπειες.

Aς δούμε και εμείς λοιπόν επιφυλακτικά ορισμένα προιόντα καθώς και τις αντιπροσωπίες τους,

(αληθεια γιατί τοσο χαμηλό επίπεδο παροχής υποστήριξης στις αντιπροσωπίες?Τοσο ασχετους προσλαμβανουν? ή τοσα λίγα πληρώνουν

και δεν πάει κανένας τεχνίτης.Συνεβαινε και σε ενα σερβις πασίγνωστης εταιριας κινητων πριν απο χρόνια)

και μετά θα προσπαθουν με τις διαφημίσεις (ξοδευοντας πολύ περισσότερα χρήματα ) να μας πείσουν

Επιχειρηματική δραστηριότητα εν Ελλαδι σε καιρους ανταγωνισμού...

[κυτίο παραπόνων είχαν?)

• 4 weeks later...

Είμαι νέος χρήστης των PDAs κ δυστυχως γνωρίζω ελάχιστα για την κατηγορια κ περιμένω απο δευτέρα το Ipaq 2210 για να αρχίζω να μπαίνω κι εγώ στο χώρο αυτό.

Μια βασική απορόα που έχω είναι εάν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το παλτοπ, σε συνεργασια με το κινητό μου, για να πραγματοποιώ κλήσεις, τα στέλνω sms/mms κτλ.. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο?

• 8 months later...
Έχω ένα hp 2215 το οποίο κάθε φορά που δε το φορτίζω για κάποιες μέρες και τελειώνει η μπαταρία του, χάνει όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του. Η backup μπαταρία παραμένει άθικτη! Είναι φυσιολογικό αυτό? :(

Guest lagoudakis
οταν τελειωσει η μπαταρια λογικο ειναι να χασει τα δεδομενα κανει φορματ,για την εφεδρικη νομιζω οτι πρεπει να αρχισει να λειτουργει μετα την κανονικη,δηλαδη με το που θα μεινεις απο μπαταρια σε 5 λεπτα τα εχεις χασει ολα;

Ναι! Όχι σε 5 λεπτά. Αμέσως τα χάνει όλα. Την εφεδρική δε τη χρησιμοποιεί καθόλου. Τελειώνει η κανονική μπαταρία, χάνονται όλα τα δεδομένα και η εφεδρική μένει full γεμάτη!

• 1 month later...

Γεια σας παιδες, ξερω βεβαια οτι το ποστ αυτο ειναι 2+ ετων παλιο αλλα μηπως κανεις ξερει για καμια εξελιξη στο θεμα ή αν εχει βγει κατι καινουριο;;

Αν ειναι τα πραματα ως ειχαν, θα κατεβασω το ντεμο απο του λινκ του προφετ κι αν μεινω ικανοποιημενος, θα το αγορασω.

Kala pas kala?????

Γεια σας παιδες, ξερω βεβαια οτι το ποστ αυτο ειναι 2+ ετων παλιο αλλα μηπως κανεις ξερει για καμια εξελιξη στο θεμα ή αν εχει βγει κατι καινουριο;;

Αν ειναι τα πραματα ως ειχαν, θα κατεβασω το ντεμο απο του λινκ του προφετ κι αν μεινω ικανοποιημενος, θα το αγορασω.

Να προσθέσω και εγώ το ίδιο ερώτημα σε σχέση με τα ipaq.Στην hp που τηλεφώνησα μου είπαν για κατέβασμα απ' το site τους.Ισχύει κι αν ναι είναι αξιόπιστο;

Τι ελληνικά έχει η ΙΤΝ; Εισάγει κάποιο πακέτο ή φτιάχνει κάτι εδώ;

Με λιγότερα από €50, υπάρχει το Language Extender $40 (€34) και το Interkey (μόνο πληκτρολόγιο) $30 (€25.50) από την Paragon. Μεταφορικά δεν υπάρχουν γιατί έτσι κι αλλιώς το κάνεις download και δουλεύει μια χαρά. Το Interkey υποστηρίζει και εξωτερικά πληκτρολόγια. Αυτό που έγραψε και ο Prophet.

http://greek.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Greek.html

Χτες βραδυ κατεβασα και δοκιμασα το language extender και μπορω να πω εμεινα ικανοποιημενος. Θα το δω κι αλλο λιγο αλλα εκ πρωτης οψεως βλεπω να το παιρνω.

Kala pas kala?????

Χτες βραδυ κατεβασα και δοκιμασα το language extender και μπορω να πω εμεινα ικανοποιημενος. Θα το δω κι αλλο λιγο αλλα εκ πρωτης οψεως βλεπω να το παιρνω.

Αυτήν η version της Paragon είναι πλήρης;Γιατί στο ipaqchoice της Hp δίνει με το σύστημα των πόντων μόνο μία lite version της Paragon για Ελληνικά και win mobile 5.