Jump to content

Samsung SGH-D830

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 168
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τότε είναι παραπληροφόρηση τις samsung. Ούτε flash έχει ούτε auto-focus
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Tο εχω 6 ημερες και δεν μπορω να βρω ενω 3 παροχεις και η εταιρεια του ισχυριζονται πως υπαρχει.....

Επισης για θηκη εαν γνωριζει καποιος.... οχι τσαντακι.....

Ευχαριστω......

Η δε αυτονομια του απαραδεκτη.... περιπου 60 ωρες ουτε καν 100...... και ας λενε 190... βεβαια με ιδανικες συνθηκες.....

Τουλαχιστον 80 στο 2006 ειναι ακραιο??

• 2 weeks later...
Tο εχω 6 ημερες και δεν μπορω να βρω ενω 3 παροχεις και η εταιρεια του ισχυριζονται πως υπαρχει.....

Επισης για θηκη εαν γνωριζει καποιος.... οχι τσαντακι.....

Ευχαριστω......

Η δε αυτονομια του απαραδεκτη.... περιπου 60 ωρες ουτε καν 100...... και ας λενε 190... βεβαια με ιδανικες συνθηκες.....

Τουλαχιστον 80 στο 2006 ειναι ακραιο??

είναι τόσο λεπτό που όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να γίνει θυσία στη μπαταρία του ή μαλλον και στην μπαταρία του γιατί έχει γίνει θυσία και στο πληκτρολόγιο το οποίο δε μου άρεσε καθόλου. Πολύ πλαστικό και δύσκολο να το πατήσεις. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικό και είναι πραγματικό στολίδι

:ninja:

είναι τόσο λεπτό που όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να γίνει θυσία στη μπαταρία του ή μαλλον και στην μπαταρία του γιατί έχει γίνει θυσία και στο πληκτρολόγιο το οποίο δε μου άρεσε καθόλου. Πολύ πλαστικό και δύσκολο να το πατήσεις. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικό και είναι πραγματικό στολίδι

Παρα ολα αυτα.....

Εγω θα το πουλησω.....

Αν και επιμενω στην ιδια εταιρεια.......

Υ.Γ=Καμμια θηκη βρηκε κανεις??

η επεκταση 1 GIGA microSD?

Το είδα από κοντά (σε γερμανό) μου έκανε εντύπωση το πόσο λεπτό:love: είναι αλλά και αρνητική εντύπωση το πλάτος του..:( επίσης το πληκτρολόγιο του είναι ωραίο αλλά δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι..:confused: και φυσικά δεν έλειπε το κλασικό και σπαστικό κουμπί της πρόσβασης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ:angry: κεντρικότατα στο πληκτρολόγιο..:kill: αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι από όσο ξέρω δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Samsung στη Θεσσαλονίκη.. πολύ κακό αυτό..:(

Παιδιά έχω το S400 και έχω φάει τον κόσμο να βρω ένα ρημαδιασμένο πρόγραμμα για να του περάσω τα τηλέφωνα και δε βρίσκω κανένα.. Έχω βρει 2-3 που συνεργάζονται και συνδέονται κανονικά με το τηλέφωνο αλλά κανένα μα κανένα δεν περνάει επιτυχώς τις επαφες!!!

Φίλε exelixis άργησες λίγο αλλά πάντως έχεις δίκαιο τις κάρτες 1 gb τις αναγνωρίζει κανονικά! Ευχαρίστω που μπήκες στο κόπο να απαντήσεις! :)

Φίλε exelixis άργησες λίγο αλλά πάντως έχεις δίκαιο τις κάρτες 1 gb τις αναγνωρίζει κανονικά! Ευχαρίστω που μπήκες στο κόπο να απαντήσεις! :)

Σημερα ειδα την ερωτηση σου.....

Εαν γνωριζεις τιποτα για θηκη οχι εργοστασιακη μου λες......

Η οποιος αλλος...

Ευχαριστω............

nai omos ena toso lepto kinito tha krataei mia mera anoikto i mpa?

βεβαια οχι οσο λεει η σελιδα του αλλα 3 σιγουρα.... εγω νομιζω πως πρεπει να κυκλοφορησει ενισχυμενη μπαταρια........

Σημερα ειδα την ερωτηση σου.....

Εαν γνωριζεις τιποτα για θηκη οχι εργοστασιακη μου λες......

Η οποιος αλλος...

Ευχαριστω............

Ουτε εγω εχω βρε κατι.Το πηρε ο αδερφος μου το τηλεφωνο κι εχουμε φαει τον κοσμο για θηκη αλλα τιποτα.Ειναι κριμα να σημαδευτει τοσο ομορφο τηλεφωνο.Οποιος μαθει πρωτος ας κανει ενα post εδω.;) :)

ΜΑΧ.

Χθες το είδα ανοικτό και μου έκανε εντύπωση ότι μπορείς να ορίσεις ΒΙΝΤΕΟ:blink: ως ταπετσαρία οθόνης φοβερό :up:

Όχι μονο ως ταπετσαρία αλλα μπορείς και σε επαφή όταν σε καλεί αντί για φωτό να βάλεις video!

Επίσης κάτι που μπορεί πολλοί κάτοχοι να αναρωτιούνται.. αν παίζει full screen video.

Η απάντηση είναι ναι. Αφού πατήσεις αναπαραγωγή του video, μετά πατάς τον αριθμό 1 στο πληκτρολόγιο

Και νομίζω ότι είναι το μόνο Samsung που το κάνει αυτό..;) επίσης έμαθα ότι υπάρχει αντιπροσωπεία της Samsung στη Θεσσαλονίκη και είναι στην Παπαναστασίου – Χαριλάου:happy: πάντως είδα από κοντά και το E780 και είναι υπέροχο:love: υπάρχει ανοικτό θέμα για το E780?:confused: Preview δεν βρήκα πάντως..:(

Για το θέμα θήκη που είχε αναφερθεί. Ρώτησα σε κατάστημα vodafone και μου είπαν δεν πρόκειται να βγει γιατί είναι πολύ λεπτό το τηλέφωνο δεν θα μπορεί να κλείνει το πορτάκι. Μονο κάποιο clip μέσης ίσως βγει.

Το video πως μπαινει ρε παιδια σαν φοντος?Επισης τι διαστασεις πρεπει να εχει και σε τι format πρεπει να ειναι το video?Ευχαριστω.
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Το video πως μπαινει ρε παιδια σαν φοντος?Επισης τι διαστασεις πρεπει να εχει και σε τι format πρεπει να ειναι το video?Ευχαριστω.

Σίγουρα 3gp δεν ξέρω αν υποστηρίζει και αλλου τύπου δεν το έχω δοκιμάσει. Έχει και περιορισμό στο μέγεθος αλλα δεν ξέρω ακριβώς το ποσο. Για να το επιλέξεις σαν φόντο η ταυτότητα καλούντος θα πρέπει να πατήσεις επιλογές και διαλέγεις ορισμός ως

Παντως οσο αφορα το sortαρισμα των επαφων και το ψαξιμο στις επαφες αυτη η εφαρμογη ειναι οτι πιο buggy εχω δει ποτε.Ισως πρεπει να γραψουμε δικια μας εφαρμογη σε java me.

Παρότι ήμουν ανάμεσα στα Ε900 και D900 σήμερα είδα και το D830 το έπιασα στα χέρια μου και είναι όντως καταπληκτικό.

Θα με βόλευε σίγουρα καλύτερα αφού πάντα το κινητό μου βρίσκεται σε κάποια τσέπη μου και σπάνια στο χέρι μου :lol: και φυσικά την πληρώνουν οι κακομοίρες οι οθονούλες τους :rolleyes:

Θέλω όμως την βοήθεια σας στο θέμα πόσο κρατάει η μπαταρία του; Η χρήση που κάνω είναι 5-6 κλήσεις ημερησίως. Μυνήματα βαριέμαι και δεν γράφω. Παιγνίδια πάλι δεν παίζω. Τρείς μέρες έτσι τραβάει η μπαταρία; ;;;;

Κάρτα microsd παίρνει οποιαδήποτε ή του αρέσουν κάποιες συγκεκριμένες μάρκες; Όποιος του έχει βάλει ας μου πεί και την μάρκα από την κάρτα έτσι για να έχω μια ιδέα και να δω και τιμές.

Η επικοινωνία του με Bluetooth για το PC πως πάει; είναι απροβλημάτιστη ή θα βρώ τον μπελά μου; Αν έχει πάρει επίσης κάποιος Bluetooth ακουστικό εκεί πως τα πάει; κάνει οποιαδήποτε μάρκα ή θέλει την δικιά του;

Η φώτος πάλι δεν με πολυενδιαφέρουν αν και έστω καλούτσικες να είναι καλό θα είναι. Τα βιντεάκια που τραβάει ; είναι καλούτσικα; μέχρι πόση ώρα βιντεάκι μπορεί κάποιος να τραβήξει;

Το ακουστικό του είναι καλό; Ή θα πρέπει να στήσουμε αυτί μερικές φορές για να ακούσουμε;

Δεν πρόσεξα αν έχει ανοικτή ακρόαση. Βασικό γιατί πολλές φορές και ειδικά καλοκαίρι δεν θέλω να το κολάω στο αυτί μου. έχει; :worry: Ακουστικό Bluetooth δεν έχω ακόμα αλλά και να πάρω δεν πρόκειται φυσίκά να κυκλοφορώ με αυτό στο αυτί παρά μόνο όταν οδηγώ και οδηγώ συνέχεια λόγο δουλειάς !!! :shifty:

Δεν πιστεύω να σας κούρασα εεεε !!! :rolleyes:

Θα περάσει και η ώρα σας να μου γράψετε τις εντυπώσεις σας. :D

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Το κινητακι ειναι πολυ λεπτο αλλα ειναι μονο για τηλεφωνηματα.Αλλωστε μονο αυτο σε ενδιαφερει.Επισης για να μιλας και να εχεις τα χερια σου ελευθερα πολυ καλη λυση ειναι το wep200 ασυρματο ακουστικακι παλι απο τη samsung σε εκπληκτικη τιμη για το μεγεθος του (ειναι μολις 10gr).Αλλωστε το κινητο μονο του δεν εχει καλη ακουστικη οποτε το χρειαζεσαι το wep200.Για την μπαταρια να υπολογιζεις οτι αν δε το βαζεις καθε βραδυ για φωρτιση την εκατσες.Ετσι κι αλλως για να θες τοσο λεπτο κινητο επρεπε να το περιμενεις αυτο.