alkis Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonW800i/R1BC Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Etsi einai se ola ta kainouria SE. O hxos klisis allazei se ola ta profiles. Emena me volevei poly perissotero etsi pantos Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα το πήρε ο αδελφός μου το W300i, για αυτά που προσφέρει νομίζω είναι πολύ καλό. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις. //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Και εγώ είμαι νέος χρήστης w300i ... Είχα για 3 μήνες το z530i οπότε συνήθισα στο clamshell της s.e. Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω για το sar με ξάφνιασε λιγάκι και απογοητεύτηκα επίσης.. Ωστόσο δεν μιλάω τρελά στο κινητό. αφήστε που συνήθως τις κλήσεις μου τις κάνω από το - παλιό αλλά θηρίο- k700i..! Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τη μνήμη την ενσωματωμένη και από τη φωτό (καλύτερη από z530i) και είναι design- άτο κινητό.. Η αντίθεση πορτοκαλί με μαύρο μου αρέσει πολύ..! Για θέματα, ήχους,παιχνίδια κτλ ... έχει πολύ καλά "κομμάτια" μέσα http://www.lasyk.net Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Πριν λιγες μερες το αγορασε ο αδερφος μου. Για την τιμη του, εξαιρετικες δυνατοτητες. Επισης πολυ καλη αυτονομια. Μονο η οθονη ειναι ψιλο-απαραδεκτη, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα... Ξερει κανεις αν τα θεματα και τα παιχνιδια του Κ750 παιζουν στο W300; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ξερει κανεις αν τα θεματα και τα παιχνιδια του Κ750 παιζουν στο W300; free W300i Themes, free W300i Wallpapers, free W300i Ringtones, free W300i Games Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Πριν λιγες μερες το αγορασε ο αδερφος μου. Για την τιμη του, εξαιρετικες δυνατοτητες. Επισης πολυ καλη αυτονομια. Μονο η οθονη ειναι ψιλο-απαραδεκτη, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα... Ξερει κανεις αν τα θεματα και τα παιχνιδια του Κ750 παιζουν στο W300; τα θεματα δεν φορτωνουν στο κινητο.τα παιχνιδια ομως παιζουν κανονικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Petros, ευχαριστω για το Link, απλα για το Κ750 εχω κατεβασει πολλα παιχνιδια και θεματα και εχω κρατησει μονο οσα μου αρεσουν, αφου φυσικα πρωτα τα δοκιμασα. Δεν εχω το χρονο να διαλεγω απο την αρχη, απλα ηθελα να "σπρωξω" στον brother απο τα ετοιμα. RAVER, thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Petros, ευχαριστω για το Link, απλα για το Κ750 εχω κατεβασει πολλα παιχνιδια και θεματα και εχω κρατησει μονο οσα μου αρεσουν, αφου φυσικα πρωτα τα δοκιμασα. Δεν εχω το χρονο να διαλεγω απο την αρχη, απλα ηθελα να "σπρωξω" στον brother απο τα ετοιμα. RAVER, thnx παρακαλω πολυ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Petros, ευχαριστω για το Link, απλα για το Κ750 εχω κατεβασει πολλα παιχνιδια και θεματα και εχω κρατησει μονο οσα μου αρεσουν, αφου φυσικα πρωτα τα δοκιμασα. Δεν εχω το χρονο να διαλεγω απο την αρχη, απλα ηθελα να "σπρωξω" στον brother απο τα ετοιμα. RAVER, thnx Παρακαλώ!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Παιδιά που θα βρώ το puzzle bubble για το κινητάκι μας?Οπου το βρήκα δεν φαινόταν κανονικά στην οθόνη:( Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Παιδιά που θα βρώ το puzzle bubble για το κινητάκι μας?Οπου το βρήκα δεν φαινόταν κανονικά στην οθόνη:( Ευχαριστώ Μπες στο briefcase μου και κατεβασε'το.se k700i που εχει δοκιμαστει ειναι fullscreen! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 To δοκίμασα και δεν δουλεύει σωστά στο w300.Λείπει ένα μέρος της οθόνης:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 To δοκίμασα και δεν δουλεύει σωστά στο w300.Λείπει ένα μέρος της οθόνης:( :rolleyes: Τοτε κατεβασε αυτο που ειναι σαν το puzzle bubble και παιζει δοκιμασμενο σε πολλα κινητα σε fullscreen,εχει και διαφορετικες πιστες και οχι μια.επισης μολις το φορτωσεις για να παιξεις θα σε ρωτησει ποια απο τα 3 παιχνιδια θελεις.ειναι 3 σε 1 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Την εφαρμογή face warp,η οποία δεν είναι προεγκατεστημένη στην συσκευή μας,μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω wap απο το site της se δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 kserei kaneis na mou pei poio exei kaluteri poiotita ixou?? to k750i i auto???? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Αν εννοεις στο ηχειο, το W300. Αν εννοεις στα ακουστικα, εγω δεν καταλαβαινω διαφορά. Βεβαια το W300 εχει στη συσκευασια πολυ καλυτερα ακουστικα απο το Κ750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Την εφαρμογή face warp,η οποία δεν είναι προεγκατεστημένη στην συσκευή μας,μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω wap απο το site της se δωρεάν. κατα την αποψη μου το w300i,το κ750ι χαλαει στις ψηλες εντασεις.παντως στα + του ειναι και η καρτα των 256mb ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Omorfo kinitaki (test:p ) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Paidia an endiaferetai kapios na to poylisei tote as epikinwnisei mazi moy me pm. Sorry gia to asxeto msg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walking_pillow Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 i epektasi mnimis mexri ta 2 giga ftanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Γεια σας παιδια. Μ'ενδιαφερει το κινητακι, αλλα δεν πολυκυκλοφορησε και δεν το χω δει live ακομη. Μονο στον Γερμανο, στα δειγματα, και θελω να ρωτησω για τα πληκτρα: Ειναι τοσο μεσα οσο στο ψευτικο? Μου φανηκαν πολυ μεσα και μικρα, ειδικα το κεντρικο. Εχει κανεις προβλημα η θα τα συνηθισω? Εχω νοκια 6230 Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Γεια σας παιδια. Μ'ενδιαφερει το κινητακι, αλλα δεν πολυκυκλοφορησε και δεν το χω δει live ακομη. Μονο στον Γερμανο, στα δειγματα, και θελω να ρωτησω για τα πληκτρα: Ειναι τοσο μεσα οσο στο ψευτικο? Μου φανηκαν πολυ μεσα και μικρα, ειδικα το κεντρικο. Εχει κανεις προβλημα η θα τα συνηθισω? Εχω νοκια 6230 Ευχαριστω το κινητο υπαρχει παντου,πηγαινε σε ενα κατστημα και ζητησε να δοκιμασεις το κανονικο,ετσι μπορεις να δεις την διαφορα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Ειμαι απο Κομοτηνη φιλε, και οι επιλογες δεν ειναι πολλες. Εννοεις να παω και βονταφον, οτεσοπ κτλ? Σιγα μην το χουν, παντως εχεις δικιο δεν χανω τπτ, θα δοκιμασω. Εχεις μηπως γνωμη για το θεμα των πληκτρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Δεν ξερω πως ειναι του ψευτικου. Τα πληκτρα ειναι οντως λιγο μικρα, λογω σχηματος. Εγω παντως, που εχω μεγαλα δαχτυλα, τα συνηθισα, δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Ειμαι απο Κομοτηνη φιλε, και οι επιλογες δεν ειναι πολλες. Εννοεις να παω και βονταφον, οτεσοπ κτλ? Σιγα μην το χουν, παντως εχεις δικιο δεν χανω τπτ, θα δοκιμασω. Εχεις μηπως γνωμη για το θεμα των πληκτρων? εγω που το επαιξα σε vodafone shop δεν με κουρασε,αλλωστε ειναι τοσο μικρο και εχει πολυ καλη ακουστικοτητα και σε mp3 & radio.Στα + η καρτουλα των 256 mb ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts