Jump to content

Sony Ericsson W300i

xalibas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (SonyEricssonW800i/R1BC Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Etsi einai se ola ta kainouria SE. O hxos klisis allazei se ola ta profiles. Emena me volevei poly perissotero etsi pantos

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

• Απαντήσεις 234
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα το πήρε ο αδελφός μου το W300i, για αυτά που προσφέρει νομίζω είναι πολύ καλό. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις.

//dfinikis

• 2 weeks later...

Και εγώ είμαι νέος χρήστης w300i ... Είχα για 3 μήνες το z530i οπότε συνήθισα στο clamshell της s.e. Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω για το sar με ξάφνιασε λιγάκι και απογοητεύτηκα επίσης.. Ωστόσο δεν μιλάω τρελά στο κινητό. αφήστε που συνήθως τις κλήσεις μου τις κάνω από το - παλιό αλλά θηρίο- k700i..!

Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τη μνήμη την ενσωματωμένη και από τη φωτό (καλύτερη από z530i) και είναι design- άτο κινητό.. Η αντίθεση πορτοκαλί με μαύρο μου αρέσει πολύ..!

Για θέματα, ήχους,παιχνίδια κτλ ... έχει πολύ καλά "κομμάτια" μέσα

http://www.lasyk.net

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 weeks later...

Πριν λιγες μερες το αγορασε ο αδερφος μου. Για την τιμη του, εξαιρετικες δυνατοτητες. Επισης πολυ καλη αυτονομια.

Μονο η οθονη ειναι ψιλο-απαραδεκτη, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα...

Ξερει κανεις αν τα θεματα και τα παιχνιδια του Κ750 παιζουν στο W300;

Πριν λιγες μερες το αγορασε ο αδερφος μου. Για την τιμη του, εξαιρετικες δυνατοτητες. Επισης πολυ καλη αυτονομια.

Μονο η οθονη ειναι ψιλο-απαραδεκτη, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα...

Ξερει κανεις αν τα θεματα και τα παιχνιδια του Κ750 παιζουν στο W300;

τα θεματα δεν φορτωνουν στο κινητο.τα παιχνιδια ομως παιζουν κανονικα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Petros, ευχαριστω για το Link, απλα για το Κ750 εχω κατεβασει πολλα παιχνιδια και θεματα και εχω κρατησει μονο οσα μου αρεσουν, αφου φυσικα πρωτα τα δοκιμασα. Δεν εχω το χρονο να διαλεγω απο την αρχη, απλα ηθελα να "σπρωξω" στον brother απο τα ετοιμα.

RAVER, thnx

Petros, ευχαριστω για το Link, απλα για το Κ750 εχω κατεβασει πολλα παιχνιδια και θεματα και εχω κρατησει μονο οσα μου αρεσουν, αφου φυσικα πρωτα τα δοκιμασα. Δεν εχω το χρονο να διαλεγω απο την αρχη, απλα ηθελα να "σπρωξω" στον brother απο τα ετοιμα.

RAVER, thnx

παρακαλω πολυ! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER, thnx

Παρακαλώ!!:D

Παιδιά που θα βρώ το puzzle bubble για το κινητάκι μας?Οπου το βρήκα δεν φαινόταν κανονικά στην οθόνη:(

Ευχαριστώ

Μπες στο briefcase μου και κατεβασε'το.se k700i που εχει δοκιμαστει ειναι fullscreen! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

To δοκίμασα και δεν δουλεύει σωστά στο w300.Λείπει ένα μέρος της οθόνης:(

:rolleyes: Τοτε κατεβασε αυτο που ειναι σαν το puzzle bubble και παιζει δοκιμασμενο σε πολλα κινητα σε fullscreen,εχει και διαφορετικες πιστες και οχι μια.επισης μολις το φορτωσεις για να παιξεις θα σε ρωτησει ποια απο τα 3 παιχνιδια θελεις.ειναι 3 σε 1 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την εφαρμογή face warp,η οποία δεν είναι προεγκατεστημένη στην συσκευή μας,μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω wap απο το site της se δωρεάν.

Αν εννοεις στο ηχειο, το W300. Αν εννοεις στα ακουστικα, εγω δεν καταλαβαινω διαφορά. Βεβαια το W300 εχει στη συσκευασια πολυ καλυτερα ακουστικα απο το Κ750.

Την εφαρμογή face warp,η οποία δεν είναι προεγκατεστημένη στην συσκευή μας,μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω wap απο το site της se δωρεάν.

κατα την αποψη μου το w300i,το κ750ι χαλαει στις ψηλες εντασεις.παντως στα + του ειναι και η καρτα των 256mb ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια. Μ'ενδιαφερει το κινητακι, αλλα δεν πολυκυκλοφορησε και δεν το χω δει live ακομη.

Μονο στον Γερμανο, στα δειγματα, και θελω να ρωτησω για τα πληκτρα: Ειναι τοσο μεσα οσο στο ψευτικο? Μου φανηκαν πολυ μεσα και μικρα, ειδικα το κεντρικο. Εχει κανεις προβλημα η θα τα συνηθισω? Εχω νοκια 6230

Ευχαριστω

Γεια σας παιδια. Μ'ενδιαφερει το κινητακι, αλλα δεν πολυκυκλοφορησε και δεν το χω δει live ακομη.

Μονο στον Γερμανο, στα δειγματα, και θελω να ρωτησω για τα πληκτρα: Ειναι τοσο μεσα οσο στο ψευτικο? Μου φανηκαν πολυ μεσα και μικρα, ειδικα το κεντρικο. Εχει κανεις προβλημα η θα τα συνηθισω? Εχω νοκια 6230

Ευχαριστω

το κινητο υπαρχει παντου,πηγαινε σε ενα κατστημα και ζητησε να δοκιμασεις το κανονικο,ετσι μπορεις να δεις την διαφορα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειμαι απο Κομοτηνη φιλε, και οι επιλογες δεν ειναι πολλες. Εννοεις να παω και βονταφον, οτεσοπ κτλ? Σιγα μην το χουν, παντως εχεις δικιο δεν χανω τπτ, θα δοκιμασω.

Εχεις μηπως γνωμη για το θεμα των πληκτρων?

Δεν ξερω πως ειναι του ψευτικου. Τα πληκτρα ειναι οντως λιγο μικρα, λογω σχηματος. Εγω παντως, που εχω μεγαλα δαχτυλα, τα συνηθισα, δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Ειμαι απο Κομοτηνη φιλε, και οι επιλογες δεν ειναι πολλες. Εννοεις να παω και βονταφον, οτεσοπ κτλ? Σιγα μην το χουν, παντως εχεις δικιο δεν χανω τπτ, θα δοκιμασω.

Εχεις μηπως γνωμη για το θεμα των πληκτρων?

εγω που το επαιξα σε vodafone shop δεν με κουρασε,αλλωστε ειναι τοσο μικρο και εχει πολυ καλη ακουστικοτητα και σε mp3 & radio.Στα + η καρτουλα των 256 mb ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W300i