dBpanos Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 ego den ipostiriza KAMIA.....parolo pou trefo mia idiaiteri sympa8ia gia tin Ellada....tin 8eoro tin e8niki mou opos o KA8E ELLINAS! alla 8 xronia me tin gallia den ksexniounte efkola! :O ara opios pernouse 8a lipomoun gia ton ena kai 8a xairomoun gia ton allo Τι εννοεις 8 χρονια με την Γαλλια...?:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Mipws tin periodo 1998-2006? [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 υποστηριζω γαλλια και ευχομαι να το παρει.οι ιταλοι με την διαιτησια εφτασαν ως εδω και η μονη μπαλα που επαιξαν ηταν στην παραταση με την γερμανια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Me ti diaitisia?!?!?:lol: Mallon me to pathos k ti dinami tous! Den mporw na katalavw pou to stirizeis auto! [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Εντάξει, και'γω φανατικός αντιγαλλάκιας είμαι, αλλά μην ακούω τρελά για «πέτσινο» πέναλτι στο ματς με την Πορτογαλία... :wacko: Κατά τ'άλλα η Πορτογαλία εξελίσσεται σε μεγάλους losers... :D Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Το πεναλτι του Γκροσο ΗΤΑΝ πετσινο. Το πεναλτι του Ανρι ΔΕΝ ΗΤΑΝ πετσινο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Τελικά ο τελικός στις 9.Το contra λέει 10 όμως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Το πεναλτι του Γκροσο ΗΤΑΝ πετσινο. Το πεναλτι του Ανρι ΔΕΝ ΗΤΑΝ πετσινο. Diladi den milame akrivws gia tin idia periptwsi?:rolleyes: K oi duo me akoumpima tou antipalou amintikou pesan!!!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Κι εγω μια ακουω για τις 21:00 και μια για τις 22:00 της Κυριακης.... Παντως ο μικρος τελικος θα ειναι 22:00.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Το πεναλτι του Γκροσο ΗΤΑΝ πετσινο. Το πεναλτι του Ανρι ΔΕΝ ΗΤΑΝ πετσινο. Το πέναλτι του Γκρόσο ήταν πέτσινο τελείως. Το πέναλτι του Ανρί ήταν από αυτά που δίνονται και δεν δίνονται. Ανάλογα με τον διαιτητή. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Αν ο διαιτητής δεν είχε εφεύρει την κόκκινη στον Ματεράτσι, ο οποίος πήρε τα πόδια του συμπαίκτη του, δεν θα είχε καν χρειαστεί το πέναλτυ. Εγω πάντως πεναλτάρα το είδα:p . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Αν ο διαιτητής δεν είχε εφεύρει την κόκκινη στον Ματεράτσι, ο οποίος πήρε τα πόδια του συμπαίκτη του, δεν θα είχε καν χρειαστεί το πέναλτυ. Εγω πάντως πεναλτάρα το είδα:p Symfwnw! K gw eida anatropi!:) :p [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Παιδιά αυτοί οι Άγγλοι δεν έχουν τον θεό τους! Μετά από την Κόντρα του Ρονάλντο με τον Ρουνεϊ έκαναν το εξής σιτε στο οποίο τα χώνουν κανονικά στον νεαρό Πορτογάλο :p enjoy! http://www.ihateronaldo.com only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Παιδιά αυτοί οι Άγγλοι δεν έχουν τον θεό τους! Μετά από την Κόντρα του Ρονάλντο με τον Ρουνεϊ έκαναν το εξής σιτε στο οποίο τα χώνουν κανονικά στον νεαρό Πορτογάλο :p enjoy! http://www.ihateronaldo.com :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (giati den mporw na mpw?!?!) Edit:Mpainw!!Kala polu kollima oi aggloi..:lol: mexri k tis vouties tou sto xthesino agwna exoun!!!! :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Λοιπον,παιδες ολοι FORZA ITALIAAAaaa!!!!!!!!!!!! :up: :up: Μιλαμε εχω τρελαθει!Ειμαι μιση-μιση Ελληνοιταλιδα,τωρα βρισκομαι στη Φλωρεντια,και γινεται πανικος! Del Piero, Pirlo, Cannavaro, Nesta, Gattuso , Zambrotta, Camoranessi, Toni, Jaquinta, GROSSO, Gilardino, Totti, Buffon , Perrotta, KAI OΣΟΥΣ ΞΕΧΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ.....ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!! :up: :up: :up: Τα λεμε την Κυριακη! FORZAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: Y.Γ. Το λεω καθυστερημενα αλλα πολυ χαρηκα με τους Γαλλους που νικησαν τη Βραζιλια!!!!! Ζιdane θεος,απλα! :p http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του φετινού Μουντιάλ; Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του φετινού Μουντιάλ; http://www.fifaworldcup.com :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 http://img188.imageshack.us/img188/5103/figo8jz2dm.jpg greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Λοιπον,παιδες ολοι FORZA ITALIAAAaaa!!!!!!!!!!!! :up: :up: Bravo!!! Τις καλύτερες ομάδες υποστηρίζεις όπως φαίνεται και στην υπογραφή σου ;) Την Κυριακή ΔΕΝ το χάνουμε με τίποτα! :D Θα περιμένω και να ξυρίσει τα μαλλιά του ο Λίπι όπως είχε πει θα έκανε αν έπαιρνε το Παγκόσμιο :lol: @fcandreas: Τι θες να βρούμε τις διαφορές... :p :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 italia γερά με τσαμπουκά μη τους λυπηθείς mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Ποιος θα λυπηθεί την Ιταλία να δούμε :lol: Ελπίζω να μην βγούν αληθινοί η φόβοι μου,για να δούμε τι σόι αγώνα θα δούμε την κυριακή.. PS:Τι γίνετε ρε παιδιά,μονο εγώ θέλω την γαλλία?Aντε πείτε τίποτα και κανένας άλλος.Τόσους ψήφους βλέπω επάνω :p http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 PS:Τι γίνετε ρε παιδιά,μονο εγώ θέλω την γαλλία?Aντε πείτε τίποτα και κανένας άλλος.Τόσους ψήφους βλέπω επάνω :p Όχι ρε συ, οι φίλοι της Γαλλίας έχουν μια finesse και μια βαριεστημάρα (σαν τον Ανρί κάτι), θα πανηγυρίσουμε όταν το σηκώσει η ομαδάρα, με μπλαζέ στυλ βέβαια. :D ALLEZ FRANCE!!! -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Μαλλον η Ιταλία θα το πάρει.. Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 PS:Τι γίνετε ρε παιδιά,μονο εγώ θέλω την γαλλία?Aντε πείτε τίποτα και κανένας άλλος.Τόσους ψήφους βλέπω επάνω :p Είμαστε πολλοί, αλλά δεν ασχολούμαστε ! Ποια Ιταλίά τώρα ? :p :p :p Το κύπελλο έχει δοθεί ήδη στον Ζιντάν, απλά ο αγώνας περιλαμβάνεται στις εορταστικές εκδηλώσεις. :) :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 ALLEZ LES BLEUES! μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts