Jump to content

Fifa World Cup 2006 Germany

mouyias
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;  

88 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;

• Γερμανία
    • Ιταλία
    • Πορτογαλία
    • Γαλλία

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάλπικη η κόκκινη στο Ματεράτσι, κάλπικο και το πέναλτυ που κέρδισε η Ιταλία. Δε χωράει αμφιβολία για αυτό. Σαφώς και ήταν άδικο το πέναλτυ, αν όμως δεν είχε αποβληθεί ο Ματεράτσι, ο αγώνας δε θα ήταν ίδιος. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν "αν", η ιστορία έγραψε ότι η Ιταλία περιμένει να αποκλείσει Ελβετία ή Ουκρανία.

Το ένα λάθος διορθώνει το άλλο? Σαφώς και όχι.

Όπως και να έχει μοου άρεσε που πέρασε η Ιταλία, και όχι οι αντιπαθέστατοι κατ' εμέ Αυστραλοί.

Όσο για την αδικία κατά της Αυστραλίας που υποννοείς φίλε hydro, στη φωτογραφία με τη μαϊμού, δίπλα στη σημαία της Ιταλίας βάλε και τη σημαία με το δαφνοστεφανωμένο (ο νοών νοήτω ;))

Πρέπει ο Μπλάτερ και η παρέα του να βάλουν λίγο μυαλό στους ανεκδιήγητους που διάλεξαν για διαιτητές.

Μα πού τους βρήκαν, ούτε ο Κόκκαλης να τους είχε συστήσει στη FIFA :lol:.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κάλπικη η κόκκινη στο Ματεράτσι, κάλπικο και το πέναλτυ που κέρδισε η Ιταλία. Δε χωράει αμφιβολία για αυτό. Σαφώς και ήταν άδικο το πέναλτυ, αν όμως δεν είχε αποβληθεί ο Ματεράτσι, ο αγώνας δε θα ήταν ίδιος. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν "αν", η ιστορία έγραψε ότι η Ιταλία περιμένει να αποκλείσει Ελβετία ή Ουκρανία.

Το ένα λάθος διορθώνει το άλλο? Σαφώς και όχι.

Όπως και να έχει μοου άρεσε που πέρασε η Ιταλία, και όχι οι αντιπαθέστατοι κατ' εμέ Αυστραλοί.

Όσο για την αδικία κατά της Αυστραλίας που υποννοείς φίλε hydro, στη φωτογραφία με τη μαϊμού, δίπλα στη σημαία της Ιταλίας βάλε και τη σημαία με το δαφνοστεφανωμένο (ο νοών νοήτω ;))

Πρέπει ο Μπλάτερ και η παρέα του να βάλουν λίγο μυαλό στους ανεκδιήγητους που διάλεξαν για διαιτητές.

Μα πού τους βρήκαν, ούτε ο Κόκκαλης να τους είχε συστήσει στη FIFA :lol:.

εαν συνεχισουμε με ολυμπιακο και παναθηναικο πες το να το ξερω να μην γραφω πια εδω περα........

Eπρεπε να περασει η Ιταλια, τι να κανουμε?? σε καποιους πονεσε ετσι οπως κερδισε,μη ξεχναμε τι ειχε γινει το 2002 με την κορεα,εγω πιστευω ευκολα η δυσκολα θα ειναι τελικο η σκουαντρα ατζουρα γιατι το αξιζει εχει παιχτες παγκοσμιας κλασης,τοτι,καναβαρο,νεστα,καμορανεζι,πιρλο,ντελ πιερο,μπουφον :lol:

FORZA ITALIANO

εαν συνεχισουμε με ολυμπιακο και παναθηναικο πες το να το ξερω να μην γραφω πια εδω περα........

Όχι, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να συνεχίσω. Εξάλλου δεν αρέσκομαι να σχολούμαι με κάτι τόσο μίζερο και τόσο βρώμικο όσο το ελληνικό προδόσφαιρο (Ναι, δεν είναι υπερβολή. Σε ποια άλλη χώρα που θα έπαιρνε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ούτε θα γινόταν καμία πρόοδος, αλλά ούτε κάθαρση, απεναντίας μάλιστα γοργά βήματα προς τα πίσω????).

Απλώς απάντησα στο post σου (και δυστυχώς βγαίνω εκτός θέματος), καθώς αναφέρθηκες στα ελληνικά πέναλτυ μαϊμού, στα οποία κατά κοινή ομολογία είναι σπεσιαλίστες οι παίκτες της ομάδας του Κόκκαλη. (και όχι, δεν είμαι παναθηναϊκός, άλλη ομάδα υποστηρίζω)

Τέλος του off-topic. Φιλικά :)

Eπρεπε να περασει η Ιταλια και τι να κανουμε?? σε καποιους πονεσε ετσι οπως κερδισε,μη ξεχναμε τι ειχε γινει το 2002 με την κορεα

Άσε, όσο γι' αυτό, "τιμωρήθηκαν" και οι Κορεάτες που πήγαν σπίτι τους από τη φάση των ομίλων, αλλά και ο τότε προπονητής τους ο Χίντινκ. Καμιά φορά η μπάλα αποκαθιστά τις αδικίες, έστω κι αργά. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

poli krima pantos i elvetia....

lypi8ika poli pou apoklistike...

epekse oreo podosfero....ka8ari atyxia kai elleipsi psixraimias

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Ομολογουμένως το πέναλτι της Ιταλίας ήταν μάλλον αυστηρό αλλά 9 στους 10 διαιτητές θα το έδιναν. Ο Αυστραλός αμυντικός έπεσε πάρα πολύ άτσαλα εκεί, ανεπίτρεπτο σε αυτό το επίπεδο και δη απέναντι σε Ιταλό :rolleyes:. Το μόνο που είχε να κάνει ο Γκρόσσο μετά ήταν να σκοντάψει επάνω στο απλωμένο πόδι του. Τι να κάνουμε, και στο ποδόσφαιρο η βλακεία/απειρία πληρώνεται.

Ειλικρινά τώρα, ήθελε κανείς την Αυστραλία του αχώνευτου Χίντινκ στην οχτάδα, και μάλιστα με σπρώξιμο; Ή μία από τις Αυστραλία ή Ουκρανία στην τετράδα;

Forza ragazzi από εμένα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ηταν πεναλντι (ή μπεναλντι κατα Βαρουχα :p :p :p :lol: :lol:) της Ιταλιας...το λεω ακομα και εγω που τους αντιπαθω!!! Αφου ο παικτης της αυστραλιας απλωσε το ποδι του να τον κοψει και μετα δεν το μαζεψε ωστε να αποφυγει την παραβαση του....

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

ναι..... το οτι το ποδι ηταν μπροστα και ο ιταλος πηγε στον κωλο του και ως δια μαγειας επεσε................και να το μαζευε παλι θα το εδινε απλως δεν ειχε την ευκαιρια πριν για α δωσει κατι,,,... τελικα την ωρα της διακοπης στην αρχη μαλλον οι ιταλοι εδιναν την γνωστη μαυρη βαλιτσα,,,

elpizo na perasi simera i gallia

mono kai mono epidi e8ikse ton Henry kai gennikotera tous gallous o Aragones kai malista ratsistika-edo tous ipe mavrous mala**s

elpizo na apoklistei i ispania mono kai mono giati simperifertikan ratsistika kai afto den tairiazi se mia diorganosi giorti tou podosferou

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

elpizo na perasi simera i gallia

mono kai mono epidi e8ikse ton Henry kai gennikotera tous gallous o Aragones kai malista ratsistika-edo tous ipe mavrous mala**s

elpizo na apoklistei i ispania mono kai mono giati simperifertikan ratsistika kai afto den tairiazi se mia diorganosi giorti tou podosferou

Πιστευω οτι η Γαλια θα ειναι στους 8 και ευχομαι η Γκανα να αποκλεισει τους Βραζιλιανους γιατι πολυ υπεροπτικα το χουνε παρει και δε μ'αρεσει αυτο

ναι..... το οτι το ποδι ηταν μπροστα και ο ιταλος πηγε στον κωλο του και ως δια μαγειας επεσε................και να το μαζευε παλι θα το εδινε απλως δεν ειχε την ευκαιρια πριν για α δωσει κατι,,,... τελικα την ωρα της διακοπης στην αρχη μαλλον οι ιταλοι εδιναν την γνωστη μαυρη βαλιτσα,,,

Καταντάει κουραστικό να διαβάζουμε συνέχεια λόγια του αέρα και θεωρίες συνομωσίας...

Καμιά υποχρέωση δεν είχε ο Ιταλός να πηδήξει επάνω από το πόδι του αμυντικού, ήταν πέναλτι κανονικότατο. Ίσως λίγο βλακώδες, αλλά σωστό.

Μπορεί να μη γουστάρεις την Ιταλία αλλά μη γράφεις ό,τι σου κατεβαίνει.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Έλεος ρε παιδιά με τη συνομωσιολογία. Εντάξει, μπορεί να ήταν τραβηγμένο το πέναλτυ, αλλά πολύ πιο τραβηγμένη ήταν η κόκκινη στον Ματεράτσι, γεγονός το οποίο ανάγκασε τον Λίπι να βγάλει τον Τόνι για να βάλει τον Μπαρτσάλι, αφήνοντας τους Ιταλούς με έναν επιθετικό, τη στιγμή που είχαν αρκετές αξειοσημείωτες ευκαιρίες.

Aυτό δε βλέπω να το σχολιάζει κανένας. :!:

Έλεος ρε παιδιά με τη συνομωσιολογία. Εντάξει, μπορεί να ήταν τραβηγμένο το πέναλτυ, αλλά πολύ πιο τραβηγμένη ήταν η κόκκινη στον Ματεράτσι, γεγονός το οποίο ανάγκασε τον Λίπι να βγάλει τον Τόνι για να βάλει τον Μπαρτσάλι, αφήνοντας τους Ιταλούς με έναν επιθετικό, τη στιγμή που είχαν αρκετές αξειοσημείωτες ευκαιρίες.

Aυτό δε βλέπω να το σχολιάζει κανένας. :!:

την φαση αυτη δεν ειδα ειδα το ματς στα τελευταια 20 λεπτα δεν ξερω τι και πως στο πρωτο να σου πω για το δευτερο ενταξει ο διατητης εβλεπε οτι ηθελε στο κατω κατω τι ελεος η μηπως δεν εχει δει κανεις τι εγινε στην ιταλια?.....:X :cool:

τωρα που το ειδα το διατητης ηταν πισω και πηρε και τους δυο πιο πολυ τον δικο του βεβαια αλλα πηρε και τους δυο.. για κοκκινη οχι αλλα καρτα σιγουρα

Καταντάει κουραστικό να διαβάζουμε συνέχεια λόγια του αέρα και θεωρίες συνομωσίας...

Καμιά υποχρέωση δεν είχε ο Ιταλός να πηδήξει επάνω από το πόδι του αμυντικού, ήταν πέναλτι κανονικότατο. Ίσως λίγο βλακώδες, αλλά σωστό.

Μπορεί να μη γουστάρεις την Ιταλία αλλά μη γράφεις ό,τι σου κατεβαίνει.

υποχρεβση του ηταν να παει στην μπαλα μιας και τον περασε οχι επανω του δεν κανεις ντριμπλα για να πεσεις στον αντιπαλο...τα λογια του αερα που τα βλεπεις εχω καθε δικαιωμα να λεω την γνωμη μου εφοσον εχω δει τι γινεται στην ιταλια.... εδω δεν γραφουμε μονο τα καλα την ομαδας αλλα και τα κακα εχω πει πολλες φορες και πιο πισω την γνωμη μου για αλλες ομαδες εδω δεν παω την αργεντινη και ομως λεω καλα λογια εκει που πρεπει τι να κανω δηλαδη ?

Πιστευω οτι η Γαλια θα ειναι στους 8 και ευχομαι η Γκανα να αποκλεισει τους Βραζιλιανους γιατι πολυ υπεροπτικα το χουνε παρει και δε μ'αρεσει αυτο

η γαλλια που να παει ετσι οπως ειναι?με την ψυχη στο στομα περνει τις νικες και θελει να παει και στους 8? ισπανια θεωρητικα βρισκεται σε καλυτερο επιπεδο (σωματικα) αλλα ελπιζω να δουμε εναν αγωνα στους 16 γιατι μεχρι τωρα μονο ξυλο και καρτες βλεπω

η γαλλια που να παει ετσι οπως ειναι?με την ψυχη στο στομα περνει τις νικες και θελει να παει και στους 8? ισπανια θεωρητικα βρισκεται σε καλυτερο επιπεδο (σωματικα) αλλα ελπιζω να δουμε εναν αγωνα στους 16 γιατι μεχρι τωρα μονο ξυλο και καρτες βλεπω

οι μπουκ δινουν 2,20 την Ισπανια και 2,90 τη Γαλλια,δε νομιζουν οτι μπορει να ξεμπερδεψει ευκολα η Ισπανια,και ο ασος ειναι δυσκολος,για μενα εξαρταται απο την αποδοση του Ανρι το ματσακι,εγω το παιζω διπλο στο στοιχημα και οτι γινει

οι μπουκ δινουν 2,20 την Ισπανια και 2,90 τη Γαλλια,δε νομιζουν οτι μπορει να ξεμπερδεψει ευκολα η Ισπανια,και ο ασος ειναι δυσκολος,για μενα εξαρταται απο την αποδοση του Ανρι το ματσακι,εγω το παιζω διπλο στο στοιχημα και οτι γινει

εσυ κοιτας τους μπουκ εγω κοιταω τι εκανε μεχρι εκει..... εαν εχει φτασει η γαλλια να παρακαλαει τον ανρι να νιωσει τοτε αστα να παν

2-0 ημιχρονο !

Ενταξει θα το παρει το match η Βραζιλια.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

χάνει η Γκάνα τρελή ευκαιρία να ισοφαρίσει και στο καπάκι βάζουν κ δεύτερο γκολ με οφσάιτ οι παπούδες...:wacko::blink::(

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

χάνει η Γκάνα τρελή ευκαιρία να ισοφαρίσει και στο καπάκι βάζουν κ δεύτερο γκολ με οφσάιτ οι παπούδες...:wacko::blink::(

ποιος ακριβως ειναι ο παπους? ο καφου που τρεχει σαν $%3265?

υποχρεβση του ηταν να παει στην μπαλα μιας και τον περασε οχι επανω του δεν κανεις ντριμπλα για να πεσεις στον αντιπαλο...

H μπάλα είχε περάσει, ο παίκτης όχι ακόμα. Μπορούσε να περάσει από πάνω του αλλά δεν ήταν υποχρεωμένος - τί δεν καταλαβαίνεις; Ο Αυστραλός με τον τρόπο που είχε το πόδι απλωμένο του έδωσε το δικαίωμα να πάρει πέναλτι και αυτός έπεσε. Αυτό έλειπε να του χαριζόταν κιόλας, ας πρόσεχε που βάζει το πόδι του.

τα λογια του αερα που τα βλεπεις εχω καθε δικαιωμα να λεω την γνωμη μου εφοσον εχω δει τι γινεται στην ιταλια....

Τα λόγια του αέρα τα βλέπω περίπου σε κάθε ποστ σου, ακόμα και στη συνέχεια αυτής της φρασης. Τί σχέση έχουν τα σκάνδαλα του ιταλικού πρωταθλήματος με τη διαιτησία του παγκοσμίου κυπέλλου; Αν έχεις επιχειρήματα ή αποδείξεις πες μας, αλλιώς λυπήσου μας - έχω βαρεθεί να διαβάζω υποννοούμενα, αποσιωπητικά και ασυναρτησίες.

Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά αυτές οι συζητήσεις με ενοχλούν ως φίλαθλο και μου χαλάνε όλη την ατμόσφαιρα.

Κάνε άλλο τόπικ να τα συζητάτε με όποιους ενδιαφέρονται, όχι όμως στο επίσημο του Παγκοσμίου. Προσωπική παράκληση.

-Candygram.

H μπάλα είχε περάσει, ο παίκτης όχι ακόμα. Μπορούσε να περάσει από πάνω του αλλά δεν ήταν υποχρεωμένος - τί δεν καταλαβαίνεις; Ο Αυστραλός με τον τρόπο που είχε το πόδι απλωμένο του έδωσε το δικαίωμα να πάρει πέναλτι και αυτός έπεσε. Αυτό έλειπε να του χαριζόταν κιόλας, ας πρόσεχε που βάζει το πόδι του.

Τα λόγια του αέρα τα βλέπω περίπου σε κάθε ποστ σου, ακόμα και στη συνέχεια αυτής της φρασης. Τί σχέση έχουν τα σκάνδαλα του ιταλικού πρωταθλήματος με τη διαιτησία του παγκοσμίου κυπέλλου; Αν έχεις επιχειρήματα ή αποδείξεις πες μας, αλλιώς λυπήσου μας - έχω βαρεθεί να διαβάζω υποννοούμενα, αποσιωπητικά και ασυναρτησίες.

Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά αυτές οι συζητήσεις με ενοχλούν ως φίλαθλο και μου χαλάνε όλη την ατμόσφαιρα.

Κάνε άλλο τόπικ να τα συζητάτε με όποιους ενδιαφέρονται, όχι όμως στο επίσημο του Παγκοσμίου. Προσωπική παράκληση.

ελα δεν χρειαζεται να πω τιποτα ολες οι μεγαλες δυναμεις περνανε με λαθος σφυριγματα ειναι γνωστο αυτο ασε..

Συμφωνω μαζι σου hydro. Οι μεγαλες ομαδες και με μουφα γκολ τις περνανε.

Δεν γινετε να λειψει η ιταλια απο τους 8...

Οπως επισης και η Βραζιλια!

Κατα την αποψη μου δεν ηταν πεναλντυ ο επιθετικος το εκβιασε.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...