sideras1985 Δημοσιεύτηκε June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Gia 3 mines i TIM prosferei se olous tous sundromites sumvolaiou kai kartokinitis:15 dwrean mms to mina,15 dwrean lepta video klisis(i video klisi den diatithetai se kartokinita) dwrean kai aperioristi ploigisi sto TImplus kai prosvasi sto internet ana pasa stigmi(10mb kathe mina gia sundromites sumvolaiou kai 10mb sunolika gia tous 3mines gia ta kartokinita) ! ola ayta isxuoun agorazontas mia apo tis 8 suskeues 3G tis TIM!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Τώρα αυτό ισχύει ακόμη και εαν έχεις καρτοκινητό; Ακόμη και αν είσαι σε περιοχή που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου 3G; Μου φαίνεται ότι αυτή η προσφορά φέρνει την καρτοκινητή πιο κοντά στην Τρίτη Γενιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Τώρα αυτό ισχύει ακόμη και εαν έχεις καρτοκινητό; Ακόμη και αν είσαι σε περιοχή που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου 3G; Μου φαίνεται ότι αυτή η προσφορά φέρνει την καρτοκινητή πιο κοντά στην Τρίτη Γενιά! isxuei kanonika gia kartokinita i prosfora ektos tis video klisis! episis i prosfora isxuei kai otan vriskesai se GPRS diktyo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Τέλειο! Και ισχύει αυτομάτως έτσι; Χρειάζεται να κάνεις κάτι; Ξέρεις αν πρόκειται να το προωθήσουν (ίσως με διαφημιστικά ή με ενημερωτικά SMS ή στο site); Αυτό το τελευταίο είναι λεπτομέρεια αλλά... εγκυκλοπαιδικά! EDIT: τώρα το είδα στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Πρεπει να γινονται κινησης αυτου του τυπου,για να ενθαρηνεται το ευρη κοινο με τη νεα τεχνολογια. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εγώ έχω LG U8210. Στο site αναφέρει άλλα μοντέλα. Ισχύει αυτό για μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Τέλειο! Και ισχύει αυτομάτως έτσι; Χρειάζεται να κάνεις κάτι; Ξέρεις αν πρόκειται να το προωθήσουν (ίσως με διαφημιστικά ή με ενημερωτικά SMS ή στο site); Αυτό το τελευταίο είναι λεπτομέρεια αλλά... εγκυκλοπαιδικά! EDIT: τώρα το είδα στο site den kserw an isxuei aytomata i an thelei kati gia energopoihsi!logika an paroume sto 1231 tha mas enimerwsoun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει μπέρδεμα; Η προσφορά ισχύει για όσους αγοράζουν τώρα κάποια από τις 3G συσκευές που συνοδεύονται από μια ειδική καρτούλα η οποία έχει έναν κωδικό. Στέλνοντας αυτόν τον κωδικό σε ένα τετραψήφιο ενεργοποιείται και η προσφορά! Εκτός αν άλλαξε κάτι σήμερα και ισχύει για όλους αλλά δεν νομίζω... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 έχει δίκιο ο Πέτρος.Ενεργοποιείται σε όσους έχουν πάρει ΤΩΡΑ 3g συσκευή.Ένας φίλος μου αγόρασε Ν70 από γνωστό κατάστημα ΤΙΜ στη Θεσσαλονίκη:lol: και είχε μέσα καρτούλα με αυτά που αναφέρονται παραπάνω.Δεν είναι για όλους,δυστυχώς.Αν και δε μπορώ να καταλάβω σε τι διαφέρουν οι παλιοί συνδρομητές από τους καινούριους,μόνο η ΤΙΜ ξέρει:cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) έχει δίκιο ο Πέτρος.Ενεργοποιείται σε όσους έχουν πάρει ΤΩΡΑ 3g συσκευή.Ένας φίλος μου αγόρασε Ν70 από γνωστό κατάστημα ΤΙΜ στη Θεσσαλονίκη:lol: και είχε μέσα καρτούλα με αυτά που αναφέρονται παραπάνω.Δεν είναι για όλους,δυστυχώς.Αν και δε μπορώ να καταλάβω σε τι διαφέρουν οι παλιοί συνδρομητές από τους καινούριους,μόνο η ΤΙΜ ξέρει:cry: sto site anaferei gia olous tous sundromites!!telos pantwn kai etsi na isxuei toulaxiston isxuei kai gia ta kartokinita!!epitelous! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 οπως εγω πηρα samsung Z510 3G απο αναβαθμιση απο γνωστο κι εγω καταστημα της Θεσ/νικης:p..και εχει μεσα την καρτουλα! αν μου ανοιξουν και το 3G να κανω 15λεπτα βιντεοκλησεις τον μηνα δωρεαν θα ειμαι ευτυχεις! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Ναι αλλά κόβουν από δω κόβουν από κει τι να το κάνεις που δίνουν στα καρτοκινητά; Εδώ στα συμβόλαια δίνουν 30ΜΒ το τρίμηνο και στα καρτοκινητά δίνουν 10ΜΒ το τρίμηνο. Βίντεο-κλήση μόνο στα συμβόλαια... Α, αν αγοράσεις τώρα ένα πακέτο σύνδεσης TIM F2G θα έχεις δικαίωμα για αυτή την προσφορά; Ή ισχύει μόνο για αγορά αυτων των συσκευών ανεξάρτητα αν αγοράσεις καινούριο πακέτο σύνδεσης (συμβολαίου ή καρτοκινητης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Κατι αναλογο γινεται στο εξωτερικο με διαφορες προσφορες απο τις εταιριες. Δεν ειναι το ιδιο ενας ενεργος πελατης με ενα νεο.Ειναι απλο να το καταλαβει κανεις αυτο! Το κακο ειναι οτι δε βλεπουμε καμια ουσιαστικη προσφορα για τις βιντεοκλησεις απο κανενα παροχο!Παλι καλα που επεσαν λιγακι τα πακετα δεδομενων. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) paidia diladi twra afou isxuei i prosfora kai gia kartokinita simainei oti exoun prosvasi se 3G sima. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Ναι αλλά κόβουν από δω κόβουν από κει τι να το κάνεις που δίνουν στα καρτοκινητά; Εδώ στα συμβόλαια δίνουν 30ΜΒ το τρίμηνο και στα καρτοκινητά δίνουν 10ΜΒ το τρίμηνο. Βίντεο-κλήση μόνο στα συμβόλαια... Α, αν αγοράσεις τώρα ένα πακέτο σύνδεσης TIM F2G θα έχεις δικαίωμα για αυτή την προσφορά; Ή ισχύει μόνο για αγορά αυτων των συσκευών ανεξάρτητα αν αγοράσεις καινούριο πακέτο σύνδεσης (συμβολαίου ή καρτοκινητης) Ισχύει μόνο με την αγορά συσκευής (με οποιοδήποτε τρόπο). Την προσφορά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και με αριθμό που ήδη έχεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Και αν κατάλαβα καλά ισχύει για κάθε χρονική περίοδο. Δεν είναι δηλαδή μόνο για το καλοκαίρι. Είναι τύπου i-mode που με κάθε ενεργοποίησή του έχεις ένα μήνα δωρεάν... Καλόοοοοοο Πάντως για την video-κλήση που είπες ciciliane ωραία θα ήταν να έβγαζαν και πακέτα δωρεάν video-κλήσων (ως συμπληρωματικές επιλογές) όπως γίνεται τώρα με τα πακέτα χρόνου ομιλίας. Sidera αν διάβασες στο site λέει ότι ισχύει για ΚΑΛΥΨΗ GPRS εννοώντας βέβαια τους πελάτες καρτοκινητής δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 οπως εγω πηρα samsung Z510 3G απο αναβαθμιση απο γνωστο κι εγω καταστημα της Θεσ/νικης:p..και εχει μεσα την καρτουλα! αν μου ανοιξουν και το 3G να κανω 15λεπτα βιντεοκλησεις τον μηνα δωρεαν θα ειμαι ευτυχεις! μου ανοιξαν το 3G οποτε απο αυριο θα εχω δωρεαν κανονικα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 diladh egw pou agorasa proxthes to moto e1070 3gTim kai den einai sth sxetilh lista me ta 8 3g kinita pira ta *$**&*& mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 diladh egw pou agorasa proxthes to moto e1070 3gTim kai den einai sth sxetilh lista me ta 8 3g kinita pira ta *$**&*& mou... Δυστυχώς ναι... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Φοβερή προσφορά για καρτοκινητούς! Να αγοράσουν ένα 3ης γενιάς κινητό μαζί με ένα νέο νο για να έχουν .... Μάλλον δουλεύουν τον κόσμο! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Φοβερή προσφορά για καρτοκινητούς! Να αγοράσουν ένα 3ης γενιάς κινητό μαζί με ένα νέο νο για να έχουν .... Μάλλον δουλεύουν τον κόσμο! Μα δεν χρειάζεται να αγοράσουν νέο νούμερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) sou lene na agoraseis 3G kinito !kai me kartokinito den tha exeis 3G sima!!ligo mapa katastasi den einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 η προσφορα ειναι παρα πολυ καλη!! εγω εχω παθει πλακα! θα παρεις που θα παρεις 3G κινητο σου δινουν και 100ευρω υπηρεσιες 3G οσο για τα καρτοκινητα........θα παιξει και εκει προσφορα :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 η προσφορα ειναι παρα πολυ καλη!! εγω εχω παθει πλακα! θα παρεις που θα παρεις 3G κινητο σου δινουν και 100ευρω υπηρεσιες 3G οσο για τα καρτοκινητα........θα παιξει και εκει προσφορα :) Ολόκληρη; Μακάρι! Καλά όταν θα έρθει και το 3G είναι σίγουρο ότι θα το δούμε και εκεί αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Είναι λίγο χαζό να μιλάμε για hot προσφορά στα καρτοκινητά! Μερικές υπηρεσίες over GPRS δίνουν, καμμία σχέση με 3G! 3G χωρίς βιντεοκλήσεις! Εξαιρετικό! Για συμβόλαια ίσως κάτι λέει! Για καρτοκινητά το θεωρώ καθαρά εμπαιγμό! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts